Jyväskylässä palaa kiviveistämö - yksi halli ilmiliekeissä iltalehti 10:41 16.01

Sammutustyöt ovat päivystävän palomestarin mukaan käynnissä. Jyväskylässä palaa kiviveistämö. Kohde on pinta-alaltaan 800 neliötä ja rakennettu vuonna 1973. Päivystävän palomestarin mukaan kiviveistämön teollisuushallirakennuksessa on syttynyt tulipalo, ja yksi halli on ilmiliekeissä. Paikan päällä on yhdeksän yksikköä ja noin 25 palomiestä sammutustöissä Korpilahdelta, Jyväskylästä, Jämsästä ja Muuramesta.


HPK:n tehokas ylivoima JYPin tuho - kolme pistettä hämeenlinnalaisille jatkoaika.com 06:30 12.01

HPK sai torstai-illassa vieraita Jyväskylästä, kun vastaan asettui JYP. HPK:n vaikea jakso näytti olevan jo ohitse, kun kotijoukkue siirtyi 4-0-johtoon. JYP kiri kuitenkin maalin päähän ja oli jo lähellä tasoitusta, mutta Emil Larmi otti tarvittavat torjunnat ja joukkueen onnistumiset laajalla rintamalla takasivat tärkeät kolme sarjapistettä.


Ässät jäänrakoon vuoden viimeisellä liigakierroksella — JYP 0-7-murskavoitolla uudenvuoden viettoon jatkoaika.com 16:36 31.12

Vuoden viimeisellä liigakierroksella nähtiin tulinen ja tehokas vierasjoukkue Jyväskylästä, kun JYP latasi tulostaululle peräti 0-7-voittolukemat Porin illassa. Ässät oli täysi vastaantulija koko illan, eikä se saanut peliään kuosiin missään vaiheessa ottelua.


Tästä syystä Enontekiö harkitsee omaa sheriffiä: naapurikunnan partiolle ajomatka hätätilanteessa olisi pidempi kuin Jyväskylästä Helsinkiin iltalehti 06:18 22.12

Kunnanvaltuusto päätti tällä viikolla lisätä 100 000 euron määrärahan talousarvioonsa, kunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Suomi-neidon käsivarressa sijaitseva Enontekiön kunta menettää maaliskuussa ainoan poliisinsa eläköitymisen takia. Uutta paikallispoliisia kunta ei saa, joten kunnassa on harkittu tilalle muun muassa omaa sheriffiä. Kunnanvaltuusto päätti tällä viikolla lisätä hallinnon toimialalle ylimääräisen 100 000 euron määrärahan, kunnan ja kuntalaisten turvallisuuden varmistamiseksi.


Seppälä ja Yonkman järjestivät omat juhlatanssit: "En tiedä, mikä sille siinä tuli" jatkoaika.com 20:02 02.12

KalPa haki pisteet Jyväskylästä lauantaina, kun JYP kaatui 5-0. Kuopiolaisten puolustaja Mikael Seppälä oli monessa mukana. Mies kertoo Jatkoajan haastatelussa joukkueen lentokelistä ja painimatsistaan JYP-järkäle Nolan Yonkmanin kanssa.


Mikkelissä punnerretaan jumbopaikalta ylemmäs ? HPK menetti sentterinsä sairastuvalle jatkoaika.com 10:25 25.11

Mikkelissä väännetään lauantaina pudotuspelipaikoista viivan alla kamppailevien kakkua tasaisemmaksi. Jyväskylästä komean yllätysvoiton hakeneella Jukurit-joukkueella on tilaisuus jättää vaikka jumbopaikka taakseen.


