Amerikkalaisisä surmasi 5-vuotiaan poikansa julmasti - ilmoitti sitten puhekyvyttömän, autistisen lapsensa kadonneeksi iltalehti 11:18 11.04

Poikansa murhasta syytetty Joseph Daniels on kertonut lyöneensä poikaansa niin pitkään, kunnes lapsi oli kuollut. Viisivuotiaan Joe Clyde Danielsin elämä päättyi ABC Newsin tietojen mukaan viime viikon keskiviikkona oman isän iskuihin. Kuoleman jälkeen isä vei poikansa ruumiin auton peräkontissa asumattomalle alueelle ja hävitti sen. Tämän jälkeen Joseph Daniels ja hänen vaimonsa ilmoittivat autismista kärsivän ja puhekyvyttömän poikansa katoamisesta. Isän mukaan poika oli saanut oven lukon auki ja lähtenyt ulos. Poika oli ilmoitettu kadonneeksi aiemminkin, mutta etsintä oli aina tuottanut tuloksen.


Hollywood-näyttelijä väitti, että junassa on pommi - nyt häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus iltalehti 07:23 11.04

Todd Joseph ”T.J.” Miller on tällä hetkellä vapaana jättitakuita vastaan. Aiemmin T.J. Miller on kohahduttanut lauottuaan suoria sanoja hittisarjansa tuottajasta. Yhdysvaltalainen näyttelijä T. J. Miller, 36, pidätettiin La Guardian lentokentällä New Yorkissa, kun hän oli syyttäjän mukaan antanut tahallisesti viranomaisille väärää tietoa. Koomikko väitti, että Connecticutiin matkaavassa junassa on pommi.


Amerikkalaisnäyttelijä väitti, että junassa on pommi - nyt häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus iltalehti 03:57 11.04

Todd Joseph ”T.J.” Miller on tällä hetkellä vapaana jättitakuita vastaan. Yhdysvaltalainen näyttelijä T. J. Miller, 36, pidätettiin La Guardian lentokentällä New Yorkissa, kun hän oli syyttäjän mukaan antanut tahallisesti viranomaisille väärää tietoa. Koomikko väitti, että Connecticutiin matkaavassa junassa on pommi. Syyttäjän mukaan Miller antoi valheellisen ilmoituksensa 18. maaliskuuta. Viranomaiset ottivat Millerin kertomuksen todesta, sillä kyseinen juna pysäytettiin ja tyhjennettiin matkustajista, jonka jälkeen pommiryhmä tutki vaunut pommia kuitenkaan löytämättä. Miller oli tuolloin toisessa junassa ja vaikutti junan henkilökuntaan kuuluneen lähteen mukaan päihtyneeltä nautittuaan junassa runsaasti alkoholia. Hän oli myös samalla reissulla häiriköinyt samassa vaunussa matkustanutta naishenkilöä.


Entinen NHL-pelaaja näki poikansa ruumishuoneella Kanadan bussiturman jälkeen: ”Pussasin ja sanoin, kuinka ylpeä olen hänestä” iltasanomat 19:09 10.04

Chris Joseph muistelee Kanadan turmabussissa kuollutta Jaxon-poikaansa koskettavasti.


Kuva: SM-liigan välieräottelussa kunnioitettiin upeasti Kanadan tragedian uhreja iltalehti 18:41 09.04

Tapparan ja TPS:n neljännessä välieräottelussa hiljennyttiin kunnioittamaan Kanadan bussitragedian uhreja. Tampereen Hakametsässä pidettiin ennen ottelua hiljainen hetki. Lisäksi TPS pelaa ottelussa surunauhat käsivarsissaan. Kanadan Saskatchewanissa perjantaina sattuneessa linja-auton ja rekan kolarissa on Kanadan poliisin mukaan kuollut 15 ihmistä, joista yksi oli entisen TPS-pelaaja Chris Josephin poika Jaxon Joseph.


TPS kunnioittaa Kanadan traagisen bussiturman uhreja – pelaa tänään surunauhat käsissään iltasanomat 14:54 09.04

Yksi Saskatchewanin bussiturman uhreista oli entisen TPS:n pelaajan Chris Josephin poika.


Kanadan bussiturma pysäytti TPS:n taustajoukoissa - näkynee illan liigapelissä: ”Tämä on ollut apea päivä” iltalehti 06:06 09.04

Kanadassa perjantaina sattunut suuronnettomuus nosti TPS:ssä kipeitä muistoja pinnalle. SM-liiga saattaa huomioida tragedian maanantain otteluissa. Lauantaina kanadalaismediassa kerrottiin, että yksi rekan ja kiekkojunioreita kuljettaneen linja-auton kolarissa menehtyneistä on 20-vuotias Jaxon Joseph, entisen NHL-pelaaja Chris Josephin poika. Joseph pelasi myös SM-liigaa kaudella 2001-02 Turun Palloseuran riveissä. TPS välitti lauantai-iltana surunvalittelut turmasta.


