Jokerit nollasi Jugran - "Nolla maalia ja tappio, normaali peli siis meiltä" jatkoaika.com 19:48 26.11

Epätoivo ja alistuneisuus kuvaavat ehkä parhaiten Jugra Hanti-Mansijskin ilmapiiriä. Hyvästä taistelusta huolimatta joukkue jäi ilman maaleja tai pisteitä myös Helsingissä, kun Jokerit oli parempi 1-0.


Alkukauden hylkiöt nousseet Jokerien parhaiksi – ratkaisivat taas iltasanomat 18:36 26.11

Olli Palola ja Pekka Jormakka vastasivat ainoasta maalista, kun Jokerit kellisti heikon Jugran niukasti 1–0.


Kiikarimiehet Palola ja Jormakka sahasivat tillilihapurkin auki - Jokereilla suuria vaikeuksia pakkashelvetin joukkueen kanssa iltalehti 18:32 26.11

Jokerit otti kuudennen voittonsa seitsemässä viime pelissä kaatamalla Jugra Hanti-Mansijskin 1-0. Kuusi edellistä peliään maalierolla 6-20 hävinnyt Jugra oli Jokereille tillilihan kaltainen sitkeä purtava. Joukkueet kohtasivat 5. marraskuuta Siperian pakkashelvetissä Hanti-Mansijskissa, jolloin Jokerit voitti kolmella pikamaalilla 3-0. Sen jälkeen Jugra piti kotijäällään Jokerit nollilla 58 minuuttia ja 13 sekuntia. Nollaputki jatkui Helsingissä lähes 48 minuuttia, joten Jokerit ei saanut kiekkoa Jugran maaliin 105 minuuttiin ja 59 sekuntiin.


Jokerit tyrmäsi Jugran heti alussa jatkoaika.com 16:27 05.11

Helsinkiläset iskivät heti avausminuuteilla kolme maalia, eikä hantimansijskilaisjoukkueella ollut pelissä mitään saumaa. Ottelun loppupuolen joukkueet odottelivat lähinnä summeria, joten Jokerit pääsi helpohkolla voitolla maaottelutauolle.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Jugran ja Jemelinin kuherruskuukausi ohi iltalehti 12:05 16.10

Maanantain vetovihje julistaa Jugran ja joukkueen uuden päävalmentajan Anatoly Jemelinin kuherruskuukauden päättyneeksi ja paluun arkeen alkaneeksi. Jugra voitti Jemelinin tultua ruoriin neljä viidestä ensimmäisestä ottelusta. Sen jälkeen on tullut kuitenkin kotitappiot sekä Barysille (2-5) että Admiralille (1-2). Etenkin Admiralia vastaan oltiin jo taas perinteisen huonoja. Nyt vieraissa vastaan tuleva Avtomobilist on sen verran kova nippu, että nykytrendillä Jemelinillä onkin edessä tutustuminen tappioputkeen.


Uutiset