PS-edustaja vingutti eduskunnan taksikorttia – nyt kommentoi Halla-aho: ”Ehkä turhin tapa kerätä huonoa julkisuutta” uusisuomi 18:27 13.08

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi taksikorttikohua puolueen tiedotustilaisuudessa. Halla-aho otti kantaa myös ”haittamaahanmuuttoon” ja arvioi Ruotsin vaaleja.


Jussi Halla-aho tuomitsee Timo Soinin aborttipuheet: ”Keskiaikaista” uusisuomi 14:27 13.08

Ulkoministeri Timo Soinin (sin.) näkemykset abortista ovat ”keskiaikaisia”, arvioi perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho.


IS-tikkakisa: Jouni Hynynen ja Jussi Lampi puhuvat naisista – ”Rakkautta on turha juosta pakoon” iltasanomat 10:27 12.08

Kotiteollisuus-bändin laulaja Jouni Hynynen oli jo varma, ettei hänen tarvitse enää rakkaushommiin lähteä. Näyttelijä Jussi Lampi sanoo kumppanilleen joka päivä rakastavansa tätä.


Jussi Kärjen kolumni: Talous kasvaa – kenen ansiota tämä on? Sipilän hallitus on mainettaan parempi MTV 08:14 12.08

Pitkin kesää on väännetty siitä, onko Suomen yllättävän vahva talouskasvu Sipilän hallituksen ansiota. Paljon parjattu hallitus on onnistunut yhdessä tärkeässä asiassa paremmin kuin pari edeltäjäänsä, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Timo Soini kuittaa Jussi Halla-aholle: ”Jytkyt on jytkytty” uusisuomi 15:40 11.08

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini (sin.) vastaa blogissaan perussuomalaisten puheenjohtajalle Jussi Halla-aholle, jonka mukaan perussuomalaisten vaalivoitoissa on ollut paljon ilmaa. 


Jussi Kärjen kommentti budjetista: Orpo-show oli tylsä, mutta kokoomus loistaa ja keskustasta ei näy kuin Sipilän kesäparta MTV 13:56 09.08

Tylsä on sana, jolla voi kuvailla valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) budjettiesitystä. Ja tämä kaikella lämmöllä, sillä tylsyys on turvallisuutta talouspolitiikassa, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Jussi Tapolan seura palkkasi Wayne Gretzkyn iltasanomat 21:23 08.08

Kanadan kiekkolegenda Wayne Gretzky on palkattu kiinalaisen Kunlun Red Starin lähettilääksi.


Talouskehitys on ollut hyvää, mutta tiukka linja jatkuu – MTV Uutisten Jussi Kärki hallituksen suosiosta: "Minkä talouskasvu tuo, sote vie" MTV 22:35 06.08

Valtiovarainministeri Petteri Orpo kertoi, että hallituksen on jatkettava tiukkaa taloudenpitoa hyvästä talouskehityksestä huolimatta, sillä valtio ottaa lisää velkaa ensi vuonna.


Jyrki Lehtolan kolumni: Mestari tammoista, mammoista ja Afrikasta iltasanomat 08:08 04.08

Jussi Halla-aho tässä terve. Tai rennommin: Halla-ahon Jussi tässä terve. Miten on kesä mennyt? Toivottavasti ette ruskettuneet liikaa. (Heh heh.) Se ”small talkista”. Kivaa oli, mutta nyt vihdoin asiaan.


Päättyykö Jussi Jokisen NHL-ura? ”Suomessa ja Kärpissä en pelaa 99-prosenttisella varmuudella verotuksellisista syistä” iltasanomat 06:30 04.08

Jussi Jokisen perhe muuttaa Floridaan kuun lopussa, mutta isän osoite on vielä auki. Varmaa kuitenkin on, että konkarin ura jatkuu. Rakkaus lajiin ei sammu.


