Jyrki Lehtolan kolumni: Pala vaginaa!

iltasanomat 08:08 19.10

Naisen paljas alavartalo oli lätkäisty feministisen aikakauslehti Tulvan kanteen sillä Ähäkutti!-asenteella, johon marginaalijulkaisut usein turvautuvat ollakseen elossa edes tekijöilleen, kirjoittaa Jyrki Lehtola kolumnissaan.


Kimi Räikköselle tuli tasaluku mittariin – F1-nestori tekee tempun, johon harva enää yltää: "Reaktioiden puolesta voi vetää ihan hyvin"

iltalehti 19:12 17.10

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto painottaa, että ”jos sisällä asuu pikkupoika, ihan hyvin menee”. – Jos olet hyvä, ei se ajaminen katso numeroita edes ykkösissä, kiteyttää Jyrki Järvilehto, Iltalehden F1-asiantuntija. Kimi Räikkönen, jatkuvasti nuorentuvan F1-sirkuksen nestori, täyttää tänään 40 vuotta. Seuraavaksi vanhimmat ovat 34-vuotiaat Lewis Hamilton ja Robert Kubica.


F1-autolla sateessa ajaminen on hirmuista hommaa – Jyrki Järvilehto kertoo huiman esimerkin 30 vuoden takaa: ”Silloin tiesi, että on parempi jarruttaa"

iltalehti 22:50 12.10

Suzukassa oli lauantaina niin tuulista ja märkää, ettei F1-autoilla ajamisesta tullut mitään ja aika-ajot siirrettiin sunnuntaille. Sateet ja Suzuka ovat F1-piireissä tuttu yhdistelmä, jotka tosin muodostavat nykyisin varsin synkän mielleyhtymän vuoteen 2014, kun Jules Bianchi joutui sadesäässä vakavaan onnettomuuteen. Bianchi suistui ulos radalta ja törmäsi nostotraktoriin. Hän menehtyi yhdeksän kuukautta myöhemmin. Tällä kertaa Suzukassa on tiedossa rajujakin sateita, ja Tyynellämerellä riehuvan supertaifuunin vuoksi lauantain aika-ajot siirrettiin sunnuntaille.


Jyrki Lehtolan kolumni: Älä tule paha sana, tule hyvä sana

iltasanomat 08:08 12.10

Yhteiskunnallisista ongelmistamme suurimpia on se, että yhteiskunnan yläkerroksissa on havaittu kasvavaa epämukavuuden tunnetta.


Tässä on suurin syy Ferrarin käsittämättömään sekoiluun – Jyrki Järvilehdolta tyly arvio entisen työnantajansa toiminnasta: ”Se on ongelma”

iltalehti 12:59 11.10

Ferrarin toiminta on ollut viime viikkoina täysin sekaisin. Charles Leclerc on saavuttanut elokuun lopun jälkeen neljä paalupaikkaa putkeen – temppu, johon oli Ferrari-kuljettajista yltänyt viimeksi Michael Schumacher – ja kaikkiaan italialaistalli on voittanut kolme neljästä viimeksi ajetusta F1-osakilpailusta. Vaikka Ferrarin suorituskyky on ollut viimeisen reilun kuukauden ajan paremmalla tasolla kuin pitkiin aikoihin, talliin liittyvissä otsikoissa on käyty läpi aivan muita asioita.


Romahtaneen Antti Ruuskasen valmentaja ruoskii rajusti itseään – pelkää työpaikkansa puolesta: ”Meikäläisen moka, vituttaa”

iltalehti 17:36 05.10

Jyrki Blom otti Antti Ruuskasen epäonnistumisen piikkiinsä. –?Huh, huh. Valmentajan moka. Kevennettiin liika harjoitusta tälle viikolle. Liian vähän kovia ja teräviä harjoituksia. Jalat olivat ihan pehmeät. Se oli selkeä meikäläisen moka. Vituttaa. Näin ankarasti ruoski itseään Antti Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom.


