<


HJK:n taistelu mestaruudesta mureni käytännössä – KuPS ja Inter vankistivat asemiaan kultajahdissa MTV 20:41 15.09

Hallitsevan Suomen mestarin Helsingin Jalkapalloklubin mestaruushaaveet murenivat käytännössä, kun joukkue kärsi 1-0 tappion KuPS:in vieraana. Ottelun ainokaisen viimeisteli Ats Purje.


Vahvoja viitteitä Ott Tänakin tulevaisuudesta – kaksi tallipäällikköä käytännössä vetäytyi jahdista MTV 06:26 12.09

Rallin MM-sarjaa johtavan Ott Tänakin jatkosuunnitelmat ovat yhä auki, mutta ne saattoivat paljastua ennen torstaina käynnistyvää Turkin MM-rallia.


Asiantuntija eläinsuojelurikoksista: "Ulostetta voi olla puoli metriä ja ruoka homeessa" – katso, milloin rikoksista rangaistaan ja milloin ei yle 06:00 11.09

Vaikka eläintenpitokielto määrätään usein, sitä ei käytännössä voida valvoa mitenkään. Valvontaviranomainen tarvitsee uuden epäilyn rikoksesta tai tilalle ei ole asiaa. Keskustelu aiheesta on auki kello 22 saakka.


Professori eläinsuojelurikoksista: "Ulostetta voi olla puoli metriä ja ruoka homeessa" – katso, milloin rikoksista rangaistaan ja milloin ei yle 06:00 11.09

Vaikka eläintenpitokielto määrätään usein, sitä ei käytännössä voida valvoa mitenkään. Valvontaviranomainen tarvitsee uuden epäilyn rikoksesta tai tilalle ei ole asiaa. Keskustelu aiheesta on auki kello 22 saakka.


Yle tutki: Eläinsuojelurikoksia tapahtuu etenkin pienillä nautatiloilla, kun rahat ja jaksaminen loppuvat – suurin osa selviää sakoilla yle 06:00 11.09

Vaikka eläintenpitokielto määrätään usein, sitä ei käytännössä voida valvoa mitenkään. Valvontaviranomainen tarvitsee uuden epäilyn rikoksesta tai tilalle ei ole asiaa. Keskustelu aiheesta on auki kello 22 saakka.


Yle tutki: Eläinsuojelurikoksia tapahtuu etenkin pienillä nautatiloilla, kun rahat ja jaksaminen loppuvat - suurin osa selviää sakoilla yle 06:00 11.09

Vaikka eläintenpitokielto määrätään usein, sitä ei käytännössä voida valvoa mitenkään. Valvontaviranomainen tarvitsee uuden epäilyn rikoksesta tai tilalle ei ole asiaa. Keskustelu aiheesta on auki kello 22 saakka.


Kosovo horjutti mahtavaa Englantia - Cristiano Ronaldo mätti peräti neljä vieraskentällä iltalehti 23:43 10.09

Jyvät alkavat erottua akanoista futiksen EM-karsintalohkoissa. Katso videolta, miten Englannin puolustaja Michael Keane tupeksi Southamptonissa. EM-karsintamatsit ovat nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Huuhkajien ensimmäinen arvokisaesiintyminen on lähempänä kuin koskaan. Käytännössä Markku Kanervan miehistön pitää voittaa jäljellä olevat kotiottelut ja ottaa vähintään piste joko Bosnia-Hertsegovinasta tai Kreikasta varmistaakseen paikkansa ensi kesän EM-lopputurnaukseen.


