Kansanedustaja Antti Kaikkonen perheonnestaan: "Välillä nauretaan ja välillä itketään" mtv 11:16 14.07

Perhe-elämästä nauttiva Antti Kaikkonen aikoo opettaa tenaville uimataitoa ja remontoida vanhaa taloa kesän aikana.


Hallitus syytti oppositiota sote-uudistuksen viivästyttämisestä – Kaikkonen: ”Meno osalla eduskuntaa on ollut kuin b-luokan saippuasarjassa” iltasanomat 16:27 27.06

Hallitus puolusti sote-uudistusta pääministerin ilmoituksen jälkeen, mutta myönsi, ettei nykyinen malli ole täydellinen.


Antti Kaikkonen varoitti ”trumpcaresta” ja hyökkäsi SDP:n kimppuun: ”Pelkkää haukkumista, räksyttämistä” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä. Myöhemmin hän suorastaan hyökkäsi pääoppositiopuolueen kimppuun saatuaan puheenvuoron.


Antti Kaikkonen varoitti ”trumpcaresta” ja vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen varoitti ”Trumpcaresta” ja vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen: ”Kumpi teidän linjanne on, jatkuuko jarrutus?” uusisuomi 15:32 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vetosi voimakkaasti SDP:hen keskustan ryhmäpuheessa, jonka hän piti pääministerin ilmoituksen yhteydessä.


Antti Rinteen ja Antti Kaikkosen välillä leimahti tv:ssä: ”On voimia, jotka koettavat jarruttaa” uusisuomi 13:12 27.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen vaikutti selvästi harmistuneelta MTV:n Huomen Suomen sote-keskustelussa ja syytti oppositiota uudistuksen tahallisesta jarruttamisesta.


Orpo luonnehtii opposition sote-toimintaa poliittiseksi näytelmäksi – Rinne: "Te olette rakentaneet lehmänkauppahärvelin" MTV 10:35 27.06

Opposition ja hallituksen välinen sote-nokittelu jatkui tänään Huomenta Suomessa. Hallitusta edustivat keskustelussa keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ja kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, oppositiota SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne.


Ensi vuonna supervaalit? – Kaikkonen yhdistäisi kaikki 3, Orpo ei: ”Aikamoinen rysäys” uusisuomi 19:00 26.06

Siniset esitti tänään eduskunta-, euro- ja maakuntavaalien yhdistämistä ensi vuonna. Samaa on ehdottanut jo aiemmin demarikonkari Eero Heinäluoma.


Kaikkonen: Keskustan ryhmä yksimielisesti soten uuden aikataulun takana iltasanomat 18:33 26.06

”Parempi tehdä vaikka vähän hitaammin.”


Antti Kaikkonen: Sote-uudistus siirtyy vuodella eteenpäin – ellei ihmeitä tapahdu uusisuomi 09:20 26.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ilmoittaa Twitter-palvelussa, että sote-uudistus näyttää eduskunnan aikataulun vuoksi lykkääntyvän vuodella eteenpäin.


Keskustan Kaikkonen: Iso riski siitä, että sote-uudistus lykkääntyy vuoteen 2021 iltasanomat 16:11 25.06

Sote-valiokunta käsittelee aikataulua huomenna.


Keskustan Kaikkonen: Iso riski siitä, että sote-uudistus lykkääntyy iltasanomat 16:11 25.06

Valiokunta käsittelee aikataulua huomenna.


Kokoomus ja keskusta vakuuttavat näkemyksen sote-mietinnön aikataulusta olevan yhteinen iltasanomat 11:44 21.06

Kaikkonen: Heinäkuussakin pitää olla valmiutta tehdä ”pikkaisen töitä”.


Antti Kaikkonen kuittasi demareille: ”Näyttää tarkoittavan paluuta politiikkaan, joka vei Suomen lamaan” uusisuomi 11:23 09.06

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kaikkosen mukaan puolueen johdon on mentävä itseensä, kun pohditaan, miksi luottamus keskustaan on heikentynyt.


Aalto pitää tyrmäävänä, Kaikkonen kiittelee – näin kohua herättänyt sote-lausunto otettiin vastaan iltasanomat 18:43 01.06

Näin Antti Rinne, Touko Aalto, Simon Elo ja Antti Kaikkonen kommentoivat perustuslakivaliokunnan lausunnon sisältöä tuoreeltaan.


Antti Kaikkonen sotesta: ”Yhdessä sovitut tavoitteet edelleen voimassa” uusisuomi 17:38 01.06

Sote- ja maakuntauudistus etenee, toteaa keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen perustuslakivaliokunnan kriittisen sote-lausunnon jälkeen.


Antti Kaikkonen: Kokoomuksen sote-lipeämiset lienee nyt nähty – ”Kaivataan jäitä hattuun” iltasanomat 15:23 26.05

”Ylikuumentuneessa sote-keskustelussa kaivataan jäitä hattuun.”


Tympääntynyt Antti Kaikkonen vuotajasta: ”Pitää tonkia ja kääntää joka kivi” uusisuomi 13:42 25.05

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ei halua uskoa, että kokoomus pelaisi sote-peliä. Hän arvelee, että suurimmat sote-jarruttajat löytyvät oppositiosta.


Zyskowicz hämmensi – nyt kommentoi Antti Kaikkonen: ”Suurimmat sote-jarruttajat löytyvät oppositiosta” uusisuomi 13:42 25.05

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ei halua uskoa, että kokoomus pelaisi sote-peliä. Hän arvelee, että suurimmat sote-jarruttajat löytyvät oppositiosta.


hölmöä” ja savun käsikähmä parrakkaan myöhästymisestä ”Ehkä Moskovassa Putinin yhteinen tiedotustilaisuus Raumalaispoliisi Jouni ilmestyi Sanattoman viestinnän asiantuntija Venäjä vastaa – pyytävät

Uutiset