Puhemies Lohela selvittää edus­kunnan pikku­joulujen lopettamista iltasanomat 22:03 18.12

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (sin.) selvittää Eduskuntatalon kaikkien pikkujoulujen lopettamista.


Järkyttävä takaisku Leijonille - Antti Pihlströmin olympiaunelma murskaksi iltalehti 21:54 18.12

Jokerit ja Suomen olympialeijonat menettävät valtavan palasen hyökkäysketjuistaan. Voimahyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Moskovan EHT-turnauksen päätösottelussa Venäjää vastaan. Pihlström tutkittiin tarkemmin tänään Helsingissä. Tutkimuksissa selvisi pahin mahdollinen: hyökkääjä ei ehdi kuntoutua olympialaisiin. - Pihlströmin tilanne on hyvin huono. Ranne leikataan huomenna. Jos kaikki menee nappiin, hän voi pelata kolmen kuukauden päästä, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti Jokerit-Lada-ottelun jälkeen.


USA esti turvallisuusneuvoston päätöslauselman – kaikki muut maat halusivat tuomita Jerusalem-päätöksen MTV 20:00 18.12

Yhdysvallat on käyttänyt veto-oikeuttaan YK:n turvallisuusneuvostossa ja estänyt päätöslauselman läpimenon, jolla olisi tuomittu presidentti Donald Trumpin Jerusalem-päätös.


Häkkiseltä ehdotonta ylistystä: Schumacher on kaikkien yläpuolella MTV 19:01 18.12

Formula ykkösten historiassa on yksi kuski kaikkien yläpuolella, arvioi kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen.


Häkkiselta ehdotonta ylistystä: Schumacher on kaikkien yläpuolella MTV 19:01 18.12

Formula ykkösten historiassa on yksi kuski kaikkien yläpuolella, arvioi kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen.


EU-komissio tutkii Ikean verot - epäillään epäreilun veroedun hyödyntämisestä iltalehti 16:42 18.12

Ikea on voinut saada Hollannin verojärjestelmän avulla epäreilua hyötyä. Euroopan komissio tutkii ruotsalaisen huonekalujätin Ikean veroja. EU haluaa selvittää, rikkovatko Ikean verojärjestelyt unionin sääntöjä valtiontuista. Komissio tiedotti asiasta maanantaina. - Kaikkien yritysten, pienten tai suurten, monikansallisten ja kansallisten, tulee maksaa niille kuuluvat verot. Jäsenvaltiot eivät voi antaa valikoiduille yrityksille mahdollisuutta maksaa pienempiä veroja siirtämällä keinotekoisesti voittoja muualle. Me tutkimme nyt tarkkaan Hollannin verokohtelun Inter Ikealle, komissaari Margrethe Vestager sanoo tiedotteessa.


Suomalaissotilas tunsi selässään vain ison humauksen – hetken päästä selvisi, miten läheltä luoti oli todella mennyt iltasanomat 16:33 18.12

Neuvostojoukkojen maihinnousu kesäkuussa 1944 yllätti Syvärillä olleet suomalaiset. Se uhkasi katkaista vetäytymistien. Kaikki joukot haalittiin taisteluun. Tämä on 100 tarinaa sodasta -sarjan 96. jakso.


Alkoholimyrkytyspotilasta eduskunnan pikkujouluihin hoitamaan hälytetty Päivi Räsänen Iltalehdelle: ”Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun tultiin hakemaan” iltalehti 15:20 18.12

Alkoholikeskustelu ja pikkujouluhuuma osuivat eduskunnassa pahasti päällekkäin viime viikolla. Lääkäriksi hälytetty kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) kertoo ehdottaneensa käsittelyn siirtoa. Lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) hälytettiin viime torstai-iltana myöhään venyneestä eduskunnan täysistunnosta , joka oli saanut alkoholimyrkytyksen samaan aikaan pidetyissä perussuomalaisten pikkujouluissa. - Olin juuri pyytänyt puheenvuoroa, kun minua tultiin hakemaan. Siitähän on silloin lähdettävä, kun on vakava tilanne jossa lääkäriä tarvitaan. Koen, että siinä hetkessä toimin lääkärinä enkä kansanedustajana, ja siinä mielessä en henkilöstä ja hänen tilanteestaan puhu sen enempää, Räsänen kertaa Iltalehdelle. "Että kaikki olisivat selvin päin"


Kommentti: Onko NHL:ssä loistava Pekka Rinne jo kaikkien aikojen paras suomalainen kiekkovahti? iltasanomat 12:02 18.12

Pekka Rinteellä on jo nimissään NHL:n suomalaismaalivahtien nollapeliennätys, kirjoittaa Sami Hoffrén.


Onko tässä kaikkien aikojen käsittämättömin tietovisamoka - oikea vastaus oli kirjaimellisesti nenän alla iltalehti 09:00 18.12

Espanjalaisesta Albertosta tuli ikävän piikittelyn kohde, kun hän mokasi erikoisella tavalla Ahora caigo -tietovisassa. Espanjalaisesta Albertosta tuli ikävän piikittelyn kohde, kun hän mokasi erikoisella tavalla Ahora Caigo -ohjelmassa. Albertolta kysyttiin, mikä Steve Rogers -hahmon alter ego Marvelsin Avengers-elokuvassa.


Keskustelu uudesta alkoholilaista jatkuu – "Kaikkien vuosien jälkeen kysymys etämyynnistä jää epäselväksi" MTV 08:59 18.12

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen ja Panimoliiton toimitusjohtaja Elina Ussa ruotivat aamun Huomenta Suomessa perjantaina eduskunnan hyväksymää alkoholilakia. 


