Selviytyjät Suomi - ohjelmassa yllätyskäänne - varjoista hiipii jo kertaalleen pudotettu kilpailija

iltalehti 20:55 20.10

Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain jaksossa nähtiin yllätyskäänne heimoneuvostossa. Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpailu kovenee. Sunnuntain jaksossa heimot yhdistyivät. Viisi parhaiten palkintokilpailussa menestynyttä pääsivät suoraan uuteen heimoon, muiden piti perustella jatkopaikkansa. Lopulta koitti ilta uudessa paikassa ja yksi äänestettiin kotimatkalle. Anun kotiinlähtö ei jäänyt kuitenkaan lopulliseksi. Juontaja Juuso Mäkilähde yllätti koko porukan ilmoituksellaan:


Legendaarinen kultaleijona lopetti NHL-uransa armeijan takia – maaniteltiin takaisin, mutta Turku voitti: ”Tami ei päästänyt pois jäältä”

iltalehti 08:22 20.10

TPS- ja leijonalegenda Hannu Virta kasvoi Juuso Wahlstenin ja Scotty Bowmanin opissa. Jo 19-vuotiaana läpimurron NHL-jäille tehnyt Hannu Virta palasi varusmiespalveluksen takia Suomeen, jätti NHL:n taakseen ja nousi Turun Palloseuran ja Leijonien kultaisten vuosien sankariksi. Virran, 56, pelaajaura alkoi Lokeiksi kutsutussa TPS:n 1963 syntyneiden juniori-ikäluokassa. Viime kesänä edesmenneen jääkiekkolegenda Juhani "Juuso" Wahlstenin valmentamaan joukkueeseen tuli myöhemmin mukaan myös vuotta vanhempia pelaajia.


NHL:n suomalaispakille yllätyskutsu laitahyökkääjäksi – Mikko Rantasen pisteputki jatkuu

MTV 07:13 17.10

Puolustaja Juuso Riikola sai vihdoin paikkansa NHL-kauden ensiminuutteihin, mutta Pittsburgh Penguinsin ilmoitus pelipaikasta tuli melkoisena yllätyksenä: suomalaispakki luisteli otteluun laitahyökkääjän paikalla.


Suomalaiselle aerobicin MM-hopeaa!

MTV 15:19 13.10

Juuso Väisänen pettyi myöhään lauantai-iltana hopeaansa aerobicin Fisaf-liiton MM-kilpailuissa Leidenissa Hollannissa.


Juuso Väisänen voitti aerobicin MM-hopeaa

iltasanomat 01:33 13.10

Juuso Väisänen on saavuttanut MM-hopeaa aerobicissa. Väisänen sijoittui toiseksi lauantai-illan MM-finaalissa Leidenissä Hollannissa.


Juuso Väisänen votti aerobicin MM-hopeaa

iltasanomat 01:33 13.10

Juuso Väisänen on saavuttanut MM-hopeaa aerobicissa. Väisänen sijoittui toiseksi lauantai-illan MM-finaalissa Leidenissä Hollannissa.


Montako MM- ja olympiakultaa Katarina Witt voitti taitoluistelu-urallaan? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 03.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä KHL-joukkueessa Juuso Puustinen kiekkoilee? 2) Montako MM- ja olympiakultaa Katarina Witt voitti taitoluistelu-urallaan?


Leijonista tuttu hyökkääjä astui sankariksi KHL:ssä – voittomaali minuutti ennen loppua

MTV 15:29 02.10

Juuso Puustinen nousi maaleillaan Sibir Novosibirskin sankariksi jääkiekon KHL:ssä, kun Admiral Vladivostok taipui vieraissa maalein 2–1.


Valmentajan potkut tuntuvat aina kilpailevassakin joukkueessa: "Kyllä se aina pysäyttää"

jatkoaika.com 07:00 02.10

HPK:n Valtteri Puustinen ja valmentaja Juuso Nieminen avasivat tiistaina mietteitään joukkueensa alkukaudesta. Kilpailevan joukkueen valmentajaakin mietityttävät muiden valmentajien potkut.


Pelicansin Juuso Jämsen on valittu nuorten SM-liigan kuukauden pelaajaksi

jatkoaika.com 14:43 01.10

Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajan valinta kohdistui syyskuussa Pelicansin A-nuorten joukkueessa pelanneeseen Juuso Jämseniin. Valinnan teki alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusjohto.


Pelicansin Juuso Jämsen on valittu kuukauden pelaajaksi nuorten SM-liigassa

jatkoaika.com 14:43 01.10

Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajan valinta kohdistui syyskuussa Pelicansin A-nuorten joukkueessa pelanneeseen Juuso Jämseniin. Valinnan teki alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusjohto.