KalPa-vahti piti nollan yli 174 minuuttia putkeen: ”Ei ollut varsinaisesti mielessä” iltalehti 22:47 23.11

Kouvolassa kohtasivat juuri pudotuspeliviivan yläpuolella oleva KooKoo ja viivan alla neljän pisteen päässä vaaniva KalPa. KalPa vei pisteet Kuopioon maalein 1-2. KalPan vieraspelisaldo ei ole tänä syksynä ollut kummoinen. Nyt alla olivat kuitenkin vierasvoitot Jyväskylästä ja Lappeenrannasta. Näitä edeltävä vierasvoitto oli syyskuulta Jukurien vieraana. Yhdistävä tekijä oli maalivahti Niko Hovinen, joka oli pelannut kauden ainoat pelinsä ja pitänyt nollan juuri Jukureita ja SaiPaa vastaan. - Pelasin kauden ensimmäisen pelin, mutta sen jälkeen olin kymmenen viikkoa loukkaantuneena. Kun pelituntumaa ei niinkään ole, yritin pitää oman pelin mahdollisimman simppelinä, Hovinen analysoi.


Lehtolan kolumni: Kumpi on suurempi suomalainen, Cheek vai Sofi? iltasanomat 08:08 18.11

Cheek. Tiihosen Jare Lahdesta. Ja Sofi Oksanen. Oksasen Sohvi Jyväskylästä.


Varoitus autoilijoille: Alkuviikkoa riivaa huono ajokeli - lumi ja loska haittaavat liikennettä iltalehti 19:07 12.11

Aamulla tiepinnat ovat jäässä erityisesti Itä- ja Keski-Suomessa. Forecan sääennustuksen mukaan autoilijoita varoitetaan maanantaina ja tiistaina huonosta ajokelistä. Aamulla tiet ovat jäässä. - Alkuviikosta aamulla tulee lunta, räntää ja loskaa erityisesti Keski-Suomessa, jossa ajokeli on huono. Lunta sataa maan keskivaiheella Jyväskylästä Oulun seudulle. Etelässä on tullut sunnuntain aikana vettä, mutta yön jälkeen tienpinnat voivat jäätyä etelässäkin, Forecan päivystävä meteorologi Ilkka Alanko kertoo Iltalehdelle.


Kolmas kerta sanoi toden Taville: "Laskin 1+1, ja päätin syöttää" jatkoaika.com 21:35 03.11

KalPa haki Jyväskylästä vasta kauden toisen vieraspistepotin. Yksi ottelun näkyvimmistä hahmoista oli Janne Tavi, vaikkeikaan ehkä perinteisimmässä mielessä.


JYPille jälleen tappio - "Se kuuluisa rentous puuttuu" iltalehti 20:57 21.10

JYP koki jo viidennen tappion kuuteen peliin jääkiekkoliigassa lauantaina, kun tällä kertaa Lahden Pelicans haki pisteet Jyväskylästä maalein 4-2. JYP hallitsi ottelua, mutta maalipaikkoja joukkue loi hämmästyttävän vähän. - Ekassa erässä me vähän jännitettiin, mutta sitten otettiin hommaa haltuun ja puolustettiin todella hyvin. Oma peli meni myös hyvin. Lähellä oli myös maali, mutta ei ihan lirunut sisään asti, liigauraansa Pelicansissa aloitteleva toisen polven kiekkoilija Jonne Jantunen summasi.


Kahdelle papille varoitus samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä iltalehti 19:45 18.10

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kertoo antaneensa kahdelle hiippakunnan papille kirjallisen varoituksen samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä. Varoituksen saivat seurakuntapastorit Henna Salo Seinäjoelta ja Eeva-Kaisa Rossi Jyväskylästä. Salo oli vihkinyt sateenkariparin kesäkuussa ja Rossi elokuussa. Tuomiokapitulin mukaan papit olivat toimineet tietoisesti vastoin kirkon kantaa. Tuomikapitulin päätökset olivat yksimielisiä.


Pisteettömiä putkia poikki - Sportin takaa-ajo ei riittänyt voittoon asti jatkoaika.com 20:20 15.10

Sunnuntain ainoassa ottelussa kotijoukkue Sport sai vieraita Jyväskylästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia ja hienoja maaleja. Lopulta vierasjoukkue vei runsasmaalisen ottelun nimiinsä hyvän kolmannen erän ansiosta luvuin 4?2.


Uutiset