Oscar Pistorius loukkaantui vankilatappelussa - käytös sai muut vangit raivostumaan iltalehti 16:25 12.12

Paralympiavoittaja Oscar Pistorius joutui tappeluun vankilassa. Tyttöystävänsä Reeva Steenkampin murhasta tuomittu Pistorius joutui tappeluun puhelimen käytön vuoksi, . Paikallismedian mukaan Pistorius, 31, piti vangeille tarkoitettua yleisöpuhelinta varattuna sen verran pitkään, että muut vangit raivostuivat ja tilanne kärjistyi tappeluksi asti. Nujakka sattui Pretorian pohjoispuolella sijaitsevassa vankilassa viime viikon keskiviikkona.


Suomen juutalaisyhteisö kohotti valmiuttaan Göteborgin polttopulloiskun jälkeen - Puheenjohtaja: ”Isku on ollut mahdollinen jo pitkään” iltalehti 16:59 10.12

Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Yaron Nadbornik sanoo, että Göteborgin seurakunnan turvallisuustilanne oli vielä lauantaina sama kuin Helsingissä. Ruotsin Göteborgissa tapahtunut synagogaisku on saanut Suomenkin juutalaisyhteisön varpailleen. Arviolta 10-20 naamioituneen hyökkääjän joukko heitteli synagogaa polttopulloilla, ennen kuin ryhmä lähti käpälämäkeen. Alueella oli Göteborgin juutalaisen seurakunnan nuorten juhlatilaisuus. Ruotsin poliisi etsii aktiivisesti tekijöitä yhteistyössä Ruotsin turvallisuuspoliisin Säpon kanssa. Kolme epäiltyä on jo otettu kiinni. Göteborgin juutalaisyhteisö on kohottanut valmiuttaan. Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Yaron Nadbornik sanoo, että Suomen juutalaisyhteisö on tehnyt saman. Vartiointia on lisätty muun muassa Kampin synagogan läheisyydessä.


Kuvat: Sauli Niinistö hurmasi kampanja-avauksessaan – junailu hymyilytti presidenttiä MTV 18:56 08.12

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön vaalikampanja alkoi tänään Helsingissä. MTV Uutisten politiikan toimittaja Antonia Bergin mukaan Kampin Narinkkatorille oli kokoontunut satapäinen joukko ihmisiä seuraamaan kampanjan ensimmäistä puhetta.  


Presidentti Niinistö avaa virallisesti kampanjansa ja hyppää viikonlopuksi vaalijunaan MTV 14:29 08.12

Istuva presidentti Sauli Niinistö avaa virallisesti presidentinvaalikampanjansa tänään iltapäivällä kello 15. MTV Uutiset seuraa avaustilaisuutta Helsingin Kampin Narinkkatorilta.


Live klo 15: Presidentti Niinistö avaa virallisesti kampanjansa ja hyppää viikonlopuksi vaalijunaan MTV 14:29 08.12

Istuva presidentti Sauli Niinistö avaa virallisesti presidentinvaalikampanjansa tänään iltapäivällä kello 15. MTV Uutiset lähettää avaustilaisuuden suorana lähetyksenä Katsomossa Helsingin Kampin Narinkkatorilta.


Siististi pukeutunut, huonoa englantia puhuva miesjoukko pummii rahaa Helsingissä – Poliisi: Voi täyttää petoksen tunnusmerkit MTV 10:55 07.12

Helsingin poliisi on saanut paljon palautetta Helsingin keskustassa ja Kampin alueella liikkuvista nuorista miehistä, jotka yrittävät pummata ohikulkijoilta rahaa.


Remu Aaltonen esiintyy Linnan juhlien jatkoilla: ”Kiiltokuvajengille vähän rock and rollia” iltalehti 11:27 05.12

Rokkilegenda Remu Aaltonen, 69, oli mukana Suomi 100 -juhlavuoden avajaisissa ja nyt hän päättää vuoden Kämpin itsenäisyyspäivän juhliin. Remu Aaltonen esiintyy hotelli Kämpissä Linnan juhlien virallisilla jatkoilla. Rokkilegenda on selvästi mielissään kunniatehtävästä.


