IL naisten seksiturismista tunnetun Gambian yössä - ”Jotkut tulevat tänne vain naimaan ja lentävät kotiin” iltalehti 20:41 16.03

Länsi-Afrikan pikkuvaltio tunnetaan kiihkeiden lomaromanssien luvattuna maana. IL matkusti paikan päälle ottamaan selvää, millaisena seksiturismi Gambiassa näyttäytyy. Lue reportaasi kokonaisuudessaan IL Plus -palvelusta. Videolla rantapoika Lamin kertoo työstään. Iltalehden Gambia-juttukokonaisuudessa esiintyy kaikkiaan kolme samannimistä miestä. Kaikki ovat eri henkilöitä. All you need is love. Kaikki mitä tarvitset, on rakkaus.


Etelä-Afrikan ex-presidentti Zuma saa korruptiosyytteet iltasanomat 18:52 16.03

Jacob Zuma sai kaikkiaan 16 syytettä kiristyksestä, petoksista, korruptiosta ja rahanpesusta.


Villakoiria, bulldogeja ja terrierejä huonossa kunnossa - Viron eläinsuojeluliitto suomalaisnaisen pyörittämästä pentutehtaasta: ”Koirat ovat nyt turvassa” iltalehti 15:56 16.03

Virossa Tallinnan lähellä löydettiin torstaina suuri pentutehdas, jossa oli kaikkiaan 38 osin erittäin huonokuntoista koiraa. Viron eläinsuojeluliiton Pohjois-Viron osaston päällikkö Katrin Lehtveer kertoo iltalehdelle, että pentutehtaan pyörittäjä oli asunut Suomessa 25 vuotta ennen kuin muutti Viroon noin vuosi sitten. - Hän ei ole kiistänyt sitä, että on kasvattanut pentuja pikatahtiin nimenomaan myyntitarkoituksessa.


Suomalaisnainen pyöritti Virossa suurta pentutehdasta - Koirat nälkiintyneitä ja täynnä loisia iltalehti 15:09 16.03

Nainen on syyllistynyt Suomessakin pentutehtaan pyörittämiseen, minkä vuoksi hän oli siirtynyt jatkamaan toimintaansa Tallinnan lähelle. Virossa Tallinnan lähellä löydettiin torstaina suuri pentutehdas, jossa oli kaikkiaan 38 osin erittäin huonokuntoista koiraa. Pentutehdas löydettiin mökistä ja sen omistaja on suomalainen nainen.


Kuva: Ilja Kovaltshuk myi Putinilta lahjaksi saamansa ökyauton - muhkea hinta iltalehti 11:28 16.03

Vladimir Putin lahjoitti kaikille Pyeongchangissa olympiakultaa voittaneille venäläisille BMW:n X6-malliset katumaasturit. Venäjän presidentti tilasi Punaiselle torille kaikkiaan 140 katumaasturia, jotka lahjoitettiin maan olympiamitalisteille näiden vieraillessa Kremlissä paluunsa jälkeen. Pyeongchangissa olympiakultaa OAR:n nimihirviöstä voittivat miesten jääkiekkomaajoukkue ja taitoluistelija Alina Zagitova.


Tänään tv:ssä: Suomen aatelisten tanssiaisiin ei päästetä videokameroita - kuin Linnan juhlat iltalehti 07:24 16.03

Suomen aatelissukujen perinteitä käsitellään illan dokumentissa Velvoittava perintö. Blåfield, Ramsay, Rehbinder, Starck, Schildt, Wrede, Fleming, Mannerheim, Armfelt, Stålhammar, Snellmann... Matts Dumellin dokumentissa Velvoittava perintö käsitellään Suomen - ja vähän Ruotsinkin - aatelisukuja. Aatelisia sukunimiä löytyy suomesta kymmenittäin. Kaikkiaan meillä elää 175 aatelissukua, joihin kuuluu yli 6 000 jäsentä. Määrä suurenee jatkuvasti, koska yksittäiset suvut kasvavat. Sukulinjoja on kuitenkin koko ajan vähemmän. Ainakin 16 aatelissukua poistuu, kun nykyiset sukupolvet kuolevat.


Lahtelaispariskunta tehtaili petoksia - kaiveli tuntemattomien henkilötietoja roskalaatikoista, tilasi yritysten nimiin seksileluja iltalehti 13:00 15.03

Käräjillä käsitelty rikosnippu on mittava, ja rötöksiä on tehtailtu lähes taukoamatta parin vuoden ajan. Petosten rikosvahingot ovat arvioiden mukaan jopa yli sadantuhannen euron luokkaa. Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa käsiteltiin huikeisiin määriin nousevaa petosjuttua tiistaina. Syytekohtia on kaikkiaan yli 130 ja asianomistajia reippaasti yli sadan. Pääepäilty on lahtelaispariskunnan toinen osapuoli, 1980-luvun lopulla syntynyt nainen. Pääepäilty oli ollut kovimman "hankintasesongin” aikana pariin otteeseen vangittuna, mutta rikoskierrettä muutaman viikon sellissä istuminen ei katkaissut. Teot jatkuivat vapautumisen jälkeen.


