Tunnistaisitko suosikkijuontajaa? Marco Bjurström poseerasi vuonna 1984 hassuttelevana punapäänä: ”Kiitos ja anteex” iltasanomat 09:56 18.12

Marco Bjurström on totuttu näkemään joko tummissa tai vaaleissa hiuksissa. Nuorena hän oli kuitenkin punapää.


Tältä Marco Bjurström näytti teininä - julkaisi hauskan kuvasarjan iltalehti 18:54 17.12

Marco Bjurström on tunnettu suomalainen koreografi, juontaja ja ohjaaja. Marco Bjuström tuli suomalaisille tutuksi BumstiBum!-ohjelman juontajana. Mies juonsi ohjelmaa 1997-2005. Marco Bjurström tunnetaan nykyään ohjaajana, koreografina ja tanssinopettajana. Nyt mies on ilahduttanut Instagram-seuraajiaan hauskalla kuvasarjalla. Siinä murrosikäinen Bjuström poseeraa Mira Milanin kanssa Jaana-lehdessä. Kuvan saatteeksi Bjurström on kirjoittanut:


Tältä Marco Bjuström näytti teininä - julkaisi hauskan kuvasarjan iltalehti 18:54 17.12

Marco Bjurström on tunnettu suomalainen koreografi, juontaja ja ohjaaja. Marco Bjuström tuli suomalaisille tutuksi BumstiBum!-ohjelman juontajana. Mies juonsi ohjelmaa 1997-2005. Marco Bjurström tunnetaan nykyään ohjaajana, koreografina ja tanssinopettajana. Nyt mies on ilahduttanut Instagram-seuraajiaan hauskalla kuvasarjalla. Siinä murrosikäinen Bjuström poseeraa Mira Milanin kanssa Jaana-lehdessä. Kuvan saatteeksi Bjurström on kirjoittanut:


Onko tässä historian pahin tietovisamoka? Oikea vastaus oli aivan nenän edessä, arvasi silti väärin –juontaja piikitteli, some lynkkasi iltasanomat 15:27 17.12

Sekä yleisö että kilpailun juontaja eivät olleet uskoa tapahtumia.


Radiojuontaja vitsaili One Direction -tähden viiksistä – sai tappouhkauksia faneilta stara 09:00 17.12

Poikabändi One Direction on parhaillaan tauolla, mutta se ei tarkoita


Radiojuontaja Petra Kalliomaan huikea joogatreeni - tähän ei moni pystyisi iltalehti 18:10 16.12

Helmiradion juontaja Petra Kalliomaan joogatreeneihin osallistuu myös hänen kissansa. Helmiradion juontaja Petra Kalliomaa on julkaissut Instagram-tilillään useita videoita, joissa hän joogaa. Apunaan Petra käyttää joogapyörää. Toisinaan Petran kissat osallistuvat emäntänsä treeneihin, muun muassa kulkemalla joogapyörän läpi.


Kurvittaren povi pursui bilemekosta – Lizzie Cundy pikkujouluissa stara 17:00 16.12

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 16.12

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on paitsi viihteen


Duudsonien Jukka hehkuttaa Yhdysvaltojen Huippujengi-tuotantoa - poseeraa kilpailijoiden kanssa vuorilla iltalehti 15:51 15.12

Jukka Hildén juontaa Yhdysvaltoihin myytyä kotimaista alkuperää olevaa Huippujengi-formaattia. Marraskuussa tiedotettiin, että USA:n versiossa tullaan näkemään kahdeksan kansainvälistä YouTube-supertähteä. Juontajana nähdään Duudsonien Jukka Hildén, joka johtaa myös Rabbit Filmsin toimintaa USA:ssa. Kansainvälisellä tittelillä Ultimate Expedition tehtävää sarjaa on tilattu 10 jaksoa. Huippujengi on seikkailureality, jossa julkisuudesta tutut henkilöt lähtevät valloittamaan Perun Andeilla 6000-metrin korkeudessa sijaitsevaa Tocllaraju-vuorta ilman aiempaa kokemusta kiipeilystä. Ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin Suomessa MTV3-kanavalla keväällä 2016.


Suomalainen Sami päätyi Conan O'Brienin kettuilun kohteeksi suorassa lähetyksessä - juontaja vitsaili vaatetuksesta ja imitoi miestä iltalehti 11:29 15.12

Suomalainen Sami päätyi Conan O’Brienin talk show'ssa lavalle silmiinpistävän vaatetuksensa vuoksi. Conan O’Brienin maanantaisessa talk show'ssa nostettiin jälleen Suomea maailmankartalle. O’Brienin kanssa lavalle suoraan lähetykseen päätyi nimittäin katsomossa istunut, huomiota herättävään vaatetukseen sonnustautunut mies. Eturivissä istui sinivalkoiseen raitapaitaan pukeutunut mies, jolla oli vielä harteillaan sinivalkoinen neule. O’Brien kutsui miehen lavalle ja kuten jo vaatetuksesta arvata saattaa, käy ilmi, että kyseessä on suomalainen mies. - Mikä sinun nimesi on? O’Brien utelee.


Sami Hintsasen naapuri tuomittiin vuodeksi lähestymiskieltoon iltasanomat 12:15 14.12

Juontaja-laulaja-näyttelijä Sami Hintsasen naapuri on tuomittu vuodeksi lähestymiskieltoon.


