Mielenilmauksen jälkimaininkeja ei näkynyt suuremmin junaradoilla tai busseissa iltalehti 16:05 16.08

Junaliikenne on sujunut tänään normaalisti, eikä Veturimiesten liiton mielenilmaus ole aiheuttanut enää muutoksia, kertoo VR. Mielenilmauksesta ei näkynyt jälkiä myöskään linja-autojen ja taksien matkustajamäärissä enää aamulla, kertovat taksi- ja bussiyhtiöt. Yhtiöt arvioivat selvinneensä eilisen matkustajamääristä hyvin, vaikka päivä oli selvästi normaalia vilkkaampi, etenkin busseissa.


Junaliikenne sujuu taas normaalisti - matkustajia kehotetaan silti seuraamaan mahdollisia muutoksia iltalehti 08:46 16.08

Matkustajia kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Aamun junaliikenne on sujunut normaalisti, eikä Veturimiesten liiton mielenilmaus ole aiheuttanut enää muutoksia, kertoo VR. Matkustajia kuitenkin kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla.


Junaliikenne on jälleen käynnissä – ”Ihan normaalin keskiviikkoaamun mukaisesti mennään” hs 08:13 16.08


Veturimiesten lakko päättyi - aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti iltalehti 06:16 16.08

Veturimiesten liiton mielenilmaus on päättynyt ja aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti, kertoo VR. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla. VR kehottaa kuitenkin matkustajia seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Liikenne oli poikki maanantai-illasta saakka veturinkuljettajien työnseisauksen vuoksi.


Aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti iltalehti 06:07 16.08

Veturimiesten liiton mielenilmaus on päättynyt ja aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti, kertoo VR. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla. VR kehottaa kuitenkin matkustajia seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Liikenne oli poikki maanantai-illasta saakka veturinkuljettajien työnseisauksen vuoksi.


Aamun junaliikenne on käynnistynyt normaalisti iltasanomat 05:58 16.08

Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikkeelle jo puolen yön jälkeen.


Pääkaupunki­seudulla vältyttiin pahimmilta ruuhkapiikeiltä – junaliikenne käynnistyy lakon jälkeen uudelleen tänään hs 02:00 16.08


Junaliikenne starttaa taas, muutoksia voi vielä tulla iltasanomat 00:29 16.08

Kaikki junat eivät välttämättä ole oikeilla paikoillaan pitkän seisauksen jäljiltä.


Pääkaupunkiseudulla vältyttiin pahimmilta ruuhkapiikeiltä – junaliikenne käynnistyy uudelleen keskiviikkona aamuyöllä hs 19:29 15.08


Uber lopettaa toimintansa Suomessa tänään, kun koko maan junaliikenne seisoo – ”Tämä oli sattumaa” hs 15:54 15.08


IS:n suora lähetys juuri nyt: Yli 1 500 junavuoroa peruttu, iskeekö liikennekaaos? iltasanomat 06:50 15.08

Ilta-Sanomat seuraa pääkaupunkiseudun aamuliikennettä suorassa lähetyksessä tiistaina kello 7 alkaen. Junaliikenne on pysähtynyt.


Junaliikenne keskeytyi Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi iltasanomat 07:55 08.08

Junaliikenne keskeytyi Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi aamulla.


Junaliikenne keskeytynyt Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi - kaikki raiteet suljettuina noin 45 minuuttia iltalehti 07:35 08.08

Junaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi, tiedottaa VR. VR:n viestinnästä kerrottiin aamulla seitsemän aikoihin, että kaikki raiteet Järvenpään kohdalla ovat olleet suljettuina noin 45 minuutta. Viestinnästä arvioitiin, että raiteet saataisiin avattua pian. Junaliikenteen keskeyttäminen on vaikuttanut seitsemään junaan, viestinnästä kerrottiin.


Junaliikenne poikki Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi iltasanomat 07:23 08.08

Junaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Järvenpäässä henkilövahingon vuoksi, tiedottaa VR.


Henkilöjunaliikenne kulkee taas Vaasan ja Seinäjoen välillä - tosin aikataulusta jäljessä iltalehti 18:42 03.08

Henkilöjunaliikenne kulkee jälleen Seinäjoen ja Vaasan välillä, kertoo Rataliikennekeskus. Junat kulkevat noin 20 minuuttia aikataulusta jäljessä, koska liikenteenohjauksen järjestelmän vikaa ei ole saatu korjattua kokonaan Seinäjoen ja Isonkyrön välillä. Näin ollen junien täytyy ajaa kyseisellä osuudella hiljempaa. Henkilöjunaliikenne Seinäjoen ja Vaasan välillä korvattiin aiemmin päivällä linja-autoilla, koska ukkonen oli vioittanut liikenteenohjauksen järjestelmää.


Ukkonen vioitti liikenneohjauksen järjestelmää: Junaliikenne poikki Seinäjoen ja Vaasan välillä iltalehti 11:37 03.08

Seinäjoen ja Vaasan välinen henkilöjunayhteys on poikki ja korvataan toistaiseksi busseilla, kertoo Liikennevirasto. Syynä on ukkosen vioittama liikenneohjauksen järjestelmä.


Berner HS:lle: Maakunnat voisivat yhdessä järjestää junaliikennettä - yhteiskunta hyötyisi kilpailusta iltalehti 09:05 29.07

Raideliikenteen rahoitus tulee läpinäkyvämmäksi, jos junaliikenne kilpailutetaan, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) Helsingin Sanomille. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) sanoo Helsingin Sanomille, että ilman kilpailutusta on vaikea arvioida, saadaanko käytetyllä rahalla riittävä määrä liikennettä. VR :llä on yksinoikeus matkustajaliikenteen hoitamiseen vuoden 2024 loppuun saakka. Hallitus on kertonut, että se haluaa avata raideliikennettä kilpailulle.


Berner HS:lle: Yhteiskunta hyötyisi junaliikenteen kilpailusta, maakunnat voisivat yhdessä järjestää liikennettä iltasanomat 09:05 29.07

Raideliikenteen rahoitus tulee läpinäkyvämmäksi, jos junaliikenne kilpailutetaan, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) Helsingin Sanomille.


Ihminen jäi junan alle Pukinmäessä – Junaliikenne myöhästelee Helsingin kaupunkiradalla iltasanomat 17:23 27.07

Pukinmäessä tapahtuneen onnettomuuden jäljiltä junaliikenne kaupunkiradalla myöhästelee koko torstai-illan.


Uutiset