Kruunupyyssä kateissa ollut 45-vuotias mies löytyi - poliisi kiittää ilmoituksista iltalehti 01:26 21.05

Lauantaina aamupäivällä Kruunupyyn Alavetelissä kadonnut Kenneth Lerbacka on löytynyt. Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti Lerbackan löytymisestä maanantaina puolenyön jälkeen. Tiedotteessa poliisi kiittää yleisöä ilmoitetuista havainnoista.


Lauantaiaamuna kadonnut 45-vuotias mies löytyi – poliisi kiittää havainnoista iltasanomat 21:15 20.05

Kruunupyyssä kateissa ollut mies on löytynyt.


Kadonnut koira löytyi hervottomasta paikasta – kuka olisi arvannut? stara 17:30 19.05

Joskus paras piilopaikka on kaikista näkyvin paikka. Tämä käy ilmi


Oletko nähnyt tätä naista? 64-vuotias Paula on kadonnut Oulussa iltalehti 16:28 19.05

Havainnoista voi ilmoittaa Oulun poliisille. 64-vuotias Paula Kurkela katosi Oulun kaupungin Peltolan kaupunginosan alueella eilen, 18. toukokuuta kello 18.00 jälkeen. Kurkela on 175-senttinen ja ruumiinrakenteeltaan tukeva. Hiukset ovat vaaleanharmaat ja ulottuvat olkapäille saakka.


Porissa kadonnut 81-vuotias löytyi iltasanomat 11:49 19.05

Porissa perjantai-iltana kadonnut 81-vuotias mies on löytynyt elossa läheltä katoamispaikkaansa.


Porissa kotoaan kadonnut muistisairas mies on löytynyt elossa iltalehti 11:27 19.05

Kotoaan kadonnut iäkäs mies on muistisairas. Lounais-Suomen poliisi etsi lauantaina kotoaan kadonnutta 81-vuotiasta miestä Porissa. Poliisi kertoo, että mies löydettiin katoamispaikan läheltä elossa. Hänet löydettiin yleisövihjeen avulla.


Porissa eilen illalla kadonnut muistisairas mies löytyi MTV 11:17 19.05

Poliisi kertoo löytäneensä 81-vuotiaan miehen, joka katosi eilen illalla kotoaan Porin Koivistonluodon asuinalueelta.


19 vuotta sitten kadonnutta Raisa Räisästä etsitty sukeltajien avulla - taustalla vihje oudosti vesistöjen lähellä liikkuneesta autosta iltalehti 11:16 19.05

Vihjeen mukaan Räisäsen katoamisaikaan Multisillan vesistön läheisyydessä oli liikkunut henkilöauto, joka oli ajanut yöllä ihmeellisissä paikoissa lähellä vesistöä. Poliisi on etsinyt jälleen huhti-toukokuussa 19 vuotta sitten Tampereella kadonnutta Raisa Räisästä. Etsintöjä on tehty muutaman kilometrin säteellä Multiojankadusta, jonka epäillään olleen Raisa Räisäsen katoamispaikka. Uusista etsinnöistä kertoi ensin . Tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen Keskusrikospoliisista vahvistaa Iltalehdelle, että etsintöjä on tehty kyseisellä alueella. Mukana etsinnöissä oli Suomenlahden merivartiosto. Etsintöjä tehtiin ainakin vesistöalueelta kaikuluotainlaitteen ja sukeltajien avulla.


Muistisairas Pekka katosi kotoaan Porissa - poliisi pyytää havaintoja iltalehti 08:41 19.05

Kotoaan kadonnut iäkäs mies on muistisairas. Lounais-Suomen poliisi etsii kotoaan kadonnutta 81-vuotiasta Pekka Merimaata Porissa. Merimaa on kadonnut perjantaina seitsemän aikaan illalla Kaukomaantie 19:stä. Merimaa on muistisairas.


Vihje: Auto oli ajanut ihmeellisissä paikoissa lähellä vesistöä – Kadonnutta Raisa Räisästä etsittiin sukeltajien ja kaikuluotaimen avulla MTV 05:48 19.05

Poliisi on jälleen tehnyt uusia etsintöjä lähes 19 vuotta sitten Tampereella kadonneen Raisa Räisäsen tapauksen tutkinnassa. MTV Uutisten tietojen mukaan merkkejä Räisäsen ruumista etsittiin huhti-toukokuun aikana vesistöalueella Tampereen Multisillassa.


