NHL-unelma ohi: Iiro Pakarinen siirtyy Edmontonista KHL:ään iltalehti 18:09 23.04

Iltalehden tietojen mukaan NHL-hyökkääjä Iiro Pakarinen siirtyy ensi kaudeksi KHL-kaukaloihin. Iltalehden tietojen mukaan hyökkääjä Iiro Pakarinen siirtyy ensi kaudeksi KHL-seura Metallurg Magnitogorskin riveihin. Tahot ovat allekirjoittaneet sopimuksen maanantaina. Näin Pakarisen NHL-unelma on ainakin toistaiseksi ohi.


Erkka Westerlund summasi KHL-lähtönsä syyt – pestin alussa "tuli lunta tupaan" MTV 23:17 19.04

Erkka Westerlund ei jatkanut jääkiekon KHL-seuran Salavat Julajev Ufan päävalmentajana kauden päätyttyä pudotuspelien toisella kierroksella. Hän kertoi päätöksen taustat Tulosruudun viikon vieraana torstaina.


Jokerien maajoukkuepuolustaja Sami Lepistö jatkaa seurassa ensi kaudellakin: ”Mihin minä täältä lähtisin?” iltalehti 09:25 13.04

Jokereiden ja Sami Lepistön sopimuksen optiovuosi on käytetty. Jokerien johtaviin puolustajiin kuuluva Sami Lepistö palasi kasvattajaseuraansa täksi kaudeksi 1+1-vuotisella sopimuksella. KHL-seura ilmoitti maanantaiaamuna julkaistulla videollaan, että kaksinkertaisen olympiamitalistin optiovuosi on käytetty ja Lepistö jatkaa Jokereissa ensi kaudellakin. - Mihin minä täältä lähtisin? Nähdään ensi kaudella, Lepistö kertoo videolla.


Luottosoturi Huhtala ei jatka Jokereissa - oli alusta asti mukana KHL-taipaleella iltalehti 17:23 09.04

Tommi Huhtalan ura ei jatku Jokereissa. KHL-seura tiedotti asiasta maanantaina. Kovaotteinen laitahyökkääjä Huhtala on Jokerien lähihistorian avainpelaajia sikäli, että hän on edustanut helsinkiläisiä sen koko KHL-taipaleen ajan. Huhtala siirtyi Jokereihin sen ensimmäiselle KHL-kaudelle 2014-2015. Parhaiten roolipelaajana tunnettu hyökkääjä teki 168 runkosarjapelissä 40+23=63 pistettä ja 24 pudotuspelissä 8+1=9 pistettä.


Jokerit kiinnitti kokeneet Mika Niemen ja Tomi Mäen – Niemi taistelee Leijonissa MM-paikasta MTV 11:08 09.04

KHL-seura Helsingin Jokerit on solminut jatkosopimukset kokeneiden hyökkääjien Mika Niemen ja Tomi Mäen kanssa.


Nyt on hinta korkealla! Jokerit kauppaa Eeli Tolvasen käyttämää pelipaitaa - hyppäisitkö tähän huutokauppaan mukaan? iltalehti 14:45 07.04

Eeli Tolvasen, 18, käyttämästä Jokerit-pelipaidasta saa maksaa nettihuutokaupassa yli 1600 euroa. Näin Eeli Tolvanen kommentoi NHL-sopimustaan. Jääkiekon KHL-seura Jokerit laittoi Tolvasen käyttämän pelipaidan nettihuutokauppaan keskiviikkona aamulla lähtöhinnalla 150 euroa. Lauantai-iltapäivään mennessä pelipaidasta on huudettu jo yli 1650 euroa. Kohde sulkeutuu sunnuntaina illalla tai viisi minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.


Erkka Westerlund paljastaa: oma päätös lähteä Ufasta MTV 17:06 05.04

KHL-seura Salavat Julajev Ufaa tällä kaudella valmentanut Erkka Westerlund kertoo, että hän teki itse päätöksen jättää seura tämän kauden jälkeen.


Nyt puhuu pois potkittu Erkka Westerlund - kulisseissa tapahtui täysi käänne: ”Minulla oli kaksi hyvää vaihtoehtoa” iltalehti 11:30 04.04

Erkka Westerlund sai keskiviikkoaamuna lähtöpassit KHL-seura Salavat Julajev Ufasta. Westerlundilla oli Ufan kanssa kaksivuotinen sopimus, jonka toisesta vuodesta oli molemminpuolinen optio. Keskiviikkona seurajohto ilmoitti, ettei optiota käytetä.


