Bruce Willisin tytär asteli yläosattomissa ruokakauppaan – nyt 20 alastonta protestoijaa osoitti mieltään New Yorkissa – "Tässä on kyse tasa-arvosta" MTV 23:29 22.05

Joukko yläosattomia naisia protestoi New Yorkissa sunnuntaina tasa-arvon puolesta ja internet-sensuuria vastaan. Free the nipple -liike nousi otsikoihin taas tässä kuussa, kun näyttelijä Bruce Willisin tytär Scout nähtiin ruokakaupassa yläosattomissa Manhattanilla.


Kokaiinista kärynnyt jalkapalloilija MM-kisoihin? – Joukko kapteeneita allekirjoitti kirjeen MTV 09:16 22.05

Joukko eri maiden kapteeneita ovat kirjoittaneet kansainväliselle jalkapalloliitolle Fifalle kirjeen siitä, että Perun kapteeni Paolo Guerrero saisi pelata jalkapallon MM-kisoissa dopingkärystä tulleesta pelikiellosta huolimatta.


Tänään tv:ssä: Antti ja Ellen ihastuivat remontoituun saunaan ja tekivät talokaupat - saivat purkutuomion iltalehti 06:38 22.05

Hinttalan nelihenkinen perhe nukkuu vanhempien parivuoteessa. Hinttalan nelihenkinen lapsiperhe on asunut kuusi vuotta remontin keskellä. Uuden Remonttipiiskuri-sarjan avausosassa Perttu Sirviö joukkoineen rientää heidän avukseen Nurmijärven Rajamäelle. Apu tulee todella tarpeeseen. Ellen ja Antti tekivät ostopäätöksen 1930-luvun talostaan vuonna 2011 suurelta osin vastikään remontoitujen sauna- ja kylpytilojen vuoksi.


Ruotsi perustaa uuden joukko-osaston Gotlantiin iltasanomat 13:57 21.05

Ruotsin puolustusvoimat on saanut uuden joukko-osaston ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan.


Suomalaisten suurin joukkomurha tänään tv:ssä - valtio sysää selvitysvastuuta järjestöille iltalehti 08:03 21.05

MOT:ssa käsitellään tänään Stalinin puhdistusten suomalaisuhreja. Tutkivan journalismin MOT-ohjelmassa on tänään aiheena suurin suomalaisten joukkomurha. Sen on toimittanut Kai Byman. Joukkomurhalla viitataan maamme itsenäisyyden ensimmäisiin vuosikymmeniin, jolloin kymmenet tuhannet suomalaista ja suomensukuista lähtivät kommunistiseen Neuvostoliittoon. Kahtena ensimmäisenä itsenäisyyden vuosikymmenenä muuttajia oli kaikkiaan 35 000. Punakaartilaisia pakeni sisällissodan jälkimainingeissa kymmenen tuhatta. Lähtijät pakenivat paitsi poliittista vainoa, myös kehnoa taloudellista tilannetta. Osa etsi parempaa yhteiskuntaa.


Riita parkkipaikasta – kuuden miehen joukko hakkasi legendaarisen voimamiehen henkihieveriin, karmiva kuva vammoista iltasanomat 16:40 20.05

Tom Magee joutui tappeluun kuuden miehen porukan kanssa.


EK18: Suomalaisilta jälleen hurja veto! Teemu Suninen kolmantena MM-rallissa iltalehti 12:20 20.05

Dani Sordo otti podiumtaistossa muutamia sekunteja takkiin Portugalin MM-rallin kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella. Esapekka Lappi vetäisi 18. pätkän nopeimmin kuskeista, jotka ovat vielä mukana kamppailussa kolmannesta sijasta. Teemu Suninen oli 1,2 ja Dani Sordo neljä sekuntia Lappia hitaampi. Kolmantena oleva Suninen ei ole vielä urallaan kertaakaan sijoittunut MM-rallissa kolmen parhaan joukkoon.


