Saudi-Arabia aloitti elokuvanäytökset – ensimmäisten joukossa Emoji-elokuva MTV 11:39 15.01

Saudi-Arabiassa näytettiin viikonloppuna elokuvia ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin. Ensimmäisenä näytettiin piirrettyjä lastenelokuvia.


MTV: Pienestä kylästä Turun seudulta löytynyttä seksuaalirikollista ei luovuteta Tshekkiin - perusteluna integroituminen yhteiskuntaan iltalehti 09:16 14.01

Suomi ei luovuta seksuaalirikoksista tuomittua entistä huippu-urheilijaa ja valmentajaa Tshekkiin, kertoo MTV. Entinen voimistelija ja valmentaja tuomittiin Tshekissä ensin seitsemän vuoden vankeuteen kahdesta alaikäiseen lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. MTV:n mukaan miehellä on vuodelta 2007 Tshekin korkeimman oikeuden päätös, jonka mukaan tuomio aleni viiteen vuoteen. Mies katosi, kun hänen olisi pitänyt mennä suorittamaan tuomiotaan Tshekkiin ja hänestä tehtiin kansainvälinen pidätysmääräys vuonna 2010. Europol julkaisi miehen tiedot etsityimpien rikollisten joukossa vuonna 2016. Mies löytyi kesäkuussa 2016 pienestä kylästä Turun seudulta. Löytymisen jälkeen aloitettiin tapauksessa luovutustutkinta. Asiasta uutisoi tuolloin


Satakunnan herruus Raumalle, Ässien vaikeudet jatkuvat jatkoaika.com 21:55 13.01

Kauden 2017-18 Satakunnan herruus meni Lukon nimiin pistein 10?8. Ässien pataviikko päättyi kolmeen suoraan tappioon, eikä asema kymmenen joukossa ole enää täysin turvattu, sillä KooKoo ja Ilves ovat keränneet viime otteluistaan sarjapisteitä.


Kommentti: Lorde, Frank Ocean ja Beck kärkijoukossa – nämä kymmenen ulkomaista kappaletta vakuuttivat vuonna 2017 mtv 18:06 13.01

MTV.fin musiikkitoimittaja listasi täysin mielivaltaisesti oman makunsa mukaan vuoden 2017 isoimmat muistijäljet jättäneet Suomen rajojen ulkopuolella julkaistut yksittäiset kappaleet.


Asunnottomuus uhkaa yhä nuorempia – ”Jokainen, jolla on pienet tulot, on vaaravyöhykkeessä” iltasanomat 16:06 12.01

Tuhansien asunnottomien joukossa on keskenään hyvin erilaisia tapauksia.


Tsekki valitsee uuden presidentin - ennakkosuosikki on nykyinen presidentti Miloš Zeman, joka on hyvää pataa Putinin kanssa iltalehti 10:59 12.01

Vaalit kestävät kaksi päivää. Tsekki äänestää perjantaina ja lauantaina uudesta presidentistä. Yhdeksän ehdokkaan joukossa on myös istuva presidentti Miloš Zeman, 73. Zeman on tunnettu EU-kriittisyydestään ja Venäjä-myönteisyydestään, ja hän on vastustanut julkisesti EU:n Venäjä-pakotteita. Uutistoimisto AFP:n mukaan Zeman suhtautuu verrattain kielteisesti Eurooppaan tuleviin turvapaikanhakijoihin. Zeman oli vuosia sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen, mutta erosi puolueesta 10 vuotta sitten ja perusti oman puolueen.


Ronaldo hädin tuskin 50:n joukossa – maailman arvokkaimmat futarit listattu MTV 13:15 10.01

PSG:n brassitaituri Neymar on arvioitu maailman arvokkaimmaksi jalkapalloilijaksi tuoreessa tutkimuksessa. Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo on listalla vasta sijalla 49.


Ronaldo hädin tuskin 50 joukossa – maailman arvokkaimmat futarit listattu MTV 13:13 10.01

PSG:n brassitaituri Neymar on arvioitu maailman arvokkaimmaksi jalkapalloilijaksi tuoreessa tutkimuksessa. Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo on listalla vasta sijalla 49.


