Lehman Brothers rytisi ja kaatui 10 vuotta sitten – suomalaisasianajaja muistelee kaaosta: "Vakaimmiksi uskotut istituutiot ovat polvillaan" MTV 05:45 14.09

Ilkka Perheentuvan työpaikalla, suuressa newyorkilaisiessa asianajotoimistossa, oltiin vuoden 2008 syksyllä yhtä äimistyneitä kuin kaikkialla muuallakin. Rahoitusalan jätti Lehman Brothers oli hakeutunut syyskuun 15. päivä yrityssaneeraukseen. Suomeksi sanottuna investointipankki oli konkurssissa ja kriisi oli valmis.


Ilkikuriset kuokkavieraat olivat pilata Cheekin yhtyeen viikonlopun – "Ne oli vihaisia, niitä oli kaikkialla" mtv 14:00 31.08

Cheekin taustalaulajan mukaan Lahden keikkaviikonloppu sai yllättävän käänteen.


Vettel varoittaa Hamiltonia: Automme on vahva kaikkialla MTV 20:10 28.08

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel uskoo autonsa suorituskyvyn pysyvän tasaisen vahvana formukakauden loppuun asti.


8 miestä joukkoraiskasi vuohen Intiassa – raskaana ollut eläin menehtyi stara 08:40 30.07

Seksi eläimen kanssa ei ole kaikkialla kiellettyä, mutta maailmalta kuuluu


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 30.07

Seksi eläimen kanssa ei ole kaikkialla kiellettyä, mutta maailmalta kuuluu


TS: Kela-kyydin hinta ei olekaan kaikkialla sama – 20e:n kyydissä jopa 4,83e:n ero uusisuomi 11:00 25.07

Kela-taksien hinnassa voi olla jopa 4,83 euron ero, vaikka molemmat mittarit näyttäisivät loppusummaksi 20 euroa, selviää Turun Sanomien tekemästä vertailusta.


Metsäpalovaroitus lähes koko maassa – hellevaroitus laajalla alueella iltasanomat 06:51 18.07

Metsäpalovaroitus on voimassa kaikkialla paitsi Lapissa ja Kymenlaaksossa.


”Hän oli melkein kaikkialla!” – Didier Deschamps ylisti Ranskan supertähteä MM-finaalipaikasta MTV 07:08 11.07

Kolme luotua maalipaikkaa ja neljä taklausta nostivat Manchester Unitedin tähtipelaajan Paul Pogban ylitse muiden, kun Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps toi esiin avainpelaajia jalkapallon MM-kisojen välierävoitossa Belgiaa vastaan.


Pormestari Vapaavuori Trump–Putin-tapaamisesta yrittäjille: "Pistäkää parastanne, Helsinki näkyy seuraavat viikot kaikkialla" MTV 18:57 29.06

Seuraavat kaksi viikko Helsinki valmistautuu Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaamiseen pääkaupungissa. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori muistuttaa, että vierailun aikana annettavalla kaupunkikuvalla on suuri merkitys jatkon kannalta.


Saturnuksen voi havaita tulevina öinä – katse kannattaa suunnata lähelle horisonttia iltasanomat 22:13 26.06

Planeetta jää lähes kaikkialla metsän taakse piiloon


Maailman pisin poliisi on tässä – mittaa lähes 230 senttiä! stara 19:20 14.06

Intian Punjabissa liikennepoliisina työskentelevä Jagdeep Singh herättää auktoriteettia kaikkialla. Syynä


Valmistujaisviikonloppu lämmin lähes kaikkialla? – lämpötilat yli 20 asteen Lapista etelään iltasanomat 09:15 02.06

Ensi viikolle on odotettavissa tilapäistä viilentymistä koko maahan, mutta kuivuus ei välttämättä hellitä.