Saksalaislegenda Ralf Waldmann, 51, kuoli yllättäen - vaimo ja ystävä löysivät elottomana vanhempien kotoa iltalehti 08:00 14.03

Saksalainen ex-ratamoottoripyöräilijä Ralf Waldmann on kuollut 51-vuotiaana. Vuosina 1991-2000 kaikkiaan 20 osakilpailuvoittoa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa ajanut saksalainen Ralf Waldmann löydettiin lauantaina yllättäen kuolleena. Waldmann oli kuollessaan 51-vuotias.


YK-henkilöstöä syytettiin liki 140 seksuaalisesta hyväksikäyttö­tapauksesta viime vuonna iltasanomat 02:29 14.03

YK:n alaisuudessa työskenteleviä henkilöitä syytettiin kaikkiaan 138 seksuaalisesta hyväksikäyttötapauksesta viime vuonna, ilmenee tuoreesta raportista.


Kittilä-käräjillä luettiin liuta syytteitä - erotettu kunnanjohtaja mukana Skypen kautta iltalehti 16:22 13.03

Nyt käsiteltävät rikossyytteet ajoittuvat vuosiin 2013-2015. Lapin käräjäoikeudessa on tänään luettu syytteitä suurelle joukolle Kittilän kuntapäättäjiä vyyhdessä, joka ulottuu vuosille 2013-2015. Haastehakemuksia on kaikkiaan kolme. Neljäs haaste tulee julkiseksi torstaina. Asian käsittely kestää useampia päiviä ja se käydään Lapin aluehallintoviraston juhlasalissa, koska käräjäoikeuteen ei mahtunut.


Hevoshullu Unelmahäät-pari viettää häitään 35 eläimen kanssa anoppilassa - taiteellinen sulhanen ylistää rakastaan: ”Oikea pieni vaaleanpunainen höttöpampula” iltalehti 07:33 12.03

Unelmahäät-ohjelmassa vihitään Tinderissä toisiinsa tutustunut nuoripari, joka haaveilee tulevaisuudesta perintötilallisina. Maanantain Unelmahäät-jaksossa toisensa saavat 24-vuotiaat maatalousopinnoistaan välivuotta pitävä Sonja Liukkonen ja hevosenkengittäjäksi opiskeleva Eetu Autere. Pariskunnan häitä vietetään Eetun vanhempien kotitilalla Mikkelissä. Tulevaisuudessa pari suunnittelee tilan jatkamista, sillä kaksikkoa yhdistää eläinrakkaus. Tilalla vipeltää kaikkiaan 35 eläintä aina hevosista lampaisiin ja kanoihin. Eläimet ovat myös mukana hääjuhlassa. Eetu iski silmänsä Tinderissä Sonjan kuvaan kesällä 2015. Hän kiinnostui oitis maataloutta opiskelleesta naisesta. Sonja viehättyi Eetun ulkonäöstä mutta epäröi tutustua, koska huomasi Eetun olevan hevosmiehiä. Sonjalla oli iso hevospelko, sillä hän oli satuttanut itsensä lapsena tippuessaan hevosen selästä. Kuitenkin jo ensitapaamisella vanhempiensa luona asunut Eetu vei deittinsä tutustumaan tilan eläimiin. Katukuvasta poikkeava, huomiosta nauttiva taiteellinen mies teki naiseen lähtemättömän vaikutuksen. Jo muutaman päivän kuluttua Eetu kysyi saunan lauteilla liköörin nautinnan lomassa, suostuisiko Sonja hänen tyttöystäväkseen. Sonjan hevospelkokin kaikkosi miehen myötä ja nykyään hän on innoissaan tilan töistä.


Unelmahäät-morsiamella liian pieni hääpuku, aikoo laihtua - uskoo taiteellisen miehensä varastavan räväkällä tyylillään huomion - kuvat iltalehti 14:35 11.03

Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa morsian pitää itseään laittautumattomana peikkotyttönä ja sulhanen on tyyliltään koreilevampi osapuoli. Unelmahäät-jaksossa toisensa saavat 24-vuotiaat maatalousopinnoistaan välivuotta pitävä Sonja Liukkonen ja hevosenkengittäjäksi opiskeleva Eetu Autere. Pariskunnan häitä vietetään Eetun vanhempien kotitilalla Mikkelissä. Tulevaisuudessa pari suunnittelee tilan jatkamista, sillä kaksikkoa yhdistää eläinrakkaus. Tilalla vipeltää kaikkiaan 35 eläintä aina hevosista lampaisiin ja kanoihin. Eläimet ovat myös mukana hääjuhlassa. Sonjaa miellytti jo ensitapaamisella Eetussa tämän omintakeinen pukeutumistyyli. Kuulemma nainen ei olisi minkään hupparipojan matkaan lähtenytkään. Eetu nauttii siitä, että hän todellakin erottuu massasta. Asukokonaisuuksiaan loppuun saakka viilaavan miehen rinnalla Sonja kokee itse olevansa enemmänkin vaatteista stressaamaton "peikkotyttö ja pikkulasten painajainen". Hääpäivänä Sonja suunnittelee tyylistään poiketen prinsessatyyliä kaikkine kimalluksineen.


