TIS: Juhon puhumattomuus turhauttaa Fannia: ”Alkaa tulla vähän liikaa ’En mää tiiä’ -vastauksia” iltalehti 12:34 18.04

Temptation Island Suomessa jatketaan treffailua, mutta yksi asia ihmetyttää Juhon ja Jöbiksen treffikumppaneita: Miksi nämä eivät puhu parisuhteestaan? Edellisillan bileissä miesten saarelle tupsahtanut uusi sinkku, Pauliina, on otettu hyvin vastaan. Varsinkin Iiro on naisesta suorastaan pähkinöinä. Treffeille nämä kaksi eivät kuitenkaan vielä pääse. Sen sijaan Juho ja Fanni lähtevät sivuvaunuajelemaan, Juuso ja Niina salille.


MM-kisat käyntiin! Pikkuleijonat kohtaa tänään Kanadan – tässä Suomen kokoonpano iltalehti 11:15 18.04

Pikkuleijonat aloittaa tänään alle 18-vuotiaiden MM-kisat Kanadaa vastaan. Kanada lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, vaikka Pikkuleijonien treenipelit ovat menneet hyvin. Suomi kaatoi kahdessa viimeisessä harkkapelissä Ruotsin ja Venäjän. Suomen joukkueesta löytyy paljon tuttuja kiekkonimiä, kuten Kalle Loponen, Antti Saarela, Anton Lundell, Juuso Pärssinen ja Patrik Puistola. Pelaajien isät Jouni Loponen, Pasi Saarela, Jan Lundell, Timo Pärssinen ja Pasi Puistola muistetaan kovina liigajyrinä.


Näin TIS-Iiron möläytykset otettiin vastaan somessa: ”Epämiellyttävää katseltavaa!” iltalehti 07:19 18.04

Temptation Island Suomessa nähtiin keskiviikkona Pauliinan paluu saarelle. Temptation Island Suomen viidennellä tuotantokaudella nähdään useita aiemmilta tuotantokausilta tuttuja henkilöitä. Mukana ovat parisuhdettaan kerran aiemmin testanneet Vilma ja Juuso, viime kaudelta tuttu Meiju sekä kolmannelta kaudelta tutut Pauliina ja Joonas. Pauliina ja Joonas osallistuvat ohjelmaan tällä kertaa sinkkuina. Meijun miesystävänä ohjelmaan osallistunut Iiro ei malttanut housuissaan pysyä nähdessään keskiviikon jaksossa uutena mukaan tulevan Pauliinan.


Tempparit-Juuso joutui somemyrskyn kouriin – jätti tietyt Facebook-ryhmät: ”En tarvitse negatiivisuutta elämääni” iltalehti 20:37 16.04

Temptation Island Suomessa jo toistamiseen parisuhdettaan testaava Juuso yllättyi saamastaan kommenttivyörystä. Se ei miestä kuitenkaan nujerra. Juuso ja Vilma testaavat parhaillaan käynnissä olevalla Temptation Island Suomen viidennellä kaudella parisuhteensa kestävyyttä jo toistamiseen. Ensimmäisen kerran heidät nähtiin viettelysten saarella ohjelman kolmannella kaudella. Juuson erikoinen käyttäytyminen on saanut somekommentoijat vauhtiin.


Lappiin kolme uutta kansanedustajaa – keskusta menetti yhden paikan yle 21:58 14.04

Heikki Autto, Kaisa Juuso ja Mikko Kärnä valittiin uusina eduskuntaan Lapista.


Meri-Lappi saamassa kaksi kansanedustajaa: Katri Kulmuni ja Kaisa Juuso yle 20:27 14.04

Ennakkoäänissä Keskustan Katri Kulmuni oli Lapin äänikuningatar. Kulmuni sai yli 5000 ennakkoääntä.


Lapin ennakkoäänet: Juuso uutena eduskuntaan, Kärnä ja Autto tekevät paluun yle 20:10 14.04

Eeva-Maria Maijala ja Matti Torvinen näyttävät putoavan eduskunnasta.


"Kyllä tässä Keuruussa jotain on" – KeuPan johtohahmon Juuso Mörskyn usko ei horjunut missään vaiheessa jatkoaika.com 08:00 13.04

KeuPan kokenut hyökkääjä Juuso Mörsky sai aihetta riemuun, sillä Keuruun kiekkokomeetta KeuPa eteni jo toisena kautena loppuotteluihin. Joukkuepelaajana tunnettu Mörsky arvostaa KeuPan suorituksen korkealle.


TIS: Juuson asettamat tiukat rajat ahdistavat Vilmaa: ”On sellanen vankilaolo” iltalehti 18:51 11.04

Vilma nukahti Jegun kanssa sohvalle ja nyt naista huolestuttaa, mitä Juuso ajattelee tästä. Fifty Shades of Temptation -teemaiset iltabileet lähtivät itse kultakin varatulta lapasesta. Ainoat kiltisti käyttäytyneet olivat Vilma ja Juuso – paitsi että Vilmakin taisi rikkoa rajoja, ainakin Juuson mielestä.


Pikkuleijonien MM-leiriryhmä nimetty – mukana kiekkolegendojen poikia iltalehti 15:20 07.04

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kokoontuu MM-leirille Vierumäelle maanantaina 8. huhtikuuta. Mukaan on kutsuttu yhteensä 29 pelaajaa – kolme maalivahtia, yhdeksän puolustajaa ja 17 hyökkääjää. MM-joukkueeseen on tyrkyllä muutamia varsin tuttuja kiekkonimiä, kuten Kalle Loponen, Antti Saarela, Anton Lundell, Juuso Pärssinen ja Patrik Puistola. Pelaajien isät Jouni Loponen, Pasi Saarela, Jan Lundell, Timo Pärssinen ja Pasi Puistola muistetaan kovina liigajyrinä.


