Urheilijat ovat torppaamassa ampumahiihdon päävalmentajapelin kärkiehdokkaan diilin - asiantuntija: ”Kaisan mielipiteellä on erittäin suuri merkitys” iltalehti 15:42 15.03

Jonne Kähkösestä ei tällä tietoa ole tulossa ampumahiihtäjien seuraavaa päävalmentajaa. Iltalehden tietojen mukaan ampumahiihdon päävalmentajavalinnassa on tapahtunut yllätyskäänne. Kärkiehdokkaana pidetty Jonne Kähkönen ei ole tarttumassa Suomen ruoriin, sillä maajoukkueen urheilijoiden sisältä kumpuava kritiikki on torppaamassa Kähkösen valinnan. - Pari urheilijaa on ilmaissut voimakkaasti, etteivät he halua Kähköstä tehtävään, sisäpiirilähde kertoo.


Kaapo Kähkösellä kamala alku Satakunnan derbyyn - Ässät nappasi avausvoiton iltalehti 21:13 13.03

Pudotuspeliottelu Porissa ei ole helppo paikka vierasjoukkueen maalivahdille. Lukon Kaapo Kähkönen sai huomiota osakseen jo alkulämmittelyjen aikana, eikä hiillostus vähentynyt ottelun vanhetessa. Ässät-ottelun alku oli Kähköselle mahdollisimman hankala, sillä koko ottelun ensimmäinen laukaus sujahti varusteista maaliin. Matti Kuparisen veto ei ollut mitenkään erityisen kova tai tarkka, mutta lipui silti hiljalleen maaliviivan ylitse.


Kaapo Kähkönen haparoi – Ässät niukkaan voittoon Lukon kustannuksella iltasanomat 20:59 13.03

Ässät avasi pudotuspelit voitolla.


Lukko-vahti Kaapo Kähkösellä karmea playoff-alku - porilaisyleisö ottaa kaiken irti iltalehti 20:10 13.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros on vauhdissa. Kahden erän jälkeen Ässät johtaa Lukkoa vastaan 2-0 ja SaiPa-Pelicans on numeroissa 3-1. Lukon maalivahti Kaapo Kähkönen, 21, pelaa liigauransa ensimmäistä playoff-ottelua, eikä se olisi voinut alkaa hänen kannaltaan surkeammin, kun heti ensimmäinen laukaus meni selän taakse.


Lukolla karmea alku pudotuspeleihin – Kaapo Kähkönen lahjoitti Ässille johtomaalin, katso video iltasanomat 18:57 13.03

Ässät otti heti ohjat Satakunnan derbyssä.


HS: Pärmäkosken luotsista Suomen päävalmentaja – myös ampumahiihtäjien valmentaja selvillä MTV 17:55 27.02

Helsingin Sanomien tietojen mukaan Matti Haavisto nimetään Suomen maastohiihtomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Lisäksi lehden tietojen mukaan Suomen ampumahiihtomaajoukkueen päävalmentajaksi tulee Jonne Kähkönen.


Tylyä tykitystä! Pelicans pommitti kultaleijonan vaihtopenkille iltalehti 21:23 06.02

Lukon Kaapo Kähkönen on ollut tällä kaudella Liigan ehdotonta maalivahtieliittiä, mutta tiistaina Kähkösen kohdalle osui ilta, jonka nuorukainen haluaisi varmasti unohtaa nopeasti. Lukko oli ehtinyt pelata kotiotteluaan Lahden Pelicansia vastaan vain vajaat 13 minuuttia, kun nuorten maailmanmestari Kähkönen sai poimia kiekon jo kolmannen kerran takaansa - siinä vaiheessa torjuntavastuun otti Lassi Lehtinen. - Lukon alku oli vähän kuin edellisessä kotiottelussa TPS:aa vastaan. Mitään muuta ei tapahtunut kuin naamanilmeitä, paikallisradion kommentaattorina toiminut maaliruisku Jari Torkkikin ihmetteli.


Parikymppisen turvapaikanhakijan kuolemaan Konnunsuolla ei liity rikosta - poliisi vahvistaa: ”Itsemurhaa epäillään” iltalehti 11:28 30.01

Poliisi tutkii Joutsenossa menehtyneen turvapaikanhakijan tapausta tavallisena kuolemansyyn tutkintana. Joutsenon vastaanottokeskuksen säilöönottoyksikön asukkaat ja henkilökunta järkyttyivät sunnuntaina, kun nuori turvapaikanhakija löytyi menehtyneenä omasta huoneestaan. Asukkaat ja henkilökunta saivat maanantain aikana kriisiapua, ja poliisi oli paikalla rauhoittelemassa tilannetta. Vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen kertoi Iltalehdelle, että virkavalta oli tarvinnut suojavarusteita ja ollut läsnä keskuksessa tunnin verran. Surulliset turvapaikanhakijat olivat muun muassa huutaneet ja rikkoneet tavaroita.


