Jokioisten taivas täyttyi hävittäjistä – kolmen päivän aikana nousuja ja laskuja arviolta 400 MTV 22:40 18.09

Jokioisten varalaskupaikassa valtatie kahdella on eilisestä lähtien jyrissyt Ilmavoimien lentokoneita. Satakunnan lennoston järjestämässä kolmipäiväisessä Baana 18 -lentotoimintaharjoituksessa lennetään ilmavoimien kaikilla käytössä olevilla konetyypeillä, erityisesti F/A-18 Hornet -monitoimihävittäjillä.


Iso hämähäkki jolkotteli Jyriä vastaan helsinkiläisellä parkkipaikalla – biologi myrkkylemmikistä: Pystyy puremaan ihmistä ihon läpi iltasanomat 22:19 18.09

Hämähäkille löytyi nopeasti sijaiskoti Itä-Helsingistä.


Parasta ylivoimaa kolmeen vuoteen - Sport voittokantaan avausottelussa jatkoaika.com 21:32 14.09

Sportin ja Pelicansin vauhdikas ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon. Kotkapaitojen tärkeimpinä pelaajina toimivat kaksi maalia tehnyt Joel Kiviranta, 1+1 -tehot naarannut Jyri Niemi ja 24 torjuntaa kopannut Sami Aittokallio.


Tänään luvassa epävakaista säätä ja sadetta, myös ukkonen voi jyristä iltasanomat 04:21 14.09

Maan eteläosassa ylimmät lämpötilat ovat 13–16 asteen välillä.


Onko takana kesän viimeinen viikonloppu? Nyt tuulee, sataa ja jyrisee! MTV 06:55 10.09

Helteet ovat näillä näkymin takanapäin, ja kesän saldoksi on jäämässä lauantaina saavutettu 64 hellepäivää. Tällä viikolla sää muuttuu aiempaa epävakaisemmaksi ja viileämmäksi.


Nike otti mainoskasvokseen Donald Trumpin vihaaman urheilijan – Trump jyrisee: Kamala viesti MTV 18:28 05.09

Urheiluvälinejätti Nike valitsi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin hampaissa olleen amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajan Colin Kaepernickin mainoskasvokseen yhtiön Just Do It -iskulauseen 30-vuotisjuhlavuodeksi. Trump on päätöksestä raivoissaan.


Vaasa Cupin pronssiottelulla lämmin alku - Niemi ohjattiin ulos isoista ovista jatkoaika.com 20:03 17.08

Sportin ja Lukon välinen taisto Vaasa Cupin kolmossijasta alkoi räväkästi. Ensimmäinen minuuttikaan ei ehtinyt tulla täyteen, kun Sport-pakki Jyri Niemi taklasi itselleen ottelurangaistuksen.


Tänään jyrisee! Luvassa rajua ukonilmaa ja tukalaa hellettä – myös veneilijöiden varottava ukkospuuskia MTV 06:11 10.08

Sää on tänään helteinen maan etelä- ja keskiosissa, kertoo Ilmatieteen laitos.


Näin Ruotsissa kaaoksen aiheuttanut ukkosrintama jyrisee Suomen yli – ukkosnauhan pituus jopa satoja kilometrejä iltasanomat 17:06 09.08

Ruotsin itärannikolla ukkonen on erittäin rajua.


Tänäänkin jyrisee idässä – varoitus rajuista ukonilmoista annettu MTV 05:01 04.08

Itä-Suomessa voi tänään paikoin esiintyä kovia ukkosia. Ilmatieteen laitos varoittaa rajuista ukonilmoista Kainuussa sekä Etelä- ja Pohjois-Karjalassa.


Konkari-Marttinen ja debytantti-Nurmi Lukon lohkovoiton takaajina jatkoaika.com 16:19 03.08

Lukko ja Jukurit taistelivat Pitsiturnauksen A-lohkon voitosta lohkon päätösottelussa. Tasalukemissa viime minuuteille saakka edennyt ottelu kääntyi lopulta Jyri Marttisen osumalla kotijoukkue Lukolle.