Torniossa kadonnut muistisairas nainen löytyi iltalehti 14:41 17.05

Poliisi etsi päivällä Torniossa kadonnutta muistisairasta vanhusta. Vuonna 1938 syntynyt nainen katosi Tornion keskustasta torstaina aamukahdeksan ja -kymmenen välillä. Poliisi kertoo, että kadoksissa ollut nainen löytyi hyvässä kunnossa iltapäivällä Oulun linja-autoasemalta. Poliisi kiittää havainnoista ilmoittaneita.


Muistisairas nainen kadonnut Torniossa - vetää perässään mustaa vetolaukkua iltalehti 13:31 17.05

Poliisi etsii Torniossa kadonnutta muistisairasta vanhusta. Vuonna 1938 syntynyt nainen katosi Tornion keskustasta aamukahdeksan ja -kymmenen välillä. Naisella on yllään farkkutakki ja hän vetää perässään mustaa vetolaukkua. Nainen on hoikka, 150-senttinen ja hänellä on harmaat hiukset.


Torniossa kateissa ollut nainen löytynyt Oulun linja-autoasemalta MTV 13:29 17.05

Torniossa kadonnut iäkäs nainen on löytynyt hyvässä kunnossa, kertoo poliisi.


Muistisairas kadonnut Torniossa, poliisi kaipaa yleisövihjeitä MTV 13:29 17.05

Torniossa on kateissa muistisairas nainen.


Erika Vikmanin työkiireet vaativat veronsa – terveys petti keikan jälkeen: ”Ääni katosi kokonaan” iltasanomat 13:16 17.05

Erika Vikmanin ääni on ollut kevään ajan todella kovassa käytössä ja nyt se on kadonnut kokonaan.


Muistisairas 72-vuotias Enni on löytynyt Turussa iltalehti 18:49 16.05

Kadonnut löytyi väsyneenä, mutta muuten hyvävointisena. Muistisairas 72-vuotias Enni on löytynyt Turussa, tiedottaa poliisi. Kadonnut löytyi väsyneenä, mutta muuten hyvävointisena.


Poliisi kaipasi havaintoja Turussa kadonneesta 72-vuotiaasta Ennistä iltasanomat 18:43 16.05

Poliisi etsi Turussa kaupunginsairaalasta päivällä kadonnutta muistisairasta naista. Kadonnut on 72 -vuotias.


Muistisairas 72-vuotias Enni kadonnut Turussa - havainnon numeroon 112 iltalehti 16:44 16.05

Poliisi etsii Turussa Kaupunginsairaalasta päivällä omille teilleen lähtenyttä 72 -vuotiasta muistisairasta naista Poliisi etsii Turussa Kaupunginsairaalasta päivällä omille teilleen lähtenyttä 72 -vuotiasta muistisairasta naista. Hän on etunimeltään Enni.


Poliisi kaipaa havaintoja Turussa kadonneesta 72-vuotiaasta Ennistä iltasanomat 16:33 16.05

Poliisi etsii Turussa kaupunginsairaalasta päivällä kadonnutta muistisairasta naista. Kadonneen etunimi on Enni, ja hän on 72 -vuotias.


16-vuotias poika katosi aamuyöllä Vantaalla - soita hätänumeroon, jos tiedät hänen liikkeistään iltalehti 11:49 16.05

Poliisi julkaisi Twitterissä kuvan pojasta. 16-vuotias poika on kadonnut Vantaalla aamuyön aikana. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo asiasta Twitterissä. Poliisi kaipaa havaintoja pojan olinpaikasta. Poliisi pyytää ilmoittamaan tietoja kadonneesta hätänumeroon 112.


edessään huipputärkeä Helsingissä ”Iäkkäille isä tajuttomana sairaalaan karsintapeli Katso kuvat! Tältä kiekkomahdit – lakaisevat ongelmia maton Neuvottelut Pohjois-Korean onnistui taas Maarianhaminassa poika ei saunassa syttyi seksuaalista hyväksikäyttöä Ex-huippu-urheilijalta sodan varalle tämän tilanteen” - tunnissa maan tasalle”

Uutiset