Talousnobelistilta karu ennuste eurosta: ”Lisää kärsimystä, lisää työttömyyttä ja entistäkin hitaampaa kasvua” uusisuomi 18:20 13.06

Talouden nobelisti, Columbian yliopiston professori ja Roosevelt Instituutin pääekonomisti Joseph E. Stiglitz ennustaa euroalueelle vaikeita aikoja.


Yhdysvaltain asevoimien komentaja kiitti presidentti Niinistöä iltasanomat 22:09 08.06

Yhdysvaltain asevoimien komentaja, kenraali Joseph Dunford Jr. on kiittänyt presidentti Sauli Niinistöä Suomen osallisuudesta operaatioihin Afganistanissa ja Irakissa.


Venäjän asevoimien komentaja saapunut Suomeen – mustat Audit, Mersut ja Bemarit kurvaavat kohti salaista tapaamista MTV 11:20 08.06

Venäjän asevoimien komentaja Valeri Gerasimov on laskeutunut Helsinki-Vantaalle aamupäivällä. Hänen on tarkoitus tavata Yhdysvaltain asevoimien komentaja Joseph Dunford Jr. tänään.


Tällä koneella USA:n asevoimien komentaja saapui salaperäiseen tapaamiseen Helsinkiin – tapaamisen yksityiskohdista ei ole hiiskuttu julkisuuteen MTV 10:57 08.06

Yhdysvaltain ja Venäjän asevoimien komentajat Joseph Dunford Jr. ja Valeri Gerasimov tapaavat tänään Suomessa.


Venäjän ja Yhdysvaltain kenraalit tapaavat Suomessa: Tällaisia ovat ”Fighting Joe” Dunford ja Valeri Gerasimov iltasanomat 10:35 08.06

Yhdysvaltojen asevoimien komentaja Joseph Dunford Jr ja venäjän asevoimien komentaja Valeri Gerasimov ovat syntyneet samana vuonna, mutta onko heissä muuta yhteistä?


Venäjän ja Yhdysvaltain kenraalit tapaavat Helsingissä: Tällaisia ovat ”Fighting Joe” Dunford ja Valeri Gerasimov iltasanomat 09:02 08.06

Yhdysvaltojen asevoimien komentaja Joseph Dunford Jr ja venäjän asevoimien komentaja Valeri Gerasimov ovat syntyneet samana vuonna, mutta onko heissä muuta yhteistä?


USA:n ja Venäjän komentajat tapaavat tänään Helsingissä – edustajat tapaavat erikseen myös presidentti Niinistön MTV 06:01 08.06

Yhdysvaltain ja Venäjän asevoimien komentajat Joseph Dunford Jr. ja Valeri Gerasimov tapaavat tänään Helsingissä. Kenraaleiden neuvottelujen tarkkaa paikkaa, aikaa tai asialistaa ei ole kerrottu julkisuuteen.


Prinssi Harryn ja Meghanin kaunis ele - lahjoittivat hääkukat saattohoitokotiin iltalehti 20:52 21.05

Lontoolainen saattohoitokoti sai sunnuntaina melkoisen ison kukkalähetyksen, kun kuninkaallisten häiden koristeet toimitettiin asiakkaiden iloksi. Jäikö kuninkaalliset häät näkemättä? Katso videokoosteelta kaikki olennainen. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen lauantaisissa häissä koristeina toimineet kukat saivat uutta käyttöä hääjuhlan jälkeen. Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelia koristaneista kukista tehtiin kimppuja ja ne toimitettiin ilostuttamaan lontoolaisen, saattohoitoon erikoistuneen hoitokodin arkea. St Joseph's Hospicen henkilökunta ja asukkaat kiittävät sosiaalisessa mediassa hääparia sekä hovin floristia Philippa Craddockia mieluisasta yllätyksestä.


Yli 40 vuotta oikeutta pakoillut sarjamurhaaja ”Yövaanija” sai neljä uutta murhasyytettä iltalehti 18:32 11.05

Miestä syytetään nyt 12 murhasta. Pitkään selvittämättömänä olleista, 1970- ja 1980-luvulla tapahtuneista murhista epäilty Joseph DeAngelo, 72, on saanut neljä syytettä lisää, yhdysvaltalaismedia kertoo. Lempinimellä Alkuperäinen yövaanija tunnettu sarjamurhaaja tappoi ainakin 12 ja raiskasi noin 50 ihmistä Kaliforniassa. Nyt DeAngeloon kohdistuneiden murhasyytteiden määrä on kohonnut yhteensä 12:een.


Näin sarjamurhaaja Yövaanijaksi epäilty mies piilotteli yli 40 vuotta iltasanomat 22:07 30.04

Tutkijat selvittivät yli 1000 johtolankaa vuosien varrella, mutta poliisina toiminut Joseph DeAngelo ei tullut koskaan esiin.


Vuosikymmeniä pimennossa ollut 12 murhan sarja ratkeamassa – poliisina toiminut ”Yövaanija” tutki uhrien asuntoja etukäteen MTV 15:40 26.04

Eräs Yhdysvaltain karmaisevimmista murhasarjoista on yllättäen vuosikymmenien jälkeen ratkeamassa. Yli 40 vuotta sen jälkeen, kun ”Golden Staten tappajaksi” nimetty sarjamurhaaja alkoi terrorisoida Kaliforniaa raiskaten ja tappaen, poliisi on nyt pidättänyt teoista epäiltynä 72-vuotiaan Joseph James DeAngelon, kertoo muun muassa Washington Post.