Näkökulma: Sinisten suurin ongelma on latteuksilla huijaava puheenjohtaja Sampo Terho iltalehti 08:13 18.12

Sinisen tulevaisuuden suurin ongelma on sen latteuksilla valehteleva oma puheenjohtaja Sampo Terho, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. ”Luotamme suomalaiseen ihmiseen.” Okei... "Emme rakenna vastakkainasetteluja vaan ratkaisuja." Hyvä. "Meidän ainoa eturyhmämme on Suomen kansa." Jesh! "Siniset tuovat toivoa kaoottisen maailman keskelle." No nyt! "Olemme puolue, joka puhuu suoraan." Wau! "Me uudistamme, mutta inhimillisesti." Kaboow!!!! Toki poliitikkojen puheet ovat aina täynnä kliseisiä latteuksia ja valheellisia lupauksia, mutta kulttuuriministeri Sampo Terhon ensimmäinen puhe sininen tulevaisuus -puolueen kaikkien aikojen ensimmäisenä vastavalittuna puheenjohtajana on yksi poliittisen maailmanhistorian ankeimmista kokoelmista laittoman latteita poliittisia kliseitä.


Konservatiivien Pinera palaa Chilen presidentiksi MTV 06:22 18.12

Chilen presidentiksi nousee virkaa jo aiemmin hallussaan pitänyt Sebastian Pinera. Kun liki kaikki vaalien toisen kierroksen äänet oli laskettu, Pineran äänisaalis oli 55 prosenttia.


Painava puheenvuoro alansa huipulta: Suomen yleisurheilussa harjoitellaan väärällä tavalla - ”Kaikki ei ole kohdallaan” iltalehti 06:22 18.12

Biomekaniikkaan erikoistunut fysiikkavalmentaja ja athletic trainer Marko Yrjövuori palasi Suomeen keväällä 2016. NBA-seura Los Angeles Lakersin supertähden Kobe Bryantin lopetettua uransa hänen luottomiehenään toiminut Yrjövuori pakkasi laukkunsa ja palasi Turkuun. 18 vuotta Los Angelesissa ja niistä 12 vuotta Lakersissa työskennelleelle Yrjövuorelle tarttui Amerikan-vuosina laaja-alaista tietämystä fysiikkavalmennuksesta ja kehon harjoittamisesta.


Kanadan voimistelijoiden olympiavalmentajaa syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä MTV 22:21 17.12

Kanadan naisten voimistelumaajoukkueen johtajaa David Brubakeria syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Häntä kohtaan on nostettu kaikkiaan kymmenen syytettä erilaisista hyväksikäyttötapauksista. 


Uusi Tähtien sota -elokuva The Last Jedi on jo osoittautunut valtavaksi kassamagneetiksi - lipputulot jo yli 450 miljoonaa iltalehti 19:56 17.12

Star Wars Episodi VIII sai ihmiset säntäämään elokuvateattereihin. Star Wars: The Last Jedi on jo nyt osoittautunut menestyksekkääksi. Ensi-iltaviikonloppuna elokuva tuotti noin 220 miljoonaa pelkästään Pohjois-Amerikassa, kertoo Variety. Se on kaikkien aikojen toiseksi paras tulos ensi-iltaviikonloppuna. Sen edellä on ainoastaan vuoden 2015 elokuva, Star Wars: The Force Awakens.


MTV: Presidentti Niinistö toivoo, että vuotokohu vauhdittaa tiedustelulain etenemistä iltalehti 18:30 17.12

Niinistö ei usko, että Venäjällä laajasti noteeratulla HS:n artikkelilla olisi vaikutusta ulkosuhteisiin. Presidentti Sauli Niinistö sanoo , että HS:n salaisiin asiakirjoihin pohjaava, lauantaina julkaistu sotilastiedustelujuttu toivottavasti nopeuttaa uuden tiedustelulain säätämistä. - Minusta on hyvä, jos saataisiin tiedustelulaki aikaiseksi. Sehän raamittaisi aika paljon toimintaa. Sikäli kun olen ymmärtänyt, laissa on myös tarkoitus luoda valvontamekanismeja ja ne kaikki palvelevat myös tuota.


Mika Häkkinen yllätti vaimonsa - ”Ihana vuosipäiväyllätys!” iltalehti 17:07 17.12

F1-tähti Mika Häkkisen ja Marketa Remesova ovat olleet naimisissa vuoden verran. Suomen kaikkien aikojen menestynein Formula 1 -kuljettaja, lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja hänen puolisonsa Marketa Remesova juhlivat tänään hääpäiväänsä. Pariskunta avioitui Monacossa viikkoa ennen joulua vuonna 2016. Häitä juhlittiin kuitenkin kunnolla kuukautta myöhemmin Rovaniemellä.


Perheväkivalta Suomessa: Apusoittoja tulee tukilinjalle niin paljon, että kaikkiin ei ehditä vastata MTV 15:53 17.12

Läheisissä ihmissuhteissaan väkivaltaa tai sen uhkaa kokenut etsii apua usein internetin kautta. Tästä syystä näkyvyys netin hakukoneissa on ensiarvoisen tärkeää puhelimitse toimivan Nollalinjan kaltaisille palveluille, arvioi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) erikoistutkija Johanna Hietamäki.


Ruotsilta hylättiin maali ja "maali" – Tshekki riehui hurjana huippuja vastaan MTV 15:27 17.12

Tshekki voitti Venäjän EHT-turnauksessa kaikki kolme otteluaan. Viimeisestä koitoksesta irtosi sunnuntaina 4–1-voitto Ruotsista, kun sinikeltaisilta hylättiin maali ja jätettiin hyväksymättä toinenkin tilanne, jota joukkue juhli maalina.


Uutiset