”Oli pakko päästä ulos” - opiskelijat kertovat kauhun hetkistään texasilaislukiossa iltalehti 19:14 19.05

Joukkomurhasta todennäköisin syin epäilty, 17-vuotias Dimitrios Pagourtzis, on vangittu. Hän oli koulun oppilas. Yksi oppilaista haavoittui päähän kouluampumisessa. Lukion oppilaat olivat juuri alkamassa koulupäivää, kun hälytyskello pirisi ja aseen laukauksia alkoi kuulua.


NFL-tähti maksaa kaikkien kouluampumisen uhrien hautajaiset – Twiittasi kahdella sanalla: ”Aivan hirvittävää” MTV 19:01 19.05

Amerikkalaisen jalkapallon tähti J.J. Watt on luvannut tukea taloudellisesti Santa Fe’n lukion joukkoampumisen uhrien perheitä. Kymmenen henkeä kuoli joukko-ampumisessa.


Texasin joukkoampumisen uhri selviytyi osumasta päähän – ”Tunnen olevani onnekas siitä, että olen täällä” MTV 17:29 19.05

Rome Shubert sai osuman päähän Sante Fe’n lukion joukkoampumisessa. Nuori mies on kuitenkin kunnossa.


Retkeilijän uusi trendivaruste on riippumatto: Uni maistuu kuin kehdossa, mutta virittely vaatii malttia – "Ihmiset kaipaavat mukavuutta" MTV 11:50 19.05

Retkeily on jonkin aikaa ollut kasvava trendi. Aiemmin keskivertovaeltaja oli keski-ikäinen mies, nyt poluilla kulkee selvästi kirjavampaa joukkoa.


Tässäkö häiden parhaat asut? Windsorissa kaduilla näkyy useampia hääpukuja iltalehti 11:36 19.05

Windsorin kaupungissa väkijoukko valmistautuu häihin. Brittinaiset juhlivat hääpuvuissa. Kun brittinaiset Trish Hodkinson, Sandra Shaw ja Lorraine Raines kuulivat prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääpäivästä, heillä oli heti selvä suunnitelma. Naiset hankkivat hyväntekeväisyyskirpputorilta käytetyt hääpuvut ja suuntasivat Manchesterin seudulta Windsoriin. - Meitä piti olla alun perin neljä, mutta yksi jänisti viime viikolla. Hän on jäänyt paljosta paitsi, Shaw kertoo.


Viisi satumaista tarinaa: näin taviksista tuli kuninkaallisia – Meghan Markle seuraa Grace Kellyn jalanjäljissä iltasanomat 11:20 19.05

Britanniassa eletään lauantaina historiallisia hetkiä, kun keskiluokkainen näyttelijätähti Meghan Markle avioituu prinssi Harryn kanssa ja liittyy siniveristen joukkoon. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, joka on ponnistanut taviksesta kuninkaalliseksi.


Näin Meghanin ja Harryn häät etenevät iltalehti 07:30 19.05

Hääpäivänään Meghan Markle ja prinssi Harry ovat katseiden keskipisteenä kolmessa eri tilaisuudessa. Prinssi Harry ja Meghan Marklen vihkikirkko, Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappeli alkaa täyttyä ensimmäisistä vieraista lauantaina jo kello 9.30. Kolmen mailin päähän turvatarkastukseen saapuvat vieraat kuljetetaan kappeliin busseilla. Vieraiden virta kappeliin jatkuu kello 11 saakka. Kello 11.20 saapuvat kuninkaalliset kuningatar pois lukien. Prinssi Williamin ja Catherine Middletonin häihin kuninkaallisia osallistui viitisenkymmentä. Todennäköisesti heitä on nytkin melkoinen joukko. Heitä kuljettavat Bentleyn, Rolls-Roycen ja Daimlerin kaltaiset loistoautot.


Boeing 737 pudonnut maahan heti nousun jälkeen Kuubassa: "Ilmeisesti suuri joukko uhreja" MTV 23:27 18.05

Kuubassa Havannassa on tapahtunut lento-onnettomuus.


CNN Yhdysvaltain euroa voittanut Laine toteutti lupauksensa lippaaseen oli säästetty Tuomo Suntola

Uutiset