Tekniset ongelmat kiusasivat sähköistä yo-koetta useissa lukioissa: ”Tiedossa ei ole, että yhtään koesuoritusta olisi kadonnut” iltasanomat 18:33 16.03

Aamulla ongelmat viivästyttivät kokeen alkua, päivällä koe täytyi keskeyttää väliaikaisesti.


Turussa kadonnut muistisairas vanhus löytyi hyvässä kunnossa MTV 00:42 16.03

Turussa kadonnut vanhus löytyi hyvässä kunnossa.


Turussa kateissa ollut vanhus löytyi iltalehti 00:10 16.03

Poliisi kertoi aiemmin muistisairaasta naisesta, joka katosi kotoaan Turun Suikkilasta. Vuonna 1933 syntynyt, Turusta kadonnut muistisairas nainen on löytynyt, kertoo poliisi. Poliisin mukaan vanhus löydettiin hyvässä kunnossa.


Vuosi sitten julkisuudesta kadonnut ruotsalaisurheilija avautui masennuksestaan: ”Minulla ei ollut vaihtoehtoa” iltasanomat 06:42 15.03

Ruotsalainen alppihiihtäjä Kajsa Kling poltti itsensä loppuun niin henkisesti kuin fyysisesti ja sairastui lopulta masennukseen.


Kadonnut teinityttö palasi itse kotiin iltalehti 21:36 14.03

Asiasta kertoo tytön äiti. Helsingistä viime viikon torstaina kadonnut tyttö on löytynyt. Tyttö palasi itse kotiin.


Espoossa kadonnut mies löydetty MTV 22:00 13.03

Espoon poliisi etsi päivän mittaan 73-vuotiasta miestä, joka oli ollut kateissa maanantaista lähtien.


Espoossa kadonnut 73-vuotias mies on löytynyt iltalehti 21:27 13.03

Espoossa on kateissa ollut 73-vuotias mies on löytynyt, kertoo poliisi. Poliisi tiedotti aiemmin, että mies oli kadonnut kotoaan Espoon Matinkylästä maanantaina. Poliisi kertoo, että mies löytyi kansalaisen toimesta. Poliisi kiittää ihmisiä aktiivisuudesta.


Esihistoriallisen suurhammashain hammas vietiin Australiassa – oli kätketty maastoon, vain paikalliset tiesivät sijainnista MTV 19:46 13.03

Esihistoriallisen suurhammashain fossiloitunut hammas on kadonnut salaisesta paikasta suojellusta kansallispuistosta Australiasta, kertoo BBC. Viranomaiset epäilevät, että harvinaisen hyvin säilynyt hammas olisi varastettu.


73-vuotias mies katosi Espoossa - poliisi kaipaa havaintoja iltalehti 15:44 13.03

Espoossa on kateissa 73-vuotias Väinö-niminen mies. Kadonnut on lähtenyt eilen maanantaina 12. maaliskuuta puolenpäivän aikaan kotoaan Espoon Matinkylästä. Väinön tuntomerkit:


Julkisuudesta kadonnut Anu Pensola julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa: ”Äääk, me ollaan treffeillä!” iltalehti 21:42 12.03

Nykyään taiteilijana työskentelevä Anu Pensola tunnetaan TV-juontajana ja toimittajana. Taiteilija-toimittaja Anu Pensola, meni pari vuotta sitten naimisiin puuseppä Jani Pensolan kanssa. Pensola tunnetaan julkisuudessa paremmin entisellä sukunimellään Harkkina. Hän juonsi aikoinaan Nelosen Yllytyshullut-televisio-ohjelmaa, ja TV2:n visailuohjelmaa Oikea kysymys. Entisen miehensä Arttu Harkin kanssa Anu juonsi käsitöitä käsittelevää Ratula-ohjelmaa Sub-kanavalla. Anu Pensola on myös työskennellyt Suuren käsityölehden päätoimittajana.


Lapissa kadonnut Timo löytyi kuolleena – ei epäillä rikosta MTV 09:00 12.03

Kadonneeksi ilmoitettu Timo Aro on löydetty kuolleena, tiedottaa Lapin poliisi.


Poliisi pyysi havaintoja Rovaniemellä kadonneesta miehestä iltalehti 08:56 12.03

Lapin poliisi etsi Rovaniemellä kadonnutta miestä. Kadonnut mies poistui majapaikastaan lähellä Muurolan kylää Rovaniemellä perjantaina 23. helmikuuta. Tämän jälkeen vuonna 1959 syntyneeseen mieheen ei ole saatu mitään yhteyttä. Poliisi on löytänyt miehen kuolleena. Tapauksessa ei epäillä rikosta.