Näkökulma: Tiedän jotain Olof Palmen murhasta iltalehti 18:57 23.05

Miten Palmen murha voi yhä olla ratkaisematta? pohtii Iltalehden politiikan toimittaja Juha Keskinen. Ruotsin pääministeri Olof Palme murhattiin 28.2.1986. Palme ammuttiin Tukholman keskustassa lähietäisyydeltä järeällä revolverilla kun hän oli palaamassa elokuvista vaimonsa Lisbet Palmen kanssa. Menin itse töihin Ruotsin radioon Tukholmaan 1987. Palmen murha tuntui ja näkyi kaikkialla. Edelleen kirjoitettiin ja tehtiin juttuja murhasta ja sen tutkimuksista. Kirjoitettiin myös Ruotsin sosiaalidemokraattien yksityistutkimuksista, joista nousikin skandaali.


Barack ja Michelle Obama yhteistyöhön Netflixin kanssa - tuottavat elokuvia ja tv-sarjoja iltalehti 22:47 21.05

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja vaimonsa Michelle Obama ovat tehneet sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Obamat ryhtyvät tuottamaan Netflixille ohjelmia, jotka tulevat tarjolle Netflixin palvelussa kaikkialla maailmassa, CNN kertoo. Sopimus voi kattaa niin elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja kuin tosi-tv-ohjelmiakin. Ensimmäiset Obama-tuotannot nähdään suoratoistopalvelussa aikaisintaan vuonna 2019.


Tältä näyttää 184,5 miljoonan euron Uusi lastensairaala - Muumiteema näkyy kaikkialla iltalehti 19:27 18.05

Vastavalmistunut lastensairaala saa kalusteet ja laitteet kesän aikana. Syksyllä sisään aletaan ottaa jo potilaita. Helsinkiin kovalla ennakkorummutuksella noussut Uusi lastensairaala on vihdoin valmis. Suurta huomiota jo alkutahdeistaan saanut hanke on edennyt verrattain ripeästi ja valmistunut sairaala luovutettiin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) haltuun perjantaina 18. toukokuuta. Sairaalahanke herätti paljon keskustelua projektin alussa sen rahoituksen vuoksi, sillä sairaalan rakentamiseen alettiin kerätä rahaa lahjoituksilla, suomalaisille epätyypilliseen tapaan. Hankkeen lopulliset kustannukset nousivat 184,5 miljoonaan euroon.


Hai puri 10-vuotiasta poikaa rannalla – isä ryntäsi veteen: "Näin vain verta kaikkialla" MTV 18:10 16.05

Yhdysvalloissa 10-vuotias Jei Turrell joutui yllättymään ikävästi viettäessään perheensä kanssa hauskaa päivää rannalla. Jei meni uimaan, kun hai puri häntä kyynärvarresta. 


Potilaat pulassa Helsingissä - Tietoliikennekatko jumittaa sairaaloita ja terveyskeskuksia: ”Tehdään akuutit asiat, muuta ei juuri pystytä” iltalehti 09:57 16.05

Elisan kaapelinmuutostöiden yhteydessä katkenneet Helsingin kaupungin verkkoliikenneyhteydet hankaloittavat sosiaali- ja terveysalan toimia Helsingissä keskiviikkona. Helsingin sosiaali- ja terveysala on tänään keskiviikkona papereiden varassa, sillä kaupunkia kiusaavan tietoliikennekatkon myötä kaikki potilastietojärjestelmät ovat alan ulottumattomissa. Helsingin sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen kertoo, että tietoliikennevika vaikuttaa kaikkialla.


Lämpö tekee ihmeitä! Tältä näytti Joensuussa vuosi sitten, tältä näyttää nyt - kuin kaksi eri vuodenaikaa iltalehti 20:02 14.05

Toukokuun puoliväli on ollut huomattavan lämmintä aikaa kaikkialla Suomessa, mutta pian tilanne muuttuu. Joensuulainen Juha Pitkänen otti Pielisjoen rannalla kahtena peräkkäisenä vuonna valokuvat, jotka näyttävät varsin erilaisilta, vaikka maisema ja vuodenaika on molemmissa täysin sama. - Vuosi sitten Joensuussa kärvisteltiin kolmen asteen lämpötilassa ja maisema näytti enemmän syksyiseltä. Tänään mittari kipusi 26 asteeseen ja vihreys alkaa vallata maisemaa, Pitkänen kertoo.


- IFK jatkoaikavoittoon Florence-myrskyn uhriluku nousi kaistaa ja kaksi miljardia luksushotellista sortui Madridissa

Uutiset