Kimmo Timosen ja Timo Jutilan Leijona-numerot jäädytetään – ja sulatetaan saman tien iltasanomat 15:56 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa maajoukkueen kahden puolustajasuuruuden pelipaidat Pasilan areenan kattoon, kun Kimmo Timosen ja Timo Jutilan maajoukkueuria kunnioitetaan loppuvuoden peleissä.


Jääkiekkoliitto kunnioittaa Jutilaa ja Timosta - jäädytetyt numerot palaavat käyttöön jatkoaika.com 15:45 14.09

Jääkiekkoliitto nostaa Timo Jutilan ja Kimmo Timosen pelinumerot Hartwall Arenan kattoon tänä vuonna pelattavissa maaotteluissa. Samalla aikaisemmin kuuden pelaajan kunniaksi jäädytetyt pelinumerot palautuvat käyttöön maajoukkueissa.


Timo Jutilalle ja Kimmo Timoselle kunnianosoitus – Leijonalegendojen paidat kattoon MTV 14:38 14.09

Kahden uransa lopettaneen suomalaisen jääkiekkoilijan maajoukkueurat saavat kunnianosoituksen marras- ja joulukuussa, kun Suomen Jääkiekkoliitto jäädyttää Kimmo Timosen ja Timo Jutilan pelipaidat Hartwall Arenan kattoon.


Kimi Räikkösen pyyntö hämmensi Timo Jutilan: ”Mun ei tarvi tietää enempää” iltalehti 08:23 16.05

Legendaarista Hockey Nightin oranssia pikkutakkia on lainattu tasan kerran. Selostaja Mika Saukkonen muistetaan parhaiten oranssista pikkutakista. Se oli MTV:llä vähintään viikoittain vuosina 1996-2005 pyörineen Hockey Night -jääkiekkolähetysten tunnusväri.


Timo Jutilan yllätys: Vie suomalaisturisteja elämysmatkalle MM-kisoihin Satu-vaimonsa kanssa: ”Ei tässä mitään puuhastella” iltalehti 22:07 14.05

Omaa yritystä pyörittävät Jutilat heittäytyivät MM-kisahuuman pyörteisiin. Jäähallin ulkopuolella on tuhansia sinivalkoisiin paitoihin pukeutuneita ihmisiä lämpimässä tanskalaisessa kevätillassa. Meininki muistuttaa suomalaista vappua. Tuttu hahmo nostaa käden pystyn.


Timo Jutilan legendaarisesta lauseesta MM-kultahuumassa tuli valtava Youtube-hitti - kertoo nyt taustat: ”Silloin oltiin mielentilassa” iltalehti 16:40 14.05

Timo Jutila menee mielellään eteenpäin. Timo Jutila on patentoinut tunnuslauseensa "Ny rillataan". Miehellä on myös toinen lentävä lause, joka on hyvin suosittu etenkin jääkiekkopiireissä: "Mennään eteenpäin".


Timo Jutila, 54, pysähtyi miettimään vaarallista leikkaustaan – karu kuva leikkausarvesta: ”Kuin puoli päätä olisi vedetty irti” iltasanomat 09:37 19.04

Rubens Barrichellon sairastuminen sai Timo Jutilan muistelemaan omaa tilannettaan. Kiekkolegendan kaulavaltimosta löytyi keväällä 2016 hengenvaarallinen hyytymä.


Rubens Barrichellon dramaattinen sairaus pysäytti Timo Jutilan – oli itse samassa tilanteessa: ”Tsäänssit fifty–fifty” iltasanomat 06:43 19.04

Timo Jutilan kaulavaltimosta löytyi keväällä 2016 hengenvaarallinen hyytymä, jonka leikkaaminen kesti kuusi tuntia.


Rubens Barrichellon yllättävä sairaus järkytti – Timo Jutilalle annettiin vastaavassa tilanteessa huolestuttava toipumisennuste iltasanomat 06:43 19.04

Timo Jutilan kaulavaltimosta löytyi keväällä 2016 hengenvaarallinen hyytymä, jonka leikkaaminen kesti kuusi tuntia.


Manageri Jari Kurri laittoi NHL-miljonäärit ruotuun: ”Hän tuli pelaajana aina MM-kisoihin” iltalehti 14:53 16.04

Kalervo Kummolan, Jari Kurrin ja Timo Jutilan pomoaikoina Leijonissa ei koettu tämän kevään kaltaista massakieltäytymistä. Kun Leijonien managerina oli Jari Kurri, päävalmentajana Erkka Westerlund tai Jukka Jalonen ja joukkueenjohtajana Timo Jutila, kertaakaan ei koettu tämän kauden kaltaista NHL-pelaajien massakieltäytymistä. - Mr. Kurri oli ykkösasemassa. Hän hoiti aktiivisesti yhteyttä NHL:n suuntaan yhdessä päävalmentajan kanssa, Jutila kertoo.


ilahduttivat lähteä takaisin välittäisi lähteä takaisin

Uutiset