Herrasmiehen kävi kalpaten Vantaalla – nuori nainen valitsi väärän ajolinjan iltasanomat 16:05 30.06

Alkoholilla oli osuutta asiaan.


Video: Siilin oli käydä kalpaten Jyväskylässä – pelastus tuli mäyräkoiran, ulkoilijan ja viranomaisen muodossa iltasanomat 21:57 21.06

Siili pääsi pälkähästä, kiitos mäyräkoiran, ulkoilijan ja viranomaisten.


KalPalle ennätyksellinen tulos - yli puoli miljoonaa voittoa jatkoaika.com 20:37 18.06

KalPa Hockey Oy teki toisella peräkkäisellä kaudella yli puolen miljoonan euron voitollisen tuloksen.


Yli puoli miljoonaa voittoa – KalPa teki mahtavan tilituloksen MTV 20:18 18.06

SM-liigassa pelaava KalPa teki ennätyksellisen tuloksen taloudellisesti viime tilikaudella.


KalPa takoi ennätyksellisen jättituloksen – voitot yli puoli miljoonaa euroa iltasanomat 18:30 18.06

KalPa selvisi SM-liigassa puolivälieriin. Taloudellisesti päättynyt tilikausi oli kuopiolaisille jättipotti.


KalPalle paha takaisku - Ikonen kuukausiksi sairastuvalle jatkoaika.com 23:39 14.06

KalPa-hyökkääjä Joni Ikonen joutuu harjoituksissa tulleen vamman vuoksi sivuun tositoimista useiksi kuukausiksi.


KalPa kutsuttiin ensi kertaa Spengler Cupiin MTV 11:07 23.05

SM-liigajoukkue KalPa osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa maailman vanhimpaan jääkiekkoturnaukseen Spengler Cupiin. Turnaus pelataan Sveitsin Davosissa joulun jälkeen.


Jarmo Kekäläinen hankki 18-vuotiaan huippulupauksen KalPasta iltasanomat 19:42 22.05

Alexandre Texier on solminut kolmivuotisen NHL-sopimuksen.


Jarmo Kekäläinen rustasi KalPan ranskalaiselle suurlupaukselle NHL-sopimuksen MTV 19:05 22.05

Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus Blue Jackets on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen KalPan Alexandre Texierin kanssa.


KalPan 18-vuotias lupaus solmi NHL-sopimuksen - Jarmo Kekäläiseltä isot kehut: ”Erittäin fiksu ja taitava pelaaja” iltalehti 18:24 22.05

KalPassa viime kaudella pelannut Alexandre Texier on allekirjoittanut Columbus Blue Jacketsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. - Alexandre on todella fiksu ja taitava pelaaja, jolla on erittäin hyvä laukaus ja erityinen pelikäsitys joka puolella jäätä, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen kuvailee seuran verkkosivuilla. Ranskalaishyökkääjä on Columbuksen oma varaus kesältä 2017. Seura huusi Texierin nimen varaustilaisuuden toisella kierroksella numerolla 45.


Leijonien puolustaja Riikolan NHL-seura selvisi: Sidney Crosbyn seurakaveriksi! iltalehti 10:50 18.05

Juuso Riikola siirtyy NHL-seura Pittsburgh Penguinsiin, kertoo TSN. Iltalehti uutisoi torstaina, että KalPassa jääkiekon SM-liigaan noussut Riikola on tehnyt NHL-sopimuksen. Nyt kanadalainen TSN kertoo, että Riikolan uusi seura on Pittsburgh Penguins, joka on voittanut Stanley Cupin yhteensä viidesti, viimeksi vuosina 2017 ja 2016.


Taas upea leijonauutinen: Suomen sensaatiopakki teki NHL-sopimuksen! iltalehti 17:18 17.05

Moni suomalaispelaaja lähtee koittamaan siipiensä kantavuutta NHL:ään ensi kaudella. Mikko Koskinen, Kaapo Kähkönen, Saku Mäenalanen, Juuso Riikola. Siinä muutama esimerkki viime aikoina NHL-sopimuksen tehneistä suomalaispelaajista. Tuorein nimi listalla on viime kaudella KalPassa pelannut puolustaja Juuso Riikola. Neljä jääkiekkomaailman sisäpiiriläistä vahvisti tänään Iltalehdelle, että Riikolan sopimus on tehty ja puolustaja pelaa ensi kaudella NHL:n itäisen konferenssin joukkueessa.