TIS-Juuson tolppatuohtumus naurattaa somessa: ”Lähteekö Vilma treffeille tolpan kera?” iltalehti 09:35 05.04

Temptation Island Suomen tämän kauden viihdyttävin hahmo on Juuso – vaikka miehen tuskalle ei saisikaan nauraa. Sen verran tosissaan Juuso tuntuu olevan. Temptation Island Suomen torstaisella iltanuotiolla käsiteltiin ”case tolppaa”. Kyseessä oli sinänsä viaton tapahtuma, joka sai melkoiseksi draamakuninkaaksi osoittautuneen Juuson takajaloilleen. Mies nimittäin näki videolta, miten hänen Vilma-rakkaansa puuhastelee jotain ”kyseenalaista” näkymättömissä resortin pylvään takana.


TIS Extra: Miksi ihmeessä Juuso suuteli nenäliinaa iltanuotiolla? – Syy lisää draamakuninkaan vaikutelmaa iltalehti 22:48 04.04

Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa selvisi asia, joka ehkä pisti katsojan silmään torstain jaksosta. Temptation Island Suomen viidennellä kaudella hilpeyttä on herättänyt Juuson dramaattisuus. Mies lähti jo toistamiseen viettelysten saarelle testaamaan suhdettaan Vilman kanssa. Ja kuinkas kävi? Jo ensimmäisen iltanuotiovideon jälkeen mies oli aivan maansa myynyt – vaikka Vilma ei oikeasti edes tehnyt sinkkumiesten kanssa kaulailua kummempaa.


Pieni seikka tyttöystävän käytöksessä saa Juuson kiukuttelemaan Temptation Islandin iltanuotiolla – lopulta Sami Kuronen kiehahtaa täysin iltasanomat 19:58 04.04

Juuson draamailu ei saa Sami Kurosen grillissä säälipisteitä.


NHL:n yön suomalaiset: Kärkiseuran suomalaispuolustajalla moitteeton iltapuhde – pudotuspelit aivan ovella MTV 08:21 04.04

Jääkiekon NHL:n läntisen konferenssin voiton jo varmistanut Calgary Flames taipui Anaheim Ducksille maalein 1–3, mutta Flamesin suomalaispuolustaja Juuso Välimäki pelasi moitteettoman iltapuhteen.


TIS: Juuso romahti – itki ja jutteli yksin bileiden jälkeen: ”Tää on ihan kauheeta” iltalehti 22:44 03.04

Temptation Island Suomeen palanneella pariskunnalla, Juusolla ja Vilmalla, ei ole lähtenyt tälläkään kertaa parisuhteen testailu kovin hyvin liikkeelle. Juuso on aivan maansa myynyt jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen. Temptation Island Suomen iltabileissä juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivää. Vilmalla meni taas lujaa. Nainen kiskaisi kunnon kännit ja lähestyi innokkaasti sinkkumiehiä. Loppuillasta iski kuitenkin ikävä Juusoon ja suru puseroon.


TIS: Juuso romahti – itki ja jutteli yksin bileiden jälkeen: ”Tää on ihan vitun kauheeta” iltalehti 22:44 03.04

Temptation Island Suomeen palanneella pariskunnalla, Juusolla ja Vilmalla, ei ole lähtenyt tälläkään kertaa parisuhteen testailu kovin hyvin liikkeelle. Juuso on aivan maansa myynyt jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen. Temptation Island Suomen iltabileissä juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivää. Vilmalla meni taas lujaa. Nainen kiskaisi kunnon kännit ja lähestyi innokkaasti sinkkumiehiä. Loppuillasta iski kuitenkin ikävä Juusoon ja suru puseroon.


TIS: Draamakuningas Juuso pukeutuu surupukuun ja valittaa Vilman käytöksestä: ”Aika rajua, että heti piti tanssia hitaita” iltalehti 11:01 03.04

Temptation Island Suomessa Juuso vähän ylireagoi. Tänään Temptation Island Suomessa nähdään ensimmäiset sinkkupudotukset. Naisista vain Janina on rannekkeellaan turvassa. Sinkkumiehistä taas turvassa ei ole kukaan. Kaksi siis lähtee, varatut jatkavat treffailuja.


Suomalaistulokkaan värikäs NHL-kausi: mahtistartti, loukkaantuminen, pirteä paluu ja haaveet Stanley Cupista: "Pudotuspeleissä hullu meno kotipeleissä" MTV 11:28 02.04

Calgary Flamesin NHL-puolustaja Juuso Välimäen, 20, tulokauskaudesta on tullut seikkailu, jonka rinnalla Linnanmäen vanha vuoristorata tuntuu kävelyltä puistossa. Välimäki on palannut kuntoutusjaksolta farmista Flamesin ykkösmiehistöön, ja kaikki näyttää hyvältä. Flamesin peli näyttää niin vahvalta, että parhaimmassa tapauksessa kausi voi päättyä isoihin juhliin. 


Kutsu kävi! Lahjakas suomalaislupaus nostettiin NHL-miehistöön – joukkue varmistanut jo pudotuspelipaikkansa MTV 22:48 01.04

Calgary Flames on nostanut suomalaispuolustaja Juuso Välimäen NHL-miehistöönsä.


Uutiset