Rangersin loppukiri jäi kesken - Kaapo Kakon tilastot painuivat pakkaselle

yle 23:26 20.10

NY Rangers on hävinnyt nyt neljä ottelua putkeen NHL:ssä.


Ei se nyt ihan osunut! Kaapo Kakon nimi tuotti yhdysvaltalaiselle selostajalle yllättäviä vaikeuksia

iltalehti 22:47 20.10

Suomalaisten nimien lausuminen saattaa olla pohjoisamerikkalaisille vaikeaa. NHL:ssä on pelannut tällä kaudella kaikkiaan 36 suomalaista. Yksi heistä on viime kesän NHL Draftissa toisena pelaajana varattu Kaapo Kakko, joka pelaa siis ensimmäistä kauttaan New York Rangersin riveissä. Kakosta, viime kaudella alle 20-vuotiaiden ja miesten maailmanmestaruuden voittaneesta superlahjakkuudesta, on puhuttu kiekkopiireissä jo pitkään, mutta hänenkään hyvin sointuva nimensä ei ole vielä tarttunut aivan kaikkien muistiin.


Kaapo Kakon jääaika iso vitsi avauserässä – Rangersin suomalaistulokas jäi taas pakkaselle

iltalehti 22:33 20.10

New York Rangersin suomalaishyökkääjää ajetaan sisään NHL-kuvioihin varovaisin ottein. New York Rangers kohtasi NHL:n iltapäiväpelissä Vancouver Canucksin. Canucks pelasi lauantaina iltapäivällä New Jersey Devilsiä vastaan, mutta se ei näkynyt vancouverilaisten otteissa. Avauserässä Canucks luisteli Madison Square Gardenissa Rangersilta jalat alta, teki kolme maalia ja voitti niiden osumien turvin 3–2.


Kaako Kakon jääaika iso vitsi avauserässä – Rangersin suomalaistulokas jäi taas pakkaselle

iltalehti 22:33 20.10

New York Rangersin suomalaishyökkääjää ajetaan sisään NHL-kuvioihin varovaisin ottein. New York Rangers kohtasi NHL:n iltapäiväpelissä Vancouver Canucksin. Canucks pelasi lauantaina iltapäivällä New Jersey Devilsiä vastaan, mutta se ei näkynyt vancouverilaisten otteissa. Avauserässä Canucks luisteli Madison Square Gardenissa Rangersilta jalat alta, teki kolme maalia ja voitti niiden osumien turvin 3–2.


Nyt meni pahasti vihkoon – NHL-selostaja sekoili kunnolla Kaapo Kakon nimen kanssa

MTV 20:19 20.10

Suomalaisten NHL-pelaajien nimet aiheuttavat usein ongelmia pohjoisamerikkalaisille selostajille ja toimittajille. New York Rangersin tulokkaan Kaapo Kakon nimi kuuluu myös tuohon joukkoon.


Kaapo Kakon pikkuveli teki ensimmäisen maalinsa

MTV 14:18 19.10

Kaapo Kakon pikkuveli Konsta Kakko, 17, teki ensimmäisen maalinsa jääkiekon B-nuorten SM-sarjassa.


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Aikakoneen Sani löi kovat väitteet pöytään käräjillä Porissa: yhtiökumppani kaappasi kotisivut ja sabotoi

iltalehti 12:09 19.10

Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Kaapo Kakon Rangersin kotipeli ilmaiseksi, Veikkausliigan mestaruus ratkeaa – tässä viikonlopun tv-urheilut

iltasanomat 08:01 19.10

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa lauantaina Turussa Interin ja KuPSin välisessä päätöskierroksen ottelussa.


Valmentaja sanoi Kaapo Kakkoa väsyneeksi, Rangers tappioputkessa – ” Tapa, jolla hän on pelannut tähän asti, ei enää toimi”

iltalehti 08:00 19.10

New York Rangersin päävalmentajan mukaan Kaapo Kakon on löydettävä uusia tapoja menestyä kaukalossa. Suomalaistulokas Kaapo Kakon edustama New York Rangers hävisi kolmannen kerran perätysten NHL:ssä, kun Washington Capitals takoi taululle 5–2-voittolukemat. Kakko aloitti ottelun kakkosketjussa ja sai peliaikaa hieman alle 16 minuuttia.


