Nicklas Lasu puntaroi Kärppien muuttunutta kapteenitilannetta ja tulisen pelin tuomaritoimintaa ? "He hylkäsivät mahdollisen maalin" jatkoaika.com 21:42 27.09

Kärpät kairasi tulisen kamppailun jälkeen maalin voiton Hakametsästä. Oululaisten ykkössentteriksi täksi kaudeksi noussut Nicklas Lasu ruoti illan kuohuttavia tapahtumia sekä Kärpissä tapahtunutta kapteeninvaihdosta.


Viime kaudella SM-liigassa loistaneen Julius Junttilan KHL-sopimus purettu! Ehti pelata vain 5 peliä iltasanomat 10:20 14.09

Kärpissä viime kaudella loistanut Julius Junttila ei jatka Sibirissä.


Atte Ohtamaa nappasi kapteenin homman Kärpissä – saako leijonalegenda huutoa pukukopissa? MTV 06:45 14.09

Atte Ohtamaa on SM-liigan kovin paluumuuttaja. Hän peri Oulun Kärppien kapteenin viran Lasse Kukkoselta, mikä on aiheuttanut paljon keskustelua.


Lasse Kukkonen menetti kapteeniutensa Kärpissä iltasanomat 18:26 10.08

Vuosien tauon jälkeen Ouluun palannut Atte Ohtamaa saa heti C-kirjaimen rintaansa.


Päättyykö Jussi Jokisen NHL-ura? ”Suomessa ja Kärpissä en pelaa 99-prosenttisella varmuudella verotuksellisista syistä” iltasanomat 06:30 04.08

Jussi Jokisen perhe muuttaa Floridaan kuun lopussa, mutta isän osoite on vielä auki. Varmaa kuitenkin on, että konkarin ura jatkuu. Rakkaus lajiin ei sammu.


Jokerit suomalaisen NHL-huippulupauksen perässä MTV 06:04 25.07

MTV Sportin tietojen mukaan jääkiekkoliiga KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on kiinnostunut suomalaisesta huippulupauksesta Kristian Vesalaisesta. Keväällä Kärpissä Suomen mestaruuden voittanut Vesalainen on tällä hetkellä sopimuksettomassa tilassa.


NHL:n huippuvaraus Rasmus Kupari paljasti ensi kauden suunnitelmansa – "Siellä isoon rooliin" MTV 18:00 23.06

NHL:n tuore ykköskierroksen varaus, suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari, 18, suunnittelee pelaavansa ensi kauden vielä SM-liigaa Oulun Kärpissä.


Kiekkopomo vertasi Rasmus Kuparia suomalaistähtiin – sekoitus Sebastian Ahoa ja Jesse Puljujärveä MTV 11:02 23.06

Los Angeles Kingsin varaama Rasmus Kupari pyrkii kehittymään ensi kaudella Oulun Kärpissä mahdollisimman paljon noustakseen NHL-pelaajaksi. 


Kärpät-pomo parjatusta Leijona-valmentajasta: "Pidän Lauria erittäin hyvänä valmentajana" MTV 14:08 19.05

Paljon parjattu ja kritisoitu Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentaja Lauri Marjamäki teki seurajoukkuevalmentajana loistavaa työtä Oulun Kärpissä kausilla 2013-2016.


Hymy kertoi paljon - Leijonien SM-kultasankari on siirtymässä NHL:ään: ”Ilman muuta olen valmis lähtöön” iltalehti 18:39 17.05

Kärpissä kultaa voittanut Saku Mäenalanen lähtee toteuttamaan unelmaansa Carolinaan. Juuso Riikola ei kiistänyt loikkaa rapakon taakse. Iltalehti uutisoi aiemmin torstaina, että Kärppien SM-kultasankari Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi Carolinan NHL-organisaatioon. - Ei ole mitään varmaa. Katotaan kisojen jälkeen, mihin mennään, Mäenalanen aloitti varovasti.