Antti Ruuskasen valmentajalta rajua ruoskintaa Ylellä ”perusmokan” takia – ”Katsotaan nyt onko minulla työpaikka vielä”

iltasanomat 17:35 05.10

Antti Ruuskanen karsiutui Dohan MM-finaalista tuloksella 75,05. Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom otti heikosta kisasta syyn niskoilleen.


Antti Ruuskasen valmentajalta suoraa tekstiä Ylelle: "Katsotaan nyt, onko minulla vielä työpaikka"

MTV 17:26 05.10

Antti Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom laittoi suojattinsa karsintapettymyksen yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa valmennuksellisen virheensä piikkiin. Pettynyt Blom spekuloi avoimesti myös omalla jatkollaan.


Raju pettymys! Antti Ruuskanen jäi keihään karsintaan heikolla tuloksella

iltalehti 17:03 05.10

Antti Ruuskanen ei heitä Dohan MM-kisojen keihäsfinaalissa sunnuntaina. Yleisurheilun MM-kisojen miesten keihäänheiton karsinnat käynnistyivät lauantaina Dohassa. Antti Ruuskanen oli ensimmäisessä karsintaryhmässä mukana ainoana suomalaisena. Savolainen ei kuitenkaan päässyt finaaliin, sillä pisin heitto kantoi ainoastaan 75,05 metriä. – Kyllä vähän on pehmeää tuo Antin työskentely. Vika ei ole miehessä, vika on tässä penkillä. On pikkaisen ehkä löysätty treenaamista liikaa ja ajateltu, että huomiselle (finaaliin) kiristetään. Se pikkaisen vuotaa tukijalasta läpi, pikkaisen on lihakset siinä pehmeänä, Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom harmitteli Ylen haastattelussa.


Seppo Rädyn kritiikki meni ihon alle – Antti Ruuskasen leiri ärähti: ”Heitetään ensin MM-finaali ja kysytään sitten Sepolta”

iltalehti 08:11 05.10

Antti Ruuskanen ja valmentaja Jyrki Blom vastaavat Seppo Rädyn esittämään kritiikkiin. Antti Ruuskanen ja valmentaja Jyrki Blom kuuntelevat, kun referoin heille Seppo Rädyn esittämää kritiikkiä. Legenda kyseenalaisti voimakkaasti Ruuskasen kauden parhaan suorituksen, Karjaalla kesäkuussa tulleen 85,15. Räty sanoi, että Karjaan kenttä on kuin lentokenttä, eikä siellä syntyneitä tuulituloksia voi pitää todellisuutta vastaavina.


Jyrki Lehtolan kolumni: Setämiehet haluavat mukaan!

iltasanomat 08:08 05.10

On noustu väärää valtaa vastaan, on rikottu kahleita, sodittu, marssittu, vallattu, istuttu vakaumuksen puolesta vankilassa, käyty omaa veljeä vastaan.


Palasivatko F1-voimasuhteet ennalleen? Asiantuntija lyö jarrua Mersun nousun suhteen: ”Pelasivat todella hyvin”

iltalehti 08:53 04.10

Ferrari on ottanut neljä paalupaikkaa peräkkäin. Mercedes taas nappasi Venäjältä kaksoisvoiton. Näistä asetelmista lähdetään Japanin GP:hen. Venäjällä nähtiin pieni yllätys, kun aika-ajoja täysin suvereenisti dominoinut Charles Leclerc tiputettiin itse kisassa vasta kolmanneksi. Samalla katkesi Ferrarin kolme osakilpailua kestänyt voittoputki. Mercedes-kuskit, Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas, ajoivat Sotshissa tyylikkääseen kaksoisvoittoon. Iltalehden F1-asiantuntijan Jyrki Järvilehdon mukaan ei voida kuitenkaan puhua mistään imperiumin vastaiskusta.


Metsässä sammaloituvien betoni­rakennelmien mysteeri ratkesi Vantaalla lukijoiden avulla

iltasanomat 09:17 02.10

Martinlaaksossa syntynyt Jyrki Ollikainen arveli rakennelmien liittyneen jotenkin viereisen Hämeenlinnanväylän rakentamiseen, ja hän oli oikeassa.


