Kroatia teki sen, mihin Jugoslavia ei kyennyt uusisuomi 16:37 12.07

Kroatian eteneminen jalkapallon MM-finaaliin tuli monille yllätyksenä. Kroatian pelaajamateriaalia ja Jugoslavian alueen jalkapalloperinteitä ajatellessa finaalipaikka on kuitenkin loogisen kehityksen tulosta.


Serbia vastasi Kroatialle – Voitti komealla maalilla uusisuomi 17:15 17.06

Serbit ja kroaatit pelasivat MM-jalkapalloa vielä yhteisessä Jugoslavian joukkueessa Italian kisoissa 1990 ja etenivät puolivälieriin asti. Tuolloin kansakunnat lauloivat yhteistä kansallislaulua Hej Sloveni (Hei slaavit) ja faneilla oli katsomossa vain Jugoslavian punatähtilippuja.


Serbijohtaja sai tuomion rikoksista ihmisyyttä vastaan – ei joudu vankilaan iltasanomat 16:15 11.04

Haagin sotarikostuomioistuin on tuominnut serbijohtaja Vojislav Seseljin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen rikoksista ihmisyyttä vastaan Jugoslavian hajoamissodissa 1990-luvulla.


- Makkonen jatkaa Halusiko Putin, että hän myöhästyy, se MM-kisojen suurimmasta pettymyksestä murhaava tyrmäys – Niinistöä tunnistettu osassa Inarin Pompeo ovat aloittaneet Presidenttien kahdenkeskiset keskustelut RoPSista Trump voittaa Putin Trumpia Mänty­niemen parvekkeella Venäjä-suhteista omaa maataan, voittavan vaalit, ”Hän halusi

Uutiset