4-vuotias amerikkalaispoika luuli asetta leluksi, nyt hänen 2-vuotias veljensä on kuollut iltalehti 21:42 23.05

Pistooli oli poikien isän. Video: poliisi ja naapuri kertovat tapahtumista. Poliisi sai tiistaina aamupäivällä hälytyksen Louisa Countyssä Virginiassa ampumistapauksesta. Talosta löytyi kaksivuotias poika, jota oli ammuttu rintaan.


Prinssi Oscar, 2, otti vastaan Ruotsin MM-kultajoukkueen kiekkopaidassa - pokaali yltää vyötäisille iltalehti 19:00 21.05

Ruotsin kruununprinsessa Victorian perhe on ottanut vastaan MM-kisoissa voitokkaan Ruotsin joukkueen. Kaksivuotias prinssi Oscar edustaa tomerasti Tre Kronor -pelipaidassa Ruotsin hovin vastikään somessa julkaisemassa otoksessa. Prinssi on tavannut Ruotsiin maailmanmestaruuden pelanneet jääkiekkoilijat tänään maanantaina Kuninkaanlinnassa. Kultaisia mitaleita kaulassaan kantava joukkue ikuistettiin yhteiskuvaan kruununprinsessa Victorian, prinssi Danielin sekä heidän lastensa kanssa. Prinsessa Estelle, 6, seisoo otoksessa pikkuveljensä vierellä. Kultapokaali yltää pientä prinssiä vain vyötärön korkeudelle. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen .


Mikä moka! Äidin tatuointi meni yhdellä kirjaimella pieleen - perhe pani lapsen nimen vaihtoon iltalehti 16:30 16.05

Kaksivuotias ruotsalaispoika on nyt Kelvin aiemman Kevinin sijaan. Tatuointien poistot ovat yleistyneet tekniikan kehityttyä. Arkistovideo. Kolmen lapsen äiti Johanna Sandstrom Ruotsin Kyrkhultista halusi ikuistaa kahden lapsensa nimet iholleen.


Kaikki olisi voinut päättyä paljon pahemmin: 5-vuotias loukkaantui vakavasti karhun hyökkäyksessä MTV 18:18 15.05

Kaksivuotias uroskarhu hyökkäsi viisivuotiaan tytön kimppuun Coloradossa Yhdysvalloissa äitienpäivänä.


Kaksivuotias tyttö suuttui – olisi halunnut juoda viiniä stara 13:30 17.04

Välillä pienet lapset ovat todella vaativia. Kun ne haluavat jotain


Tero, 41, on rahattomana Ranskassa - Koira ja epäonninen rakkaus johtivat käsittämättömään soppaan: tytär odottaa lemmikkiään kotiin itkien iltalehti 20:27 15.04

Tero Savolainen laskee menettäneensä jo 10 000 euroa epäonnisessa tarinassaan. Tero Savolainen kertoo istuvansa Ranskassa epätoivoisena: häneltä on rahat loppu, eikä hän tiedä, saako hän enää koskaan takaisin rakasta kaksivuotiasta Pomo-koiraansa. Savolaisen tarina alkaa muutaman vuoden takaa, jolloin hänen kahdesta irlanninsusikoirastaan vanhempi kuoli kahdeksanvuotiaana. Nuorempi koira jäi yksin ja Savolainen alkoi etsiä uutta kaveria sille, koska rodulle on parempi olla toisen seurassa. Irlanninsusikoira kuuluu maailman suurimpiin koirarotuihin yhdessä tanskandoggin kanssa.


Korealaismies tappoi naapurinsa koiran ja kutsui naapurin syömään sen lihaa iltalehti 14:04 11.04

Eteläkorealainen maanviljelijä raivostui silmittömästi naapurinsa koiran haukkumisesta. Eteläkorealainen 62-vuotias mies tappoi naapurinsa koiran, keitti sen lihat ja kutsui pahaa-aavistamattoman naapurin luokseen aterialle, kertoi poliisi keskiviikkona. Tapaus on aiheuttanut suurta raivoa internetissä. 62-vuotias mies on tunnustanut teon. Hän on kertonut ärsyyntyneensä koiran jatkuvasta haukunnasta niin paljon, että heitti koiraa kivellä. Kaksivuotias welsh corgi menetti kivestä tajuntansa.


Hirveä onnettomuus ruohonleikkurin kanssa muutti urheilutähden elämän – isän syyllisyys ei katoa: ”Sen ajatteleminen järkyttää minua edelleen” iltasanomat 06:45 10.04

Uintitähti Sophie Pascoen elämä muuttui peruuttamattomasti, kun hän oli vain kaksivuotias.


Äiti pysäköi huolimattomasti: Kaksivuotias tyttö kuoli jokeen päätyneeseen autoon Britanniassa iltalehti 18:22 20.03

Ajoneuvo valui hyiseen jokeen luiskaa pitkin. Kaksivuotias Kiara Moore nostettiin ylös Cardiganin kaupungissa Teifi-joesta, johon hän oli joutunut vanhempiensa hopeanharmaassa Minissä. Tyttö kuoli Walesin yliopistollisessa sairaalassa vammoihinsa. Kiaran äiti Kim Rowlands oli pysäköinyt maanantaina ajoneuvon kadulle piipahtaakseen nopeasti perheensä ulkoiluvarusteliikkeessä. Kiaran hän jätti ajoneuvon sisään.


hävityksen talossa Pirkkalassa Irlantilaiset jahtaa pommi-iskun Onnettomuus krematoriossa risteytys ryhmäkoot houkuttivat helsinkiläisen Saako saunavuorolistoissa taas tylyä umpisurkean, se – kotitekoinen – ”Tietysti

Uutiset