Suurtulvat itkettävät ja naurattavat Siperiassa yhtä aikaa – viranomaiset: ”Ei syytä paniikkiin” iltasanomat 16:22 15.07

Duuma tutkii, miksi asukkaita ei varoitettu tulvavaarasta. Tuhannet asukkaat ovat menettäneet käytännössä kaiken kasvimaista huonekaluihin.


Nykyistä nopeampien 5G-taajuuksien jakoa vain pääoperaattoreille kritisoidaan: "On myös muita, joilla olisi innovaatiokykyä" MTV 20:08 11.07

Nykyistä nopeampien 5G-taajuuksien huutokauppa aloitettiin tänään. Viestintäministeriö on esittänyt, että ensimmäiset 5G-luvat jaettaisiin kolmelle operaattorille eli käytännössä Telialle, Elisalle ja DNA:lle.


Superpesis: Vallikentällä räväkkä jumbofinaali iltasanomat 16:05 09.07

Haminan ja Oulun välisestä jumbofinaalista voidaan odottaa tunnerikasta tapahtumaa. Oulu on käytännössä pakkovoiton edessä ja Haminallakin pistetarve on suuri.


Espanjalaislehti pitää Carlos Sainzin sopimusta varmana MTV 09:15 08.07

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan on käytännössä varmaa, että Carlos Sainz jatkaa Renaultilla ensi kaudellakin. Marcan mukaan Sainzin jatkosta ilmoitetaan, kunhan Red Bull on ensin ilmoittanut jatkosopimuksestaan Daniel Ricciardon kanssa.


Valtava Yhdysvaltojen ilmavoimien kuljetuskone toi jotain Suomeen – autosaattue liikkui kohti Helsinkiä iltasanomat 14:08 05.07

C-17A Globemaster III koneella pystyy käytännössä kuljettamaan kaikkia lentokuljetettavia laitteita. Myös suomalaissotilaat pääsevät lentämään Globemasterilla osana kansainvälistä yhteistyötä.


Ypäjällä poroksi palaneesta omakotitalosta löytyi vainaja – poliisi tutkii kuolemansyytä iltasanomat 10:53 04.07

Asunto tuhoutui käytännössä täysin. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.


Tiedossa on kostea ja epävakainen viikko – "Kun valitettiin sateiden puutetta, niin eiköhän se nyt korjaannu" MTV 11:07 03.07

Etelä-Suomessa sää on tänään epävakainen ja sellaisena se jatkuu myös lähipäivät. Lapissa nautitaan vielä tänään helteestä, mutta huomenna jo käytännössä koko maa on matalapaineen vaikutuspiirissä.


Susijengin tehomies Islanti-ottelun lähtökohdista: "Siinä mielessä helppoa, ettei ole muuta vaihtoehtoa" MTV 09:30 02.07

Susijengi on käytännössä pakkovoiton edessä Islantia vastaan tänään maanantaina Helsingissä pelattavassa MM-karsintaottelussa.


Saksan yleisradio: Välimeren maat sulkivat jo satamansa – Italia ei ole ainoa pelastusaluksia hylkivä uusisuomi 14:42 27.06

Käytännössä kaikki Välimeren valtiot haluavat estää siirtolaisia kuljettavien avustuslaivojen saapumisen satamiinsa, kertoo Saksan yleisradioon kuuluva Deutsche Welle.


Mitä sote-uudistuksen siirtyminen vuodella tarkoittaa kunnille? Näin se näkyy käytännössä iltasanomat 11:46 27.06

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ilmoitti, että sote-uudistus lykkääntyy vuoteen 2021. Aloituksen siirtymisessä vuodella on kunnille sekä hyvää että huonoa.


Hallituskumppani tyrmää kokoomusministerin pakolaisidean: ”Ei järkeä käytännössä eikä edes teoriassa” uusisuomi 13:20 25.06

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, eurooppaministeri Sampo Terho vastustaa kiivaasti hallituskumppaninsa, sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ehdotusta turvapaikkapolitiikan uudistamisesta.


Hallituskumppani tyrmää kokoomusministerin pakolaisidean: ”Ei järkeä käytännössä, ei periaatteessa eikä edes teoriassa” uusisuomi 13:20 25.06

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, eurooppaministeri Sampo Terho vastustaa kiivaasti hallituskumppaninsa, sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ehdotusta turvapaikkapolitiikan uudistamisesta.


Kuinka näppärästi alastomuutta ja alkoholia vilisevät juhannustaiat istuvat nykypäivään? IS testasi 7 uskomusta, joista yksi toimii varmasti iltasanomat 21:50 22.06

Yötön yö tuo tullessaan mitä hullunkurisemmat juhannustaiat. IS testasi, kuinka hyvin ne toimivat käytännössä.


Ruotsalaistoimittaja yritti pilkkaavaa temppua – Saksan maajoukkuefutaajalta kylmänviileä reaktio MTV 13:49 22.06

Jalkapallon MM-kisoissa lauantaina Saksa saa vastaansa Ruotsin. Kyseisessä ottelussa saksalaiset ovat käytännössä pakkovoiton äärellä, sillä hallitsevat mestarit kärsivät tappion avauskamppailussa Meksikolle. Lauantain ottelun alla ruotsalaistoimittaja yritti tehdä pilkkaa Saksan joukkuetta kohtaan, mihin vastareaktio oli varsin viileä.


Fernando Alonso ”täysin sokkona” Ranskan GP:hen – "En edes muista mitään" MTV 12:11 22.06

Viime viikonloppuna legendaarisen Le Mansin 24 tunnin kestävyysajon voittoa juhlinut Fernando Alonso palaa nyt takaisin F1-auton rattiin. Alonso myönsi suoraan torstain lehdistötilaisuudessa, ettei hän ole valmistautunut käytännössä lainkaan Ranskan GP:tä varten.


Täysin käsittämätön maali! Mitä ihmettä Argentiinan maalivahti teki? MTV 22:18 21.06

Kroatian Ante Rebic sai iskeä käytännössä ilmaisen 1–0-maalin Argentiinan häkkiin jalkapallon MM-kisojen alkulohkon ottelussa Venäjällä.


Sisäministeri Mykkänen: Turvapaikkajärjestelmä on tullut tiensä päähän uusisuomi 18:33 20.06

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ehdottaa merkittävää muutosta Euroopan pakolais- ja turvapaikkapolitiikkaan. Mykkänen olisi valmis käytännössä sulkemaan nykyisen turvapaikkajärjestelmän niin, että rajan yli tapahtuva turvapaikanhaku sallittaisiin vain poikkeustapauksissa.


Pallokerho: Venäjällä heräsi hirmuinen kisakiima – ”Supertähti ei ollut superkunnossa” iltasanomat 11:11 20.06

Venäjä käytännössä varmisti jatkopaikkansa MM-kisoissa. Mohamed Salah ei pystynyt lopulta kannattelemaan Egyptiä.


Venäjälle toinen tyrmäysvoitto – Jatkopaikka käytännössä selviö uusisuomi 23:25 19.06

Kisaisäntä Venäjälle povattiin jalkapallon MM-kisaennakoissa hyytymistä alkulohkoon, mikä tietysti oli perusteltuakin, kun harjoitusotteluissa oli mennyt mollivoittoisesti. Kisat Venäjä on aloittanut kuitenkin kahdella voitolla maalieron ollessa hämmästyttävä 8-1.


olla hieman epäselvä Venäjän vaalisekaantumisen ”Saatoin ”Tapaaminen oli suuri

Uutiset