HS: Vaikka lähijunat ovat myöhästelleet lähes vuoden ympäri, VR saa bonuksen täsmällisyydestä - ”johtunut ratainfrasta” iltalehti 21:05 17.12

Vaikka myöhästymisiä on ollut paljon, vain noin 10 prosenttia niistä on johtunut VR:stä itsestään. VR saa tältä vuodelta bonuksia täsmällisyydestä aikatauluissa, kertoo . Tämä siitä huolimatta, että HS:n mukaan lähijunaliikenne on tänä vuonna yltänyt tavioteltuun 97 prosentin täsmällisyyteen ainoastaan heinäkuun lomaviikkoina.


Junaliikenne takkuaa koko Etelä-Suomessa – järjestelmähäiriö pysäytti osan junista MTV 16:52 13.12

Liikenneviraston järjestelmähäiriö pysäytti junaliikenteen kokonaan osalla rataosuuksista Etelä-Suomessa, VR:n viestinnästä kerrotaan.


Junaliikenne poikki rantaradalla jopa kolme tuntia: syynä tykkylumen kaatamat puut - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 14:56 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 14.47: Sisä-Suomen poliisi varoittaa keliolosuhteiden olevan sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa ovat tällä hetkellä erittäin huonot. Tiet ovat lumisia ja erittäin liukkaita ja lisäksi tiellä oleva pölyävä lumi heikentää näkyvyyttä. Poliisi kehottaa kaikkia tienkäyttäjiä ottamaan keliolosuhteet huomioon ja käyttämään kelin ja muun liikennetilanteen edelyttämää nopeutta.


MTV seuraa: Näin lumimyrsky etenee – junaliikenne osittain poikki Helsingin ja Turun välillä MTV 13:33 12.12

Lumimyräkkä heikentää tänään ajokeliä suuressa osassa maata. Myös liikenneonnettomuuksia on sattunut ajokelin vuoksi. Myräkkä aiheuttaa myös viivästyksiä lentoliikenteessä. Seuraamme myräkän aiheuttamia tuhoja tässä artikkelissa hetki hetkeltä.


MTV seuraa: Näin lumimyrsky etenee – junaliikenne poikki Helsingin ja Turun välillä MTV 13:33 12.12

Lumimyräkkä heikentää tänään ajokeliä suuressa osassa maata. Myös liikenneonnettomuuksia on sattunut ajokelin vuoksi. Myräkkä aiheuttaa myös viivästyksiä lentoliikenteessä. Seuraamme myräkän aiheuttamia tuhoja tässä artikkelissa hetki hetkeltä.Kotkassa kahden auton nokkakolari sattui huonon kelin seurauksena. 


Junarikko viivästytti liikennettä Rantaradalla MTV 22:16 05.12

Rantaradan junaliikenne viivästeli tiistaina sen jälkeen, kun junassa ilmeni vika ja se jäi radalle Kirkkonummen ja Kauklahden välille iltapäivällä. Vika pysäytti Helsingin suuntaan matkalla olleen junan noin kello 15.


Junaliikenteessä pahoja viivästyksiä Turun ja Helsingin välillä iltasanomat 17:34 05.12

Junaliikenne oli poikki Helsingin ja Turun välillä Kauklahden kohdalla rataosalle rikkoutuneen junan takia.


Ihminen jäi Pendolinon alle Toijalan ja Kuurilan välisellä rataosuudella – junaliikenne myöhästelee iltasanomat 15:07 01.12

Perjantaina puolenpäivän aikaan sattunut onnettomuus aiheuttaa 5-20 minuutin myöhästymisiä.


HSL varautuu lumipyryyn: Lähijunaliikennettä harvennetaan, myös bussit ja raitiovaunut voivat myöhästellä iltasanomat 15:04 25.10

Lähijunaliikennettä harvennetaan huomenna lumipyryn takia.


HSL varautuu lumipyryyn: Lähijunaliikennettä harvennetaan, myös bussit ja raitiovaunut voivat myöhästellä iltalehti 14:43 25.10

Pääkaupunkiseudun K- ja A-junien liikennettä harvennetaan huomenna runsaan lumipyryn takia, kertoo Helsingin seudun liikenne HSL. HSL:n mukaan junien vuorojen vähentämisellä pyritään turvaamaan se, että lähijunaliikenne pystytään muuten ajamaan normaalisti mahdollisesta runsaasta lumisateesta huolimatta. HSL arvelee, että lumisade saattaa aiheuttaa myöhästymisiä ja perumisia myös bussi- ja raitiovaunuliikenteessä.


Neljä otettu kiinni Tampereella mielenosoitusten yhteydessä - junaliikenne kulkee taas iltalehti 16:32 21.10

Tampereella poliisi on ottanut yhteensä neljä ihmistä kiinni mielenosoitusten yhteydessä, kertoo Sisä-Suomen poliisi Twitterissä. Poliisi kertoo alkavansa tutkia tähän mennessä tapahtunutta epäiltynä väkivaltaisena mellakkana. Tampereella ovat olleet käynnissä uusnatsistisen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) ja heidän vastustajiensa mielenosoitukset. Suurin osa mielenosoittajista on poistunut, poliisi kertoi neljän aikaan iltapäivällä Twitterissä.


Sähköratavauriot haittaavat edelleen junaliikennettä, korjaus valmis puoleenyöhön mennessä iltalehti 15:38 21.10

Tikkurilan eteläpuolella yöllä sattunut sähköratavaurio saataneen korjattua iltakuuteen mennessä, kerrotaan Rataliikennekeskuksesta. Junaliikenne ei keskuksen mukaan kuitenkaan vielä palaa normaaliksi, koska ilmi on tullut kaksi muuta samantapaista vauriota. Junan virroitin on hajottanut sähköradan rakenteita myös Oulunkylässä ja Malmilla. Rataliikennekeskuksesta arvioidaan, että korjaus on kaikilta osin valmis puoleenyöhön mennessä.


Poliisi: Mielenosoittajia meni raiteille Tampereella - junaliikenne pysäytettiin tilapäisesti iltalehti 15:26 21.10

Tampereella junarata Vaasan ja Porin suuntaan on käytössä jälleen, kertoo poliisi Twitterissä. Junaliikenne oli tilapäisesti pysäytetty, koska raiteilla oli poliisin mukaan mielenosoittajia. Poliisi on ottanut yhteensä neljä ihmistä kiinni meneillään olevien mielenosoitusten yhteydessä, kertoo Sisä-Suomen poliisi Twitterissä.


Poliisi joutunut sulkemaan siltoja ja keskeyttämään junaliikenteen Tampereella – uusnatsit oikeustalolla, raiteilla vastamielenosoittajia iltasanomat 14:48 21.10

Tampereella junaliikenne oli tilapäisesti pysäytetty Vaasan ja Porin suuntaan. Raiteilla oli mielenosoittajia, kertoo poliisi Twitterissä.


Poliisi joutunut sulkemaan siltoja ja keskeyttämään junaliikenteen Tampereella – Uusnatsit osoittavat mieltään oikeustalolla iltasanomat 14:48 21.10

Tampereella junaliikenne oli tilapäisesti pysäytetty Vaasan ja Porin suuntaan, raiteilla olleiden mielenosoittajia, kertoo poliisi Twitterissä.


Uutiset