Tiedettiinkö BB-putoaja etukäteen? Poikkeuksellinen vedonlyönti herätti epäilyt: ”Data osoittaa, että putoaja on vuodettu” iltalehti 10:38 10.09

Peliyhtiö Betsson havaitsi erittäin poikkeuksellista äänestyskäyttäytymistä ensimmäisen Big Brother -putoajan kohdalla. Big Brother -talosta joutui lähtemään ensimmäisenä kilpailijana Emma. Sunnuntai-iltana televisiosta suorana lähetyksenä näytetty häätöäänestys on perinteisesti ratkaistu katsojaäänien perusteella. Peliyhtiö Betsson kertoo havainneensa poikkeuksellista vedonlyöntiä BB:n ympärillä jo torstai-iltana, jolloin talon asukkaat nimesivät häätöäänestykseen joutuvat asukkaat. Emman lisäksi häätöäänestykseen joutuivat Tarina ja Timo, mutta käytännössä vain Emman putoamisen puolesta lyötiin vetoa.


EM-kisapaikka toisi Huuhkajille yli 9 miljoonaa euroa - Palloliiton puheenjohtaja lupasi jo pelaajille siivun mahdollisesta jättipotista iltalehti 08:49 10.09

Huuhkajat on käytännössä kahden voiton päässä EM-kisoista ja jättipotista. Ari Lahden puheenjohtajakausi on ollut menestyksekäs. Lahti mainitsi aikoinaan tavoitellessaan Palloliiton puheenjohtajuutta, että Ruotsin jalkapalloliitto saa 16 miljoonaa euroa vuodessa liikemaailmalta, Suomi 1,9 miljoonaa.


Kroatia jäi yllättävään tasapeliin, Skotlanti sai pahasti selkäänsä – "Nyt olemme käytännössä kisoissa" MTV 06:35 10.09

Hollanti on murskannut Viron maalein 4–0 jalkapallon EM-karsintaottelussa Tallinnassa. Ryan Babel teki oranssipaidoille kaksi maalia.


Big Brother -Eeviksen erikoinen paljastus - teki seitsemää työtä 22-vuotiaana, ei nukkunut lainkaan sunnuntaista keskiviikkoon kuuteen kuukauteen iltalehti 16:41 09.09

Big Brother -talon keskusteluissa talon asukkaat paljastavat yksityiskohtia itsestään. Big Brotherin maanantai on käynnistynyt keskusteluiden merkeissä. Kimmo ja Ville juttelivat esimerkiksi homoudesta. Mensan älykkyystestissä huippupisteet kerännyt Eeva-Leena paljasti Big Brother -kollegoilleen paiskineensa 22-vuotiaana seitsemää työtä. Töiden lisäksi Eeva-Leena eli Eevis opiskeli yliopistossa ja toimi tutorina. Lisäksi hän oli mukana speksin improteatterissa. Eevis kertoo Tupulle, Tarinalle, Jukalle ja Kevinille eläneensä käytännössä ilman unta sunnuntaista keskiviikkoon kuuden kuukauden ajan, sillä hän työskenteli illat ja yöt ja päivät menivät yliopistolla.


Kreikka pelasi tasapelin lilliputin kanssa – käytännössä ulkona EM-kisajunasta MTV 00:40 09.09

Suomelle aiemmin tappion kärsinyt Kreikka pelasi 1-1 tasapelin jalkapallomaailman lilliputtia Liechtensteinia vastaan kotikentällään. Se merkitsi käytännössä Kreikan EM-kisahaaveiden kariutumista.


Huuhkajille sensaatiomainen lahja! Pikkumaa voitti Suomen pahimman vastustajan, EM-kisapaikka on entistä lähempänä iltalehti 17:56 08.09

Armenia antoi Italia-otteluun valmistautuville Huuhkajille odottamattoman lahjan kotiottelussa Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan. Suomen EM-karsintalohkon sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Armenia sai vastaansa Bosnian ja Hertsegovinan. Asetelma peliin oli selkeä. Bosnian oli käytännössä pakko hakea kolme vieraspistettä, muuten lohkokakkosena majaileva Huuhkajat karkaisi sarjataulukossa toivottoman kauas.


