Helsinki-Vantaan apulaisjohtaja: kaaoksen aiheuttivat tuuli, lumi ja henkilöstön ylityökielto - ”Kehun edelleen talvikunnossapitoa” iltalehti 13:07 13.12

Lentoaseman apulaisjohtaja kehuu edelleen Helsinki-Vantaan talvikunnossapitoa, ”snowhow'ta”. Helsinki-Vantaan lentoasema oli tiistaina sääolosuhteiden vuoksi kaaoksen kourissa vain tunteja sen jälkeen kun lentoaseman apulaisjohtaja Heini Noronen-Juhola oli kehunut haastattelussa aseman osaamista talvikunnossapidossa. - Ja kehun edelleen. Meidän talvikunnossapito toimi aivan kuten pitikin, ja saimme pidettyä kiitotien auki. Keli oli erittäin raskas, mutta laitoimme kaiken peliin. Meillä oli koko kalusto ja miehistö liikkeellä, ja työtä tehtiin tauotta, Noronen-Juhola sanoo keskiviikkona Iltalehdelle.


Jättiläisaurat pitävät Helsinki-Vantaan kiitotiet puhtaina myrskyssäkin – video: Lumi lentää jopa 80 metriä! iltasanomat 18:44 12.12

Lentokoneissa ei ole nastarenkaita, muistuttaa Helsinki-Vantaan lentoaseman apulaisjohtaja Heini Noronen-Juhola.


Kaksi kolmesta kiitoradasta suljettu: Älä huolestu, jos lentokone kaartelee ennen laskeutumista MTV 16:31 12.12

Yhtään lentoa ei ole jouduttu perumaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla haastavista olosuhteista huolimatta, kertoo Finavian apulaisjohtaja Heini Noronen-Juhola.


Mitä palaverissa kuiskittiin? HPK-hyökkääjä lensi pihalle HIFK-pelistä iltalehti 18:26 09.12

HPK-hyökkääjä Juho Keräsen peli päättyi jo ensimmäisessä erässä HIFK:ta vastaan. Keräselle tuomittiin estämisestä pelirangaistus ensimmäisen erän lopussa. Keränen taklasi kiekottomana ollutta HIFK:n Juhani Tyrväistä HIFK:n puolustusalueella. Keränen passitettiin ensin jäähyaitioon, mutta ottelun toinen päätuomari Jari Levonen piti lyhyen palaverin Tyrväisen kanssa HIFK:n vaihtoaitiossa. Sen jälkeen Keränen passitettiin suihkun puolelle.


Hämeenlinnassa kuohuu – HPK-hyökkääjän ottelu päättyi suihkukomennukseen MTV 17:43 09.12

HPK:n Juho Keräsen ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä ulosajoon, kun hän taklasi HIFK:n Juhani Tyrväistä.


Mieletöntä, Suomen sprintterit! Peräti viisi kuudesta hiihti kirkkaasti jatkoon iltalehti 13:25 09.12

Suomen miesten sprinttiryhmä uhkuu mahtavaa alkukauden kuntoa, kuten Davosissa jälleen nähtiin. Sprintin aika-ajoihin osallistui kuusi suomalaishiihtäjää, joista peräti viisi paineli erähiihtoihin. Kovinta vauhtia piti Ristomatti Hakola, joka oli aika-ajon neljänneksi nopein. Muut jatkoon menijät olivat Martti Jylhä, Anssi Pentsinen, Matias Strandvall ja Lauri Vuorinen. Suomen ainoa karsiutuja oli Juho Mikkonen, joka jäi jatkopaikasta vajaan kahden sekunnin päähän.


Professori: Eriarvoisuus kasvaa koko ajan – "Asumis- ja lääkekuluja pienennettävä" MTV 21:35 08.12

Suurin osa suomalaisista on viimeisen kymmenen vuoden aikana parantanut elintasoaan ja elämäntapojaan. Osa väestöstä on kuitenkin jäänyt professori Juho Saaren sanoin "jumiin". Professori esittää listan konkreettisia keinoja arveluttavan kehityksen kääntämiseksi. 


On meillä Suomi, Keränen ja Kuusela ? Hämeenlinnassa tauluun 100, 500 ja 800 jatkoaika.com 08:32 01.12

Hämeenlinnan perjantaissa kohtaavat alavireisesti pelanneet HPK ja Tappara. Pelillisen jännityksen lisäksi luvassa on Suomi 100 -juhlallisuuksia ja pyöreitä merkkipaaluja Juho Keräselle ja Kristian Kuuselalle.


Juho Junno muisteli – kun divarijoukkue Kärpät voitti Kanadan ja Suomen maajoukkueet jatkoaika.com 20:48 23.11

Kärppien legendaarisen toimitusjohtaja Juha Junnon aikakaudella vuosina 1996–2017 Oulun Kärpissä ehti tapahtua monenlaista. Junno äityi syksyllä 2017 muistelemaan muutamia mieleenpainuvimpia hetkiään Kärpissä.


