Pöyristyttävä teko KHL-seuran harjoituksissa – eläin teurastettiin pelaajien silmien edessä, verta ripoteltiin kaukaloon iltasanomat 09:34 04.01

Kazakstanilaisen seuran harjoituksissa uhrattiin lammas.


KHL-seura teki karmivan rituaalin harjoituksissa – "Ulkomaalaiset voivat pahoin" MTV 20:54 02.01

Kazakstanilainen KHL-seura Barys Astana teki erikoisen tempauksen seuran harjoitusten yhteydessä. Osa joukkueen jäsenistä toteutti ritaalin, jossa teurastettiin pässi. Tämän veriä ruiskutettiin maalin ympärille.


"NHL-pelaajien kuuluisi olla olympialaisissa" – Jokereiden jenkkipuolustaja silti kiitollinen olympiavalinnasta MTV 15:13 02.01

KHL-seura Helsingin Jokereiden yhdysvaltalaispuolustaja Matt Gilroy on kiitollinen mahdollisuudesta edustaa maataan Pyeongchangin talviolympialaisissa.


KHL-seuran sekasorto johti poikkeustoimiin Veikkauksessa - ”Taustalla ovat riskienhallintaan liittyvät toimenpiteet” iltalehti 10:43 30.12

Jos harrastaa KHL-vedonlyöntiä, saattoi huomata tällä viikolla, ettei kaikkia pelejä ole voinut pelata normaalisti. Kun esimerkiksi torstaina katsoi Veikkauksen listoja, perjantain viidestä KHL-ottelusta tarjolla oli vain neljä. Admiral Vladivostok-Kunlun Red Star puuttui. Viikon aiemmissakaan otteluissa Admiralia ei ole löytynyt listoilta normaalisti.


KHL-seura sukelsi pahasti Spengler Cupissa – tipahti ensimmäisenä jatkosta MTV 18:25 29.12

KHL-seura Dinamo Riialla perinteikäs Spengler Cup ei tuonut paljoa iloa varsin nihkeän kauden keskelle. Dinamo tipahti jatkosta jo puolivälierävaiheessa, kun perjantain ottelussa Mountfield HK oli sitä parempi lukemin 4-1.


Video: Liigasta tuttu kulttipelaaja veivasi jäätävästi Spengler Cupissa – harmaita hiuksia KHL-seuralle MTV 17:47 29.12

Liigasta tuttu tshekkiläishyökkääjä Radek Smolenak hurmasi tällä kertaa perinteikkäässä Spengler Cupissa. Smolenak vei Mountfield HK:n 2-1-johtoon puolivälieräottelussa Dinamo Riikaa vastaan.


Uhkarohkea yritys maksoi kovaa hintaa HPK:lle Spengler Cupissa MTV 18:51 27.12

HPK koki tappion Spengler Cupin avausottelussaan Dinamo Riikalle. Keskiviikon kohtaamisessa KHL-seura Dinamo oli parempi jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.


Jokereilta kova kaappaus – maalikuningas tekee paluun narripaitaan MTV 07:40 26.12

Jenkkihyökkääjä Steve Moses tekee paluun KHL-seura Helsingin Jokereihin. 


Steve Moses tekee paluun Jokereihin MTV 12:01 25.12

Jenkkihyökkääjä Steve Moses tekee paluun KHL-seura Helsingin Jokereihin. 


Jokereille todellinen joululahja - Steve Moses palaa narrinuttuun! iltalehti 10:15 25.12

Maalikuningas Steve Moses palaa KHL-seura Jokereihin. Jokerit on tehnyt tätä ja kahta seuraavaa kautta koskevan sopimuksen hyökkääjä Steve Mosesin kanssa. Moses voitti KHL:n maalikuninkuuden helsinkiläisseurassa kaudella 2014-1015. Jokerit tarvitsi vahvistusta riveihinsä, kun Antti Pihlström loukkaantui maajoukkueturnauksessa.


KHL-seura kriisissä: joukkokato palkkarästien takia MTV 19:38 21.12

Peräti viisi pelaajaa on jättänyt KHL-seura Admiral Vladivostokin maksamattomien palkkojen vuoksi.


KHL-seurassa kuohuu - viisi pelaajaa lähti ovet paukkuen iltalehti 18:44 21.12

Admiral Vladivostokin rahavaikeudet ovat kärjistyneet kapinaksi. KHL-seura Admiralista häipyi samalla ovenavauksella peräti viisi pelaajaa. Heihin lukeutuu joukkueen avainpelaajia, paras pistemies Vladimir Tkatshov (36, 14=16=30) ja hyvin torjunut maalivahti Ivan Nalimov. Kolme muuta ovat puolustaja Oskars Bartulis sekä hyökkääjät Pavel Makarenko ja Dmitri Sajustov.


Mitä ihmettä? Jokereiden ruotsalainen ex-tähti aikoo loikata Kazakstanin maajoukkueeseen iltalehti 14:00 20.12

Jos Barys Astanan lausuntoa on uskominen, Henrik Karlsson aikoo asettua Kazakstaniin. Kazakstanin KHL-seura antoi ruotsalaisvahdistaan lausunnon, kun kazakstanilais- ja venäläismediassa levisi huhuja tämän lähtöpasseista. Barys ilmoitti virallisesti, että Karlsson jatkaa seurassa.


IL: Kolmen SM-kullan maalivahti vapaille markkinoille KHL:stä MTV 19:18 19.12

Maalivahti Tomi Karhunen on saanut lähtöpassit jo toisesta KHL-seurasta kuluvalla kaudella. Suomalaisveskari on Iltalehden tietojen mukaan purkanut sopimuksensa Vitjazin kanssa.


Karmea takaisku Leijonille! Antti Pihlström vähimmillään kuukausia sivussa – leikkaus edessä MTV 21:56 18.12

KHL-seura Jokerien hyökkääjä Antti Pihlström on vähimmillään kuukausia sivussa.


Helminen Marjamäen apurina – Jokerien ensi kauden valmennustiimi nimetty MTV 11:25 12.12

KHL-seura Helsingin Jokerit on nimennyt ensi kauden valmennustiiminsä. Päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimissä työskentelevät Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer, Janne Hietaniemi ja Hero Mali. 


Leijonille rauhoittavia uutisia – KHL-seura vapauttamassa tähtikaksikon olympialaisiin MTV 17:06 06.12

KHL-seura Salavat Julajev Ufan suomalaiset, Joonas Kemppainen ja Teemu Hartikainen, ovat pääsemässä mukaan olympialaisiin, vaikka KHL:n olympiakanta on yhä kysymysmerkkien alla.


Jokerit solmi usean vuoden jatkosopimuksen tähtihyökkääjän kanssa – "Sarjan parhaita pelaajia" MTV 10:34 06.12

KHL-seura Helsingin Jokerit on solminut kolme seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Brian O'Neillin kanssa.


Jokerit solmi usean vuoden jatkosopimuksen tähtihyökkääjän kanssa MTV 10:17 06.12

KHL-seura Helsingin Jokerit on solminut kolme seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Brian O'Neillin kanssa.


Uutiset