Rynnäs pysäytti Ässät – Kärpät-vahdille jo 11. voitto kasvattajaseurastaan MTV 22:21 20.03

Kärppien maalivahti Jussi Rynnäs pelasi hienon ottelun SM-liigan ensimmäisessä puolivälieräottelussa, jossa Kärpät kukisti Ässät 4-1.


Rynnäs pysäytti Ässät – Kärpät-vahdille jo 11 voitto kasvattajaseurastaan MTV 22:21 20.03

Kärppien maalivahti Jussi Rynnäs pelasi hienon ottelun SM-liigan ensimmäisessä puolivälieräottelussa, jossa Kärpät kukisti Ässät 4-1.


Oma koira puri Ässiä - Kärpät vei puolivälieräsarjan avausottelun iltalehti 21:54 20.03

Maalivahti Jussi Rynnäs on ollut pariin kertaan Liigan runkosarjan paras, mutta kevään maalivahdiksi ei ”Rynkky” ole vielä ehtinyt. Rynnäksen maineen ja osaamisen huomioon ottaen on yllättävää, että mies pelasi Kärppien ja Porin Ässien puolivälieräavauksessa vasta uransa kuudennen playoff-pelin. Viime kaudella hän pelasi kahdessa playoff-ottelussa Helsingin IFK:ta vastaan ja edellisellä Oulun kaudellaan 2013-14 runkosarjan paras maalivahti oli kevään pleijarit loukkaantuneena. Tomi Karhunen nousi oululaisten ykkösveskariksi ja kevään kärppämuuriksi.


Kohu ohjaaja Aku Louhimiehen ympärillä ei ehdi vaikuttaa Jussi-palkintoihin – yleisö olisi valmis antamaan Jussin MTV 19:57 20.03

Elokuva-alan Jussi-gaalaan on luvassa tänä vuonna tavallista enemmän sähköä, kun yhtenä ehdokkaana parhaaksi ohjaajaksi on kyseenalaisista "metodeistaan" moitittu Aku Louhimies.


Espoo Unitedia haettiin taas konkurssiin – näin kommentoi Jussi Salonoja iltasanomat 18:30 20.03

Jussi Salonoja otti tiedon Espoo Unitedin uudesta konkurssihakemuksesta vastaan tyynenä.


Louhimies-kohu ei vaikuta suoraan Jussi-gaalaan: ”Haluaisimme pitää sen mukavana tapahtumana” iltasanomat 16:34 20.03

Voittajat valitseva suljettu lippuäänestys on loppunut jo viime viikolla. Yleisön suosikkielokuvan äänestys päättyy tiistaina.


Jussi-palkittu Amanda Pilke teki rajun roolin Louhimiehen elokuvassa vuonna 2012 – katosi sitten julkisuudesta: avautuu nyt raskaista kokemuksista alalla iltasanomat 13:27 20.03

Näyttelijä Amanda Pilke kertoo Facebookissa kokeneensa elokuva-alalla kovia ja opetelleensa antamaan anteeksi hänelle väärin tehneille.


IL: Jokerit-hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Kiinaan – myös Leijona-hyökkääjä samaan seuraan MTV 18:28 19.03

Iltalehti uutisoi, että Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät ensi kaudeksi kiinalaisen KHL-seura Kunlun Red Starin riveihin. Kunlunin valmentaja ensi kaudella on Jussi Tapola.


KHL:ssä suomalainen siirtopommi! Jussi Tapola kaappasi kaksi SM-liigan maalikuningasta iltalehti 18:08 19.03

Kiinan KHL-seuran Kunlun Red Starin päävalmentajaksi ryhtynyt Jussi Tapola vie mukanaan suomalaisia pelaajia. Tapolan aikeissa on kaapata Kunluniin kourallinen suomalaispelaajia, sellaiset 3-5. Nyt ensimmäiset värväykset on tehty. Iltalehden tietojen mukaan Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät Kiinan KHL-seuraan ensi kaudeksi.


Maajussi-Aatu karttaa mustasukkaisia naisia: "Se piirre vie nopeasti mielenkiinnon" mtv 15:04 18.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavataan Aatu, joka toivoo löytävänsä huumorintajuisen sekä rämäpäisen puolison.


Maajussi-Aapeli paljastaa naisihanteensa: "Äly on naisessa erittäin seksikästä" mtv 12:05 18.03

Maajussille morsian -ohjelmaan osallistuva Aapeli etsii kunnianhimoista ja älykästä naista.


Maajussi-Aino ilmoitettiin ohjelmaan salaa: "Kieltäytyminen olisi harmittanut" mtv 18:05 16.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavattavan Ainon mukaan hänen tuleva kumppaninsa pääsee aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä. 


Mauno joutui anomaan tyttäriltään lupaa osallistuakseen Maajussille morsian -ohjelmaan: "Viikon suostuttelu" mtv 19:12 13.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella nähtävä Mauno joutui suostuttelemaan tyttäriään saadakseen luvan osallistua ohjelmaan. 


Maajussi-Petra hakee vahvaa ja aitoa kumppania: "Mies ei saa olla perässähiihtäjä" mtv 17:05 13.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden avausjaksossa nähdään Petra, joka etsii vahvaa ja aitoa kumppania.


Maajussi-Aapeli kommentoi yhä vireillä olevaa avioeroaan MTV:lle: "Kiireessä paperiasioiden hoitaminen jäi" mtv 12:30 13.03

Iltalehti uutisoi tiistaina, että yksi maanantaina esitellyistä maajusseista on yhä virallisesti naimisissa, vaikka avioero onkin viereillä. Maajussi-Aapeli kommentoi asiaa MTV.fille.


Tälle maajussille sateli kritiikkiä somessa – sai neuvon viime kauden osallistujalta: "Älä lue näitä kommentteja" mtv 10:16 13.03

Maajussille morsian -ohjelman uudet maajussit esiteltiin MTV3-kanavalla maanantaina. Heistä varsinkin Antti-Jussi ja Mauno herättivät laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. 


Maajussille morsian -kirjerekry käynnistyi – kirjoita suosikkijussillesi! mtv 19:05 12.03

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma palaa ruutuun. Sarjan kirjerekry on nyt käynnistynyt!


Maajussi-Antti-Jussi paljastaa, miksi on yhä sinkku: "Ne on sellaisia hetkiä, joita katuu elämässään" mtv 18:15 12.03

Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden avausjaksossa tavataan Antti-Jussi, joka ei halua mennä elämässään enää yhdenkään mahtavan naisen ohi.


Maajussi-Ilmari ei ole koskaan seurustellut – etsii nyt tosirakkautta: "Olen mielestäni valmis" mtv 17:30 12.03

Maajussille morsian -ohjelman uudella kaudella itselleen heilaa etsii Nousiaisissa asuva Ilmari. Mies ei ole koskaan ennen seurustellut, mutta etsii nyt rakkautta tositarkoituksella. 


Maajussi-Mauno listaa naiskriteerinsä: "Toivoisin rehellisesti sanottuna normaalipainoista naista" mtv 11:07 12.03

Maajussille morsian -ohjelmassa naista itselleen etsivä Mauno on aktiivinen tapaus. Hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan terveellisiä elämäntapoja.


Uutiset