Eva Wahlström vaihtoi valmentajaa – kokenut Risto Meronen sivuun: "Haikea mieli" MTV 10:52 03.10

Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström on vaihtanut valmentajaansa. Yhdeksän vuotta Wahlströmiä luotsannut Risto Meronen on astunut sivuun, ja Wahlströmiä on kesästä saakka luotsannut konserttijärjestäjänä tunnettu Risto Juvonen.


Hoitajapula muutti kansanedustaja Arja Juvosen iltasuunnitelmat – kiiti hätätilanteessa yöhoitajan sijaiseksi: "Jos klo 19 soitetaan, niin silloin on paniikki päällä" MTV 16:11 06.09

Ennen eduskuntatyötä sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskennellyt kansanedustaja Arja Juvonen (PS) hälytettiin yöhoitajan sijaiseksi tiistai-iltana. Juvonen arvioi, että kyseessä oli todellinen "hätätilanne", sillä hälytyskutsu töihin tuli vain parin tunnin varoitusajalla ennen yövuoron alkua. 


Alman henkilöstöjohtaja: Anttikoski ei ollut ykkösehdokas päätoimittajaksi MTV 22:09 21.07

Mediayhtiö Alma Media ei edellytä Aamulehden päätoimittajan perheen muuttamista levikkialueelle, sanoo yhtiön henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen. Hän myös sanoo, että Päivi Anttikoski ei ollut ykkösehdokas Aamulehden päätoimittajaksi.


Sote-valiokunnan jäsenen kova ulostulo: ”Hallituksen jää tulee pettämään syksyllä” uusisuomi 09:41 07.07

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) puolustaa voimakkaasti valiokunnan puheenjohtajaa Krista Kiurua (sd.).


Kansanedustajan raju syytös: ”Valiokunta ohitettiin täysin tylysti hiljentäen” uusisuomi 18:12 25.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) paheksuu valiokunnan sivuuttamista julkisen talouden suunnitelman käsittelyssä.


Kansanedustaja haluaa lopun ”härskille” sote-toiminnalle: Hallituksella on vain 1 vaihtoehto uusisuomi 09:53 06.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) vaatii sote- ja maakuntauudistuksen notifioimista Euroopan komissiolle. Uudistus on parhaillaan valiokunnan käsittelyssä ja siltä odotetaan ratkaisua EU-kysymykseen, josta näyttää muodostuvan soten vaikein pähkinä.


Kansanedustaja haluaa lopun ”härskille” sote-toiminnalle: Hallituksella on vain 1 vaihtoehto tai ”voidaan päätyä paniikkitilanteisiin” uusisuomi 09:53 06.06

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps.) vaatii sote- ja maakuntauudistuksen notifioimista Euroopan komissiolle. Uudistus on parhaillaan valiokunnan käsittelyssä ja siltä odotetaan ratkaisua EU-kysymykseen, josta näyttää muodostuvan soten vaikein pähkinä.


Arja Juvonen pitää valtiosihteeri Hetemäen sote-visioita jäätävinä - ”miljardisäästöt haetaan vanhuksista, hoidetaanko heidät kännyköiden voimin?” iltalehti 11:58 18.05

Tiedon ja teknologian hyödyntäminen voi tuoda Hetemäen mukaan jopa neljän miljardin säästöt. Arja Juvonen (ps) pitää valtiovarainministeriön valtiosihteerin Martti Hetemäen sote-muistiossa visioita "jäätävinä". - Visiot ovat viimeinen niitti todisteeksi siitä, että sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta haetut kolmen miljardin säästöt haetaan vanhuksista, Juvonen näkee.


Henkilöauto rysähti keittiöliikkeen näyteikkunasta läpi - ratissa 16-vuotias tyttö iltalehti 11:34 29.04

Ajo-oikeudeton kuljettaja menetti kulkuvälineensä hallinnan Helsingissä. Helsingin Etu-Töölössä perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauto ajoi keittiöliikkeen ikkunasta sisään. Kivijalkamyymälä sijaitsee Hesperianpuiston eteläisellä laidalla. Päivystävä tutkinnanjohtaja Petri Juvonen kertoo, että auton ratissa oli 16-vuotias tyttö. Tämä oli vienyt isänsä auton avaimet ja lähtenyt ajelulle pääkaupungin yöhön.


Tätä vaarallista ja dramaattista tautia sairastaa aniharva - Laurin elämä on taukoamatonta taistelua iltalehti 11:11 22.04

Lauri Juvonen kärsii erittäin harvinaisesta haavautuvasta ihotulehduksesta, pyoderma gangrenosumista. Jyväskyläläinen Lauri Juvonen, 29, on taistellut todella rankan sairauden kanssa vuodesta 2010 lähtien. Tuolloin haavainen ihotulehdus alkoi todennäköisesti keuhkokuumeen jälkitautina. Juvonen on sen jälkeen saanut kymmeniä diagnooseja, mutta todennäköisesti oikea tehtiin vasta viime vuonna. - Sairauteni näyttäisi olevan pyoderma gangrenosum. Kyseessä on tauti, jota oli 2000-luvun alkuun mennessä diagnosoitu maailmanlaajuisesti tiettävästi vain reilut 600 tapausta.


Tätä vaarallista ja dramaattista tautia sairastaa vain yksi suomalainen, ja hänen elämänsä on taukoamatonta taistelua iltalehti 07:04 22.04

Lauri Juvonen kärsii erittäin harvinaisesta haavautuvasta ihotulehduksesta, pyoderma gangrenosumista. Hän saattaa jopa olla Suomen ainoa pyoderma-potilas. Jyväskyläläinen Lauri Juvonen, 29, on taistellut todella rankan sairauden kanssa vuodesta 2010 lähtien. Tuolloin haavainen ihotulehdus alkoi todennäköisesti keuhkokuumeen jälkitautina. Juvonen on sen jälkeen saanut kymmeniä diagnooseja, mutta todennäköisesti oikea tehtiin vasta viime vuonna. - Sairauteni näyttäisi olevan pyoderma gangrenosum. Kyseessä on tauti, jota oli 2000-luvun alkuun mennessä diagnosoitu maailmanlaajuisesti tiettävästi vain reilut 600 tapausta.


Perussuomalaisten Juvonen vaatii vanhuksen kuoleman selvittämistä perin pohjin: ”Tällaista ei tulisi tapahtua koskaan” iltalehti 10:22 19.04

Kansanedustaja ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps) vaatii kotihoidon laatujärjestelmien tarkastusta paitsi Helsingissä, myös muualla maassa Perussuomalaisten kansanedustaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu Arja Juvonen (ps) ottaa kantaa uutisiin kotihoidon laiminlyönneistä. Keskiviikkona tiedotusvälineet mukaan lukien uutisoivat tapauksesta, jossa sairaalasta kotiutettu vanhus virui mahdollisesti viikkoja kuolleena kotonaan Itä-Helsingissä, vaikka hän oli kotihoidon piirissä. Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenenäkin vaikuttavan Juvosen mukaan tapaus kertoo karua kieltä suomalaisen kotihoidon tilasta laajemmin. Tapaus onkin hänen mukaansa syytä selvittää "pohjamutia myöten".


Erkinjuntin taklaus jänismetsälle kadonnut Jayme, kuollut junaturmassa Intiassa murhasta epäillyillä pakeni autolla paikalta Pelicans kiusasi, Puolustusvoimat julkaisi upean Venäjän valtionmedia yksilö tapaa makoilla

Uutiset