Yllätysnimi Amerikasta on vahva kandidaatti Kaisa Mäkäräisen ja kumppanien valmentajaksi iltalehti 15:36 29.01

Jonne Kähkönen on validi ehdokas ampumahiihtäjien seuraavaksi päävalmentajaksi. Video: IL:n asiantuntija Toni Roponen ruotii päävalmentaja-asiaa ja Kaisa Mäkäräisen tilannetta Ampumahiihtoliito etsi päävalmentajaa avoimella haulla, kun nykyisen vetäjän Antti Leppävuoren diili päättyy tähän kauteen.


Turvapaikanhakijan kuolema kuumensi tunteet Konnunsuon vastaanottokeskuksessa: poliisi kutsuttiin paikalle - ”Äänenpainot oli kovilla ja vähän tavaraa lensi” iltalehti 14:17 29.01

Poliisi oli paikalla reilun tunnin ajan. Nuori pohjoisafrikkalainen turvapaikanhakija menehtyi sunnuntaina Joutsenon vastaanottokeskuksen säilöönottoyksikössä Konnunsuolla. Vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen kertoo Iltalehdelle, että kuolema tapahtui tavallisessa asuinhuoneessa, eikä turvapaikanhakija ollut esimerkiksi eristettynä. Henkilön yksityisyyden suojan vuoksi huoneessa ei ollut kameroita. Kähkönen ei yksityisyyden suojan vuoksi vahvista miehen kuolintapaa.


Turvapaikanhakija riisti itseltään hengen vastaanottokeskuksessa – oli Joutsenossa säilöön otettuna MTV 12:46 29.01

Nuori turvapaikanhakija on tehnyt itsemurhan eilen Joutsenon vastaanottokeskuksessa Etelä-Karjalassa. Keskuksen johtaja Jari Kähkönen vahvistaa asian STT:lle ja sanoo, että asiasta tehdään selvitys.


Lukon vierassaldo kismittää Kähköstä: "Pitäisi olla ihan sama missä pelataan" jatkoaika.com 12:00 24.01

Rauman Lukon ykkösvahti Kaapo Kähkönen nauttii suurempaa vastuuta kuin aiemmilla liigakausillaan. Rooli tyydyttää, mutta joukkueen pelaamiseen liittyy askarruttavia seikkoja.


Kaakon paikallisväännössä myllytettiin: "Reagoin siihen hetken mielijohteesta" jatkoaika.com 20:48 20.01

Kaakon paikallisväännöstä ei tunnetta puuttunut, sillä Toni Kähkönen ja Topi Nättinen painivat ja nappasivat jäähyt ensimmäisen erän lopussa. Tunnetta peliin saanut Kähkönen pelaa nyt parasta kauttaan viiteen vuoteen.


Kaakon paikallisväännössä myllytettiin: "Reagoin aiihen hetken mielijohteesta" jatkoaika.com 20:48 20.01

Kaakon paikallisväännöstä ei tunnetta puuttunut, sillä Toni Kähkönen ja Topi Nättinen painivat ja nappasivat jäähyt ensimmäisen erän lopussa. Tunnetta peliin saanut Kähkönen pelaa nyt parasta kauttaan viiteen vuoteen.


Edes ilmiömäinen Kaapo Kähkönen ei pelastanut Lukkoa iltalehti 21:30 11.01

Lukko 1 - Kärpät 2, Kaapo Kähkönen 34 - Jussi Rynnäs 18. Numerot eivät yleensä valehtele, eivät ainakaan nyt: ilman maalivahti Kähkösen torjuntoja oli Kivikylän Areenalla pelattu liigaottelu päättynyt hyvinkin suurella todennäköisyydellä täysin toisenlaisin numeroin kuin nyt. Kaapo Kähkönen on ollut kuluvalla kaudella Lukolle kultakimpale, jota ilman raumalaisjoukkue olisi todennäköisesti taistelemassa jostain ihan muusta kuin suorasta pudotuspelipaikasta.


Kähkönen ja Suuronen Lukon sankareina – KalPan tehot löytyivät liian myöhään iltasanomat 20:56 09.01

Lukon puolustuksen lepsuilu viimeisillä minuuteilla oli maksaa raumalaisille tärkeitä sarjapisteitä.


Ketkä ovat kaksi ”mystistä” hakijaa hiihdon päävalmentajaksi? ”On henkilöitä, jotka eivät halua nimeään julki” iltalehti 07:14 06.01

Neljä kuudesta hiihdon päävalmentajan paikan hakijasta on selvillä. Uusi luotsi julkistetaan maaliskuun alussa. Hiihdon päävalmentajaksi on ehdolla kuusi henkilöä. Heistä maajoukkueen nykyinen huoltopäällikkö ja Krista Pärmäkosken valmentaja Matti Haavisto, Kiinan maajoukkueen ex-luotsi Mikko Virtanen ja USA:n ampumahiihtomaajoukkueen valmentaja Jonne Kähkönen ovat kertoneet julkisesti olevansa haussa mukana.


Uutiset