Kaapo Kakon kova kilpailija Jack Hughes puhui parin vuoden kaksintaistelusta: ”Tämä on aika hullua”

iltasanomat 10:37 18.10

Hughes koki, että pelaajien edustamien joukkueiden välille voi hyvinkin syntyä median kaipaama vastakkainasettelu.


Kaapo Kakko ja kumppanit saivat sapiskaa saamattomuudestaan – Jack Hughes varasti huomion odotetussa kohtaamisessa

MTV 07:32 18.10

New Jersey Devils saalisti Kaapo Kakon edustaman New York Rangersin kustannuksella NHL-kauden avausvoittonsa. Tulokashyökkääjä Jack Hughes sai 5-2-kotivoitossa uransa ensimmäisen NHL-pisteen.


Joel Armia laukoi kauden neljännen maalinsa Montrealin murskavoitossa – Kakon ja Hughesin ensimmäinen kohtaaminen päättyi New Jerseyn voittoon

yle 06:20 18.10

Montreal Canadiens murskasi Minnesota Wildin lukemin 4–0.


NHL-uransa avausmaalin tempaisseen Kaapo Kakon asumisjärjestelyt hämmentävät: "Vähän odotin, että olisin saanut oman kämpän"

MTV 05:30 18.10

Kaapo Kakon ensimmäinen NHL-kausi alkoi hyvin samalla tavalla kuin viimeisin kausi jääkiekon Liigassa TPS:n paidassa. Tämän kauden avausmaali oli lähes identtinen vuoden takaisen osuman kanssa.


NHL-uransa avausmaalin tempaissut Kaapo Kakon asumisjärjestelyt hämmentävät: "Vähän odotin, että olisin saanut oman kämpän"

MTV 05:30 18.10

Kaapo Kakon ensimmäinen NHL-kausi alkoi hyvin samalla tavalla kuin viimeisin kausi jääkiekon Liigassa TPS:n paidassa. Tämän kauden avausmaali oli lähes identtinen vuoden takaisen osuman kanssa.


Kaapo Kakko sai uuden sentterin – kohtaa nenän edestä varatun Jack Hughesin

iltalehti 21:42 16.10

Ryan Strome siirtyy sivuun Rangersin kakkosketjusta. Suomen superlupaus Kaapo Kakko avasi maalihanansa NHL:ssä viime lauantaina. Turkulaislähtöinen New York Rangersin laituri veivasi komeasti kiekon reppuun Edmonton Oilersia vastaan. Kakon osuma jäi Rangersin ainoaksi kyseisessä ottelussa.


TPS:n kriisin taustalla on isompi kuvio, sanoo asiantuntija – suurin kysymysmerkki löytyy Mikko Rantasen ja Kaapo Kakon takaa

yle 20:41 16.10

Viimeksi vuonna 2010 SM-liigassa mitaleilla olleen TPS:n ongelmat juontavat syvälle.


Prime Time: Sean Bergenheim: "Hughes on vielä vähän raakile, Kakon pelikäsitys on maailman kärkiluokkaa"

jatkoaika.com 15:16 15.10

Viaplayn ja Viasatin maanantai-illan NHL-studiossa olivat framilla viime kesän varaustilaisuuden kärkinimet Jack Hughes ja Kaapo Kakko. Sean Bergenheim ja Ossi Väänänen toppuuttelivat odotuksia antoivat kummallekin pelaajalle kehuja, vaikka ensimmäisenä varatun Hughesin pistesaldo on vielä avaamatta.


Auts, miten karua! Kaapo Kakon ”kilpakumppanin” umpisurkea NHL-uran alku saa jo koomisia piirteitä

MTV 08:46 15.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä nuorten pelaajien osalta katseet ovat kääntyneet erityisesti kahteen hahmoon: Kaapo Kakkoon ja Jack Hughesiin. Näistä Hughes oli kesän NHL:n varaustilaisuuden ykkösvalinta. Jenkkihyökkääjän NHL-ura on lähtenyt kuitenkin umpisurkeasti liikkeelle.


NHL:n entinen kovanaama kuittasi Kaapo Kakon maalin jäätävällä heitolla – "Yksi maali uralla on ihan ok, mutta…"

MTV 20:43 14.10

Kaapo Kakko teki lauantaina NHL-uransa ensimmäisen maalin, kun New York Rangers hävisi Edmonton Oilersille 1–4. Superlupauksen osuma keräsi valtavasti huomiota myös sosiaalisessa mediassa.


kertoo kauhun­hetkistä Lisää lapsia

Hot topics