KeuPalle kolme vahvistusta Jyväskylästä jatkoaika.com 11:17 15.08

KeuPan miehistö täydentyy kolmella lainapelaajalla, kun puolustajat Joona Erving ja Olli Aitola sekä hyökkääjä Riku Tiainen siirtyvät JYPistä Keuruulle.


20 vuotta sitten se toteutui viimeksi – tuovatko Suomen rallitähdet Jyväskylästä todellisen jättipotin? iltasanomat 06:56 29.07

Tuleeko Suomeen tänä vuonna Jyväskylästä peräti kolmoisvoitto?


Kuvia Suomesta 15: Valokuvaaja Jonne Heinonen matkusti tivolin mukana Jyväskylästä Kokkolaan hs 10:56 17.07


Tuulalla on nukkekodissaan lähes 2 000 silmäterää - "Kyllä tämä ehkä on tässä" iltalehti 18:22 13.07

Tuula Kukkamäki on muuttanut vanhan navetan valtavaksi nukkekodiksi, jossa vierailee eläkeläisryhmiä nukkeja ihailemassa. Entisen Toikkolan maatilan navetasta ei ole kuulunut enää pitkään aikaan lehmien ammuntaa. Petäjävedellä sijaitseva navetta on muuttunut Tuula Kukkamäen nukkekodiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. - Me muutettiin Jyväskylästä tänne mieheni kotipaikalle Petäjävedelle. Navetalle ei ollut mitään käyttöä, kun tämä jäi tyhjilleen, Kukkamäki kertoo.


Antti Muurinen ei suostu luopumaan periaatteistaan - "Moni on varmaan minuakin arvostellut siitä, miksen raivoa enempää" iltalehti 10:48 27.06

Veikkausliigassa rämpivän HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen uskoo joukkueensa kurssin muuttuvan nopeasti nousuun. -  JJK-pelin kaltaiset tulokset ovat todella tärkeitä itseluottamukselle, hän sanoo. JJK-ottelulla hän viittaa viime viikolla Jyväskylästä tulleeseen vierasvoittoon.


Veikkausliigan jumbojoukkueen hyökkääjältä kova lausunto – ”Kuinka monta maalia tekisinkään HJK:ssa” iltasanomat 10:06 21.06

JJK:n Kamerunilaishyökkääjä Gaël Etock, 23, oli teininä yksi maailman lupaavimmista jalkapalloilijoista. Nyt hän hakee uralleen uutta alkua Jyväskylästä.


Touko Aalto laihdutti puolessa vuodessa 22 kiloa - aikoo pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin iltalehti 07:01 19.06

Touko Aalto aikoo heinäkuussa pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin. Vihreiden puheenjohtajaksi lauantaina valittu kansanedustaja Touko Aalto poseerasi Tampereen puoluekokouksessa varsin tyköistuva sininen puku päällään. Vaatetus on mennyt viime aikoina ainakin osittain uusiksi.


Vihreiden uusi puheenjohtaja on Touko Aalto Jyväskylästä – hän tahtoo kasvattaa vihreistä koko Suomen puolueen hs 23:41 17.06


Ääntenlaskenta venyy pahasti - IL-TV seuraa suorana, kenestä tulee vihreiden uusi puheenjohtaja iltalehti 14:53 17.06

Vihreät valitsee uuden puheenjohtajan Ville Niinistön seuraajaksi lauantaina iltapäivällä. Vihreillä on kuusi puheenjohtajaehdokasta, joista vankimmin voitosta kamppailevat ensimmäisen kauden kansanedustajat Emma Kari Helsingistä ja Touko Aalto Jyväskylästä.


Uutiset