Oikeus hylkäsi tunnetun asianajajan syytteet salakatselusta ja salakuuntelusta iltasanomat 18:37 16.02

Käräjäoikeus totesi asianajaja Juha-Pekka Hipin syyttömäksi alivuokralaisensa salakatseluun ja -kuunteluun näytön puuttumisen vuoksi.


Alivuokralaisensa salakatselusta syytetty asianajaja: Tämän takia asunnossani oli turvakamera iltasanomat 11:31 16.02

Aarnio-oikeudenkäynnistä tuttua asianajajaa Juha-Pekka Hippiä syytetään alivuokralaisensa salakuuntelusta ja salakatselusta. Hipin mukaan hän asensi asuntoonsa kameran turvallisuusuhan takia.


Syyte: Tunnettu asianajaja salakuvasi alivuokralaistaan iltasanomat 09:57 16.02

Syyttäjä vaatii tunnetulle asianajajalle Juha-Pekka Hipille sakkorangaistusta salakatselusta ja salakuuntelusta.


Tehohyökkääjä Juha-Pekka Haataja lähtee HIFK:sta – palaa entiseen seuraansa iltasanomat 12:51 13.02

Juha-Pekka Haataja suuntaa Kouvolaan.


JYP-kapteeni Hytönen tiedostaa CHL-finaalin merkityksen – "Voi olla ensimmäinen ja viimeinen mahdollisuus" MTV 21:42 05.02

JYP-kapteeni Juha-Pekka Hytösen mukaan joukkueessa vallitsee rento tunnelma ennen tiistain CHL-finaalia, mutta tiedostaa, että vastaavaa mahdollisuutta ei monen kohdalle enää siunaannu.


JYP-kippari johdattaa joukkonsa Tapparan kimppuun – SM-liigassa kiihkeä kärkikamppailu MTV 12:53 31.01

Tehokkaassa vireessä oleva JYPin kapteeni Juha-Pekka Hytönen johdattaa joukkonsa Tampereelle, kun SM-liigan kärkipään joukkueet Tappara ja JYP kohtaavat tiukassa taistelussa.


Lennonjohto huolehtii, että vaaratilanteita ei synny – päättää, kuka saa liikkua rullaus- tai kiitotiellä MTV 22:38 23.01

Lentokenttäalueilla lennonjohtaja päättää sen, kuka milloinkin saa siellä liikennöidä. Näin varmistetaan, ettei vaaratilanteita synny, kertoo Finavian riskienhallintajohtaja Juha-Pekka Pystynen.


JYPin kaikkien aikojen pistemieheksi noussut konkari juhlisti saavutustaan tehokkaasti MTV 21:54 23.01

Lauantaina JYPin kaikkien aikojan tehokkaimmaksi pelaajaksi noussut Juha-Pekka Hytönen jatkoi pistetehtailuaan myös tiistaina, kun JYP kaatoi Lukon 4-2.


Huh, mitä magiikkaa - Suomi-kiekon 17-vuotias huippulupaus säväytti syötöllään iltalehti 21:15 23.01

JYP pelasi hyvin ja kuroi pesäeroa Lukkoon taistelussa paikasta neljän parhaan joukkoon. Jyväskyläläisjoukkue voitti ottelun 4-2. JYPin 17-vuotias puolustaja Anttoni Honka säväytti joukkueen toisessa maalissa pelimiehen taidoillaan. Hän sai kiekon viivan alla. Tilanteessa yhdeksän kymmenestä puolustajasta olisi vain ampunut maalille. Honka äkkäsi takatolpalta hyökkääjä Juha-Pekka Hytösen, joka sai ohjata kiekon tyhjiin. Syöttö oli osoitus Hongan peliälystä, maltista ja taidosta.


Legendaarinen Satuhäät on nyt Unelmahäät: ohjelman kesto lyhenee, mutta Enyaa ei ole unohdettu iltalehti 19:08 23.01

TV5:n keväässä nähdään suomalaisten rakkaustarinoita, jotka huipentuvat suureen juhlapäivään. Ylellä aikaisemmin nähty Satuhäät-ohjelma on ollut tauolla kaksi vuotta. Ohjelma tekee paluun uudella nimellä ja uudella kanavalla tänä keväänä. Ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristmeri kertoi taannoin Iltalehdelle, että ohjelman kanavan vaihtumiseen ei liity suurta draamaa, vaan se tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä ohjelmarahoitusongelman kanssa painineen Ylen kanssa. Tuotantoyhtiö Filmaattiset jatkaa edelleen ohjelman tekemistä. Helmikuussa nähdään, millaiseen menestykseen samalla ohjelmaidealla ratsastava sarja sinkoaa uudella kanavalla. Tuottaja lupaa, että suurin osa ohjelman pääideasta pysyy ennallaan. Pieniä muutoksia on kuitenkin pakon sanelemana tiedossa. Nimen lisäksi ohjelmatunnus ja grafiikka menevät vaihtoon. Ohjelma-aika lyhenee myös hiukan, sillä jaksot pätkitään mainoskatkoilla.


