Järkyttävä takaisku Leijonille - Antti Pihlströmin olympiaunelma murskaksi iltalehti 21:54 18.12

Jokerit ja Suomen olympialeijonat menettävät valtavan palasen hyökkäysketjuistaan. Voimahyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Moskovan EHT-turnauksen päätösottelussa Venäjää vastaan. Pihlström tutkittiin tarkemmin tänään Helsingissä. Tutkimuksissa selvisi pahin mahdollinen: hyökkääjä ei ehdi kuntoutua olympialaisiin. - Pihlströmin tilanne on hyvin huono. Ranne leikataan huomenna. Jos kaikki menee nappiin, hän voi pelata kolmen kuukauden päästä, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti Jokerit-Lada-ottelun jälkeen.


Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa eduskunnassa iltalehti 21:51 18.12

Ruoho kertoo MTV:lle, että Hakkarainen otti hänestä niskalenkin. Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa viime torstain ja perjantain välisenä yönä eduskunnassa, jossa vietettiin samaan aikaan usean eri puolueen pikkujouluja ja käsiteltiin uutta alkoholilakia. Asiasta uutisoi ensin MTV. Iltalehti sai vahvistuksen tapaukselle kolmelta eri taholta.


Kommentti: Helsingin keskustassa on helmi, jota uhkaa häpeällinen kohtalo – miksi kulttuuriministeri Terho ei sano mitään? MTV 21:49 18.12

Aleksanterin teatteri on suomalaisten arvorakennusten helmiä. Entinen Kansallisooppera, kaunis Venäjän tsaarin rakennuttama linna paraatipaikalla Helsingin Bulevardilla. Mutta mitä se on omistajalleen Suomen valtiolle: toisarvoinen ongelmakiinteistö, suoranainen riesa, josta kukaan ei halua huolehtia. 


Michael Schumacherin poika julkaisi koskettavan päivityksen isästään iltalehti 21:34 18.12

Michael Schumacherin Mick-poika julkaisi Instagram-sivuillaan päivityksen, jossa hän kiittää vuolaasti isänsä tukijoita. Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan Meribelissä. Tapahtumista tulee 29. joulukuuta kuluneeksi tasan neljä vuotta. Schumacher sai turmassa vakavat päävammat, eikä hänen nykytilanteestaan tiedetä juuri mitään muuta kuin se, että häntä hoidetaan ympärivuorokautisesti Sveitsissä sijaitsevassa kotisairaalassa.


MTV: Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa - ”hän otti niskalenkin” iltalehti 21:19 18.12

MTV:n uutisen perusteella Hakkaraisen tunnustama sopimaton käytös kohdistui ilmeisesti hänen entiseen puoluetoveriinsa. MTV:n mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoa puolueiden viime torstain ja perjantain välisenä yönä eduskunnassa, jossa vietettiin samaan aikaan usean eri puolueen pikkujouluja ja käsiteltiin uutta alkoholilakia. Ruoho kertoo MTV:lle viettäneensä evästaukoa eduskunnan täysistunnosta kuppilassa, kun Hakkarainen kävi häneen käsiksi.


Työministeri Lindström kiistää, että Hakkarainen olisi haastanut käsirysyyn pikkujouluissa: ”En ole tuollaista nähnyt” iltalehti 20:53 18.12

Jari Lindström (sin) kiistää Aamulehden uutisoimat väitteet, joiden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen olisi pikkujouluissa tunkeutunut sinisten ryhmähuoneeseen. Iltalehti pyysi työministeri Jari Lindströmiltä (sin) sähköpostitse kommenttia viime torstain välikohtauksesta, jossa kansanedustaja Teuvo Hakkarainen oli väitetysti tunkeutunut sinisen eduskuntaryhmän ryhmätilaan ja käyttäytynyt aggressiivisesti. Meneillään oli kummankin eduskuntaryhmän pikkujoulut. Asiasta kertoi viitaten silminnäkijätietoihin.


Chris kertoo kauhunhetkistä Amtrakin turmajunassa: ”Yhtäkkiä tunsimme tärinää ja riipivää melua” iltasanomat 20:30 18.12

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitsevassa Washingtonin osavaltiossa on tapahtunut maanantaina vakava junaonnettomuus, jossa viranomaiset vahvistavat kuolleen useita ihmisiä.


Mercedeksen F1-moottorissa hurja määrä hevosvoimia – ”Olen varma, että raja rikkoutuu jossain kohtaa” iltasanomat 19:16 18.12

Mercedeksen voimanlähteessa on jo liki 1000 hevosvoimaa.


Kommentti: Aleksanterin teatteri on valtion suojelema arvorakennus – sen myyminen olisi hävettävää MTV 18:43 18.12

Aleksanterin teatteri on suomalaisten arvorakennusten helmiä. Entinen Kansallisooppera, kaunis Venäjän tsaarin rakennuttama linna paraatipaikalla Helsingin Bulevardilla. Mutta mitä se on omistajalleen Suomen valtiolle: toisarvoinen ongelmakiinteistö, suoranainen riesa, josta kukaan ei halua huolehtia. 


