Jokerit vaikeuksien kautta voittoon – ”Todella haastava reissu” iltasanomat 16:27 17.01

Jokerit päätti kauden pisimmän vieraspelikiertueensa KHL:ssä kukistamalla Amur Habarovskin voittolaukauskisan jälkeen 5–4.


Jokereilla synkkä putki Dynamon kanssa uusisuomi 23:11 08.01

Jokerit hävisi KHL:ssä jo toisen perättäisen kotipelinsä. Sunnuntaina SKA Pietari oli ottanut voiton Helsingissä ja tiistaina Moskovan Dynamo oli parempi 3-2.


Jokerit hävisi kärkiottelun – kakkospaikka karkaamassa uusisuomi 22:38 06.01

Jokereiden pisteputki KHL:ssä päättyi sunnuntaina Helsingin huippuottelussa. Vastustaja SKA Pietari oli parempi 4-1.


Suomalaishyökkääjät tehoilivat KHL:ssä – Ufan Kemppaiselle hattutemppu iltasanomat 16:24 06.01

Kemppainen tehoili hattutempun tehtailtuaan 3+1 pistettä.


Jokerien Kristian Vesalainen valittiin kuukauden tulokkaaksi KHL:ssä iltasanomat 17:13 01.01

Kristian Vesalainen sai kunniamaininnan.


Jokerit päätti vuotensa voittoon – Slovakia hävisi KHL:ssäkin uusisuomi 22:51 30.12

Suomalaiset ja slovakialaiset joukkueet ottivat viikonloppuna yhteen sekä nuorten MM-kisoissa Victoriassa että KHL-liigassa Bratislavassa. Victoriassa Suomi voitti Slovakian 5-1 ja KHL:ssä Jokerit voitti Slovan Bratislavan 3-1.


Jokerit taipui: "Maalipaikkojen laatu ei ollut hyvää" uusisuomi 01:28 27.12

Jokereiden kahden voiton putki jääkiekon KHL:ssä tuli keskiviikkona päätökseen jääkiekon kun Moskovan Dynamo kaatoi joukkueen 4-3-lukemin jatkoajalla Helsingissä.


Video: Jokereille jatkoaikavoitto Riian Dinamosta – tanskalaispakki pudotti hanskat heti pelin alussa iltasanomat 19:25 22.12

KHL:ssä Jokerit voitti jatkoajalla Riian Dinamon maalein 3–2.


Sakari Manniselta sataa kehuja Jokerien joukkueelle työvoiton jälkeen – oululaishyökkääjä on kuluvalla kaudella KHL:ssä iskenyt jo enemmän tehopisteitä kuin viime kaudella SHL:ssä jatkoaika.com 09:30 21.12

Jokerit-hyökkääjä Sakari Manninen on summannut jo nyt KHL:ssä enemmän tehopisteitä kuin viime kaudella Ruotsin liigassa. Torstaina Jokerit kaatoi kotihallissaan Moskovan TsSKA:n.


Herrojen valheet: Harry Harkimon viimeiseksi työnäytteeksi Jokereissa jää palturi Suomi-kiekon auttamisesta jatkoaika.com 07:30 17.12

Harry Harkimo on ilmoittanut, että hän luopuu Jokerien pääomistajuudesta tämän vuoden loppuun mennessä. Jokerien pitkäaikainen ja legendaarinen puuhamies teki viisi vuotta sitten ennenkuulumattoman ratkaisun ja vei yhden Suomen merkittävimmistä urheiluseuroista ulkomaiseen sarjaan KHL:ään. Siirtymistä perusteltiin suomalaisen jääkiekon kehittymisellä. Luvattiin, että joukkueen runko koostuu KHL:ssäkin kotimaisista pelaajista. Nyt on kulunut viisi vuotta, ja nuo lupaukset on heitetty tylysti, joskin odotetusti, roskakoriin.


Jokerit teki puolustajiensa kanssa jatkosopimuksia – Vesalainen valittiin KHL:ssä viikon tulokkaaksi iltasanomat 13:09 13.12

Tommi Kivistö ja Viktor Lööv jatkavat narrinutussa.


Vitjazin Joni Ortio oli illan suomalaistähti KHL:ssä – torjui nollapelin ja syötti ottelun ainoan maalin iltasanomat 22:06 10.12

Podolskilaisen Vitjazin maalia vartioivalle Joni Ortiolle maanantai oli hyvä päivä jääkiekon KHL:ssä.


Video: Jokerit antoi näytön luonteenlujuudestaan – kiri KHL:ssä kahden maalin takaa vierasvoittoon iltasanomat 21:19 09.12

Jokerit antoi KHL:ssä näytön luonteenlujuudestaan, kun se nousi kahden maalin tappiotilanteesta 4–3-voittoon Severstal Tsherepovetsin vieraana.


Tomi Mäki teki Jokerien seurahistoriaa – jäähallin portailla istunut pikkupoika ylitti unelmansa iltasanomat 19:36 02.12

Jokerit voitti KHL:ssä Slovan Bratislavan 3–0.


Olli Palola teki hurjan tempun KHL:ssä – kaksi maalia pelin viimeisen 15 sekunnin aikana! iltasanomat 17:14 28.11

Kunlun Red Starin hyökkääjä Olli Palola iski kauden ensimmäisen kypärätemppunsa KHL:n ottelussa Sibir Novosibirskiä vastaan.


Vesalaisen Jokerit-siirto varmistui jatkoaika.com 00:26 23.11

Kristian Vesalaisen spekuloitu siirtyminen Jokereihin varmistui myöhään torstai-iltana, kun Winnipeg Jets tiedotti hyökkääjän jatkavan kauttaan KHL:ssä.


Jokerit kovassa vedossa – kaatoi idän kakkosryhmän uusisuomi 23:00 21.11

Jokerit otti jääkiekon KHL:ssä toisen perättäisen voittonsa kovemman luokan joukkueesta kaadettuaan Avangard Omskin keskiviikkona Helsingissä 7-4. Jokerit oli toisessa erässä erityisen vahva siirryttyään siinä 5-1 -johtoon.


Jokerit höykytti Omskia – voittoputki venyi jo neljään iltasanomat 21:33 21.11

Jokerit jatkaa myötätuulessa KHL:ssä.


Jokerit voitti – Hjalliksen myynti-ilmoitus varasti illan shown uusisuomi 21:55 14.11

Jokerit palasi jääkiekon KHL:ssä maaottelutauolta voittoisasti kukistettuaan Helsingissä Severstal Tsherepovetsin 4-0. Suurempi Jokereihin liittyvä uutinen keskiviikkona oli kuitenkin Hjallis Harkimon ilmoitus, että uusi seuran omistaja on löytynyt.


Uutiset