Pahamaineiseksi Kalifornian yövaanijaksi epäillään perheenisää, joka on entinen poliisi - Koteihin tunkeutuneen raiskaajamurhaajan nuorin uhri vain 13-vuotias iltalehti 08:30 26.04

Vuosikymmenien mysteeri alkoi ratketa keskiviikkona, kun sarjamurhaajaksi epäilty mies pidätettiin epäiltynä 12 murhasta ja 45 raiskauksesta. Yksi Yhdysvaltojen rikoshistorian kammottavimmista sarjamurhatapauksista näyttää olevan vuosikymmenten jälkeen ratkeamassa. Poliisi pidätti keskiviikkona 72-vuotiaan Joseph James DeAngelon, jota epäillään kymmenistä murhista ja raiskauksista ympäri Kaliforniaa. Keskusrikospoliisi FBI:n mukaan "Yövaanijana" tunnettu tappaja surmasi 12 ja raiskasi 45 ihmistä. Uhrit olivat iältään 13-41 -vuotiaita.


Amerikkalaisisä surmasi 5-vuotiaan poikansa julmasti - ilmoitti sitten puhekyvyttömän, autistisen lapsensa kadonneeksi iltalehti 11:18 11.04

Poikansa murhasta syytetty Joseph Daniels on kertonut lyöneensä poikaansa niin pitkään, kunnes lapsi oli kuollut. Viisivuotiaan Joe Clyde Danielsin elämä päättyi ABC Newsin tietojen mukaan viime viikon keskiviikkona oman isän iskuihin. Kuoleman jälkeen isä vei poikansa ruumiin auton peräkontissa asumattomalle alueelle ja hävitti sen. Tämän jälkeen Joseph Daniels ja hänen vaimonsa ilmoittivat autismista kärsivän ja puhekyvyttömän poikansa katoamisesta. Isän mukaan poika oli saanut oven lukon auki ja lähtenyt ulos. Poika oli ilmoitettu kadonneeksi aiemminkin, mutta etsintä oli aina tuottanut tuloksen.


Hollywood-näyttelijä väitti, että junassa on pommi - nyt häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus iltalehti 07:23 11.04

Todd Joseph ”T.J.” Miller on tällä hetkellä vapaana jättitakuita vastaan. Aiemmin T.J. Miller on kohahduttanut lauottuaan suoria sanoja hittisarjansa tuottajasta. Yhdysvaltalainen näyttelijä T. J. Miller, 36, pidätettiin La Guardian lentokentällä New Yorkissa, kun hän oli syyttäjän mukaan antanut tahallisesti viranomaisille väärää tietoa. Koomikko väitti, että Connecticutiin matkaavassa junassa on pommi.


Amerikkalaisnäyttelijä väitti, että junassa on pommi - nyt häntä uhkaa jopa 5 vuoden vankeus iltalehti 03:57 11.04

Todd Joseph ”T.J.” Miller on tällä hetkellä vapaana jättitakuita vastaan. Yhdysvaltalainen näyttelijä T. J. Miller, 36, pidätettiin La Guardian lentokentällä New Yorkissa, kun hän oli syyttäjän mukaan antanut tahallisesti viranomaisille väärää tietoa. Koomikko väitti, että Connecticutiin matkaavassa junassa on pommi. Syyttäjän mukaan Miller antoi valheellisen ilmoituksensa 18. maaliskuuta. Viranomaiset ottivat Millerin kertomuksen todesta, sillä kyseinen juna pysäytettiin ja tyhjennettiin matkustajista, jonka jälkeen pommiryhmä tutki vaunut pommia kuitenkaan löytämättä. Miller oli tuolloin toisessa junassa ja vaikutti junan henkilökuntaan kuuluneen lähteen mukaan päihtyneeltä nautittuaan junassa runsaasti alkoholia. Hän oli myös samalla reissulla häiriköinyt samassa vaunussa matkustanutta naishenkilöä.


Entinen NHL-pelaaja näki poikansa ruumishuoneella Kanadan bussiturman jälkeen: ”Pussasin ja sanoin, kuinka ylpeä olen hänestä” iltasanomat 19:09 10.04

Chris Joseph muistelee Kanadan turmabussissa kuollutta Jaxon-poikaansa koskettavasti.


Kuva: SM-liigan välieräottelussa kunnioitettiin upeasti Kanadan tragedian uhreja iltalehti 18:41 09.04

Tapparan ja TPS:n neljännessä välieräottelussa hiljennyttiin kunnioittamaan Kanadan bussitragedian uhreja. Tampereen Hakametsässä pidettiin ennen ottelua hiljainen hetki. Lisäksi TPS pelaa ottelussa surunauhat käsivarsissaan. Kanadan Saskatchewanissa perjantaina sattuneessa linja-auton ja rekan kolarissa on Kanadan poliisin mukaan kuollut 15 ihmistä, joista yksi oli entisen TPS-pelaaja Chris Josephin poika Jaxon Joseph.


TPS kunnioittaa Kanadan traagisen bussiturman uhreja – pelaa tänään surunauhat käsissään iltasanomat 14:54 09.04

Yksi Saskatchewanin bussiturman uhreista oli entisen TPS:n pelaajan Chris Josephin poika.


Draken tunnettiin Johnsille kolmivuotinen sopimus yksi kateissa

Uutiset