Salaisessa paikassa elävä Julia Skripal astui julkisuuteen hermomyrkkyiskun jälkeen – tältä hän näyttää nyt MTV 08:30 24.05

Venäläisen ex-agentin Sergei Skripalin tytär Julia Skripal astui eilen ensimmäistä kertaa julkisuuteen kameroiden eteen maaliskuun alussa Britanniassa tapahtuneen hermomyrkkyiskun jälkeen.


Hermomyrkystä selvinnyt Julia Skripal kommentoi viimein tapahtunutta medialle: "Toipumisemme on ollut hidasta ja erittäin tuskallista" MTV 22:58 23.05

Britanniassa hermomyrkkyiskun kohteeksi joutuneen ex-agentin Sergei Skripalin tytär Julia Skripal on kertonut ensimmäistä kertaa julkisuuteen kokemuksistaan.


Myrkytetty Julia Skripal astui julkisuuteen hyvinvoivan näköisenä - kertoo rankasta toipumisestaan: ”Hidasta ja erittäin kivuliasta” iltalehti 21:08 23.05

20 päivää koomassa ollut Julia Skripal antoi ensimmäisen haastattelun. Maaliskuussa yhdessä isänsä Sergei Skripalin kanssa myrkytyksen saanut Julia Skripal on antanut ensimmäisen haastattelun ja kuvat itsestään sen jälkeen, kun pääsi pois sairaalasta. Skripalit myrkytettiin Isossa-Britanniassa Salisburyn kaupungissa, ja Iso-Britannia on syyllistänyt Venäjää myrkkyiskusta. Venäjä puolestaan on kiistänyt osallisuutensa tapaukseen.


Suomen Bachelor-studiossa analysoidaan kulunutta kautta, noottia saa lähes jokaista suuteleva Joni: ”Täytyykö kaikkia pussata?” iltalehti 06:41 23.05

Suomen Bachelorina nähdään tällä kaudella Joni Lindlöf. Iltalehden toimittajat analysoivat kulunutta kautta finaalin kynnyksellä. Julia Aalto-Setälä ja Miia Vatka analysoivat kulunutta kautta. Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat kulunutta Bachelor Suomi -kautta. Erityisesti naisten solidaarisuus saa kehuja. Musta ruusu ei aiheuttanut riitaa ollenkaan ja kotiin lähtenyt Mariakin nimesi finaalissa nähdyn Kaisan itselleen läheisemmäksi kanssakilpailijaksi.


Myrkytetty ex-agentti Sergei Skripal pääsi sairaalasta - olinpaikkaa ei paljasteta iltalehti 16:03 18.05

Tytär pääsi sairaalasta jo reilu kuukausi sitten. 66-vuotias entinen kaksoisagentti Sergei Skripal on päässyt pois sairaalasta. Skripal ja hänen tyttärensä Julia joutuivat hermomyrkkyiskun kohteiksi Salisburyssä Britanniassa 4. maaliskuuta. Julia Skripal pääsi pois sairaalasta jo reilu kuukausi sitten. Hänet siirrettiin salaiseen paikkaan. Tiedossa ei ole onko isä jatkamassa toipumistaan samassa paikassa tyttärensä kanssa.


Guardian: Ecuador poisti Assangen erityisturvatoimet iltasanomat 09:19 18.05

Ecuador on poistanut sen Lontoon-suurlähetystössä pakoilevan Julian Assangen erityisturvatoimet, kertoo Guardian.


TIS-analyysi: Eliaksen ja Jonnan kauan odotettu seksisessio oli tuotannolle lottovoitto: ”Ei voi kutkuttavampaa lähtökohtaa olla” iltalehti 11:13 11.05

Iltalehden viihdetoimittajat pääsevät viimein puhumaan Temptation Island -seksistä. Toisessa resortissa sekstailtiin avoimesti ja kaikkien nähden, toisessa yritettiin kaikin tavoin piiloutua. Iltalehden viihdetoimituksen TIS-analyysissä ruoditaan läpi viikon bileet, sänkysessiot ja iltanuotioromahdukset. Iltalehden viihdetoimittajat Anne Leinonen ja Julia Aalto-Setälä käyvät jälleen studiossa läpi viikon Temptation Island Suomi -käänteet.


