SaiPa jatkaa hurmiossa! Kärpät kaatui - jo seitsemäs voitto putkeen iltalehti 20:07 21.10

SaiPa jatkaa SM-liigassa hurjassa voittoputkessa. Se kaatoi Lappeenrannassa kotikaukalossaan liigaa johtavan Kärpät 2-1. Voitto oli kotijoukkue SaiPalle seitsemäs peräkkäin. SaiPan maalit tekivät Kim Strömberg ja kanadalainen Cody Kunyk. SaiPa-vahti Frans Tuohimaa jatkoi hyvien pelien sarjaansa torjuttuaan 28 laukausta.


Kanadalaismatkustaja haastoi lentoyhtiön oikeuteen kun sai kuohuviiniä sampanjan sijaan iltalehti 10:05 19.10

Mainoksessa luvattiin aitoa sampanjaa. Kanadalainen Daniel Macduff osti pakettiloman Kuubaan Sunwingilta. Lentoyhtiön markkinointimateriaalissa luvataan, että lennoilla on ilmainen sampanjatarjoilu. Quebecista kotoisin oleva Macduff kertoo :lle, että sai sampanjan sijaan halvempaa kuohuviiniä.


Rocktähti kuoli aivokasvaimeen vain 53-vuotiaana: Suomessa historiaa tehnyt jääkiekkolegenda murtui täysin iltalehti 23:01 18.10

Koko Kanada, pääministeri Justin Trudeauta myöten, suree legendaarisen rockmuusikon Gord Downien poismenoa. Downie, 53, oli jo pitkään kärsinyt aivokasvaimesta. Kanadalainen nukkui pois eilen perhe vierellään. Gord Downie muistetaan parhaiten The Tragically Hip -yhtyeen keulahahmona. Yhtye on nauttinut Kanadassa jättisuosiota, ja bändin 14:stä studioalbumista yhdeksän nousi maassa listaykköseksi. Tragically Hipin musiikki on ollut vakiokamaa myös jääkiekkojoukkueiden pukukopeissa, ja jääkiekkopiirit ovat ottaneet sankoin joukoin osaa suruun.


Uutiset