Entisen SM-liigakiekkoilijan poika menehtyi Kanadan traagisessa bussiturmassa iltasanomat 16:44 08.04

TPS:ssä 2000-luvun alussa pelanneen Chris Josephin poika sai surmansa perjantai-iltana Kanadassa sattuneessa onnettomuudessa.


Orpolta ei kannustuksia Unkarin veljespuolueelle iltasanomat 19:33 06.04

Unkarin viikonlopun parlamenttivaalien alla keskustelua on herättänyt Euroopan kansanpuolueeen (EPP:n) presidentin Joseph Daulin twiitti.


Kommentti: Joshua oli yhtä tylsä kuin Klitshko – loistava mestari lyö seuraavaksi katutappelijan MTV 11:41 01.04

Anthony Joshuan esitys lauantaisessa MM-ottelussa saattoi olla monelle nyrkkeilyn ystävälle pettymys, mutta brittijärkäle selvitti Joseph Parkerin heittämän haasteen fiksusti ja melko koskemattomana – kuin Vladimir Klitshko aikanaan.


Kehätuomari nousi ikävällä tavalla parrasvaloihin nyrkkeilyn supermatsissa – "Hän ei ymmärtänyt kysymystä" MTV 10:24 01.04

Joseph Parker ja uusiseelantilaisnyrkkeilijän taustajoukot katsoivat kehätuomarin häirinneen tämän ottelurytmiä MM-taistossa Anthony Joshuaa vastaan lauantaina Cardiffissa.


Joshua ei aikaillut tanssikutsussaan – "Wilder, nyt mennään!" MTV 09:31 01.04

Anthony Joshuan viesti kaikui voimakkaana Yhdysvaltoihin, kun hän oli lyönyt Joseph Parkerin nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa Cardiffissa lauantaina – Deontay Wilder, on aika kohdata.


Tämä video on karua katseltavaa - Aleksandr Povetkin tyrmäsi britti-iskijän kylmästi kanveesiin iltalehti 09:08 01.04

Aleksandr Povetkin tyrmäsi David Pricen Cardiffin nyrkkeilyillassa. Video Povetkinin tyrmäysiskuista. Ammattinyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin raskaan sarjan maailmanmestaruusottelua edeltäneessä kamppailussa kohtasivat Venäjän Aleksandr Povetkin ja Iso-Britannian David Price.


Anthony Joshualle suvereeni voitto MM-kehässä – komea tyrmäysputki katkesi MTV 08:06 01.04

Anthony Joshua kukisti Joseph Parkerin selvin tuomaripistein nyrkkeilyn raskaan sarjan kahden maailmanmestarin kohtaamisessa Cardiffissa lauantaina.


Video: Anthony Joshua löi Joseph Parkerin 12 erässä iltalehti 04:23 01.04

Voittonsa myötä Anthony Joshua pitää mestaruustittelinsä. Video ottelusta. Nyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Lauantai-yön ottelua Britannian Cardiffissa seurasi paikan päällä noin 78 000 katsojaa.


Anthony Joshua löi Joseph Parkerin 12 erässä iltalehti 04:23 01.04

Joshua on voittonsa myötä raskaan sarjan kiistaton mestari. Lauantai-yön ottelua Britannian Cardiffissa seurasi paikan päällä noin 78 000 katsojaa. Anthony Joshua (Iso-Britannia) löi vastustajansa Joseph Parkerin (Uusi-Seelanti) 12 erässä.


Anthony Joshua on häkellyttävä tyrmäyskone - katso, kuinka vastustajat tippuvat: Heleniuksenkin voittaja lyötiin karusti iltalehti 22:34 31.03

Raskaan sarjan supertähti Anthony Joshua kohtaa Joseph Parkerin lauantaina Cardiffissa. Katso videolta Joshuan hurja tyrmäysten kavalkadi. Joshua-Parker-ottelu on katsottavissa Viaplaylla ja Viasatin kanavilla. Joshua on otellut ammattilaisena 20 kertaa ja voittanut kaikki matsit tyrmäyksellä. Myös uusiseelantilainen Parker on voittanut kaikki 24 otteluaan ammattilaisena, joista 18 on tullut tyrmäyksellä.


12 Euroopan alasti ampunut mies Gabriela Imatralle Suomen oli 5-vuotias poika pakkovoittoon, Snookerin ikimuistoisesta MM-taistelusta vieläkin” – arvokkuus

Uutiset