Venäjän viisuedustaja purskahti lohduttomaan itkuun – shokkiputoaminen herättää kysymyksiä: maa ensimmäistä kertaa ikinä ulkona finaalista iltasanomat 08:32 11.05

Venäjän edustaja Julia Samoilova putosi jatkosta torstain euroviisujen semifinaalissa. Maa on selvittänyt aina aiemmin tiensä kilpailun finaaliin.


Venäjän viisuedustaja Julia Samoilova unohti sanat - pälyili hämmentyneenä ympärilleen iltalehti 22:41 10.05

Venäjän Julia Samoilovan esitys Euroviisujen semifinaalissa ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Venäjän etukäteen kovasti odotettu esitys sai yllättävän käänteen. Korkean, vuorta muistuttavan rakennelman päällä istuva Julia Samoilova lauloi I Won't Break -kappalettaan kun hän yllättäen unohti sanat. Samoilova hymyili ja katsoi hieman hämmentyneenä ympärilleen. Taustalaulajat, joilla muutenkin on suuri rooli kappaleessa, jatkoivat laulamista.


Ketkä Saara Aallon seuraksi finaaliin? Seuraa ainakin näitä: Venäjän vuori, JVG-biitti ja unkarilainen moshaus iltalehti 20:49 10.05

Tämän illan semifinaalissa selviää, ketä Saara Aalto saa seurakseen lauantain finaaliin. Tänä iltana Lissabonissa lauletaan Euroviisujen toinen semifinaali. Torstain semifinaali on tasoltaan selvästi heikompi kuin tiistainen. Etukäteen varmoina jatkoon menijöinä 18 maasta pidetään Norjan Alexander Rybakia, Ruotsin Benjamin Ingrossoa ja myös Venäjän Julia Samoilovaa. Tässä muutama kiinnostava maa, joiden esitysten aikana ei kannata mennä jääkaapille:


Ei herkimmille! Vapaaottelija murtui kyyneliin esitellessä karua loukkaantumistaan MTV 22:32 07.05

Vapaaottelija Julia Avila koki uransa ensimmäisen ammattilaistappion viikonloppuna Invicta 29 -tapahtumassa. Kamppailu päättyi ikävästi jo avauserässä, kun Avila loukkasi sormensa.


Povipommin ja tietovuotajan ystävyys kukoistaa – Pamela Anderson ja Julian Assange yhteiskuvassa mtv 10:01 06.05

Entinen Baywatch-tähti Pamela Anderson on ystävystynyt WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kanssa.


Julia Roberts, 50, paljasti säteilevän hymynsä salaisuuden: isoäidiltä peritty yksinkertainen vinkki – Lue sunnuntain elokuva-arviot iltasanomat 08:02 06.05

Julia Roberts teki läpimurtonsa Pretty Woman -elokuvassa. Katso kuvat kaunottaresta vuosien varrelta! IS Tv-lehden kriitikot arvioivat sunnuntain tv-elokuvat.


Hauska Instagram-tili näyttää arjen ennen lapsia ja lasten saamisen jälkeen - katso kuvat iltalehti 15:27 05.05

Instagram-tilillä nähdään hauskoja kuvia ennen ja jälkeen lapsia. Kuten arvata saattaa, muutoksia on havaittavissa. Mike Julianelle, 41, on amerikkalainen isä. Hän pitää myös suosittua Dad and Buried -blogia. Hän kertoo blogissaan nykyisestä arjestaan, verraten sitä entiseen. Pari vuotta sitten Julianelle aloitti Instagram-tilin nimeltä Got Toddlered. Tilille on kerätty kuvia aikuisista ennen lapsia ja lasten saamisen jälkeen. Tilillä on jo yli 37 000 seuraajaa. Kuvia ei ole lavastettu, vaan ne kuvaavat osuvasti arkea. Tilin suosion myötä myös monet vanhemmat ovat halunneet jakaa omia versioitaan kyseisestä asiasta.