Hytönen saavutti seuralegendan JYPin sisäisessä pistepörssissä jatkoaika.com 19:30 19.01

Juha-Pekka Hytönen iski Lahdessa uransa 341 tehopisteen hurrikaanipaidassa, jolla hän saavutti JYPin pistepörssin jaetun kolmannen sijan.


HIFK-konkarille kolmen ottelun pelikielto tuomariosumasta – Liigan kurinpito ei ostanut selitystä MTV 15:44 13.01

HIFK-hyökkääjä Juha-Pekka Haataja on saanut kolmen ottelun pelikiellon Liigan kurinpidolta. Pelikieltoon johtanut tilanne on peräisin torstailta, Jukureiden ja IFK:n välisestä kohtaamisesta.


HIFK-hyökkääjä loukkasi erotuomarin koskemattomuutta - määrättiin kolmen ottelun pelikieltoon iltalehti 15:39 13.01

Liiga määräsi HIFK:n Juha-Pekka Haatajan kolmen ottelun pelikieltoon erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Haataja törmäsi torstaina Jukurit-HIFK-ottelun ensimmäisessä erässä erotuomariin sillä seurauksella, että raitapaita kaatui voimalla selälleen jäähän. Haatajalle tuomittiin tilanteesta pelirangaistus. Liigan kurinpitopäätöksessä todetaan, että Haatajalla oli vastuu välttää osuma erotuomariin. Liiga kuuli asiasta myös Haatajaa, joka oli sanonut, että erotuomari oli sijoittunut tilanteessa väärin.


HIFK:n konkarille kolmen ottelun pelikielto tuomarin kaatamisesta iltasanomat 15:02 13.01

Erotuomarin virheellinen sijoittuminen ei anna pelaajalle oikeutta osua tuomariin, perusteli SM-liigan kurinpito Juha-Pekka Haatajan pelikieltoa.


HIFK:n Haatajalle pelikieltoa osumasta tuomariin jatkoaika.com 12:47 13.01

HIFK:n konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja on saanut pelikieltoa Liigan kurinpitodelegaatiolta.


Tuomari rajusti jään pintaan – HIFK:n konkarille suihkukomennus iltasanomat 19:27 11.01

Juha-Pekka Haatajan peli loppui kesken avauserän Mikkelissä.


Harvinaislaatuinen ulosajo SM-liigassa: HIFK-tähti kaatoi tuomarin, lensi suoraan suihkuun iltalehti 19:20 11.01

HIFK:n Juha-Pekka Haataja sai Mikkelissä ulosajon sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan. Ajassa 16.41 nähty tilanne käynnistyi, kun Haataja oli luistelemassa kohti kulmavääntöä Jukurit-vierasottelussa. HIFK-hyökkääjä törmäsi tiellä olleeseen päätuomari Timo Metsälään, joka kaatui häijyn näköisesti selälleen. Haataja komennettiin välittömästi suihkuun. Tilanne vaikutti ensi näkemältä lähinnä epäonniselta vahingolta, sillä tuomarin jalka siirtyi Haatajan tielle juuri ennen kontaktia. Selin Haatajaan nähden ollut linjatuomari ei lainkaan nähnyt lähestyvää pelaajaa. Raitapaitojen määräämä lopputulema oli tästä huolimatta armoton.


Mikkelissä tapahtuu: HIFK:n Haataja suihkuun osumasta tuomariin jatkoaika.com 19:14 11.01

HIFK:n hyökkääjä Juha-Pekka Haataja sai ulosajon Jukurien ja HIFK:n välisessä kohtaamisessa.


Ulosajo! HIFK-hyökkääjä rikkoi tuomarin koskemattomuutta MTV 19:07 11.01

HIFK:n Juha-Pekka Haatajan ottelu Jukureita vastaan päättyi avauserässä suihkukomennukseen, kun hän rikkoi päätuomarin koskemattomuutta.


Miten tämä 19-vuotias ei mahtunut Nuoriin Leijoniin? KalPa-lupaus latoi JYPiä vastaan alle vartissa tehot 3+1! iltalehti 20:25 05.01

KalPan huippulupaus Eetu Luostarinen takoi perjantai-iltana JYPiä vastaan huimat tehot yhden erän aikana. KalPa johtaa JYPiä kolmannen erän alussa 5-0. Kotijoukkue teki neljä ensimmäistä maaliaan ottelun toisessa erässä. Kuopiolaisten Eetu Luostarinen aloitti maalinteon ajassa 26:42 ylivoimalla, kun Juha-Pekka Hytönen istui kaksiminuuttista poikittaisesta mailasta.


Uutiset