Yllätysuutinen Venäjältä: Erkka Westerlund lähtee KHL-seurastaan – näin seurapomo kommentoi iltasanomat 10:14 04.04

Salavat Julajev Ufa ja Erkka Westerlund ovat purkaneet suomalaisluotsin sopimuksen.


Yllätysuutinen Venäjältä – Erkka Westerlund lähtee KHL-seurastaan! iltasanomat 10:14 04.04

Salavat Julajev Ufa ja Erkka Westerlund ovat purkaneet suomalaisluotsin sopimuksen.


Erkka Westerlund lähtee KHL-seurastaan MTV 10:08 04.04

Suomalaisvalmentaja Erkka Westerlund ja jääkiekon KHL-seura Salavat Julajev Ufa purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä 4. huhtikuuta 2018.


Yllätysero! Erkka Westerlund sai lähteä KHL-seurastaan iltalehti 09:56 04.04

Erkka Westerlund on yllättäen saanut lähtöpassit Salavat Julajev Ufasta, kertoo muun muassa Championat-sivusto. Westerlundin sopimus oli mallia 1+1 vuotta, eli seura jätti sopimuksen optiovuoden käyttämättä. Ratkaisua voi pitää jokseenkin yllättävänä, sillä suomalainen luotsasi Ufan tällä kaudella konferenssivälieriin saakka. Ufa pudotti pudotuspelien avauskierroksella Avangard Omskin, mutta hävisi Traktor Tsheljabinskille seitsemänteen peliin venyneessä välieräsarjassa. Runkosarjassa Ufa oli itäisen konferenssin kakkonen.


Nyt on eksoottista! Suomalainen mestariluotsi hyppää pikaisesti Kiinan päävalmentajaksi iltalehti 15:09 02.04

Jyrki Aho toimii jo tänä keväänä Kiinan jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana. Asian vahvisti Iltalehdelle Kiinan KHL-seura Kunlun Red Star. - Aho on Kunlunin uusi apuvalmentaja sekä Kiinan maajoukkueen päävalmentaja tulevissa MM-kisoissa, Kunlunista kerrottiin.


Hjallis Harkimo paljastaa: päätös Jokerit-omistajuudesta huhtikuun lopussa MTV 06:57 30.03

KHL-seura Helsingin Jokereiden osaomistaja Hjallis Harkimo paljastaa, että hän tekee päätöksen Jokereiden omistajuudesta huhtikuun lopulla.


Kaksi KHL-seuraa ulos sarjasta – mukana Leijonien hyökkääjän joukkue iltasanomat 17:43 28.03

KHL:n joukkuemäärä putoaa ensi kaudeksi 25:een.


IL: Kärpille paha menetys – SM-liigan maalikuningas suuntaa KHL-jäille MTV 18:34 20.03

Oulun Kärppiä edustava Charles Bertrand on siirtymässä ensi kaudeksi KHL-seura Sibir Novosibirskin riveihin.


IL: Jokerit-hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Kiinaan – myös Leijona-hyökkääjä samaan seuraan MTV 18:28 19.03

Iltalehti uutisoi, että Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät ensi kaudeksi kiinalaisen KHL-seura Kunlun Red Starin riveihin. Kunlunin valmentaja ensi kaudella on Jussi Tapola.


KHL:ssä suomalainen siirtopommi! Jussi Tapola kaappasi kaksi SM-liigan maalikuningasta iltalehti 18:08 19.03

Kiinan KHL-seuran Kunlun Red Starin päävalmentajaksi ryhtynyt Jussi Tapola vie mukanaan suomalaisia pelaajia. Tapolan aikeissa on kaapata Kunluniin kourallinen suomalaispelaajia, sellaiset 3-5. Nyt ensimmäiset värväykset on tehty. Iltalehden tietojen mukaan Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät Kiinan KHL-seuraan ensi kaudeksi.


Jokerien saatava kuparinen rikki kotijäällä – "Tappamisen meininki siihen" MTV 10:45 19.03

KHL-seura Jokereilla on kaksi tavoitetta kolmannessa pudotuspelikamppailussa Moskovan TsSKA:ta vastaan maanantaina Helsingissä: ohittaa maalivahti Ilja Sorokin ja ottaa avausvoitto sarjassa.


asumalla kahta että läheisemmästä suhteesta henkirikoksen tutkinta horjutusta ”Ensimmäisenä assosiaationa IPK kiinnitti IPK kiinnitti kaksi jalkakäytävällä Torontossa – kuusi uutta pelaajaa lopun jälkeen jo Mourinho pelkää Manchester ottelusarjaa maaleillaan poikansa päältä Poliisi Nashvillen sairaaloita uhkaisi nyt ”Katsomme kuinka

Uutiset