Pelicans Hämeen herruuteen tappiosta huolimatta - HPK:lle elintärkeät kolme pistettä jatkoaika.com 06:30 17.02

HPK ja Pelicans kohtasivat viimeistä kertaa kuluvan kauden runkosarjassa. Ottelussa nähtiin vain yksi maali, kun Oula Palven laukaus painui onnekkaasti ohi Janne Juvosen. Tappiosta huolimatta vierasjoukkue kirjasi tililleen kauden 2017-2018 Hämeen herruuden.


Janne Juvosen hörppy HPK:n onni, Tuulola lennätti Lassenin laidan yli – katso videot iltasanomat 21:21 16.02

HPK palasi voittokantaan kolmen peräkkäisen tappion jälkeen.


Kansanedustaja lyttää ministerin: ”Naisen urakehityksen pysäyttää työnantaja” iltalehti 11:39 13.02

Kansanedustaja Arja Juvosen (ps) mielestä ministeri Kai Mykkäsen (kok) perusteet perhevapaauudistukselle ovat kammottavia. Kansanedustaja Arja Juvonen (ps) on sydämistynyt ministeri Mykkäsen lausunnosta. - Pysähtynyt urakehitys ja luutuneet roolimallit, totesi sisäministeri Mykkänen A-Studiossa maanantai iltana perusteluna perhevapaauudistukselle. Ainoa, joka pysäyttää naisen urakehityksen on työnantaja eli yritys itse ja sen rekrytoinnista päättävät, Juvonen toteaa tiedotteessaan.


Pelicans juhli vaisussa ottelussa - Mestiksen pistelinko tylytti Sportin alakertaa jatkoaika.com 21:40 16.01

Piirun verran tehokkaampi hyökkäyspelaaminen ja Pelicans-vahti Janne Juvosen lopun huikeat pelastukset takasivat lahtelaisille täyden pistepotin kotiyleisön edessä numeroin 3?2 Vaasan Sportin isäntänä.


Maalivahti Juvosen huippuilta toi täydet pisteet – Pelicans komeassa lennossa MTV 21:55 05.01

Pelicans nappasi 2-1-voiton Ässistä perjantaina SM-liigassa. Illan sankariksi nousi hienon ottelun pelannut Janne Juvonen.


Uutiset