Liigaa pelataan maaottelutauoillakin, kärkijoukkue Kärpät hävisi uusisuomi 23:10 15.12

Jääkiekon Liigaa pelattiin perjantainakin, vaikka samaan maajoukkue pelaa EHT-turnausta Moskovassa. Leijonien matkassa Venäjällä on seitsemän Liigan pelaajaa.


Kärpät teki valmentajilleen jatkosopimuksia iltasanomat 17:46 13.12

Kärpät kiekkoilee seuraavat vuodet saman valmennusryhmän alaisuudessa


MM-kultavahti Kärpissä kaksi seuraavaakin kautta – Liigan kärki ällistyttävillä tilastoilla suomikiekko 16:20 10.12

Liigaseura Oulun Kärpät ja maalivahti Veini Vehviläinen ovat jatkaneet sopimustaan kahdella kaudella. Näin Vehviläinen on Kärppien mies kevääseen 2020 asti. Kahden ailahtelevan kauden jälkeen Vehviläinen...


HIFK:n toimitusjohtaja Valtanen: "Ulkoilmaottelut ovat kaikille aika hienoja" jatkoaika.com 12:00 10.12

Palataan hetkeksi vielä Helsinki Ice Challengen tunnelmiin. Tiistai-iltana HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa Helsingin Kaisaniemessä. Jatkoaika kävi ottelun jälkeen keskustelemassa HIFK:n toimitusjohtajan, Jukka Valtasen kanssa tapahtumasta.


Kärpillä hurja johto Liigassa uusisuomi 00:48 10.12

Oulun Kärpät on jääkiekon Liigassa hurjassa pisteputkessa. Joukkue on pelannut 14 perättäistä ottelua, joista on saavuttanut vähintään yhden pisteen.


Lukon puolustustaistelu ei riittänyt – tehokas ykkösketju ratkaisi voiton Kärpille MTV 21:32 09.12

Kärpät nappasi 3-1-voiton Lukosta tiukan taistelun jälkeen lauantaina. Kärppien tehokkaassa hyökkäysvitjassa pelaavien Mikael Ruohomaan ja Charles Bertrandin maalit päätöserässä ratkaisivat voiton isännille.


Sihvonen: Kärppien salaisuus – ”Ainoa, joka onnistui nopeuttamaan” MTV 12:10 08.12

Käsillä olevan syyskauden suurin sensaatio Suomalaisessa jääkiekkoilussa on ollut kiistatta Oulun Kärpät. Kärpistä voi sanoa, etteivät pelkästään ne tulokset – vaan vieläpä se tapa ja tyyli! On syytä tarkastella sitä, mikä on Kärppien salainen resepti.


Kärpät nousi Vaasassa tasoihin ja ohi - Veini Vehviläinen voiton takaajana jatkoaika.com 22:49 07.12

Kärpät saapui torstaina Vaasaan taistelemaan pisteistä Sportia vastaan. Ottelun avauserä oli Sportilta hyvä, mutta Kärpät meni toisessa erässä tasoihin ja ohi. Kolmas erä oli tasainen ja Sport taisteli loppuun asti. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat hyvin ja pitivät maalimäärän suhteellisen matalana. Ottelu päättyi Kärppien 3?1-voittoon.


Sportin ahdinko syvenee – Kärppien luotsilta toive kannattajille MTV 21:47 07.12

Kärpät kasvatti Sportin tappioputken jo kuuden ottelun mittaiseksi hakemalla 3-1-vierasvoiton vaasalaisista.


Tolpat kilisivät hiljaisessa hornankattilassa - Kärpät nipisti kolme pistettä Kuparisaaresta iltalehti 21:17 07.12

Vaasan torstai-illan Sport-Kärpät-ottelun pelillinen anti jäi melko laimeaksi. Kärpät hoiti kolme pistettä kotimatkalleen rutiinisuorituksella lukemin 3-1. Oi aikoja, oi tapoja! Näin totesi roomalainen filosofi, poliitikko ja valtiomies Marcus Tullius Cicero joskus ennen ajanlaskun alkua. Samaa voidaan soveltaa tällä hetkellä Vaasan Kuparisaareen, joka oli Vaasan Sportin ja Oulun Kärppien välisessä ottelussa kenties hiljaisempi kuin sitten Mestis-aikojen.


