Antti Muurinen ei suostu luopumaan periaatteistaan - "Moni on varmaan minuakin arvostellut siitä, miksen raivoa enempää" iltalehti 10:48 27.06

Veikkausliigassa rämpivän HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen uskoo joukkueensa kurssin muuttuvan nopeasti nousuun. -  JJK-pelin kaltaiset tulokset ovat todella tärkeitä itseluottamukselle, hän sanoo. JJK-ottelulla hän viittaa viime viikolla Jyväskylästä tulleeseen vierasvoittoon.


Veikkausliigan jumbojoukkueen hyökkääjältä kova lausunto – ”Kuinka monta maalia tekisinkään HJK:ssa” iltasanomat 10:06 21.06

JJK:n Kamerunilaishyökkääjä Gaël Etock, 23, oli teininä yksi maailman lupaavimmista jalkapalloilijoista. Nyt hän hakee uralleen uutta alkua Jyväskylästä.


Touko Aalto laihdutti puolessa vuodessa 22 kiloa - aikoo pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin iltalehti 07:01 19.06

Touko Aalto aikoo heinäkuussa pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin. Vihreiden puheenjohtajaksi lauantaina valittu kansanedustaja Touko Aalto poseerasi Tampereen puoluekokouksessa varsin tyköistuva sininen puku päällään. Vaatetus on mennyt viime aikoina ainakin osittain uusiksi.


Vihreiden uusi puheenjohtaja on Touko Aalto Jyväskylästä – hän tahtoo kasvattaa vihreistä koko Suomen puolueen hs 23:41 17.06


Ääntenlaskenta venyy pahasti - IL-TV seuraa suorana, kenestä tulee vihreiden uusi puheenjohtaja iltalehti 14:53 17.06

Vihreät valitsee uuden puheenjohtajan Ville Niinistön seuraajaksi lauantaina iltapäivällä. Vihreillä on kuusi puheenjohtajaehdokasta, joista vankimmin voitosta kamppailevat ensimmäisen kauden kansanedustajat Emma Kari Helsingistä ja Touko Aalto Jyväskylästä.


IL-TV seuraa suorana: Kenestä tulee vihreiden uusi puheenjohtaja iltalehti 13:32 17.06

Vihreät valitsee uuden puheenjohtajan kello 14. IL-TV:n suora lähetys Tampereen puoluekokouspaikalta alkaa kello 13.45. Vihreillä on kuusi puheenjohtajaehdokasta, joista vankimmin voitosta kamppailevat ensimmäisen kauden kansanedustajat Emma Kari Helsingistä ja Touko Aalto Jyväskylästä.


Vihreät valitsee puolueelle uuden puheenjohtajan - IL-TV:n suora lähetys kello 13.45 iltalehti 13:32 17.06

Vihreät valitsee uuden puheenjohtajan kello 14. IL-TV:n suora lähetys Tampereen puoluekokouspaikalta alkaa kello 13.45. Vihreillä on kuusi puheenjohtajaehdokasta, joista vankimmin voitosta kamppailevat ensimmäisen kauden kansanedustajat Emma Kari Helsingistä ja Touko Aalto Jyväskylästä. Muut ehdokkaat ovat köyhyystutkija Maria Ohisalo, kansanedustaja Olli-Poika Parviainen, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen sekä puolueaktiivi Mika Flöjt.


Orpo: Perussuomalaiset muuttui kertaheitolla - uudet tehtävät eivät pyyhi aiempia sanomisia pois iltalehti 17:24 12.06

Orpon mukaan perussuomalaiset tuli Jyväskylästä erilaisena puolueena. Orpo muistuttaa, että uudet tehtävät eivät pyyhi aiempia sanomisia tai kirjoituksia pois. Orpo korostaa, että hallitusohjelma on rakennettu kestävien periaatteiden, kuten ihmisarvon ja oikeusvaltion varaan. Emme hyväksy minkäänlaista vihapuhetta, emmekä syrjintää, Orpo linjasi.


Uutiset