Näin poliitikot kommentoivat Turun puukotuksia: "Voimia syyttömille", "miksi Yle ei antanut vaaratiedotetta?" iltalehti 12:53 19.08

Paula Risikon kommentti "ulkomaalaisen näköisestä" henkilöstä sai osakseen kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. - Voimia syyttömille ja täysin turhille uhreille, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi Turun puukotuksia Facebook-sivuillaan perjantaina. Perussuomalaisten kansanedustaja Sami Savio jakoi Facebookissa linkin MTV:n Uutisextra-ohjelmaan, joka on tehty juuri ennen Turun puukotuksia. Halla-aho sanoo ohjelmassa terrori-iskuihin liittyen, että "riski on olemassa kaiken aikaa ja matemaattisella todennäköisyydellä jossain kohdassa kosahtaa myös Suomessa".


Huhut viemässä Jussi Salonojan hylkäämää naisjoukkuetta HIFK:hon – näin kommentoi seuran toimitusjohtaja iltasanomat 06:20 18.08

HIFK haluaa auttaa laadukkaan naisjääkiekkotoiminnan pysymistä pääkaupunkiseudulla, mutta keskustelut Espoo Unitedin naisjoukkueen kanssa ovat jääneet yhteen kertaan.


Pesäpallohistoriaa! Superpesiksen runkosarjavoitto ensi kertaa Joensuuhun iltalehti 22:30 17.08

Joensuun Maila juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Superpesiksen runkosarjan voittoa. Kun Vimpelin Veto ei pystynyt Sotkamossa parempaan suoritukseen, riitti JoMalle piikkipaikkaan kahden pisteen arvoinen vierasvoitto Seinäjoelta. Jymy-Jussit nöyrtyi JoMalle lukemin 0-1 (3-5, 5-5). - Parista edellisestä tappiopelistä oli saatu oma rytmi kohdalleen. Toiselle jaksolle oli vara tehdä pieniä varotoimenpiteitäkin (Lauri Kivisen siirto jokeriosastolle ja Jonne Kemppaisen jättö kotimaisemiin), kommentoi JoMan pelinjohtajana toista kautta toimiva Petri Pennanen.


KSML: Enemmistö sotilaslentäjistä haluaa lähivuosina siviilikoneiden puikkoihin - puolustusministeri huolissaan iltalehti 07:43 17.08

Puolustusministeri Jussi Niinistö (uv) on huolissaan Ilmavoimien lentäjien aikeista siirtyä siviili-ilmailun palvelukseen, uutisoi Keskisuomalainen. Puolustusministeri Jussi Niinistö (uv) toivoo lentoyhtiö Finnairilta rekrytointimalttia ja ymmärrystä maanpuolustustarpeisiin lentoyhtiön houkutellessa riveihinsä vielä virassa olevia sotilaslentäjiä. -  Toivon, että valtion enemmistöomisteinen Finnair ei kohdistaisi kiinnostustaan maanpuolustuksen kannalta kriittiseen resurssiimme eli parhaassa taistelulentäjäiässä oleviin Ilmavoimien sotilaisiin, joiden koulutus on maksanut yhteiskunnalle miljoonia euroja yhtä lentäjää kohden, Niinistö kommentoi lehdelle.


Turkulainen Jussi kohtasi karmean näyn Ruissalossa – tien laidalla makasi kaksi vainajaa iltasanomat 06:00 17.08

Mökkitöistä palannut Jussi näki kaksi ruumista tienposkessa Turun Ruissalossa. Toista kuolemaa tutkitaan murhana.


Raimo Vistbacka IS:lle: Vielä haastemies ei ole vieraillut kotonani iltasanomat 18:33 16.08

Raimo Vistbacka ihmettelee IS:lle, miksei Jussi Halla-aho antanut itse selvityspyyntöä hänelle.


Näkökulma: Miksi kukaan haluaisi tukea oikukkaan Jussi Salonojan leikkikalua? iltalehti 09:53 16.08

Jussi Salonoja johtaa Espoo Unitedia tuuliviirin tavoin. Uskottavuus on jo mennyt, kirjoittaa Sasha Huttunen. Miro Heiskanen on Espoo Bluesin kasvatti. NHL-draftin toisena varattu suomalainen, Urho Vaakanainen, siirtyi Bluesiin 14-vuotiaana ja pelasi siellä miesten pelejä konkurssiin asti.


Espoo Unitedin kuoppaisella tiellä yksi töyssy lisää – Jussi Salonojan luomus ei hivele silmiä hs 21:00 15.08


Lieksalainen maajussi myy traktorinsa ja haistattaa pitkät EU:lle - "Unohda koneen osto ja mene McDonald'sille töihin" iltalehti 20:25 15.08

Maanviljelijä Marko Laatikainen kertoo, että maanviljelijöille annetut lupaukset petettiin muutaman vuoden takaisen tukiuudistuksen yhteydessä. Lieksalainen Marko Laatikainen myy traktoriaan , joka on kerännyt huomattavan paljon kiinnostusta. Poikkeuksellisen rehellisessä ilmoituksessa arvostellaan Euroopan unionin harjoittamaa maatalouspolitiikkaa. Vuosimallia 2013 olevalla Massey Fergusonilla on hintaa vajaat 70 000 euroa. Erikoista ilmoituksessa on kuitenkin kohteen lisätiedot, joissa Laatikainen ilmoittaa aluksi muuttavansa Kolumbiaan viljelylle otollisemman ilmaston perässä. Sen jälkeen Laatikainen vetoaa nuoriin kokemuksella.


