Jokerien pitkä pisteputki päättyi: KHL:n ykkösseura tylyllä ryöstöreissulla MTV 21:03 21.09

Jokerit kärsi vasta jääkiekon KHL-kauden toisen tappionsa, kun sarjaa johtava Avtomobilist Jekaterinburg nappasi Helsingistä 3–0-vierasvoiton. Helsinkiläisseura jäi ensimmäistä kertaa tällä sesongilla kokonaan ilman maalia.


Helsinkiin saapuu vieraita Siperiasta – Jatkuuko Jokerien pisteputki? jatkoaika.com 09:43 17.09

Helsingin Jokerit on esiintynyt KHL-kauden alussa todella räväkästi. Pelaamisessa on paljon positiivista, mutta parannettavaakin riittää. Helsinkiläisjoukkue ei ole jäänyt yhdessäkään ottelussa täysin pisteittä.


Jokereille avaustappio – helsinkiläiset kadottelivat kiekkoja ja Pietari kiitti jatkoaika.com 00:39 13.09

Jokerit kärsi kauden ensimmäisen tappionsa KHL-kauden viidennessä ottelussaan, jossa erityisesti joukkueen oman alueen pelaaminen oli huolimatonta. Erikoistilannepelaaminen puolestaan toimii. Ottelussa riitti viihdettä ja tapahtumia.


Jokerit juhli myös Valko-Venäjällä uusisuomi 23:07 10.09

Jokereiden ympärillä oli KHL-kauden harjoituskaudella kysymysmerkkejä, mutta kautensa helsinkiläisjoukkue on aloittanut tosipelien koittaessa räväkästi. Maanantaina Jokerit kaatoi Valko-Venäjällä Minskin Dinamon 4-1 ja otti neljännestä ottelustaan neljännen voittonsa.


Jokerit takonut tasaviisikoin 11 osumaa kolmeen otteluun: "Tuotamme monipuolisesti maaleja" MTV 09:19 08.09

Helsingin Jokerit on aloittanut KHL-kauden vahvasti, sillä on kolmesta ensimmäisestä ottelusta alla kolme voittoa. Myös maalinteon tehokkuus on ollut hyvää luokkaa. Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi yhteen kauden alkua. 


Jokerit takonut tasaviisikoin 11 osumaa kolmeen otteluun: "Pystytään tuottaa monipuolisesti maaleja" MTV 09:19 08.09

Helsingin Jokerit on aloittanut KHL-kauden vahvasti, sillä on kolmesta ensimmäisestä ottelusta alla kolme voittoa. Myös maalinteon tehokkuus on ollut hyvää luokkaa. Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki summasi yhteen kauden alkua. 


Muuttuuko Jokerien yleisösuunta kolmannessa kotiottelussa? jatkoaika.com 11:52 07.09

Jokerien KHL-kauden kahden ensimmäisen kotiottelun yleisökeskiarvo on 8655.


Sihvonen: Marjamäki ja Tapola ovat taantuneet – ”Vievät peliä väärään suuntaan” MTV 12:17 05.09

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen analysoi tarkasti Jokereiden KHL-kauden avausottelun Kunlun Red Starsia vastaan. Jokerit voitti pelin maalein 6-3. Sihvosen mielenkiinto kohdistui ennen muuta joukkueiden päävalmentajiin Lauri Marjamäkeen ja Jussi Tapolaan.


Viime kaudella kolmesti maalannut Jokereiden kanukki osui heti avausottelussa: "Saa varmasti lisää itseluottamusta" MTV 09:56 04.09

Kanadalaispuolustaja Karl Stollery siirtyi Jokereihin KHL-kauden kynnyksellä, mutta pääsi maalinteon makuun jo joukkueen ensimmäisessä ottelussa. Puolustaja tasoitti pelin avauserässä 1-1:een laukauksella etunurkkaan.


Leijonista tuttu kasvo Jokereiden tähtenä – kuittasi puheet Tolvasen paikkaamisesta: "Kerran elämässä -kappale" MTV 22:01 03.09

Jokerit avasi uuden KHL-kauden omalta osaltaan maanantaina Hartwall Arenalla, kun Kunlun Red Star kaatui lukemin 6-3. Kotijoukkueella suurinta tahtipuikkoa heilutti Leijonista tuttu Sakari Manninen, joka nakutti tehot 2+1.


