28-vuotias nainen oli kävelyllä - eläkeläismies tarrasi rintoihin iltalehti 21:22 25.05

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut 65-vuotiaan eläkeläisen sakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta Käräjillä selvitetty tapaus sattui Kristiinankaupungin maaseudulla toissa vuoden keväällä. 28-vuotias nainen oli kävelyllä. Häntä vastaan tuli polkupyörällä vanhempi mies, jota nainen ei tuntenut. Mies pysähtyi juttelemaan. Hän tarjosi naiselle kyytiä. Sitten hän kysyi, halusiko nainen tulla hänen kanssaan saunomaan ja kuvaili saunaansa.


F2-kisan lähdössä heti draamaa! – italialaiskuskilta törkeä temppu maanmiehelleen MTV 12:47 25.05

Formula 2 -sarjan Monacon viikonlopun ensimmäinen kisalähtö tarjosi heti ensimetreillä draamaa.


Turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskusten määrä romahti viime vuonna - sitten uusintahakemukset tyrehdyttivät alasajon iltalehti 21:22 24.05

Maahanmuuttoviraston tuoreen raportin mukaan viime vuoden lopussa oli lähes 30 vastaanottokeskusta vähemmän kuin vuoden alussa. Asiakkaita oli yli 5000 vähemmän. Kun Suomeen saapui pelkästään vuoden 2015 aikana yli 30 000 turvapaikanhakijaa, viranomaiset joutivat raapimaan päätään pohtiessaan, mihin siirtolaiset oikein sijoitetaan. Uusia vastaanottokeskuksia perustettiin ympäri Suomea ja pääministeri Juha Sipilä (kesk) tarjosi saman vuoden syksynä jopa omaa kotiaan Kempeleellä turvapaikanhakijoille. Sipilä veti lupauksen myöhemmin takaisin. Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Olli Snellman kuvailee vastaanottopolitiikan muutosta huimaksi. Hän sanoo, että toiminta kasvoi yli 20 kertaa suuremmaksi parissa vuodessa kuin tilanne ennen vuotta 2015.


Monacon GP-rata ”hajosi” - treenit keskeytettiin punaisella lipulla iltalehti 16:42 24.05

Monacon GP:n toiset vapaat harjoitukset keskeytettiin radan kunnostustöiden takia. Toisia treenejä oli ehditty ajaa vasta vajaa puoli tuntia, kun tuomaristo päätti keskeyttää harjoitukset. Hetken epäselvyyden jälkeen punaisen lipun syyksi kerrottiin radan korjaustyöt nelos- ja viitosmutkien välillä. Kasinon kulman ja vanhan Mirabeaun hotellin välisellä "suoralla" oli kaivonkansi puolittain irti, ja se piti hitsata uudelleen kiiinni. Korjaustoimenpide vei yllättävän ison osan harjoitusajasta.


Kommentti: Tämä kevät sinetöi Sebastian Ahon aseman – tätä virhettä ei kannata kuitenkaan tehdä MTV 08:27 21.05

Jääkiekon MM-kisat tarjosivat Leijonien kannalta ison tuloksellisen pettymyksen kaikkien lupaavien ja hienojen vaiheiden jälkeen. Isoin positiivisin anti liittyi raikkaaseen pelitapaan sekä koko joukkueen ykköstähteen, Sebastian Ahoon, jonka kohdalla on vältettävä kuitenkin virhearviointia.


Sveitsin tähtipakki häkeltyi erikoisesta finaalijäähystä – "En edes tiennyt tällaisesta säännöstä" MTV 08:01 21.05

Sveitsin kantava puolustaja Roman Josi sai poikkeuksellisen jäähyn MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


Huikea finaali ratkesi voittomaalikilpailussa - mestaruus jälleen Ruotsiin jatkoaika.com 00:29 21.05

Ruotsin ja Sveitsin välinen MM-finaali tarjosi viihdettä täydet 80 minuuttia sekä voittomaalikilpailun. Lopulta Ruotsi oli siinä parempi ja juhlii maailmanmestaruutta 3-2-voitolla.


