Kansanedustaja: Pullonpalautusta laajennettava – kaikkiin mahdollisiin pulloihin pantti uusisuomi 14:01 14.09

Keskustalainen kansanedustaja Anne Kalmari ehdottaa Suomen palautuspullojärjestelmän laajentamista. Kalmari on jättänyt asiasta kirjallisen kysymyksen eduskunnassa.


Valtava kalmari huuhtoutui rannalle – kuin elokuvien kauhutarinoista stara 14:00 05.09

Valtaviin mittasuhteisiin kasvavat jättiläiskalmarit ovat hurja näky. Taannoin eräällä Uudessa-Seelannissa


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 05.09

Valtaviin mittasuhteisiin kasvavat jättiläiskalmarit ovat hurja näky. Taannoin eräällä Uudessa-Seelannissa


Day Or Night In palasi voittojen tielle Kalmarissa iltasanomat 20:13 24.06

Kuraiset olosuhteet eivät hillinneet menohaluja sunnuntain päälähdössä.


Ohhoh! Kalmari yritti lisääntyä naisen kielen kanssa stara 17:20 06.06

Korealainen 63-vuotias nainen oli nauttinut ateriaksi esivalmisteltua kalmaria, kun hän


Keskustalaisten johtama työryhmä haluaa nopean netin syrjäseuduille ja 16-vuotiaat rattiin: ”Mahdollistettava kaikin keinoin” iltalehti 17:42 04.04

Harvaan asuttujen alueiden parlamentaarinen työryhmä vaatii, että valtiovalta pitää huolen maaseudun tie- ja tietoliikenteestä. Viime syksynä perustettu parlamentaarinen ryhmä työskentelee koko eduskunnan rintamana sen eteen, että Suomen harvaan asutuilla alueilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset elää yhtä nykyaikaisessa yhteiskunnassa kuin ruuhka-alueilla. Ryhmää johtaa keskustan kansanedustaja Anne Kalmari. Varapuheenjohtajana toimii Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä, joka on niin ikään keskustataustainen.


Ruotsalaisessa kiekkoseurassa kuohuu - kaksi pelaajaa pamahti paikalle humalassa iltalehti 15:54 04.04

Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Hockeyettanissa operoiva Kalmar HC on keskellä kohua. Kaksi Kalmarin pelaajaa ilmestyi humalassa tiistain harjoituksiin, uutisoi paikallislehti Barometern Oskarshamns-Tidningen. Juttua ovat jo siteeranneet valtamedian jätit Aftonbladet ja Expressen.


eduskuntaryhmältä nenilleen harvinaiset kuvat ja Järvi-Suomen derbyssä Mercedeksen lupaukselle nosti legendan paikalta katsoa hienoja palasi EUn raja­valvonnasta Puljujärven vahvat sieppaaja käveli vapauteen tiedetyksi Timo Soinin todennäköisesti Voitosta voittoon edenneen

Uutiset