Putous-finaalilla hurjat katsojaluvut: jakso tavoitti 1,7 miljoonaa suomalaista iltalehti 10:56 11.03

Lauantai-iltana päättynyt Putous huipentui sketsihahmokilpailun finaaliin. Kiti Kokkosen Tanhupallo vei voiton. MTV3:n viihdeohjelma Putous päättyi lauantai-iltana huikein katsojaluvuin. Yhdeksännen tuotantokauden päätösjaksoa seurasi keskimäärin peräti 1,2 miljoonaa suomalaista. Kaikkiaan ohjelma tavoitti huimat 1,7 miljoonaa katsojaa. Finaalilähetyksessä Kiti Kokkosen Tanhupallo voitti sketsihahmokilpailun. Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä jäi kakkoseksi.


Putous-finaalia katsoi yli 1,7 miljoonaa suomalaista – seuraavaksi luvassa juhlakausi! mtv 10:46 11.03

Putous huipentui eilen finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.


Putous huipentui Tanhupallon voittoon – finaalia katsoi yli 1,7 miljoonaa suomalaista mtv 10:46 11.03

Putous huipentui eilen finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.


Vesittyykö F1-kauden jännitys heti alkuunsa? Tietokoneanalyysi antoi masentavan tuloksen iltalehti 09:57 11.03

Hopeanuoli oli F1-talvitestien salainen voittaja. Eihän siitä lopulta jäänyt mitään epäselvyyttä. Mercedes-AMG-talli teki kaikkensa piilotellakseen todellista iskukykyään, muttei onnistunut edes siinä. Se ajatti kaikkiaan yli tuhat testikierrosta, W09:n kisasimulaatio sujui samaa vauhtia kuin viime vuoden paalupaikka-aika, ja vuoden 2018 malli on selvästi edeltäjäänsä rauhallisempi ajettava. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. On täysin yhdentekevää, ettei Mersulta löytynyt varastosta yhtään sarjaa hyperpehmeitä renkaita, joilla olisi voinut haastaa Ferrarin rataennätyskisaan. Hopeanuoli pakkaa W09:n konttiin, ja Melbournen satamassa se tullataan yksinkertaisesti voittajasuosikkina kahden viikon päästä ajettavaan F1-avauskisaan.


Ässien järkälepakista jäähypörssin ykkönen – nappasi tittelin jo toistamiseen MTV 20:14 10.03

Ässien puolustaja Ben Blood oli SM-liigan runkosarjassa eniten rangaistuksia kerännyt pelaaja. Blood keräsi kaiken kaikkiaan 207 jäähyminuuttia.


Räikkönen hehkui tyytyväisenä - ”Meillä on hyvä paketti” iltalehti 20:38 09.03

Kimi Räikkönen suuntaa Australian avauskisaan onnistuneen talvitestin jälkeen. Räikkönen on perjantain nopein kuljettaja, kun hänen Ferrarinsa pysäytti kellot aikaan 1.17,221. Kaikkiaan suomalaisveteraani ahkeroi peräti 157 kierrosta. - Kaiken kaikkiaan uskon, että meillä on hyvä paketti. Luonnollisesti sää testin alussa ei ollut ihanteellinen, mutta saimme tähän loppuun pari hyvää päivää, Räikkönen aloitti Ferrarin tiedotteessa.


Vanhuksia riivaava valepoliisi-ilmiö järjestäytynyttä rikollisuutta? - Oikea poliisi: ”Äärimmäisen vastenmielistä” iltalehti 12:58 09.03

Hämeen alueella rikoksia oli toista sataa viime vuonna. Teot jatkuvat edelleen. Hämeen poliisilaitoksessa kirjattiin vuonna 2017 kaikkiaan 105 kappaletta virkavallan anastus nimikkeellä rikosilmoituksia, missä petoksella on joko yritetty saada rahaa, tai sitten teko on onnistunut. Vastaavien rikosilmoitusten määrä tämän vuoden alusta on ollut viisi kappaletta. Hämeen poliisi haluaa muistuttaa kansalaisia käynnissä olevasta valepoliisi-ilmiöstä.


Uutiset