Käsittämätöntä hölmöilyä MM-finaalissa! Sveitsin NHL-tähti otti todella kummallisen jäähyn iltalehti 23:44 20.05

Sveitsin Roman Josi saa kiittää onneaan, ettei hänen erikoinen rangaistuksensa ratkaissut MM-finaalia. Nashville-mies Josi joutui päätöserässä ajassa 47.00 kakkoselle kiinnipitämisestä. Kun kakkonen oli lusittu, Josi komennettiin hetimmiten uudestaan jäähylle estämisestä. Syy oli perin erikoinen: Josi koski kiekkoon, kun hänen molemmat jalkansa olivat edelleen jäähyaition puolella. Moinen tulkitaan luvattomaksi osallistumiseksi peliin, joten jäähyboksi kutsui uudelleen heti kättelyssä.


Video: Mitä ihmettä! Sveitsin NHL-tähti sai jäähyn poistuessaan jäähyaitiosta MTV 23:11 20.05

Sveitsin NHL-tähti Roman Josi otti huolimattoman jäähyn MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


EK19: Hurjaa menoa! Teemu Suninen todella lähellä uransa ensimmäistä palkintopallisijaa iltalehti 13:13 20.05

Teemu Suninen lähtee Power Stagelle hyvältä etumatkalta neljäntenä olevaan Esapekka Lappiin. Suninen teki kovan suorituksen 19. ek:lla ja päihitti kolmossijaa hamunneet Lapin ja Dani Sordon. Lappi oli 1,7 ja Sordo 2,5 sekuntia Sunista hitaampi. Sordo koki podiumtaiston viimeisillä hetkillä takaiskun, sillä hänen autostaan hajosi tuulilasi toiseksi viimeisellä ek:lla.


Trumpin poika tapasi Saudien ja Arabiemiraattien edustajia vaalien alla – tarjosivat kiellettyä vaaliapua iltasanomat 06:52 20.05

Yhdysvaltojen lainsäädäntö kieltää ulkomaalaisten kampanja-avun.


Zombieland-kauhukomedia saa jatkoa – alkuperäiset tähdet mukana stara 20:30 19.05

Zombieland-elokuva tarjosi tuttuun zombiapokalypsi-teemaan tavanomaista humoristisempaa kulmaa. Nyt vuonna 2009


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 19.05

Zombieland-elokuva tarjosi tuttuun zombiapokalypsi-teemaan tavanomaista humoristisempaa kulmaa. Nyt vuonna 2009


Viron suurimpaan sotaharjoitukseen sitten Neuvostoliiton sortumisen osallistui myös suomalaisreserviläisiä iltalehti 19:02 19.05

Suomalaiset reserviläiset hakevat kansainvälistä kokemusta yhteistyöstä Viron Kaitseliitin kanssa. Anssi Pöyry istuu suomättäällä Tallinnan liepeillä, täydessä taisteluvarustuksessa. Käynnissä on Viron Kaitseliitin eli suojeluskunnan HUNT 2018 -harjoitus. Pöyry on päätynyt suolle oman maakuntakomppaniansa ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kansainvälisen toiminnan kautta. Nyt hän syö kuivattuja karpaloita ja hörppää vettä. Ryhmänjohtaja sai juuri tiedon, että tuli on vapaa. On tankattava, jotta parin-, kolmenkymmenen kilon varusteissa jaksaa juosta pitkin suota. Kun Pöyryn komppanianjohtaja aiemmin keväällä otti yhteyttä ja tarjosi mahdollisuutta päästä vapaaehtoisena kansainväliseen harjoitukseen, ei Pöyry miettinyt asiaa kahdesti. Työnsä hän sai järjestettyä siten, että pääsi toukokuun alussa käytävään harjoitukseen Viroon.