The Voice of Finlandissa sääntömuutoksia - Elina Kottonen aloittaa yhtenä juontajista iltalehti 13:20 13.12

Elina Kottonen aloittaa The Voice of Finlandin takahuonejuontajana. Ohjelman seitsemännellä kaudella on uutena sääntönä jatkuva kaappausmahdollisuus. The Voice of Finlandin seitsemäs tuotantokausi alkaa tammikuussa. Ohjelmassa on luvassa muutoksia, sillä nyt kaksintaistelussa tähtivalmentajat voivat kaapata tiimiinsä niin paljon laulajia kuin haluavat. Jatkuvasta kaappausmahdollisuudesta huolimatta vain kaksi laulajaa voi jatkaa Knockout-vaiheeseen. Knockout-vaihe on viime vuoden tapaan tuolikisa, jossa valmentajat joutuvat päättävät, ketkä putoavat ja ketkä jatkavat.


The Voice of Finlandiin suuri sääntömuutos – myös yksi juontajista vaihtuu iltasanomat 12:29 13.12

Uudella TVOF-kaudella mukana uusi tähtivalmentaja, uusi takahuonejuontaja ja sääntömuutos.


Postilaatikkoriidan seuraukset: Sami Hintsanen vaatii naapurilleen lähestymiskieltoa iltasanomat 11:54 13.12

Juontaja-näyttelijä Sami Hintsasesta on tulossa käräjien kanta-asiakas. Torstaina hän vaatii Pirkanmaan käräjäoikeudessa naapurilleen lähestymiskieltoa. Mukana vaatimuksessa on myös Hintsasen avovaimo Varpu Nummela.


Tunnettu tv-juontaja kuoli maanantaina vain 60-vuotiaana – BBC:lle kävi hirvittävä moka iltasanomat 22:30 12.12

BBC:n suoraan lähetykseen päätyi vahingossa sopimaton kommentti tv-juontaja Keith Chegwinin kuolemasta.


Maria Veitola sai inboxiin hävyttömän viestin liittyen sunnuntain tv-esiintymiseen – ”Taas yritettiin laittaa muija ruotuun” iltasanomat 16:11 12.12

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola julkaisi sosiaalisessa mediassa napakan kirjoituksen siitä, kuinka tuntematon ihminen haukkui hänen vaatteitaan.


Maria Veitola Instagramissa: ”Olen ollut mielenterveyspotilas ja voi olla että tuun joskus vielä olemaan” iltalehti 15:35 12.12

Juontaja, toimittaja Maria Veitola ottaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan kantaa saamaansa palautteeseen. Maria Veitola on tunnettu juontaja ja toimittaja. Veitola toimi esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomarina. Tuoreessa Instagram -päivityksessään Veitola pohtii saamaansa palautetta, jonka tarkoituksena oli mollata Veitolan tyyliä. Palaute ei kuitenkaan onnistunut tavoitteessaan, vaan sai Veitolan pohtimaan asiaa enemmänkin. - Jäin miettimään sellaista kun sain Tähdet tähdet -finaalilähetyksen aikana Twitterissä sellaisen viestin, että ”miks sun täytyy aina pukeutua niin kuin mielenterveyspotilas ja mikset voi pukeutua niin kuin normaali ihminen”? Jäin miettimään tietysti tätä normaalin ihmisen käsitettä? Mikä ja kuka nyt sit on normaali? Mut ennen kaikkea jäin miettimään tota mielenterveyspotilasaspektia: onko mielenterveyspotilailla siis joku tietty tyyli?


Sara Siepiltä yllätys Roope Salmiselle: ”Täpötäydessä ravintolassa juhlittiin erittäin matalalla profiililla mieheni syntymäpäiviä” iltalehti 19:53 11.12

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat parhaillaan Budapestissa Unkarissa. Romanttisella lomalla kaksikko juhlistaa myös Salmisen syntymäpäivää. Roope Salminen on tunnettu suomalainen näyttelijä ja juontaja. Sara Sieppi on puolestaan vuoden 2011 Miss Suomi, juontaja ja meikkitaiteilija. Salminen ja Sieppi asuvat avoliitossa Helsingissä. 11.12.1989 syntynyt Salminen juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Syntymäpäivän kunniaksi sekä Salminen että Sieppi ovat julkaisseet kuvan Salmisesta.


Erikoishaastattelu: Myrsky vei Kari Salmelaisen eläkepäivien unelman - nyt koti on Suomessa iltalehti 09:05 10.12

Huippusuosittua Napakymppiä juontaneen Kari Salmelaisen tuntevat kaikki. Vai tuntevatko? Lue koko erikoishaastattelu IL Plus - palvelusta. Ennen legendaarista kauttaan juontajana Kari Salmelainen oli ehtinyt kokeilla monenlaista, jopa seurakunnan sielunhoitajan hommia. Hän on tehnyt elämässään nopeita ratkaisuja ja jopa äkkikäännöksiä. Napakympin loputtua seurasi unelmien romahdus, kun eläkekodiksi aiottu Kanadan-talo jäi myrskyn kouriin kymmenen vuotta sitten. Nykyään elämä näyttää taas valoisalta.


Uutiset