Nyt tapahtuu! IL: Leijonat-hyökkääjä allekirjoitti NHL-sopimuksen kesken MM-kisojen MTV 14:42 17.05

Viime kaudella Kärpissä Suomen mestaruuden voittanut Leijonien hyökkääjä Saku Mäenalanen siirtyy ensi kaudeksi NHL:ään Carolina Hurricanesin riveihin, kertoo Iltalehti.


Leijonissa yhtäläisyyksiä Suomen mestariin niin pelitavassa kuin ilmapiirissäkin: "Meillä oli hyvä koelaboratorio Kärpissä" jatkoaika.com 07:00 17.05

Suomi on ihastuttanut kiekkokansaa aloitteellisella, ennakkoluulottomalla ja rohkealla pelaamisellaan. Leijonien apuvalmentaja ja Kärppien päävalmentaja Mikko Manner korostaa, että pelitavan ideologia ei ole häneltä peräisin.


Leijonarooliinsa sopeutuneen Koiviston henkinen kantti on pysynyt kunnossa: "Vielä ei ole tarvinnut käydä terapiakeskusteluja Mäenalasen kanssa" jatkoaika.com 00:35 09.05

Miika Koivisto juhli Liiga-kauden päätteeksi Suomen mestaruutta Kärpissä, mutta nyt puolustajalla on käynnissä uusi projekti. MM-turnaus Tanskassa leijonapaidassa on 27-vuotiaalle puolustajalle mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi pelaajaksi. Koivisto sai Oulusta mukaansa varsin tärkeän tukipilarin.


Leijonien vanha mestari sujautettiin yllättäen nelosketjun sentteriksi - iski heti loistavat tehot: ”Veskarin tonttia en lupaa pelata” iltalehti 21:04 05.05

Janne Pesonen onnistui Koreaa vastaan ja teki komeasti 1+2 tehopistettä. Kymmenen vuotta sitten Janne Pesonen painoi Kärpissä SM-liigassa massiiviset 78 tehopistettä. Hän oli vuosikymmenen taitteessa Suomen parhaita laitahyökkääjiä Euroopassa. Palkintokaappiin tuli MM-kultaa, KHL:n kultaa ja SM-kultaa. Lauantaina Tanskan MM-kisojen avausottelussa Pesonen veti nelosketjun sentterinä.


Leijonien keltanokalle ilouutisia - NHL kutsuu Saku Mäenalasta iltalehti 18:02 04.05

Kärppien Saku Mäenalanen pelaa Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudella Pohjois-Amerikassa. Oulun Kärpissä Suomen mestaruuden voittanut Saku Mäenalanen allekirjoittaa näinä aikoina NHL-sopimuksen. Iltalehden saamien tietojen mukaan useampi NHL-seura on kiinnostunut työteliäästä hyökkääjästä. - Aika paljon pitää tapahtua, ettei hän lähde ensi kaudeksi NHL:ään, sanoo eräs sisäpiiriläinen pelaajan tilanteesta.


Leijonien NHL-pakki innoissaan MM-kisoista: "Lapsuuden unelma toteutuu" uusisuomi 11:53 03.05

Puolustaja Markus Nutivaara voitti Kärpissä 2015 Suomen mestaruuden ja pääsi pelaamaan myös Leijona-paidassa EHT-tasolla. Sili monille oli yllätys, että hän teki läpimurtonsa Columbus Blue Jacketsissa heti ensimmäisellä kaudellaan.


Tuoreelle mestarille iso menetys – Kärppien tähtisentteri jättää kotimaan kaukalot MTV 17:01 01.05

Kärpissä Suomen mestaruuden tällä kaudella voittanut Mikael Ruohomaa jättää kotimaan kaukalot ja suuntaa KHL:ään Neftehimik Nizhnekamskin riveihin.


Kärpät-tähden uskomaton loppuviikko: torstaina SM-kultaa, sunnuntaina MM-kultaa MTV 21:13 29.04

Rasmus Kupari koki unohtumattoman viikon, kun hän voitti kolmen vuorokauden sisään sekä SM- että MM-kultaa. Voitot tulivat Kärpissä ja Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueessa.


Kuopiossa – etsinnät pojan tuntemattoman ihmisen useasti kesken vahvistaa Jamal Khashoggi – Poliisi Selvisi

Uutiset