Ahma tappoi Juuso-kissan Kärsämäellä – Nautatilallinen Mirja, 62, ajoi pedon karkuun kengällä pyllylle läpsien

iltasanomat 23:01 30.09

Luonnonvarakeskus kertoi viime joulukuussa, että Suomen ahmakanta on moninkertaistunut viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana.


Heimot yhdistyvät Selviytyjissä - kova tavisten juonittelu alkaa heti: ”Tiputetaan julkkikset yksi kerrallaan”

iltalehti 16:31 22.09

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa julkkisten ja tavisten joukkueet sekoitettiin jo kahden kisaajan häädön jälkeen. Sunnuntain Selviytyjissä tavisten Carabao-heimo ja julkkisten Kuwago-heimo pistettiin sekaisin. Julkkiksista Markus Pöyhönen ja taviksista Kai Fagerlund saivat aloittaa uusien heimolaisten valitsemisen juontaja Juuso Mäkilähteen yllyttämänä. Jaottelu meni siten, että aina viimeisimpänä valittu uusi heimolainen sai valita joukkoon seuraavan kisaajan.


NHL-päävalmentaja hehkuttaa suomalaispuolustajaansa: "Hän on näyttänyt tasonsa"

MTV 17:58 19.09

Jääkiekon NHL:n Pittsburgh Penguinsin suomalaispuolustaja Juuso Riikola kerää ylistystä joukkueen päävalmentaja Mike Sullivanilta.


Tyksin T3-sairaalan kustannukset nousemassa yli 210 miljoonaan euroon – betonin lujuusongelmista 11 miljoonan lisälasku

yle 13:02 13.09

Tyksin uuden T3-sairaalan rakentamiskustannukset ovat nousseet vuosien aikana neljänneksellä.


"Itkin ja huusin samaan aikaan" – suomalaispuolustajan läpimurtoyritys NHL:ssä otti takapakkia

MTV 06:44 13.09

Pahasta polvivammasta toipuva jääkiekkopuolustaja Juuso Välimäki myöntää, että on henkisesti vaikea seurata sivusta joukkuekavereiden valmistautumista uuteen kauteen.


NHL-puolustaja Välimäki kohtasi karmean polvivamman – "Ensin itkin ja huusin samaan aikaan"

yle 23:17 12.09

Pahasta polvivammasta toipuva jääkiekkopuolustaja Juuso Välimäki myöntää, että on henkisesti vaikea seurata sivusta joukkuekavereiden valmistautumista uuteen kauteen.


Pietarin SKA:lla pelimerkit sekaisin - kovaa tulosta tehnyt suomalaisketju tänään suurseuran kimppuun

iltalehti 11:48 10.09

Päivän kiinnostavin ottelu on KHL:n Pietarin SKA-Sibir. Saako SKA pelinsä vihdoin toimimaan? Pietarin SKA:n pelissä on alkukierroksilla ollut menestystä ajatellen huolestuttavia piirteitä. Puolustus ei ole toiminut ja vielä huonommin on pelittänyt joukkueen hyökkäyspelaaminen. Hyökkäyspelaamisen rakenne ei toimi ja paikkojen luominen on hyvin satunnaista. Suomalaisittain huolestuttavaa tässä on se, että pietarilaisten kaksi kärkiketjua ovat ainakin tähän asti rakentuneet Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen varaan. Kumpikaan ei ole toistaiseksi onnistunut. Lehterä on saalistanut sentään tehot 1+1, mutta Kemppaisen kiikarit eivät kovin pitkää peliaika kakkosketjussa lupaile. Edelleen kannattaa seurata miten suomalaiset selviytyvät valtavissa paineissaan. Paljon mukavammin pullat ovat uunissa Sibirin suomalaiskentällisellä, missä ketjuna pelaa kolmikko Jukka Peltola - Mikael Ruohomaa - Juuso Puustinen ja puolustuksessa Jyrki Jokipakka. Nelikko on kolmessa ottelussa kerännyt jo yhteenlaskettuna tehot 4+4. Sibir on myös joukkueena pelannut hyvin, eikä vain yksi tappio kolmesta ensimmäisestä ottelusta ole minkään sortin vääryys.


IPK:n koeaikapelaajista neljä läpäisi seulan - Mikko Juusola lainalle KalPasta

jatkoaika.com 14:13 06.09

11 lainapelaajaa harjoituskauden aikana testannut IPK on tehnyt valintansa. Seurassa jatkaa koeaikapelaajista kaksi hyökkääjää ja kaksi puolustajaa.


Minkä SM-liigajoukkueen kapteeni Juuso Vainio on? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 03.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kenen kirjoittama on vuonna 2015 ilmestynyt Naisen autoiluopas? 2) Mikä oli miesten Superpesiksen mitalijärjestys viime vuonna?


kiihkeä maailmancupissa Mineteille

Hot topics