Oscar Pistoriuksen murhatuomio kaksinkertaistui: Korkein oikeus määräsi yli 13 vuoden vankeuden iltalehti 10:24 24.11

Entisen paralympiatähden Oscar Pistoriuksen murhatuomio on korotettu korkeimmassa oikeudessa yli kaksinkertaiseksi. Pistorius murhasi tyttöystävänsä Reeva Steenkampin pariskunnan kotona helmikuussa 2013. Hän ampui Steenkampin käsiaseella kylpyhuoneen oven läpi. Pistorius puolustautui oikeudessa sillä, että luuli Steenkampia murtovarkaaksi. Oikeus tuomitsi Pistoriuksen alkujaan viiden vuoden vankeuteen. Hänet päästettiin kotiarestiin jo kymmenen kuukauden jälkeen. Valtio kuitenkin valitti tuomiosta, sillä piti alkuperäistä "järkyttävän lievänä". Heinäkuussa Pistorius vangittiin uudelleen ja tuomioksi määrättiin kuusi vuotta.


Hansulinho vei NHL 18 -turnauksen mestaruuden – ”Paremmalta ei voisi tuntua!” jatkoaika.com 20:30 19.11

SJK eSportsin Hannes ”Hansulinho” Kettunen voitti Kampin kauppakeskuksessa pelatun NHL 18 -konsolipeliturnauksen. Finaalissa kaatui hallitseva Suomen mestari Juho ”eskoeinari” Sillantaus. Mestaruus täydentää viisinkertaisen Suomen mestarin ja maailmanmestaruuskisoissa pronssia saavuttaneen miehen palkintokaappia.


Tuomas Enbuske kolumnissaan: Pahinta huumekauppaa ei käydä Piritorilla vaan K-kaupassa Töölössä iltalehti 16:36 17.11

Poliitikot väittelevät siitä, pitäisikö viinien tulla ruokakauppoihin, vaikka ne ovat olleet siellä jo vuosikausia, kirjoittaa Tuomas Enbuske. Helsingin Kampin bussiterminaalin läpi kulkee joka päivä Tampereen asukasluvun verran ihmisiä. He joutuvat pysähtymään odottaessaan busseja ja tekevät siksi heräteostoksia. Kamppi on Pohjoismaiden vilkkain paikka, ja sen ovat huomanneet myös lailliset mafiamme. Helsingin parhaalla markkinapaikalla myydään laillisesti huumeita ja uhkapelejä. Siellä nimittäin on juuri avattu Alko sekä Veikkauksen Pelaamo. Siis firmat, jotka valehtelevat yrittävänsä vähentää suomalaisten juomisen ja pelaamisen ongelmia, markkinoivat itseään juuri siinä, missä 200 000 ihmistä odottaa bussia päivittäin.


Keskustan ex-puoluesihteerin kirjaväite: ”Haaviston vaalirahoituksessa valtavia aukkoja” iltalehti 00:00 16.11

Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämppi tyrmää Korhosen väitteet. Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen väittää torstaina julkaistavassa Vallantavoittelijat-kirjassaan (Tammi), että vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston edellisen presidentinvaalikampanjan vaalirahoituksessa on "valtavia aukkoja ja pimeitä kohtia". Korhonen nostaa kirjassaan esiin muun muassa Haaviston kampanjapäällikön Riikka Kämpin palkkauksen.


Kampin kauppakeskuksessa sataa sisällä - K-Supermarketin edessä tulee kattorakenteista vettä iltalehti 19:31 18.10

Kampin kauppakeskuksen K-Supermarketin edustalla tulee kattorakenteista reippaasti vettä. Iltalehden lukijan lähettämä video näyttää, että sateenvarjolle on ollut tarvetta K-Supermarketin edustalla. - Kävin kaupassa ja sieltä lähtiessä valui vielä vettä katosta. Ilmeisesti vedentuloa yritettiin saada loppumaan, kommentoi lukija puoli seitsemän aikaan.


Uutiset