Kimi Räikkösen surkea kisa herätti huolen: Onko talli tehtäviensä tasalla? ”Alfa Romeon pakka on sekaisin”

iltalehti 11:05 30.09

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto ei osaa selittää, mihin katosi Alfa Romeon kisavauhti. Valtteri Bottaksen Venäjän F1-osakilpailu oli kaksijakoinen. Hän jäi alussa selvästi tallikaverinsa vauhdista, mutta piti puolestaan viimeisellä stintillä Charles Leclercin takanaan virheettömällä ajollaan. Kakkostila Mersun kaksoisvoitossa on erinomainen tulos. Se vahvistaa myös Bottaksen asemaa MM-hopeataistossa.


Keke Rosberg aiheutti toimillaan hankaluuksia Mika Salolle – tuore F1-tähti sai Nokian avustuksella mehukkaan takaisinmaksun

iltalehti 23:59 29.09

Mika Salo sai ensimmäisellä täydellä F1-kaudellaan taustalleen sen, mistä Keke Rosberg oli haaveillut kymmeniä vuosia – Nokian tuen, kertoo uutuuskirja. Mika Salo oli 1990-luvulla yksi kolmesta F1-ratoja kolunneesta suomalaiskuljettajasta. Salo, toisin kuin ikätoverinsa, vuonna 1989 ykkösissä debytoinut Jyrki Järvilehto ja Raiviosuonmäen-naapurinsa, vuonna 1991 F1-debyyttinsä tehnyt Mika Häkkinen, ei saanut unelmansa toteuttamiseen vetoapua vuoden 1982 maailmanmestarilta Keke Rosbergilta. Salon tuoreesta elämäkertakirjasta Mika Salo – Elämäni (Readme.fi) käy ilmi, miten hän sai uransa alkutaipaleella tuntuvaa taloudellista tukea edesmenneen teollisuusneuvoksen Juha Parmasuon Teräsjousi-firman kautta, ja myöhemmin oma, merkittävä roolinsa oli myös Juhani Ruususella, joka ajoi 1960-luvulla kilpaa Rosbergin isän Lars-Erikin kanssa.


Asiantuntija: Kimi Räikkösen MM-pistehaaveet lepäävät onnekkaiden sattumien varassa - ”Pelkästään ajamalla ei ole mahdollisuuksia”

iltalehti 18:19 28.09

Suomalaiskuskit epäonnistuivat raskaasti Venäjän GP:n aika-ajossa. Jyrki Järvilehto katseli ihaillen Charles Leclercin ajoa Venäjän GP:n aika-ajossa. – On se kova. Hän tempoi melko ylivoimaiset pohjat tuollaisella radalla. Eikä se ollut mitenkään yllättävää, koska Ferrari jatkoi hyvää menoaan, Järvilehto aloittaa.


Jyrki Lehtolan kolumni: Sori nuoret, kyllä kehdataan!

iltasanomat 08:08 28.09

Nuoret, me aikuiset olemme hengessä mukana hädässänne.


Jyrki ja Satu Järvilehto: Avioero astui voimaan

mtv 13:06 27.09

Entinen F1-kuski Jyrki Järvilehto sekä Satu Järvilehto ovat eronneet.


Jyrki ja Satu Järvilehto: Ero voimaan

iltalehti 12:23 27.09

Järvilehdot jättivät toisen vaiheen erohakemuksensa viime tingassa. Entinen F1-kuljettaja Jyrki Järvilehto jätti yhdessä vaimonsa Satu Järvilehdon kanssa ensimmäisen vaiheen avioerohakemuksen 21.9.2018. – Eroon ei liity draamaa, sovussa erotaan, Satu Järvilehto kommentoi Iltalehdelle tuolloin.


Jyrki ja Satu Järvilehto: lopullinen avioero – jättivät hakemuksen viimeisellä mahdollisella hetkellä

iltasanomat 10:52 26.09

Entinen F1-kuski Jyrki Järvilehto ja hänen vaimonsa Satu Järvilehto eroavat yli 30 yhteisen vuoden jälkeen.


HPK nappasi täyden ihan mahdollinen skenaario” Johnson luvannut Laila Kinnusen maalivire myös – poliisi onnitteli – ”Sanoinkuvaamattoman

Hot topics