Tutkakuvat tunti tunnilta: Tänään salamoi ja jyrisee – näin ukkoskuurot leviävät Etelä-Suomeen iltasanomat 07:54 20.07

Etelä-Suomessa sataa viimein.


Kohta jyrisee! Tulossa kesän toistaiseksi kovin ukkosviikonloppu – ”Hyvät mahdollisuudet kesän suurimpaan salamamäärään” MTV 10:20 19.07

MTV:n meteorologin Pekka Poudan mukaan viikonloppu tuo tullessaan erittäin kosteaa ilmaa. Sää muuttuu hyvin ukkoskuuroherkäksi. 


Korviahuumaava jyrinä sekoitti haastattelun – Jussi Niinistö huvittui uusisuomi 20:41 16.07

Auringon hellimää Suomi-Areenan avajaistilaisuutta katsomaan on kerääntynyt jo hyvissä ajoin suuri määrä ihmisiä.


Presidenttien tapaaminen herättää paljon spekulaatiota ja huolta – Asiantuntija: Seuraava vuorokausi ratkaisee MTV 11:16 16.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen Suomessa herättää myös spekulaatioita ja huolta, kertoo professori Jyri Raitasalo Maanpuolustuskorkeakoulusta.


Maanantaina jyrisevät kuluvan kesän kovimmat ukkoset: "Luonto vaarassa roihahtaa" MTV 20:30 16.06

Sää jatkuu Suomessa huomenna pitkälti samankaltaisena kuin tänäänkin. Etelässä lämpötila on 22...25 astetta ja pohjoisessakin liikutaan 20 asteen tuntumassa.


Saudipomo jyrisi: Rankaisemme pelaajia murskatappiosta MTV 10:28 15.06

Saudi-Arabian jalkapalloliiton puheenjohtaja Adel Ezzat sanoo, että osalle joukkueen pelaajista on luvassa rangaistus Venäjää vastaan MM-kisojen avausottelussa kärsitystä 0–5-murskatappiosta.


Video: Tältä näytti Hornetin komea ja kovaääninen jyristely Helsingin yllä iltasanomat 20:08 02.06

Hornetin näytös oli osa puolustusvoimien 100-vuotisjuhlallisuuksia.


EK linjasi vaalitavoitteitaan: Irtisanomista helpotettava, perintö- ja lahjaveroa kevennettävä, ulkomaista työvoimaa koskevasta tarveharkinnasta luovuttava iltalehti 12:40 30.05

EK:n toimitusjohtajan Jyri Häkämies väläyttää työntekijöiden koeajan pidentämistä. EK linjasi keskiviikkona eduskuntavaalitavoitteensa, joita ovat muun muassa henkilöperusteisen irtisanomisen helpottaminen, ulkomaista työvoimaa koskevasta tarveharkinnasta luopuminen ja perintö- ja lahjaveron keventäminen vuoden 2011 tasolle. Pitkällä aikavälillä perintö- ja lahjaverosta tulisi työnantajajärjestön mukaan luopua kokonaan.


Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju tähdittävät Lokun musiikkivideota - hauskanpitoa tyttöjen bileillassa iltalehti 23:08 28.05

Yöhön kadotaan -musiikkivideolla nähdään julkkiskaunottaret Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju. Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Lokku-yhtye käynnistää perjantain parhaimmat bileet uudella Yöhön kadotaan-singlellään. Vesa Ovaskaisensäveltämä ja Vesa Ovaskaisen ja Jaakko Linnovaaran sanoittama ysäritunnelmainen Yöhön kadotaan -kappale on nyt saanut musiikkivideon, jota tähdittävät julkkiskaunottaret Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju. Mukana videolla nähdään myös Kia Lehmuskosken tanssijoita. Ovaskaisen ja Jyri Sariolan ohjaamalla videolla seurataan kaunotarten tyttöjen iltaa ja biletystä kaupungilla ja yökerhossa.


Epäluottamuslausetta ei tule Kieltenopetus maahan kaadettua vastustajaa upottaa Millwallin Venäläisen purjekoululaivan

Uutiset