Jussi Kärjen kommentti: Jupakka lentokoneseisojasta on vasta alkusoittoa – maahanmuutosta tulee taas vaaliteema MTV 13:42 02.08

Vihreiden puoluetyöntekijän Aino Pennasen protesti Finnairin lentokoneessa pakkopalautuksia vastaan ei ole pelkkä kesäkohu, joka väistyy samalla kuin helteetkin. Tämä on alkulämmittelyä sille, että maahanmuutto nousee vaaliteemaksi myös Suomessa, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Maajussi-Tero ja tuore aviopuoliso pidättäytyivät seksistä hääyöhön asti: ”Tottakai se on niin" mtv 22:15 01.08

Vuonna 2016 Maajussille morsian -ohjelmaan osallistunut Tero avioitui puolisonsa Annen kanssa viikonloppuna. 


Suomalainen NHL-hyökkääjä koki hirvittävän karusellin – "Sitä oli henkisesti aika loppu" MTV 08:00 01.08

Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen koki viime kaudella NHL:ssä melkoisen karusellin. Jokisen osoite vaihtui peräti kolmeen eri otteeseen. Raskaat vaiheet iskivät päin naamaa erityisesti keväällä, kun pelit päättyivät.


Maajussille morsian alkaa jälleen – avausjaksossa tavataan kahdeksan uutta maajussia mtv 20:03 31.07

Maajussille morsian starttaa yhdennentoista kautensa MTV3-kanavalla maanantaina 20. elokuuta. 


Lainsäädäntösihteerin toiminta lentokoneessa närkästyttää – Jussi Halla-aho: ”Onko vihreät äärijärjestö?” uusisuomi 18:23 31.07

Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennasen toiminta ärsyttää monia Suomessa. Pennanen poistettiin aikaisemmin tiistaina Finnairin koneesta, kun lentokapteeni ei suostunut hänen pyyntönsä olla nousemasta ilmaan pakkopalautettavan kanssa.


IS-tikkakisa: Jussi69 avautui ulkomaankeikoista Einille –”Venäläisessä takahuoneessa ei ollut edes valoja” iltasanomat 09:00 29.07

Diskokuningatar Eini ja rokkari Jussi69 vertailivat kokemuksiaan keikkailusta tikanheiton lomassa.


Hellepiikki yllätti: ”En muista näin rajua asennusruuhkaa” uusisuomi 12:21 28.07

Pitkään jatkunut helle nostaa ilmalämpöpumppujen myynnin tänä vuonna uuteen ennätykseen, povaa Suomen lämpöpumppuyhdistyksen (SULPU) toiminnanjohtaja Jussi Hirvonen.


Pitkän linjan suomalainen NHL-hyökkääjä etsii uutta seuraa: "Eurooppa ei kiinnosta pätkääkään" MTV 07:15 28.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä tähän mennessä 13 vuoden ajan pelannut Jussi Jokinen on tällä hetkellä sopimuksettomassa tilassa. Jokinen koki viime kaudella hurjan karusellin, minkä jäljiltä hänen piti ottaa henkinen paussi. Nyt etsinnässä on uusi osoite.


Uusi puolueryhmä EU:hun? Halla-aho HS:lle: ”Tiedän melko tarkkaan mitä tapahtuu” uusisuomi 11:07 27.07

Europarlamenttiin on syntymässä ensi kevään vaalien jälkeen uusi kansallismielisten ja euroskeptisten puolueiden ryhmä. Näin sanoo uskovansa perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho Helsingin Sanomille.


HS: Halla-ahon mukaan kansallismielisen oikeistoryhmän luominen europarlamenttiin on jo pitkällä MTV 05:22 27.07

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo, että Euroopan eri maiden kansallismieliset puolueet saavat ensi eurovaalien jälkeen yhdistettyä voimansa ja luotua europarlamenttiin ison kansallismielisen, euroskeptisen ryhmän, kertoo Helsingin Sanomat.


jatkui toista päivää kaatuneita potkittiin ”He Kohusaunan maalle – militaria-esineen mies Poliisin terrorismiyksikkö torilla – 3?000

Uutiset