Nähdäänkö F1-moottoreissa pian todellinen tehomörssäri? Mercedes on rikkomassa hurjan haamurajan iltalehti 18:40 18.12

Mercedes F1-tallin moottorijohtaja Andy Cowell kertoi Autosportille, että mestaritallin tulevissa voimanlähteissä saatetaan nähdä melkoinen teholoikka. Tällä hetkellä Mercedeksen moottorikehityksessä ollaan moottoripomon mukaan sillä tiellä, että maagisen 1 000 hevosvoiman rajan rikkoutuminen saattaa olla lähitulevaisuutta. - Olemme lähellä. Olen varma, että se tapahtuu jossain kohtaa, Cowell sanoi.


Nyt puhuu eduskunnan pikkujouluissa alkoholimyrkytyksen saanut avustaja: ”Filmi meni poikki, häpeä on kova” iltalehti 18:32 18.12

Katuva perussuomalaisten eduskunta-avustaja kertoo, ettei hän missään nimessä olisi halunnut juoda liikaa unelmatyöpaikassaan. Eduskunnassa liikaa juonut, oksentanut ja Päivi Räsäsen auttamaksi päätynyt mies häpeää illan tapahtumia syvästi. Kyseessä oli eduskunta-avustaja Tuomas Tähti. Jossain vaiheessa torstai-iltaa Tähden "filmi meni poikki."


Poliisi: Yleisön päälle pudonnut ilmastointi­putki painoi 150 kiloa iltasanomat 16:56 18.12

Poliisi pyytää ihmisiltä videoita Raskasta Joulua -konsertista, jossa putosi sunnuntai-iltana ilmastointiputkea ja valaistuskiskoa yleisön päälle.


Tietä aurannut löysi auton seisomasta tien poskesta - pelastuslaitos kiittää todennäköisesti kuskin hengen pelastanutta sankaria iltalehti 16:07 18.12

Neuvokkaan kuusamolaisen toiminta oli arjen sankaruutta parhaimmillaan. Oulu-Koillismaan pelastuslaitos kertoo Kuusamossa sattuneesta tapauksesta, jossa osallisena oli todellinen arjen sankari. Kuusamossa Valtatie 20:n levikkeitä traktorilla auraamassa ollut henkilö oli havainnut auton seisomassa tienposkessa.


Raviohjastaja piiskasi hevostaan törkeällä tavalla - eläinlääkäri järkyttyi: ”Toivottavasti tehdään eläinsuojeluilmoitus” iltalehti 15:45 18.12

Porin sunnuntairaveissa nähtiin eilen paha ylilyönti. Heti ensimmäisessä lähdössä eräs raviohjastaja piiskasi hevostaan useita kertoja. Lähdöstä löytyy videokuvaa, josta näkee selvästi ohjastajan poikkeuksellisen käytöksen. Tapaus järkytti useita katsojia. - Voi jestas! Toivottavasti kilpailueläinlääkäri tai Hippos tekee eläinsuojeluilmoituksen tuosta, ettei kenenkään ulkopuolisen tarvitse. Satasen sakko ja kilpailukielto eivät oikeuta tuollaiseen hevosen kohteluun, Suomen Hippoksen eläinlääkäri Katja Hautala kauhisteli Twitterissä.


Alkoholimyrkytyspotilasta eduskunnan pikkujouluihin hoitamaan hälytetty Päivi Räsänen Iltalehdelle: ”Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun tultiin hakemaan” iltalehti 15:20 18.12

Alkoholikeskustelu ja pikkujouluhuuma osuivat eduskunnassa pahasti päällekkäin viime viikolla. Lääkäriksi hälytetty kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) kertoo ehdottaneensa käsittelyn siirtoa. Lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) hälytettiin viime torstai-iltana myöhään venyneestä eduskunnan täysistunnosta , joka oli saanut alkoholimyrkytyksen samaan aikaan pidetyissä perussuomalaisten pikkujouluissa. - Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun minua tultiin hakemaan. Siitähän on silloin lähdettävä, kun on vakava tilanne jossa lääkäriä tarvitaan. Koen, että siinä hetkessä toimin lääkärinä enkä kansanedustajana, ja siinä mielessä en henkilöstä ja hänen tilanteestaan puhu sen enempää, Räsänen kertaa Iltalehdelle. "Että kaikki olisivat selvin päin"


Helsingissä useita lasten sytyttämiä tulipaloja: Hälytyskellojen pitäisi soida, jos nuori haisee savulta MTV 15:20 18.12

Jopa alle kymmenvuotiaat lapset ovat sytytelleet tulipaloja Helsingissä. Poliisi muistuttaa, että vahingonkorvausvelvollisuus ei katso ikää ja toivoo, että vanhemmat kiinnittäisivät huomiota siihen, missä heidän lapsensa liikkuvat.


USA:n puolustusministeriö julkaisi videon kahden hävittäjän ja Ufon kohtaamisesta iltalehti 14:42 18.12

Tunnistamaton lentävä esine havaittiin San Diegon edustalla vuonna 2004. Yhdysvaltain puolustusministeriö on julkaissut videon, jossa kaksi hävittäjää jahtaa tunnistamatonta lentävää esinettä. Esine havaittiin San Diegon edustalla Yhdysvaltojen länsirannikolla vuonna 2004. Sen perään lähetettiin kaksi F/A 18F hävittäjää lentotukialus Nimitziltä.


Uutiset