Jere Karalahti repäisi totaalisesti Nanna Karalahden synttärinaamiaisissa: esiintyi enkelinä kutreja myöten höyhenet hulmuten - kuva iltalehti 15:51 10.12

Jere Karalahti näyttää panostaneen vaimonsa Nanna Karalahden synttärijuhlien asuun. Nanna Karalahti on juhlinut kolmekymppisiään Helsingin hotelli Kämpissä. Nyt Jere Karalahti on julkaissut somessa otoksen itsensä ja synttärisankarin naamaisasuista. Osat näyttävät vaihtuneen, sillä pahan pojan imagostaan aiemmin tunnettu Jere poseeraa enkelinä ja vaimo sen sijaan punaisena paholaisena. - Voi hyvä jumala, kuvan kommenteissa naureskellaan.


Hanna Kärpänen yllätti Kämpissä: ”Olin Remu Aaltosen kanssa - pääsin joka paikkaan” iltalehti 19:58 07.12

Hanna Kärpäsen tämän vuotinen juhlinta Linnan jatkoilla sujui kuin käytösoppaasta. Viime vuonna Hanna Kärpäsen juhlinta Linnan jatkoilla herätti hämmennystä, kun hän tanssi riehakkaasti lattialla ilman kenkiä. Lopulta riehakas juhlinta huipentui rajuun riitaan Hannan silloisen kihlatun Heikki Lampelan kanssa.


Tätä et nähnyt TV:ssä – tunnelma kohosi kattoon Linnan juhlien jatkoilla mtv 08:41 07.12

Linnan juhlien viralliset jatkot järjestettiin tänä vuonna Hotellin Kämpissä. Kutsuvieraat juhlistivat railakkaasti 100-vuotiasta Suomea Helsingin paraatipaikalla. 


Linnan jatkot: Alma näytti Petteri Orpolle, kuinka otetaan selfie - katso video! iltalehti 00:32 07.12

Laulaja ohjeisti valtiovarainministeriä, miten kännykkäkameralla saa taltioitua yhteiskuvan. Laulaja Alma ja Petteri Orpo olivat IL-TV:n suorassa lähetyksessä yhteishaastattelussa Linnan virallisilla jatkoilla Kämpissä. Kaksikko tapasi tilanteessa ensimmäistä kertaa. - En kehdannut tulla juttelee, jännitti, Orpo sanoi.


Kuvat: Hyppää juhlahumuun – Linnan juhlien jatkoilla hilpeä tunnelma mtv 00:17 07.12

Linnan juhlien jatkoilla Hotelli Kämpissä juhlittiin iloisesti satavuotiasta Suomea. 


Janna Linnan jatkoilla: ”Ero on ehdottoman takana” iltalehti 23:52 06.12

Laulaja erosi Juno-miehestään helmikuussa 2016. Laulaja Janna on mukana Linnan virallisilla jatkoilla Kämpissä. Laulaja juhli ilman miesseuralaisia. Hän erosi vajaat kaksi vuotta sitten aviomiehestään, räppäri Junosta eli Jon Korhosesta. Janna kertoi hiljattain, että hänen äitinsä Maarit Hurmerinta oli varoittanut häntä Junosta. - Ero on ehdottoman takana. Mua naurattaa, että siitä uudestaan ja uudestaan otetaan otsikoita. Siitä on jo monta vuotta. Olen rakastunut elämään ja satavuotiaaseen Suomeen, laulaja kommentoi.


Remu Aaltonen esiintyy Linnan juhlien jatkoilla: ”Kiiltokuvajengille vähän rock and rollia” iltalehti 11:27 05.12

Rokkilegenda Remu Aaltonen, 69, oli mukana Suomi 100 -juhlavuoden avajaisissa ja nyt hän päättää vuoden Kämpin itsenäisyyspäivän juhliin. Remu Aaltonen esiintyy hotelli Kämpissä Linnan juhlien virallisilla jatkoilla. Rokkilegenda on selvästi mielissään kunniatehtävästä.


Luksusmaasturi töytäisi lasta Helsingin Kampissa - kuski pakeni paikalta, kun äiti ilmoitti soittavansa poliisit iltalehti 14:59 28.11

Poliisi etsii kolme viikkoa sitten tapahtuneessa törmäyksessä osallisena olleen katumaasturin kuljettajaa. Valkoinen katumaasturi töytäisi suojatietä ylittänyttä lasta Helsingin Kampissa kolme viikkoa sitten. Tapaus sattui maanantaina 6. marraskuuta noin kello 14.30 Albertinkadun ja Pursimiehenkadun risteyksessä. Helsingin poliisi kertoo tiedotteessaan, että törmäyksen jälkeen katumaasturin kuljettaja pakeni paikalta, kun lapsen äiti oli ilmoittanut soittavansa poliisit paikalle.


Opiskelijat kiittävät: Hallitus veti pois kimppakämpissä ja pikkuyksiöissä asumisesta rankaisevan normin iltalehti 13:33 28.11

Peruutettu uudistus olisi leikannut kimppakämpissä ja alle 20 neliön asunnoissa asuvien asumistukea. Hallitus on päättänyt tänään vetää pois lakiesityksen osa-asunnon normista, joka on aiheuttanut suurta ärtymystä erityisesti opiskelijoiden piirissä. Asia vahvistetaan Iltalehdelle hallituspiireistä. Päätökseen reagoi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL Facebook-sivuillaan.


Lukijan dramaattinen video: Auto loimusi ilmiliekeissä Helsingin keskustassa - kuski huomasi palon ajaessaan iltalehti 17:15 29.10

Pelastuslaitos kiirehti sammuttamaan palavan ajoneuvon Helsingin Eerikinkadulla. Palo sattui iltapäivällä neljän aikaan Eerikinkadulla Kampissa. Ylipalomies Pekka Halkosaari kertoo, että auto paloi valtoimenaan, kun hänen yksikkönsä tuli paikalle. - Moottori oli ajon aikana syttynyt tuleen. Se paloi ihan kunnolla, Halkosaari sanoo.


Kelan johtajat myöntävät HS:ssä: Nykyinen asumistuki voi vaikeuttaa kimppa-asumista iltalehti 04:50 16.10

Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen ja muutosjohtaja Tomi Ståhl kirjoittavat Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla, että ruokakunta- käsite pitäisi määritellä uudelleen. Opiskelijat siirtyivät yleisen asumistuen piiriin elokuun alussa tänä vuonna. Aaltonen ja Ståhl huomioivat, että muutos saattaa aiheuttaa ongelmia kimppakämpissä asuville. - Eduskunnan ympäristövaliokunta on tunnistanut ongelman. Myös Kela toi tämän riskin esille, kun uusitusta valmisteltiin, he kirjoittavat.


Uutiset