Topias teki hätkähdyttävän löydön hiekkakuopalta Maskun Rivieralla: ”Joku toinenkin teoria olisi kiva kuulla” iltasanomat 11:10 22.03

Joukossa on ainakin särkiä, haukia ja ahvenia.


Topias löysi Maskun Rivieralta valtavan määrän kuolleita kaloja: ”Joku toinenkin teoria olisi kiva kuulla” iltasanomat 11:10 22.03

Joukossa on ainakin särkiä, haukia ja ahvenia.


KSML: Kybervarusmiehistä erikoisjoukot? – Puolustusvoimat laajentaa koulutusta MTV 08:43 22.03

Kybervarusmiesten koulutusta aiotaan lisätä Suomessa lähivuosina merkittävästi, uutisoi Keskisuomalainen.


Päiväkoti-ikäistä lasta uhkasi ulosotto ja maksuhäiriömerkintä - Verohallinto: Perintätoimet ovat samat velallisen iästä riippumatta iltalehti 06:02 22.03

Lappeenrantalainen nainen löysi hiljattain postinsa joukosta hätkähdyttävän kirjeen. Lappeenrannassa asuva Eva Kottonen löysi hiljattain postinsa joukosta hätkähdyttävän kirjeen. Hänen päiväkoti-ikäinen lapsensa oli saanut postia ulosottovirastosta. Prosessi oli jo siinä vaiheessa, että lasta uhkasi ulosotto ja maksuhäiriömerkintä.


Säästöpankki teki aiheettomia luottotietokyselyitä - joukossa muitakin kuin asiakkaita: ”Vähän pelottavaa” iltalehti 19:36 21.03

Toimitusjohtaja Timo Närhisen mukaan aiheettomat kyselyt johtuivat järjestelmävirheestä. Tietoja ei tallennettu. Auralaisnainen hämmästyi, kun hän omia luottotietojaan tarkistaessaan huomasi naapurikunnan Liedon Säästöpankin tehneen hänestä luottotietokyselyn viime joulukuussa. Hämmennys kummallisesta luottotietokyselystä ihmetytti naista varsinkin sen vuoksi, ettei hän ole edes Säästöpankin asiakas.


Neljä suomalaistuomaria MM-kisoihin jatkoaika.com 17:34 21.03

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on nimennyt Tanskassa pelattaviin MM-kisoihin matkaavat tuomarit. 32 nimen joukossa on neljä suomalaista.


Merkel arvostelee jyrkästi Turkin hyökkäystä Syyrian Afriniin iltasanomat 15:02 21.03

Turkin asevoimat ja Turkin liittolaiset valtasivat viime sunnuntaina Afrinin kaupungin kurdien YPG-joukoilta.


Valtiovarainministeri Orpo listasi Suomen ”euroveljet”: Joukossa myös Emuun kuulumaton Ruotsi iltalehti 10:46 21.03

Euron kehittäminen on projektina on Orpon mukaan verrattavissa sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiseen Suomessa. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) listaa , mitkä EU-maat ovat Suomen linjoilla, kun yhteisvaluutta euroa jatkossa kehitetään. - Suomen näkökulmasta keskeiset ongelmat ovat ylivelkaantuminen ja markkinakurin puute sekä valtioiden ja pankkien välinen kohtalonyhteys. Suomi korostaa jokaisen jäsenmaan omaa vastuuta taloudestaan. Alankomaat, Irlanti, Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska ja Viro ovat kanssamme samoilla linjoilla, Orpo kirjoittaa,


Mitä Madsen kertoo tänään? IS seuraa sukellusvenemurhan oikeudenkäyntiä Tanskassa iltasanomat 10:07 21.03

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhaa käsitellään tällä viikolla kolmena päivänä Kööpenhaminan oikeustalolla. Torstaista alkaen ääneen pääsevät todistajat, ja heidän joukossaan on myös yksi Tanskan johtavista sukellusvenetekniikan asiantuntijoista.