Venäläismedia: Sadat venäläisliikemiehet sijoittavat Maltalle - Saavat vastineeksi kansalaisuuden iltalehti 11:08 10.01

Maltan hallituksen listalta löytyvät rikkaat venäläiset ja heidän perheenjäsenensä ovat saaneet Maltan kansalaisuuden investointiensa vuoksi. Venäläisen mukaan viimeisen kolmen vuoden aikana yli 700 venäläisellä nimellä esiintyvää henkilöä on saanut Maltan kansalaisuuden. Sivuston mukaan Maltan hallituksen virallisessa lehdessä luetellaan yli 730 henkilöä, joiden etu-, suku- ja isännimet ovat venäläisiä. Ria.ru -sivusto kertoo, että kyseisellä listalla kymmeniä nimiä, jotka ovat aivan samoja kuin venäläisten liikemiesten ja heidän sukulaistensa. Joukossa on muun massa yksi hakukone Yandexin perustajista Arkadi Volost ja investointiyritys O1 Groupin omistaja Boris Mintz sekä yksi holdingyhtiö ICT Holdingin omistajista Aleksander Nesis.


Nelihenkinen perhe löydettiin kuolleena Ruotsissa - joukossa kaksi lasta iltalehti 00:28 10.01

Poliisi kävi tutkimassa mökin Lundin lähistöllä sijaitsevassa Bjärredissä, kun yksi henkilöistä ei ollut ilmaantunut työpaikalleen. Poliisi kutsuttiin paikalle kello 17 iltapäivällä. Mökistä Ruotsin poliisi löysi neljä ihmistä kuolleena. Kuolleiden joukossa on koko perhe, kaksi aikuista ja kaksi lasta. Poliisi ei tällä hetkellä suostu kommentoimaan tapausta sen tarkemmin. Aiemmin poliisista kerrottiin, ettei ketään epäiltyä olla tällä hetkellä etsimässä mökin lähialueella.


Sebastien Loeb etappivoittoon Dakar-rallissa – Mikko Hirvonen kärkijoukossa MTV 23:01 09.01

Yhdeksänkertainen rallin maailmanmestari Sebastian Loeb otti etappivoiton tiistaina Dakar-rallissa. Mikko Hirvonen oli puolestaan kärkijoukossa mukana, kun hän ylsi neljänneksi.


Lapsia kuoli ilmaiskussa Itä-Ghoutassa samaan aikaan kun YK-johtaja vieraili Damaskoksessa iltasanomat 22:52 09.01

Itä-Ghoutan uhrien joukossa oli kymmenen lasta.


HIFK-fanit pahoillaan Niklas Bäckströmin kohtalosta, mutta ymmärtävät ratkaisun: ”Surullistahan se on” iltalehti 20:33 09.01

HIFK on kahden erän jälkeen 0-1-tappiolla kotiottelussaan liigajumbo Sportia vastaan. IFK:n kolmosvahdiksi ja sitä kautta joukkuetreenien ulkopuolelle pudonneen Niklas Bäckströmin tapaus on ollut alkuviikolla kiekko-Suomen puheenaihe numero yksi. Nordiksen käytävällä IFK:n fanikatsomon kohdalla oli muutama minuutti ennen Sport-matsin alkua rauhallinen tunnelma. Pitkän linjan fanit Janne Yrjölä ja Ari Laukkanen odottivat ottelun alkua muiden punaisiin sonnustautuneiden kannattajien joukossa.


Puolassa erotettu useita ministereitä – haluaa parantaa EU-suhteitaan budjettineuvottelujen alla MTV 16:12 09.01

Puolassa hallitusvaltaa pitävä Laki- ja oikeuspuolue on erottanut useita ministereitä – heidän joukossaan ulko- ja puolustusministerit.


Viron yleisradio: Suomessa varastettuja työkoneita myydään Viron työmaille iltalehti 12:21 09.01

Viron yleisradioyhtiön ERR:n mukaan Suomen työmailta varastettuja työkoneita ja työkaluja on myyty Viron työmaille. Toiminta on ollut suunniteltua ja järjestelmällistä ja ajoittunut etenkin viime kevääseen. mukaan virolaiset varasjoukkiot ovat putsanneet työmaita Suomen lisäksi Virossa. Putsattujen joukossa on ollut muun muassa Tallinnan uuden oikeustalon työmaa. vRakennusfirmat ovat myös tilanneet varkailta tiettyjä työkoneita ja -kaluja. Osa firmoista on Viron mittakaavassa kooltaan huomattavia.


Nicole Kidman ja Ewan McGregor Golden Globe -voittajien joukossa – katso täältä kaikki palkitut iltasanomat 07:22 08.01

Golden Globe -palkintogaala on käynnissä.


Ensimmäiset Golden Globet jaettu – Nicole Kidman ja Ewan McGregor palkittujen joukossa iltasanomat 05:49 08.01

Golden Globe -palkintogaala on käynnissä.


Uutiset