Jussi Niinistöltä yllättävä avaus: sininen tulevaisuus, perussuomalaiset ja keskusta yhteen - "syntyisi Suomen merkittävin puolue" iltalehti 18:57 15.08

- Tämä on henkilökohtaista visiointia siitä, mitä voi tapahtua vuosien tai vuosikymmenien päästä, Niinistö sanoi. Perussuomalaiset, perussuomalaisista irronnut sininen tulevaisuus ja keskusta voisivat liittyä tulevaisuudessa yhteen ja muodostaa Suomen suurimman puolueen, puolustusministeri Jussi Niinistö visioi Helsingin Asema-aukiolla tiistaiaamupäivällä. - Olisiko mahdollista, että alkiolainen kansanliike palaisi takaisin yhteen? Niinistö kysyi.


Sininen tulevaisuus on ”äärikeskustalainen”, Jussi Niinistö sanoo – Halla-aho kuittaa: Ministeri pohti rotukysymyksiä nuorempana hs 18:15 15.08


Halla-aho ryöpyttää pormestari Vapaavuorta maahanmuutosta - "Näyttää jälleen löytäneen yhteisen sävelen vihreiden ja vasemmiston kanssa" iltalehti 14:17 15.08

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho arvostelee ankarasti Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren (kok) lehtilausuntoja maahanmuutosta. Vapaavuori vaati paljon lisää maahanmuuttajia töihin pääkaupunkiin. Heti perään Vapaavuori totesi, että Helsingille on luontevaa verrata itseään Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. - On yleisessä tiedossa, millaisia vakavia kielteisiä seurauksia kehitysmaista saapuneilla maahanmuuttajille on ollut Tukholman ja monien muiden eurooppalaisten kaupunkien turvallisuudelle ja taloudelle. Vaikka Suomessa määrät ovat historiallisista syistä johtuen pienempiä, maahanmuuttajaväestön syrjäytyminen ja ghettoutuminen sekä tästä seuraava asuinalueiden ja koulujen eriytymiskehitys ovat jo vuosia olleet Helsingin polttavimpia ongelmia, Halla-aho kirjoittaa tiedotteessaan.


Jussi Salonojalta raju ratkaisu: Espoo United hylkää naisjoukkueet iltasanomat 06:23 15.08

Jussi Salonojan omistama kohuseura keskittyy jatkossa miesten joukkueisiin.


All-Stars tapahtuma jälleen Kalajoella jatkoaika.com 17:43 12.08

Jussi Jokinen ja JHT järjestivät jälleen mukavan kiekkotapahtuman Kalajoella. Hyväntekeväisyystapahtumassa Jokisen joukkueessa viilettivät muun muassa Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Joni Pitkänen.


Tapparan hirmujoukkue antaa esimakua tulevasta paikalliskamppailussa jatkoaika.com 09:00 11.08

Kaksi edellistä mestaruutta voittanut Tappara lähtee kauteen jälleen kerran uusiutuneella joukkueella. Myös valmennusvastuu vaihtuu, kun mestarivalmentaja Jussi Tapola tekee tilaa Jukka Rautakorvelle.


Autoilijan matka pysähtyi tulvivan alikulun keskelle - kuljettaja poistui Audista uimalla iltalehti 22:24 07.08

Sastamalan Äetsässä satoi niin rankasti sunnuntaina, että Jussinpellon alueelle ei päässyt kulkemaan, kun alikulut tulvivat vettä. Runsaat sateet saivat tiet tulvimaan sunnuntaina Sastamalan Äetsässä niin, että yhden autoilijan matka päättyi keskellä tulvivaa Jussinpellon alueelle vievää alikulkua. Mia Mattila oli lähdössä sunnuntai-iltana mummulasta kotiin Huittisiin 3-vuotiaan poikansa sekä veljensä kanssa, kun he näkivät vesilammikon keskellä punaisen auton.


Halla-Aho ja Kärnä tuimassa sanasodassa rajavalvonnasta: ”Jussi, puhut nyt läpiä päähäsi” iltasanomat 21:03 07.08

– Rajavalvonnan palauttaminen länsirajalle maksaisi maltaita, toteaa Mikko Kärnä. Perussuomalaisissa haluja on sulkea koko länsiraja.


Poliisi tutkii välikohtausta Oulussa: Silminnäkijöiden mukaan bussikuski työnsi miehen autosta - kuskin näkemys täysin toinen iltalehti 19:18 07.08

Oulussa poliisi pui sunnuntain vastaisena yönä linja-autossa sattunutta välikohtausta. Oulussa sattui sunnuntaina aamuyöllä välikohtaus, jossa bussikuskin mukaan mies pyrki bussiin ilman käteistä rahaa tai matkalippua. Linja-autoyhtiö Koskilinjojen toimitusjohtajan Jussi Laitisen mukaan asiaa on käsitelty yhtiössä maanantaiaamuna.


Uutiset