Mies ajoi juovuksissa 176 km/h – sekoili vielä pidätyskuvassa stara 09:30 21.03

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätyskuvat verkkosivuillaan, ja joukosta nousee


Viihdelehti Stara.fi stara 09:30 21.03

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätyskuvat verkkosivuillaan, ja joukosta nousee


Ulkoministeri Soini EU:n puolustusyhteistyöstä: ”Emme ole onneksi yksin” iltalehti 13:07 20.03

Ulkoministerin Soinin (sin) mukaan "aika ajoin esitetään myös käsityksiä, että vireillä olisi EU-armeijan perustaminen". - Tällaista hanketta pöydällä ei ole - eikä tule. Kyse on kansallisista joukoista. Myös Nato nojautuu jäsenmaiden kansallisiin asevoimiin ja joukkoihin.


Lakiuudistus herätti rokotekapinan – nyt lääkärit ja hoitajat lähtivät joukolla vastakampanjaan iltasanomat 07:08 20.03

Minä suojaan potilasta -kampanja korostaa rokotteiden tärkeyttä, Minä päätän itse -kampanja puolestaan terveydenhoitohenkilöstön omaa valinnanvapautta.


Satumaiset omaisuudet – Jokerien rahoittajat mukana maailman rikkaimpien ihmisten listalla MTV 17:45 19.03

Jokereiden venäläisomistajat Gennadi Timtshenko sekä Arkadi ja Boris Rotenberg löytyvät kaikki maailman 2000 rikkaimman ihmisen joukosta yhdysvaltalaisen talouslehti Forbesin tuoreimmalla listauksella.


Ossi Oikarinen nostaa 2000-luvun mestaritallin mustaksi hevoseksi – "Satsattu paljon rahaa" MTV 16:47 19.03

C Moren Formula 1 -asiantuntija Ossi Oikarinen uskoo Mercedeksen, Ferrarin ja Red Bullin säilyttävän asemansa F1-sarjan kolmen kärkitallin joukossa alkavalla kaudella, mutta nostaa heidän lähimmäksi uhkaajakseen Renault'n.


Telegraph: Brittiviranomaiset avaavat kahden venäläismiehen haudat – kuolivat epäilyttävissä olosuhteissa iltasanomat 13:07 19.03

Vuosina 2008 ja 2012 kuolleiden venäläisten liikemiesten tapaukset ovat niiden 14 epäilyttävän kuoleman joukossa, jotka aiotaan tutkia Britanniassa uudelleen.


Suomalaismiljardööri ohitti Donald Trumpin maailman rikkaimpien listalla uusisuomi 12:47 18.03

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkistanut vuotuisen listansa maailman miljardööreistä. Tänä vuonna listalla on 2 208 henkilöä, joiden omaisuuden arvo on yli miljardi dollaria ja tämän joukon yhteiseksi varallisuudeksi lehti laskee 9 100 miljardia dollaria.


Onko hän Putouksen suurin ilopilleri? Timo Lavikainen vastasi seitsemään pikakysymykseen mtv 23:47 10.03

MTV.fi kysyi Putouksen näyttelijöiltä seitsemän kysymystä, joihin heidän piti vastata nimeämällä näyttelijäjoukosta vastaukseksi sopivin henkilö. Timo Lavikainen paljasti muun muassa Putouksen suurimman Duracell-pupun.


Onko herttaisempaa kuin Tanhupallo? Kiti Kokkosen hahmo esitti tunteikkaan rakkauslaulun mtv 20:51 10.03

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo esitti Putouksen finaalilähetyksessä kauniin rakkauslaulun melkoisen vierasjoukon kanssa. Lavalla nähtiin Tanhupallon lisäksi muun muassa hänen isovanhempansa, vanhempansa, Herra Hevisaurus ja Risto Räppääjä.


Tanhupallo marssitti Putoukseen hurjan tähtijoukon – mukana Kiti Kokkosen äiti sekä puoliso mtv 20:41 10.03

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo pääsi Putouksen finaalilähetyksessä oikein kunnolla laulun pyörteisiin. Tanhupallon esitykseen osallistuivat muun muassa hänen isovanhempansa, vanhempansa, Herra Hevisaurus, Peppi Pitkätossu ja Risto Räppääjä.


Uutiset