Oulun Kärpille jättikiinnitys – Jussi Jokiselle kaksivuotinen sopimus MTV 11:15 14.06

Jääkiekon SM-liigassa hopealle sijoittunut Oulun Kärpät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.


Jussi Jokisen kotiinpaluu: pelit jatkuvat Kärpissä seuraavat kaksi kautta yle 11:15 14.06

?Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.


Kärpille merkittävä jatkosopimus – Jussi Jokinen jatkaa Oulussa kaksi vuotta iltalehti 11:09 14.06

Oulun Kärpät kertoi tärkeän sopimusuutisen. Kärppäikoni Jussi Jokinen on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen oululaisseuran kanssa. Pitkän NHL-taipaleen käynyt Jokinen, 36, palasi Kärppiin ulkomaan kierrokseltaan viime kauden loppupuolella. – Kärpät oli minulle ehdoton ykkösvaihtoehto. Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta, Jokinen kommentoi seuran tiedotteessa.


Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä kahden vuoden sopimuksella ? " Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin" jatkoaika.com 11:08 14.06

Kärpät tiedotti tehneensä kahden vuoden sopimuksen kokeneen Jussi Jokisen kanssa.


Kärppien pelaaja-arviot 2018–2019: Joukkue jäi ilman Suomen mestaruutta, mutta joukossa oli nippu uusia maailmanmestareita jatkoaika.com 07:00 04.06

Kärpät voitti runkosarjan 29 pisteen marginaalilla ja kultajuna näytti olevan kurssissaan. Pudotuspelien tärkeimmällä hetkellä juna kuitenkin putosi raiteilta. Yksilöiden kehityksestä kuitenkin kertoo kärppäpelaajien ja -valmentajien runsas edustus kauden aikana maailmanmestaruuden voittaneissa joukkueissa.


Kärpät alkoi täyttää Kivihalmeen ja Hakanpään jättämiä aukkoja: oululaisjoukkue nappasi puolustaja Krejcikin Lukosta yle 16:51 03.06

Oulun Kärpät on hankkinut riveihinsä puolustaja Jakub Krejcikin yksivuotisella sopimuksella.


Kärpiltä kova kaappaus! Lukon kärkipakki siirtyy Ouluun MTV 16:25 03.06

Oulun Kärpät on hankkinut riveihinsä tshekkiläispuolustajan Jakub Krejcikin, seura kertoo verkkosivustollaan.


Jakub Krejcik vaihtaa Lukosta Kärppiin ? maanmies toimi suosittelijana jatkoaika.com 16:23 03.06

Tšekkipuolustaja Jakub Krejcik vaihtaa joukkuetta Liigan sisällä. Hän pelasi viime kaudella Rauman Lukossa ja hänen ensi kauden osoitteensa on Oulun Kärpät.


Hyvästelikö Oskar Osala Kärpät? Tähtihyökkääjältä vihjaileva päivitys MTV 15:58 03.06

Menneen kauden Oulun Kärpissä pelannut hyökkääjä Oskar Osala julkaisi henkilökohtaisella Instagram-tilillään tekstin, jossa hän mahdollisesti hyvästelee Kärpät.


Horoskooppi iltalehti 02:19 24.05

OINAS 21.3.–20.4. Luvassa on vaihtelua ja inspiraatiota pursuava päivä, joka tarjoaa paljon seikkailuja ja mahdollisuuksia, ja sinun hauska etuoikeutesi on poimia kirsikat kakusta. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Tänään pitää skarpata, sillä kaikki puolivillainen yrittäminen on tuomittu epäonnistumaan. Kääri siis nöyrästi hihasi ja tee se, mihin ryhdyt huolellisesti ja keskittyen.


CHL:n lohkot arvottu – Kärpät kohtaa entisen mestarivalmentajansa Kari Jalosen Bernin MTV 17:51 22.05

Jääkiekon Mestarien Liigan lohkoarvonta pidettiin tänään. Suomalaisjoukkueista ensi kaudella CHL:ssä ovat mukana Suomen mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Pallokerho, hopealle sijoittunut Oulun Kärpät, pronssimitalit kaulaansa saanut Tampereen Tappara ja Lahden Pelicans.


CHL-lohkot arvottu: Kärpät, Pelicans ja Tappara kohtaavat suomalaisvalmentajien joukkueet jatkoaika.com 17:37 22.05

Ensi kauden Champions Hockey Leaguen alkulohkot arvottiin MM-kisojen yhteydessä Bratislavassa.


Kun Kärpät kaatui, HPK:n kannattajat lähtivät torille – nyt jääkiekon mestaruusjuhlista on tehty tutkintapyyntö poliisille, kertoo kaupunkilehti MTV 15:16 18.05

Hämeenlinnan Pallokerho eli HPK voitti kaksi viikkoa sitten jääkiekon suomenmestaruuden, kun se kaatoi finaalisarjassa Oulun Kärpät. Hämeenlinnalaiset juhlivat voittoa kaupungin torilla ja nyt juhlista on tehty tutkintapyyntö, kertoo Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset.


Kärppäikoni palaa Ouluun – puolustukseen vahvistus Pohjois-Amerikasta MTV 14:31 16.05

Oulun Kärpät on tiedottanut hyökkääjä Janne Pesosen ja ruotsalaispuolustaja Ludwig Byströmin siirtyvän seuraan tulevaksi kaudeksi.


Shaun Heshka jatkaa Oulussa ensi kaudella – Kärpät julkaisi nipun sopimuksia iltasanomat 14:24 16.05

Oulun Kärpät on käyttänyt Shaun Heshkan sopimuksen option ja kiinnittänyt kanadalaispuolustajan joukkueeseensa ensi kaudeksi.


Janne Pesonen palaa Kärppiin ? myös ruotsalaispuolustaja Ouluun jatkoaika.com 14:22 16.05

Kärpät julkaisi nimekkään paluumuuttajan, kun Janne Pesonen palaa Ouluun 11 vuoden tauon jälkeen. Samalla joukkueeseen liittyy myös ruotsalaispuolustaja Ludvig Byström.


Kärpät julkisti kovia sopimuksia: Janne Pesonen palaa Ouluun yle 14:14 16.05

Oulun Kärpät rakentaa täyttä vauhtia ensi kauden SM-liigajoukkuettaan.


Kärpät käytti kokeneen kanukkipuolustajan option – myös kahdeksalle juniorille liigasopimukset MTV 13:39 16.05

Jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät on käyttänyt puolustaja Shaun Heshkan sopimuksessa olevan option kaudelle 2019-20, ilmoittaa seura nettisivuillaan.


Shaun Heshkan optio käytetty ? Kärppien junioreille liigasopimuksia jatkoaika.com 12:48 16.05

Liigassa päättyneellä kaudella hopeaa saavuttanut Kärpät on käyttänyt option puolustaja Shaun Heshkan kanssa. Lisäksi sopimuksen on kirjoittanut kahdeksan junioripelaajaa.


41 kiloa jäätelöt ja kolaristaan Töölön Latvalan ajopaikka raportti Kiinalaiset valmisteli puolisalaa

Uutiset