Britannialla ei vieläkään epäiltyä Skripalien myrkytyksestä – Venäjän uskotaan purkavan Novitshok-myrkyn valmistuslaitosta MTV 16:53 01.05

Isolla-Britannialla ei ole vielä epäiltyjä Sergei ja Julia Skripalin myrkytyksestä, kertoi kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Mark Sedwill tänään maan parlamentin puolustuskomitealle.


Britannialla ei vieläkään epäiltyä Skripalien myrkytyksestä – Venäjän uskotaan purkavan Novichok-myrkyn valmistuslaitosta MTV 16:53 01.05

Isolla-Britannialla ei ole vielä epäiltyjä Sergei ja Julia Skripalin myrkytyksestä, kertoi kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Mark Sedwill tänään maan parlamentin puolustuskomitealle.


Kauneus- ja hvyinvointialan yrittäjä Suvi Tiilikainen ”Oli aika, jolloin olin jaksamiseni rajoilla” iltalehti 06:49 30.04

Suvi Tiilikainen on onnellinen, että on kyennyt miehensä tuella yhdistämään perhe-elämän ja yrittäjyyden. Kuvassa tukholmalaisella terassilla istuu kevään viileydessä kaunis nainen murretun sinisessä villakangastakissaan ja isoissa aurinkolaseissaan. Kommentit vertaavat naista, Suvi Tiilikaista, Julia Robertsiin. Siihen loppuu glamour.


Tubettaja Lakko, 25, suunnittelee häitä Julia-rakkaan, 20, kanssa: ”Olen hänestä varma” iltalehti 07:06 27.04

Troot Vision -kanavalla Youtubessa nähtävässä Visio-lähetyksessä juontajien Karoliina Tuomisen ja Ilari Hakalan vieraina olivat tänään laulaja Anna Abreu, 28, ja tubettaja Lakko, eli Eric Savolainen, 25. Lähetyksen jälkeen Lakko kertoi Iltalehdelle hääsuunnitelmistaan. Lakko on menossa tulevaisuudessa naimisiin kihlattunsa Julian, 20, kanssa. Espoossa asuva pariskunta on ollut yhdessä vajaat neljä vuotta. Kihlat pari solmi kolmisen vuotta sitten yhteisymmärryksessä.


Myrkytetyn Julia Skripalin salaperäisestä sulhasesta paljastui uusia tietoja – ”Aivan kuin he olisivat pelänneet jotain” iltasanomat 06:17 24.04

Daily Mailin mukaan sulhanen ja tämän äiti työskentelevät organisaatiossa, jolla on yhteyksiä Vladimir Putinin pelättyyn turvallisuuspalveluun FSB:hen.


Lehti: Tutkijat ovat tunnistaneet henkilöt, joita epäillään Skripalien myrkyttämisestä iltalehti 07:02 21.04

Lehden tietojen mukaan epäillyt ovat tällä hetkellä Venjällä. Brittilehti Telegraph kirjoittaa, että Britannian tiedustelupalvelu ja poliisi ovat tunnistaneet henkilöt, jotka ovat epäiltynä hermomyrkkyiskusta entistä kaksoisagenttia Sergei Skripalia ja hänen tytärtään Julia Skripalia vastaan Salisburyn kaupungissa noin kuukausi sitten. Lehden tietojen mukaan epäillyt ovat tällä hetkellä Venjällä.


Etelä-Korea lykkäävät elokuulle palkka nousee 20 toipunut viimein pelikuntoon vierailla Kiinassa

Uutiset