Nainen suuteli tuntematonta miestä Eiffel-tornissa, puhelinnumero jäi pyytämättä - somen massiivinen voima riensi apuun iltalehti 16:18 14.01

Yhdysvaltalaisopiskelija halusi Pariisin-matkaansa ripauksen romantiikkaa. Yhdysvaltalainen Juliana Corrales on saanut huimasti huomiota Twitterissä. Hän kertoo olleensa vastikään koulun kanssa Pariisissa matkalla. Corrales oli sopinut ystäviensä kanssa, että kun kerran rakkauden kaupungissa ollaan, hän haluaisi suudella jotain miestä Eiffel-tornissa. Matkan viimeisenä päivänä Corrales ystävineen kapusi Eiffel-torniin. Sattumalta näköalatasanteella oli yksi nuori mies, jolla ei ollut tyttöystävää seuranaan. Ystäviensä yllyttämänä Corrales oli rohkaistunut pyytämään mieheltä suudelmaa. Tuntematon oli suostunut ja tilanne ikuistettiin videolle.


Masentuneesta Juliannasta tuli malli – onnellisuus ei liity painoon stara 11:30 13.01

Torontolainen pluskokoinen malli Julianna Mazzei sanoo, että hänellä on 99


Bayern haki pisteet BayArenalta - Jolle ei mahtunut edes penkille iltalehti 23:38 12.01

Bayern München voitti Bayer Leverkusenin 3-1. Bundesliigan kevätpuolisko käynnistyi suomalaisittain pienellä pettymyksellä. Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich ei löytänyt tilaa Joel Pohjanpalolle edes kotijoukkueen vaihtopenkiltä, kun Tehtaan 11 kutsui Bayern Münchenin kylään. Toki Herrlichin ratkaisun takana voi olla puhdas matematiikka: Bayernia vastaan ei kannata lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään ja hänen avauksessaan oli jo viisi varsin offensiivisesti ajattelevaa pelaajaa: Leon Bailey, Kai Havertz, Karim Bellarabi, Julian Brandt ja Kevin Volland.


Ecuador myönsi kansalaisuuden Wikileaksin Julian Assangelle iltalehti 19:10 11.01

Assange on piileskellyt Ecuadorin Lontoon-suurlähetystössä jo viisi vuotta. Vuotosivusto Wikileaksin perustaja, australialainen Julian Assange on saanut Ecuadorin kansalaisuuden. Ulkoministeri Maria Fernanda Espinosa kertoi päätöksestä torstaina Ecuadorin pääkaupungissa Quitossa pitämässään tiedotustilaisuudessa, uutistoimisto AFP:n mukaan.


Assange ei saanut Britannialta diplomaatin asemaa – WikiLeaksin perustajan asema yhä tukala MTV 17:19 11.01

Yli viisi vuotta Ecuadorin Britannian-lähetystössä majaillut Julian Assange ei saa Britannialta diplomaatin asemaa. Assangen tilanne on käynyt ahtaammaksi sen jälkeen, kun Ecuadorissa vaihtui presidentti.


Superlupaus nousi sankariksi - Dortmund taisteli loppuhetkillä voiton iltalehti 21:29 16.12

Borussia Dortmund nappasi jo toisen perättäisen voittonsa uuden päävalmentajansa kanssa Bundesliigassa, kun Hoffenheim kaatui 2-1- numeroin. Ensimmäinen 45-minuuttinen meni vierasjoukkue Hoffenheimin nimiin. Vielä viikko sitten huhuissa vahvasti Dortmundiin yhdistetty nuori päävalmentaja Julian Nagelsmann vei taktisesti isäntien tuoretta luotsia Peter Stögeriä. Se palkittiin johtomaalilla, kun 21. minuutilla Hoffenheim sahasi syötöillään keltaisten puolustuksen auki. Pavel Kaderabek tarjoili Marek Uthille tyhjän maalin, eikä hän erehtynyt.


Julian huikea bikinivartalo käänsi katseet rannalla stara 10:00 05.12

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä


Mikä bikinipeppu! Julian vartalo hipoo täydellisyyttä stara 15:00 03.12

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä


Uutiset