Juho Junno muisteli – Kun divarijoukkue Kärpät voitti Kanadan ja Suomen maajoukkueet jatkoaika.com 20:48 23.11

Kärppien legendaarisen toimitusjohtaja Juha Junnon aikakaudella vuosina 1996–2017 Oulun Kärpissä ehti tapahtua monenlaista. Junno äityi syksyllä 2017 muistelemaan muutamia mieleenpainuvimpia hetkiään Kärpissä.


Rotko, patja ja trampoliini: Professori selittää pääministeri Sipilän jakamaa, pilkan kohteeksi joutunutta kaaviota iltasanomat 13:43 22.11

Hallituksen nimittämää eriarvoisuustyöryhmää johtavan sosiaali- ja terveyspolitiikan professorin Juho Saaren mukaan on odotettavaa, että ihmiset reagoivat vastaavaan kuvaan.


Hansulinho vei NHL 18 -turnauksen mestaruuden – ”Paremmalta ei voisi tuntua!” jatkoaika.com 20:30 19.11

SJK eSportsin Hannes ”Hansulinho” Kettunen voitti Kampin kauppakeskuksessa pelatun NHL 18 -konsolipeliturnauksen. Finaalissa kaatui hallitseva Suomen mestari Juho ”eskoeinari” Sillantaus. Mestaruus täydentää viisinkertaisen Suomen mestarin ja maailmanmestaruuskisoissa pronssia saavuttaneen miehen palkintokaappia.


”Kuin valtava kita taivaalla” - komeat revontulet pysäyttivät Satakunnassa iltalehti 12:15 16.11

Porilainen Juho Bäck ikuisti vihreänä roihunneet tulet Palusjärvellä. Porilainen Juho Bäck oli palaamassa kotiin iltavuorosta viime viikon keskiviikkona, kun hän huomasi taivaalla merkkejä revontuliaktiivisuudesta. - Edellisenäkin päivänä oli ollut hienot revontulet, kun olin naiseni ja koiran kanssa kävelyllä. Silloin katselin ja harmittelin, kun ei ollut kameraa mukana, mutta nyt tuli uusi mahdollisuus, Bäck muistelee. Kita järven yllä


Näkökulma: Suurlähettiläiden mutapainissa lyömäaseeksi kelpaa jopa Paasikiven muotokuva iltalehti 21:34 02.11

Diplomaattien kärhämä vahvistaa, että presidentin ja ulkoministeriön välit eivät ole kunnossa, kirjoittaa Olli Ainola Politiikan penkkiurheilijat ovat todistaneet tällä viikolla harvinaista mutapainia, kun kaksi raskaan sarjan suomalaisdiplomaattia on sylkenyt myrkkyä toistensa niskaan. Entiset Suomen Moskovan-lähettiläät ovat ottaneet astalokseen jopa Juho Kusti Paasikiven muotokuvan, jolla he ovat mätkineet toisiaan.


Pohjoismaiden neuvosto parantaa suomen kielen asemaa – virallisen työkielen asema jatkovalmisteluun iltasanomat 15:50 02.11

Suomen valtuuskunnan puheenjohtaja Juho Eerola (ps) oli neuvoston päätökseen tyytyväinen.


Kielikiistaan kompromissiratkaisu Pohjoismaiden neuvostossa - Simon Elo tyrmäsi ensin, myöntyi sitten iltalehti 13:43 02.11

Laura Huhtasaari ja Juho Eerola kannattivat kompromissiesitystä. Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo ilmaisi Pohjoismaiden neuvostossa pettymyksensä neuvoston puheenjohtajiston kompromissiesitykseen, joka parantaa suomen ja islannin kielen asemaa, mutta ei tee niistä neuvoston virallisia kieliä. - Halutaanko hyvää asiaa jarruttaa poliittisista syistä? Elo kysyi ja vaati asiasta äänestystä.


Raju törmäys tallentui videolle – tähänkö päättyi suomalaiskuskin ura MM-ralleissa? iltasanomat 21:47 28.10

Juho Hännisen ulosajosta Walesin MM-rallissa on saatu videokuvaa.


Ulosajo tallentui videolle – tähänkö päättyi suomalaiskuskin ura MM-ralleissa? iltasanomat 21:47 28.10

Juho Hännisen ulosajosta Walesin MM-rallissa on saatu videokuvaa.


EK14: Evans jatkaa Walesin MM-rallin johdossa - Latvala kuudentena, Hänninen keskeytti iltalehti 19:50 28.10

Britti Elfyn Evans ajaa vakuuttavassa johdossa Walesin MM-rallissa, kun kolmas kisapäivä on kääntymässä lopuilleen. Evansilla on 46,3 sekunnin johto Belgian Thierry Neuvilleen 14/21 erikoiskokeen jälkeen. Jari-Matti Latvala ajaa rallissa kuudentena 1.21,4 minuutin päässä kärjestä. Hänen tallikavereistaan Juho Hännisen ralli päättyi 14. erikoiskokeella keskeytykseen auton jousitusongelmien takia, Esapekka Lappi on kymmenentenä.


Uutiset