Rovaniemellä kadonnut mies löytyi kuolleena iltalehti 08:54 12.03

Lapin poliisi etsi kadonnutta miestä usean viikon ajan. Lapin poliisille kadonneeksi ilmoitettu vuonna 1959 syntynyt mies on löytynyt kuolleena. Mies katosi Rovaniemellä lähellä Muurolan kylää. Mieheen ei ollut saatu yhteyttä 23. helmikuuta jälkeen. Poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta eikä tiedota asiasta enempää.


O. J. Simpsonin kadonnut ”murhatunnustus” esitetään: ”Minä tunnen faktat paremmin kuin kukaan muu” iltalehti 05:39 11.03

Entinen jalkapallotähti ja näyttelijä on kiistänyt aina murhanneensa vaimonsa. Hän on kuitenkin tuonut julkisuuteen oman fiktiivisen versionsa murhayön tapahtumista. Vuonna 2006 Orenthal James "O. J." Simpson, 70, antoi haastattelun, jossa hän kertoi, miten olisi murhannut ex-vaimonsa ja hänen ystävänsä, jos olisi tehnyt sen. Haastattelua ei ole koskaan tuotu julkisuuteen ja sitä on pidetty vuosikausien ajan kadonneena. Ennen kuin nyt. Yhdysvalloissa Fox-tv-kanava aikoo esittää Judith Reganin tekemän haastattelun tänä sunnuntaina.


AL: Ylöjärveltä kadonnut 12-vuotias tyttö löytyi Tampereen Hervannasta iltalehti 21:24 08.03

Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Tiistaina kadonnut 12-vuotias tyttö on löytynyt torstaina illansuussa Tampereen Hervannasta. Asiasta kertoo . Aamulehden mukaan poliisi löysi tytön vihjeen perusteella. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta.


12-vuotias Jenni katosi Ylöjärveltä tiistaina - lähti käymään Tampereella, ei ole tavoitettu sen jälkeen iltalehti 15:52 08.03

Pallariin ei ole saatu tiistain jälkeen yhteyttä. 12-vuotias Jenni Pallari on kadonnut Ylöjärveltä tiistaina, tiedottaa poliisi. Pallari poistui Ylöjärveltä tiistaina 6.3 käymään Tampereella, eikä häneen ole saatu sen jälkeen yhteyttä. Jenni Pallari on pituudeltaan noin 150 senttimetriä pitkä ja hänellä on pitkät, tummanruskeat hiukset. Päällään Pallarilla oli kadotessaan luumunpunaiset farmarihousut ja vihreä bomber-takki.


Oletko nähnyt Timoa? Katosi kaksi viikkoa sitten Rovaniemeltä MTV 13:41 08.03

Viranomaiset etsivät Rovaniemellä kadonnutta Timo Aroa. Vuonna 1959 syntynyt Aro poistui majapaikastaan kaksi viikkoa sitten perjantaina, eikä häneen ole saatu sen jälkeen yhteyttä, Lapin poliisi tiedottaa.


Peter Madsenin erikoinen käytös sai toimittajan pelkäämään pahinta - tuore tanskalaisdokumentti käy läpi, miten kadonnut sukellusvene paljastui karmean murhan näyttämöksi iltalehti 08:52 08.03

Dokumentissa käydään läpi mystisen sukellusvenemurhan vaiheita Madsenin tuttujen ja rikosta tutkineiden poliisien kautta. Videolla kerrotaan Kim Wallin murhan pääpiirteet. Peter Madsenin entinen rakastajar Deidre King kertoo Kuolema sukellusveneessä -dokumentissa, että suhteen alussa Madsen oli erittäin viehättävä.


Bobin 20 vuotta kateissa ollut kypärä jatkoaika.com 22:39 07.03

HIFK-kulttipelaaja mestaruuskaudelta 1997-98, puolustaja Bob Halkidis, palasi 10 vuoden tauon jälkeen Helsinkiin ja Nordenskiöldinkadun jäähallille. Halkidista odotti "Nordiksella" myös uskomaton yllätys, kun 20 vuotta sitten mestaruushumussa kadonnut pelikypärä löysi erään HIFK-kannattajan kautta tiensä takaisin Halkidiksen haltuun. Kypärällä on jopa mestaruuttakin suurempi tunnearvo, sillä kypärä on legendaarisen Detroit Red Wings -kapteeni Steve Yzermanin vanha kypärä.


Espoossa kadonnut 16-vuotias poika on löytynyt iltalehti 18:35 07.03

Poliisi kaipasi tänään havaintoja Espoossa kadonneesta 16-vuotiaasta. Hän löytyi myöhemmin päivän aikana. - Katoamisesta oli tänään julkaistu tiedote. Poika on löytynyt ja asia on nyt hoidettu poliisin osalta, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.


Uutiset