Brittimiehet hortoilivat rajan yli Venäjälle Jukolan viestissä: "Raja-aukolla aikaa oli vietetty useamman olutpurkillisen verran" iltalehti 12:15 19.06

Neljä brittisuunnistajaa kertoi, että Venäjällä käyminen houkutti heitä suuresti. Heitä syytetään valtionrajarikoksesta. Neljän nuoren brittimiehen epäillään syyllistyneen valtionrajarikokseen viime sunnuntaina yhden aikaan päivällä. Rajavartiolaitoksen tiedotteen mukaan suunnistajaseurue oli päättänyt Jukolan viestistä palatessaan "etsiä vielä yhden rastin Suomen ja Venäjän väliseltä rajalta".


Jukolan viestiin osallistuneet britit tekivät rajarikoksen - seikkailivat oluttölkkien kanssa Venäjällä iltalehti 11:42 19.06

Joukko brittisuunnistajia seikkaili luvattomasti Suomen ja Venäjän välisellä rajalla sunnuntaina. Jukolan viestistä Joensuusta palaamassa ollut neljän miehen seurue poikkesi Etelä-Karjalasta itänaapurin puolelle. Kaakkois-Suomen rajavartioston mukaan seurue oli jättänyt autonsa parkkiin ja kulkenut jalan ensin rajavyöhykkeelle ja siitä Venäjän puolelle.


Brittisuunnistajat harhailivat olutpäissään Venäjän puolelle Jukolan viestin jälkeen hs 11:07 19.06


Ravivihje: Toto4 Joensuu 18.6.2017 iltasanomat 11:35 18.06

Jukolan jälkeen Joensuussa ravataan Toto4-ravit Tähen Toivomuksen tahtiin.


Jukolan viestin voitto Ruotsiin iltalehti 07:49 18.06

Ruotsi palasi voittokantaan suunnistuksen Jukolan viestissä Joensuun Enossa. IFK Göteborgista tuli ensimmäinen ruotsalaisvoittaja 25 vuoteen. IFK Göteborgin ankkuri Eskil Kinneberg kukisti toiseksi sijoittuneen Tampereen Kooveen viestinviejän Daniel Hubmannin minuutilla ja kuudella sekunnilla. Tampereen Pyrintö oli kolmas lähes kymmenen minuuttia kärjestä.


IFK Göteborg voitti Jukolan viestin iltalehti 06:48 18.06

Ruotsalainen IFK Göteborg on voittanut Joensuun Enossa suunnistuksen Jukolan viestin ennen tamperelaista Kooveeta. Tampereen Pyrintö oli kolmas. Ruotsalainen IFK Göteborg on voittanut Joensuun Enossa suunnistuksen Jukolan viestin ennen tamperelaista Kooveeta. Tampereen Pyrintö oli kolmas. IFK Göteborgin ankkuri Eskil Kinneberg kukisti toiseksi sijoittuneen Kooveen viimeisen viestinviejän Daniel Hubmannin minuutilla ja kuudella sekunnilla. Koovee oli voittanut kilpailun vuosi sitten.


Jukolan viestin voitto meni ruotsalaisille iltasanomat 06:45 18.06

Tamperelainen Koovee oli toinen.


IFK Göteborg kiinni Jukolan viestin voitossa iltalehti 06:08 18.06

Alussa suomalaisjohtoinen Jukolan viesti on päättymässä ruotsalaisvoittoon. Ruotsalainen IFK Göteborg on ennen viimeistä osuutta kiinni Joensuun Enossa suunnistettavan Jukolan viestin voitossa. Kilpailua toiselta osuudelta lähtien johtanut IFK oli viimeisessä vaihdossa edellä toisena olevaa Tampereen Kooveeta minuutin ja 40 sekuntia. IFK:n etumatkaa kiinni kuronut Koovee voitti viestin viime vuonna.


Jukolan viestissä ruotsalaisjohto iltasanomat 04:34 18.06

Kilpailua on jäljellä kaksi osuutta.


Suomalaisseuroilla kolmoisjohto Jukolan viestissä iltalehti 01:05 18.06

Seitsemän osuuden kisan arvioidaan päättyvän tänään ennen aamuseitsemää. Rasti-Kurikka ja Turun Metsänkävijät jakavat suunnistuksen miesten Jukolan viestin johtopaikan avausosuuden jälkeen Joensuun Enossa. Satakuntalainen Hiisirasti on kärkikaksikkoa jäljessä kuusi sekuntia. Rasti-Kurikan viestiä vei venäläinen Sergei Dobrinin ja Turun Metsänkävijöiden espanjalainen Antonio Martinez Perez.


Suomalaisseuroilla kolmoisjohto Jukolan viestissä iltasanomat 00:33 18.06

Seitsemän osuuden kisan arvioidaan päättyvän tänään ennen aamuseitsemää.


Jukolan ratamestarit ovat parhaimmillaan ennustaneet voittoajat lähes sekunnin tarkkuudella oikein – miten se on mahdollista? hs 20:58 17.06


Norjalainen maailmanmestari nosti Paimion Rastin yhdeksi Jukolan suosikiksi – sitten joukkueen suomalaistähti sairastui: ”Tietysti tämä on surullista” hs 16:31 16.06


Jukolan viestin yö vaatii tuhdit eväät – Tee kisakatsomoon retrohenkinen täytetty leipä hs 10:09 16.06


Jukolan yö vaatii tuhdit eväät hs 02:00 15.06


Urheilutapahtuma meni myttyyn, Jukolan viestin tappiot uuvuttivat järjestäjän: "Porukka on niin puhki" yle 13:01 15.05

Viime kesän talkooporukka tekee edelleen töitä saadakseen suunnistustapahtuman tappiot katettua.


Uutiset