Koskettava video: Näkövammainen F1-fani pääsi formula-auton kyytiin – liikuttui kyyneliin MTV 08:11 19.05

Pitkäaikainen F1-fani Charaf sai kokea upean yllätyksen viime viikolla, kun F1-sarja tarjosi hänelle hienon mahdollisuuden päästä formula-auton kyytiin.


Vain elämää: Arttu Wiskariin iski itseinho - ei suostunut näyttäytymään musiikkivideolla iltalehti 20:26 18.05

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina Arttu Wiskarin päivää. Torstain lounasjaksossa Arttu Wiskari taustoitti musiikkiuransa alkutaivalta. Hän tarjosi Mökkitie-kappalettaan levy-yhtiölle, mutta sai täystyrmäyksen. Niinpä mies julkaisi sen ilman levy-yhtiön apua ja menetystarina alkoi. Wiskari kertoi ohjelmassa, että hän olettaa, että levy-yhtiön tyrmäys johtui hänen persoonastaan eikä kappaleesta. - Mä en näyttänyt artistilta, enkä näytä tänä päivänäkään. Arttu Wiskari ehkä rakentuu sille, että kuka tahansa voi olla Arttu Wiskari. Se myös ärsyttää porukkaa, hän pui.


Täysi painajainen Tommi Mäkisen Toyotalle: Jari-Matti Latvalakin keskeytti! iltalehti 13:51 18.05

Toyotan Jari-Matti Latvala keskeytti Portugalin MM-rallin kolmannella erikoiskokeella. Latvalan autosta hajosi jousitus. Latvalan keskeytys oli jatkoa Tommi Mäkisen Toyotan jo muutenkin karmealle alulle Portugalissa, sillä Ott Tänakin auto hyytyi kisan toisella erikoiskokeella. Myöhemmin vahvistettiin, että Tänakin autosta hajosi jäähdytysjärjestelmä.


Toyotalla karmea alku Portugalin MM-ralliin! Ott Tänakin auto hajosi heti - suomalaiset avasivat nihkeästi iltalehti 12:03 18.05

Ott Tänakin kilpailu Portugalin MM-rallissa keskeytyi jo toiselle erikoiskokeelle. Toyotalle täksi kaudeksi siirtynyt Ott Tänak nappasi voiton edellisessä, Argentiinan MM-rallissa. Toyotalla oltiinkin ennen tämän viikon Portugalin osakilpailua luottavaisia, sillä olosuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin kolme viikkoa sitten Argentiinassa. Tänak ajoikin pohjat torstai-iltana ajetulle lyhyelle avauserikoiskokeelle.


Toyotalla karmea alku Portugalin MM-ralliin! Ott Tänakin auto hajosi heti iltalehti 11:39 18.05

Ott Tänakin kilpailu Portugalin MM-rallissa keskeytyi jo toiselle erikoiskokeelle. Toyotalle täksi kaudeksi siirtynyt Ott Tänak nappasi voiton edellisessä, Argentiinan MM-rallissa. Toyotalla oltiinkin ennen tämän viikon Portugalin osakilpailua luottavaisia, sillä olosuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin kolme viikkoa sitten Argentiinassa. Tänak ajoikin pohjat torstai-iltana ajetulle lyhyelle avauserikoiskokeelle.


Leijonien viisikkopeli hajosi ? "Syöttöjen pituus kasvoi ja ajoitukset menivät huonommiksi" jatkoaika.com 00:29 18.05

Leijonapuolustaja Miika Koivisto löysi ottelun jälkeen syyn sille, miksi Sveitsin jalkava joukkue pääsi rokottamaan sinivalkoisten verkkoon yhden kerran liian useasti voittoa ajatellen.


abortin Britanniassa jättipottijuhlaan Eurojackpotissa ja Ovensuukysely Poliisi takavarikoi paalitolkulla silmät kostumaan” sisätilat Tapaaminen Pohjois-Korean saattaa Trump syyttää

Uutiset