Jokereiden KHL-kauden komea avausmaali näki päivänvalon – tuoreet hankinnat välittömästi näkyvillä MTV 18:49 03.09

Jokereiden KHL-kauden ensimmäinen ottelu Kunlunia vastaan alkoi vauhdikkaasti, kun kumpikin joukkue onnistui maalinteossa ottelun alkuhetkillä.


KHL:n mauton temppu Eeli Tolvasta kohtaan aiheuttaa raivoa Pohjois-Amerikassa: ”Mitä helvettiä?!?! Naurettavaa, hullua” iltalehti 16:16 24.05

KHL:n palkintogaala sai farssin piirteitä. Eeli Tolvanen teki KHL-kauden päätteeksi sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. KHL jakoi keskiviikkoiltana päättyneen kauden palkintonsa Moskovassa.


Eeli Tolvanen pelaa NHL-kämppäkaveriaan vastaan: ”Ihan varmasti tulee kuittia” iltalehti 16:16 16.05

Leijonien nuorisotähti saa torstaina vastaansa Nahsvillestä tutut Roman Josin ja Kevin Fialan. Leijonien nuorisotähti Eeli Tolvanen lähti Jokerien KHL-kauden jälkeen NHL:ään Nashvillen organisaatioon. Suomalainen tutustui rapakon takana torstaina MM-jäillä vastaan luisteleviin miehiin Roman Josiin ja Kevin Fialaan. Nashvillen herrat ovat paperilla Sveitsin ykköstähtiä Suomea vastaan. - Josi on joukkueen kapteenina, niin se auttoi minua alkuun. Fialan kanssa oltiin kämppäkavereita. Hän on pirteä ja hauska äijä, Tolvanen kertoo.


Jokereilla on pelaajien palkkoja maksamatta - venäläinen raha tökkii iltalehti 15:23 14.05

Hartwall-areena hiljeni KHL-kauden osalta jo lähes kaksi kuukautta sitten. Kaikkea ei ole kuitenkaan hoidettu loppuun asti, vaan osa Jokereiden KHL-pelaajien palkoista on myöhässä. Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen vahvisti asian Iltalehdelle maanantaina.


Huippuvahvistus Leijonille: Eeli Tolvanen MM-kisoihin – pelaa jo Kanada-ottelussa! MTV 14:35 11.05

Jokereista KHL-kauden jälkeen Nashvilleen siirtynyt hyökkääjä Eeli Tolvanen, 19, liittyy mukaan Suomen MM-joukkueeseen.


Tolvanen nauttii Nashvillesta vaikka peliaikaa ei tule – "Helppo tulla tänne" MTV 08:59 20.04

Eeli Tolvanen siirtyi Jokereiden KHL-kauden jälkeen NHL-joukkue Nashville Predatorsiin, joka varasi nuoren sensaation ensimmäisellä kierroksella varaustilaisuudessa viime kesänä. Kolme ottelua rapakon takana on opettanut Tolvaselle paljon NHL:stä ja Nashvillesta.


Eeli Tolvanen nöyränä NHL-haasteesta – "Ei tänne vain hypätä ja ruveta tekemään taikoja" MTV 11:21 18.04

Jokerien KHL-kauden päätteeksi NHL-seura Nashville Predatorsiin siirtynyt Eeli Tolvanen pääsi huhtikuun vaihteessa tahkoamaan kolme runkosarjaottelua Pohjois-Amerikan taalaliigassa. NHL:n pudotuspeleissä 18-vuotiasta suomalaishyökkääjää ei ole vielä nähty, ja hän pysyy itsekin kommenteissaan nöyränä.


TsSKA Moskova teki yllätyksen - SKA Pietari kesälomille KHL:n pudotuspeleissä jatkoaika.com 06:30 09.04

TsSKA Moskova teki KHL-kauden suurimman yllätyksen tiputtamalla ylivoimaisena pidetyn mestarisuosikki SKA Pietarin kesälomille otteluvoitoin 4-2.


Sihvonen: Tolvasen NHL-hyppy viisas ratkaisu – "Voi tehdä nopeasti huikean uran" MTV 19:04 27.03

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen näkee Eeli Tolvasen nopean siirtymisen KHL-kauden jälkeen NHL:ään Nashville Predatorsiin viisaana ratkaisuna, vaikka kuvioon nivoutuu myös tuntuvia haasteita.


epäiltynä raskaista lapseen Intiassa tapahtuu ja repii kattoja rajapyykin saavutusta terävämpi toisella kierroksella vartin välein – Korpi avautuu

Uutiset