Liigakärki Kärpät liian kova pala – Sport taisteli sinnikkäästi MTV 21:08 07.12

Kärpät kasvatti eroaan SM-liigan kärjessä, kun se voitti Sportin torstaina 3-1. Tappio oli Sportille jo kuudes perättäinen.


Kärpät syvensi Sportin ahdinkoa iltasanomat 21:03 07.12

Tuska kasvaa Kuparisaaressa, Kärpät jatkaa lentoaan.


Sarjakärki Kärpät ahdingossa olevan Sportin vieraana MTV 13:30 07.12

Viiden ottelun tappioputkessa oleva Sport saa vieraakseen sarjakärjessä majailevan Kärpät torstain ainoassa SM-liigaottelussa.


Jatkuuko Kärppien sulaminen Sportin vieraana? jatkoaika.com 10:00 07.12

Sarjakärki Kärpät saapuu kauden toiselle visiitilleen Vaasan Kuparisaareen. Oululaisvieraat ovat menettäneet voitokkaan kulkunsa, mutta pisteitä on silti petopaidoille ropissut.


Kaisaniemessä riitti viihdettä koko rahalla - Ruohomaa ratkaisi jatkoajalla jatkoaika.com 09:00 06.12

Helsinki Ice Challengen jälkimmäisessä ulkoilmaottelussa riitti jännitystä, sillä maalittoman avauserän jälkeen Kärpät iski kolmesti toisessa erässä. HIFK ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan iski tasoituksen vain minuutti ennen päätössummeria. Ratkaisu nähtiinkin vasta jatkoajalla, kun Mikael Ruohomaan harhautukset toivat lisäpisteen vieraille.


HIFK:n Tyrväinen: "Humaloja yritti muutaman kerran lämmittää" jatkoaika.com 08:30 06.12

Tiistai-ilta, Helsinki, Kaisaniemi. Ulkoilmaottelussa kohtasivat HIFK ja Kärpät. Ottelu oli vauhdikas, jossa nähtiin myös muutamia taklauksia ja tunteiden kuohuntaa. Kärpät voitti jatkoajalla lukemin 4-3. Jatkoaika kävi kysymässä ottelun jälkeen Juhani Tyrväisen mietteitä.


Heiskanen HIFK:n toisesta erästä: "Olimme vähän laiskoja joissain kohdissa" jatkoaika.com 08:30 06.12

Helsingissä, Kaisaniemessä HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen, Kärpät otti jatkoajalla voiton lukemin 4-3. Jatkoaika kävi jututtamassa HIFK:n superlupausta Miro Heiskasta ottelun jälkeen.


Miro Heiskaselle poskettomat minuutit myös Kaisaniemessä - "Kyllähän tuo vähän vaikeutti" MTV 23:48 05.12

HIFK:n takalinjoilla superlupaus Miro Heiskanen kantoi jälleen hurjaa vastuuta, tällä kertaa Kaisaniemen ulkoilmaottelussa. Siellä Heiskanen ja IFK kokivat pettymyksen, kun Kärpät oli parempi lukemin 4-3.


HIFK:n päätöserän nousu ei riittänyt - Kärpille jatkoaikavoitto ulkoilmaottelussa jatkoaika.com 23:11 05.12

Tiistai-iltana Helsingin Kaisaniemessä HIFK ja Kärpät kohtasivat ulkoilmaottelussa. Ottelu oli monivaiheinen, jossa nähtiin kotijoukkueelta hieno nousu. Lopulta Kärpät otti voiton jatkoajalla lukemin 4-3.


HIFK ja Kärpät tarjosivat viihdettä koko rahan edestä MTV 22:32 05.12

Täpötäysi Kaisaniemi pääsi todistamaan hienoa urheilujuhlaa. HIFK:n ja Kärppien välisestä ulkoilmaottelusta kehkeytyi todellinen trilleri, kun Kärpät haki 4-3-voiton jatkoajalla.


Uutiset