Kertoimet hämäävät: Italia ei ole suuri suosikki - nämä asiat puoltavat Huuhkajia illan huippuottelussa iltalehti 08:52 08.09

Sunnuntain pelipoiminta on EM-karsintojen Suomi-Italia-ottelu. Huuhkajien EM-karsintahuuma jatkuu tänään kotiottelulla Italiaa vastaan maagisella Ratinan stadionilla. Vaikka joukkueen kapteeni Tim Sparv onkin tästä Italia-ottelusta pois pelikiellon takia, ei Suomi juuri voisi päästä peliin paremmista lähtökohdista. Jo pelkästään Ratinasta on paikkana tullut Huuhkajille lähes pyhä - joukkue on voittanut siellä kaikki pelaamansa viisi karsintapeliä syyskuun 2017 jälkeen päästämättä maaliakaan (maaliero 7-0). Itseluottamuksen merkitystä ei kannata tässä tapauksessa aliarvioida. Myös näiden karsintojen osalta Suomen tilanne on juuri tätä peliä ajatellen henkisesti lähes vapauttava. Vaikka tässä pelissä kävisi miten tahansa, on Suomella noin kolme kertaa neljästä todennäköisyys edetä nyt kisoihin saakka. Tässä pelissä on käytännössä vain voitettavaa. Myös vire ja kaikki muutkin tekijät ovat Suomen kohdalla oikeastaan niin hyvin kuin ne vain olla voivat.


Auton nokka kohti taivasta: virolaiskuski hölmöili mestaruussaumansa typerässä kolarissa MTV 12:34 07.09

Virolaiskuljettaja Jüri Vips käytännössä romutti mahdollisuutensa F3-mestaruuteen Italian Monzan kisaviikonlopun avauksessa lauantaina. 


Saudi-Arabiassa on myönnetty naisille ensimmäiset passit ilman miesholhoojan suostumusta yle 17:49 06.09

Uudistus antaa naisille oikeuden matkustaa ilman perheen miesholhoojan lupaa. Käytännössä itsenäinen matkustaminen voi kuitenkin olla vaikeaa.


Kreikan valmentajalla epäilyksiä Teemu Pukin laukomasta rankkarista – Huuhkajat aiheutti alakuloa MTV 10:34 06.09

Suomelle kärsitty tappio romutti käytännössä Kreikan haaveet EM-kisapaikasta, päävalmentaja John van ‘t Schip kommentoi. 


Liigan pelaajabudjetit polkevat paikoillaan jatkoaika.com 19:37 04.09

Liigan pelaajabudjetit ovat lähes koko 2010-luvun pysyneet paikoillaan. Kasvua ei ole Jokerien lähdön jälkeen tapahtunut käytännössä lainkaan.


Jari Litmasen pelikaverina toiminut Kreikan luotsi puhui Teemu Pukista – nauroi omalle kommentilleen MTV 18:31 04.09

Huomenna jalkapallon EM-karsintaottelussa Tampereella Suomen haastavan Kreikan uusi päävalmentaja, hollantilainen John Van 't Schip joutuu heti debyytissään kovaan paikkaan: karsinnoissa hankalaan asemaan ajautuneessa Kreikassa puhutaan Suomi-kohtaamisesta "finaalina", toisin sanoen tappio ja Kreikka on käytännössä ulkona lopputurnauksesta.


Erikoinen ”vilauttelutrendi” nousi tapetille GQ-gaalassa: julkkisnaiset purjehtivat punaiselle matolle käytännössä alusasuissaan – tai ilman niitä iltasanomat 11:27 04.09

Silmäätekevät antoivat parastaan Lontoossa tiistai-iltana.


85 486 euron rahakassi Helsinki varautui natsien kuin ruotsalaisella turistilla” Länsi-Saksassa ystävyys löi pöytään arvion Näivettymiskehityksen seuraukset yleisurheilulle Pukin uroteot näkemättä siitä, kun upein väri­näytelmä vahvistuu latvialaislupaus Dzierkalsilla

Hot topics