PS Kemi luopui taas avainpelaajastaan – hankki tilalle ranskalaistopparin Belgian alasarjasta iltasanomat 00:27 13.07

Keskikenttäpelaaja Julian Guevara siirtyi Interiin.


Guardian: Ecuador poisti Assangen erityisturvatoimet iltasanomat 09:19 18.05

Ecuador on poistanut sen Lontoon-suurlähetystössä pakoilevan Julian Assangen erityisturvatoimet, kertoo Guardian.


Povipommin ja tietovuotajan ystävyys kukoistaa – Pamela Anderson ja Julian Assange yhteiskuvassa mtv 10:01 06.05

Entinen Baywatch-tähti Pamela Anderson on ystävystynyt WikiLeaksin perustajan Julian Assangen kanssa.


Hauska Instagram-tili näyttää arjen ennen lapsia ja lasten saamisen jälkeen - katso kuvat iltalehti 15:27 05.05

Instagram-tilillä nähdään hauskoja kuvia ennen ja jälkeen lapsia. Kuten arvata saattaa, muutoksia on havaittavissa. Mike Julianelle, 41, on amerikkalainen isä. Hän pitää myös suosittua Dad and Buried -blogia. Hän kertoo blogissaan nykyisestä arjestaan, verraten sitä entiseen. Pari vuotta sitten Julianelle aloitti Instagram-tilin nimeltä Got Toddlered. Tilille on kerätty kuvia aikuisista ennen lapsia ja lasten saamisen jälkeen. Tilillä on jo yli 37 000 seuraajaa. Kuvia ei ole lavastettu, vaan ne kuvaavat osuvasti arkea. Tilin suosion myötä myös monet vanhemmat ovat halunneet jakaa omia versioitaan kyseisestä asiasta.


Tubettaja Lakko, 25, suunnittelee häitä Julia-rakkaan, 20, kanssa: ”Olen hänestä varma” iltalehti 07:06 27.04

Troot Vision -kanavalla Youtubessa nähtävässä Visio-lähetyksessä juontajien Karoliina Tuomisen ja Ilari Hakalan vieraina olivat tänään laulaja Anna Abreu, 28, ja tubettaja Lakko, eli Eric Savolainen, 25. Lähetyksen jälkeen Lakko kertoi Iltalehdelle hääsuunnitelmistaan. Lakko on menossa tulevaisuudessa naimisiin kihlattunsa Julian, 20, kanssa. Espoossa asuva pariskunta on ollut yhdessä vajaat neljä vuotta. Kihlat pari solmi kolmisen vuotta sitten yhteisymmärryksessä.


OPCW vahvistaa Britannian tiedot: Skripalit myrkytettiin hermomyrkyllä iltalehti 08:27 15.04

Kemiallisten aseiden kieltojärjestön tutkimuksen mukaan venäläisen ex-agentti Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian vastaisessa iskussa käytettiin hermomyrkkyä. Videolla aikajana ja turvakamerakuvaa myrkytyspäivästä. Maailman kemiallisten aseiden käyttöä valvova Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW ilmoitti vahvistavansa Britannian tiedot Englannin Salisburyn myrkkyiskusta. Iso-Britannia on aiemmin kertonut, että Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian vastaisessa iskussa käytettiin venäläisvalmisteista hermomyrkkyä.


OPCW: Skripalit myrkytettiin venäläisvalmisteisella hermomyrkyllä iltalehti 19:42 12.04

Kemiallisten aseiden kieltojärjestön tutkimuksen mukaan venäläisen ex-agentti Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian vastaisessa iskussa käytetty hermomyrkky tuli alun perin Venäjältä. Videolla aikajana ja turvakamerakuvaa myrkytyspäivästä. Maailman kemiallisten aseiden käyttöä valvova Kemiallisten aseiden kieltojärjestö OPCW vahvisti näin Britannian aiemmat löydökset, että Skripalien myrkytyksessä Englannin Saliburyssa käytetty myrkky tuli alunperin Venäjältä.


OPCW: Skripalit myrkytettiin venäläisvalmisteiselle hermomyrkyllä iltalehti 14:13 12.04

Kemiallisten aseiden kieltojärjestön tutkimuksen mukaan venäläisen ex-agentin Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian vastaisessa iskussa maaliskuun käytettiin alussa venäläisvalmisteista hermomyrkkyä. Kieltojärjestö vahvisti näin Britannian aiemmat löydökset myrkyn alkuperästä.


Kruununprinsessa Mette-Maritin poika seurustelee entisen Playboy-mallin kanssa - nainen tunnetaan bikinikuvista iltalehti 21:09 09.04

Marius Borg Höiby seurustelee entisen Playboy-mallin Juliane Snekkstadin kanssa. Marius on kuin huomaamatta kasvanut nuoreksi mieheksi. Eihän siitä ole pitkää aikaa kun pellavapää kipitti kuninkaallisissa tilaisuuksissa vaahtosammuttimen kokoisena. Marius on kuitenkin jo 21-vuotias nuorukainen, ja norjalaislehtien mukaan hän on löytänyt rinnalleen kumppanin. Mariuksen kerrotaan seurustelevan Juliane Snekkstadin kanssa. Suhde muuttui vakavammaksi joulun alla, kun he muuttivat yhteen saman katon alle Lontoossa.


Joka kevät sama juttu - PS Kemi kyykyttää iltalehti 18:56 07.04

PS Kemi haki pisteet SJK:lta 1-0. PS Kemin kapteeni Julian Guevara ratkaisi ottelun 76. minuutin erikoistilannemaalillaan. Vapaapotkun tarjoili Keaton Isaksson. Viime keväänä PS Kemi keräsi neljä pistettä ensimmäiseltä ja toiselta liigakierrokselta. Silloinkin kaatui SJK.


Urheilutähden ripeä toiminta saattoi estää kouluampumisen Yhdysvalloissa - ”Hän oli sokissa” iltalehti 20:35 05.04

New England Patriotsin tähtipelaajan Julian Edelmanin ripeä toiminta saattoi estää kouluampumisen Yhdysvalloissa, kertoo muun muassa New York Times. Edelman sai maaliskuun lopussa Instagram-tililleen henkilökohtaisen viestin tuntemattomalta käyttäjältä. - Joku poika sanoo kommenttikentässäsi, että hän aikoo ammuskella koulussa. Luulen, että sinun pitäisi ilmoittaa viranomaisille, viestissä luki.


Ex-vakooja Sergei Skripalin tytär toipumassa myrkkyiskusta: Julian tila ei ole enää kriittinen MTV 17:36 29.03

Myrkytyksessä loukkaantunut Sergei Skripalin tytär Julia Skripal ei enää ole kriittisessä tilassa sairaalassa. Asiasta kertoo sanomalehti Guardian.


Julian Assange kyseenalaisti Venäjän vastaiset toimet hermomyrkkyiskussa – Ecuador poltti päreensä ja katkaisi Wikileaks-miehen pääsyn nettiin MTV 09:35 29.03

Ecuador on katkaissut Vuotosivusto Wikileaksin perustaja Julian Assangen pääsyn internetiin. Tapauksesta uutisoi muun muassa The Guardian.


erityislähettiläs varoittaa ”sodan kiloa enemmän painava sukellusvene – ”Vasalan ”Väkivallan riski

Uutiset