SM-liigan viihdyttävimmälle puolustajalle KHL-sopimus! MTV 16:14 17.05

KalPassa viime kaudella loistanut SM-Liigan puolustajien runkosarjan pistepörssin voittanut Mathew Maione on tehnyt sopimuksen KHL-seura Dinamo Riian kanssa.


Liigan tehopuolustaja Maione siirtyy KHL:ään - suuntana Riika jatkoaika.com 15:31 17.05

KalPassa huippukauden pelannut kanadalaispuolustaja Mathew Maione siirtyy ensi kaudeksi KHL-joukkue Dinamo Riikaan.


Kokematon leijonapakki uransa kovimpaan testiin - pelirohkeus puntarissa: ”Sehän on se mittari” iltalehti 19:47 12.05

Ensimmäisiä miesten MM-kisojaan pelaava Juuso Riikola on yksi 14:stä leijonasta, joilla ei ole lainkaan NHL-kokemusta. Video: Eeli Tolvasen tulo MM-miehistöön laittoi Leijonien ketjuja uusiksi Rauman Lukon kanssa sopimuksen tehnyt 24-vuotias puolustaja kiinnostaa monia NHL-seuroja, joten illan ottelu Kanadaa vastaan on hänelle tärkeä näyttöpaikka. NHL-sopimus jo ensi kaudeksi on KalPassa loistaneelle monipuoliselle pakille hyvinkin mahdollinen.


Saku Vesterinen palaa Kanadan juniorisarjasta KalPaan ? "Upea fiilis palata takaisin kotikaupungin seuraan" jatkoaika.com 18:22 11.05

KalPa hankki puolustukseensa 19-vuotiaan Saku Vesterisen, jonka viime kaudet ovat kuluneet Pohjois-Amerikassa.


IPK:n maalivahtiosastolle täydennystä KalPasta ? Hämäläinen ja Nevalainen jatkavat joukkueessa jatkoaika.com 17:55 09.05

Iisalmen Peli-Karhut kiinnitti Elmeri Metsävainion KalPasta ja solmi jatkosopimukset edelliskauden runkopelaajilleen Aleksi Hämäläiselle ja Juuso Nevalaiselle. Kaikkien pelaajien sopimukset kattavat yhden kauden.


IPK kiinnitti A-nuorten mestarivahdin - kahdelle runkopelaajalle jatkosopimukset jatkoaika.com 17:18 09.05

IPK täydentää maalivahtiosastonsa KalPan A-nuorissa päättyneen kauden torjuneella Elmeri Metsävainiolla. Iisalmelaisjoukkue teki lisäksi jatkosopimukset Juuso Nevalaisen ja Aleksi Hämäläisen kanssa.


Kova siirto: Leijonien SM-liigatähti on saamassa NHL-sopimuksen: ”Kiinnostuneita joukkueita on paljon” iltalehti 06:16 09.05

KalPasta Lukkoon vaihtanutta Juuso Riikolaa tuskin nähdään Raumalla ensi kaudella. Hän ei ole ehtinyt viedä edes muuttokuormaa kanaalin partaalle. Leijonien puolustaja Juuso Riikola on saamassa ensi kaudeksi NHL-sopimuksen. - Kiinnostuneita joukkueita on paljon. Se on täysin mahdollista, että hän pelaa ensi kaudella Pohjois-Amerikassa, Riikolan agentti Ari Toivonen sanoo.


KalPan "lentokenttä" pian muisto vain – jääalue pienenee merkittävästi uudistuksissa MTV 12:47 04.05

KalPa pelaa ensi syksynä kapeammassa kaukalossa kuin tähän asti. Kaukalomuutokset liittyvät suurempaan rakennuskokonaisuuteen Kuopion Niiralan alueella.


Jorvin sairaalan kuultiin olevan kateissa, Venäjän vaalisekaantumisen ”Saatoin

Uutiset