KHL:n mauton temppu Eeli Tolvasta kohtaan aiheuttaa raivoa Pohjois-Amerikassa: ”Mitä helvettiä?!?! Naurettavaa, hullua” iltalehti 16:16 24.05

KHL:n palkintogaala sai farssin piirteitä. Eeli Tolvanen teki KHL-kauden päätteeksi sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. KHL jakoi keskiviikkoiltana päättyneen kauden palkintonsa Moskovassa.


Eeli Tolvanen pelaa NHL-kämppäkaveriaan vastaan: ”Ihan varmasti tulee kuittia” iltalehti 16:16 16.05

Leijonien nuorisotähti saa torstaina vastaansa Nahsvillestä tutut Roman Josin ja Kevin Fialan. Leijonien nuorisotähti Eeli Tolvanen lähti Jokerien KHL-kauden jälkeen NHL:ään Nashvillen organisaatioon. Suomalainen tutustui rapakon takana torstaina MM-jäillä vastaan luisteleviin miehiin Roman Josiin ja Kevin Fialaan. Nashvillen herrat ovat paperilla Sveitsin ykköstähtiä Suomea vastaan. - Josi on joukkueen kapteenina, niin se auttoi minua alkuun. Fialan kanssa oltiin kämppäkavereita. Hän on pirteä ja hauska äijä, Tolvanen kertoo.


Jokereilla on pelaajien palkkoja maksamatta - venäläinen raha tökkii iltalehti 15:23 14.05

Hartwall-areena hiljeni KHL-kauden osalta jo lähes kaksi kuukautta sitten. Kaikkea ei ole kuitenkaan hoidettu loppuun asti, vaan osa Jokereiden KHL-pelaajien palkoista on myöhässä. Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen vahvisti asian Iltalehdelle maanantaina.


Huippuvahvistus Leijonille: Eeli Tolvanen MM-kisoihin – pelaa jo Kanada-ottelussa! MTV 14:35 11.05

Jokereista KHL-kauden jälkeen Nashvilleen siirtynyt hyökkääjä Eeli Tolvanen, 19, liittyy mukaan Suomen MM-joukkueeseen.


Tolvanen nauttii Nashvillesta vaikka peliaikaa ei tule – "Helppo tulla tänne" MTV 08:59 20.04

Eeli Tolvanen siirtyi Jokereiden KHL-kauden jälkeen NHL-joukkue Nashville Predatorsiin, joka varasi nuoren sensaation ensimmäisellä kierroksella varaustilaisuudessa viime kesänä. Kolme ottelua rapakon takana on opettanut Tolvaselle paljon NHL:stä ja Nashvillesta.


Eeli Tolvanen nöyränä NHL-haasteesta – "Ei tänne vain hypätä ja ruveta tekemään taikoja" MTV 11:21 18.04

Jokerien KHL-kauden päätteeksi NHL-seura Nashville Predatorsiin siirtynyt Eeli Tolvanen pääsi huhtikuun vaihteessa tahkoamaan kolme runkosarjaottelua Pohjois-Amerikan taalaliigassa. NHL:n pudotuspeleissä 18-vuotiasta suomalaishyökkääjää ei ole vielä nähty, ja hän pysyy itsekin kommenteissaan nöyränä.


TsSKA Moskova teki yllätyksen - SKA Pietari kesälomille KHL:n pudotuspeleissä jatkoaika.com 06:30 09.04

TsSKA Moskova teki KHL-kauden suurimman yllätyksen tiputtamalla ylivoimaisena pidetyn mestarisuosikki SKA Pietarin kesälomille otteluvoitoin 4-2.


Sihvonen: Tolvasen NHL-hyppy viisas ratkaisu – "Voi tehdä nopeasti huikean uran" MTV 19:04 27.03

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen näkee Eeli Tolvasen nopean siirtymisen KHL-kauden jälkeen NHL:ään Nashville Predatorsiin viisaana ratkaisuna, vaikka kuvioon nivoutuu myös tuntuvia haasteita.


Eeli Tolvanen naulasi NHL-tavoitteensa – "Se vielä lisää nälän tunnetta" MTV 20:48 26.03

Eeli Tolvanen suuntaa Jokerien KHL-kauden päätyttyä jo tämän viikon keskiviikkona Pohjois-Amerikkaan. 18-vuotiasta hyökkääjää kutsuvat Nashville Predatorsin organisaatiossa todennäköisesti pelit, joista hän on unelmoinut pikkupojasta lähtien: NHL-koitokset.


Lappeenrannassa Laskuvarjo savukiehkura aamulla ”Kaksi jäi makaamaan

Uutiset