21 vaikuttavaa kuvaa Normandian maihinnoususta iltasanomat 08:30 06.06

Eräs toisen maailmansodan suurista käännekohdista nähtiin 6.6.1944. Yhdysvaltalaiset, britit ja kanadalaiset nousivat maihin Ranskassa. Ne saivat Normandiassa sillanpääaseman ja siitä alkoi kovien taisteluiden jälkeen hyökkäys kohti Saksaa.


Ässät palkkasi kanadalaiset kaksoset Ruotsista iltasanomat 10:49 03.06

Viime kaudella hyökkääjät pelasivat Örebron riveissä.


Ässät julkisti tuplahankinnan: Kanadalaiset kaksoset siirtyvät Poriin iltalehti 10:07 03.06

Ässät on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tyson ja Tylor Spinkin kanssa. 26-vuotiaat kanadalaiset kaksoset saapuvat Poriin SHL-seura Örebrosta, jossa he ovat pelanneet kahden viimeisen kauden ajan. Sopimukset Ässien kanssa ovat yksivuotisia.


Ässät hankki kanadalaiset kaksoset Ruotsista: "Halusimme heidät Ässien uudelleenrakennukseen mukaan" yle 10:02 03.06

Tyson ja Tylor Spink edustavat ensi kaudella Porin Ässiä.


Kanadalaiset Spinkin kaksoset Ässiin ? "Pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä" jatkoaika.com 09:58 03.06

Tyson ja Tyler Spink vahvistavat patapaitoja ensi kauden kattavalla sopimuksella.


Malesia lähettää ulkomaisia muovijätteitä takaisin länsimaihin – "Malesiasta ei tule maailman kaatopaikkaa" yle 12:02 28.05

Filippiinien presidentti uhkasi jättää kanadalaiset jätekontit Kanadan aluevesille, jos maa ei ota niitä vastaan.


Kulta-Suomen siilipuolustus sai kanadalaiset turhautumaan - NHL-tähti syytti yhtä maaleista ”tuuripompuksi” iltalehti 23:55 27.05

Kanadan joukkue katsoo antaneensa kaikkensa MM-finaalissa. Suomen puolustuspeli sai pettymyksen sekaisia kehuja hopeamitalisteilta. Kanadan maajoukkue kohtasi ennakkoarvioiden ja tilastojen valossa epätodennäköisen tappion MM-loppuottelussa, kun Marko Anttilan johtama Suomi eteni 3-1-voittoon ja kolmanteen maailmanmestaruuteensa. Suomella oli ajoittain pitkiä hyökkäyksiä ja se oli maalipaikoissa vastustajaansa vaarallisempi. Mestaruus kuitenkin ratkesi ennen kaikkea puolustuspeliin ja jatkuviin onnistumisiin oman maalin edessä. Kanadalaispelaajat kommentoivat finaalia sikäläisessä mediassa suhteellisen pettyneinä.


Leijonien soturikaksikkoon kiteytyy koko maailmanmestaruuden olemus – "Ihan h****tin tärkeä pelaaja" MTV 11:35 27.05

Leijonat juhlivat ansaittua MM-kultamitalia. Suomen yllätysvoitosta ovat intoutuneet kirjoittamaan muun muassa ruotsalaiset, venäläiset ja kanadalaiset media. Sunnuntaina Leijonat kaatoi finaalissa Kanadan lukemin 3-1.


Kommentti: MM-kisat eivät kiinnosta Kanadassa ketään, mutta yhtä pelaajaa seurataan herkeämättä: ”Tiedätkö, kuka on Kaapo Kakko?” iltalehti 16:05 26.05

Kanadalaiset eivät juuri ole MM-turnauksesta kiinnostuneita. Heitä kiinnostaa vain yksi nuori suomalainen, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Antti Halonen Montrealista. ”Ah! Olet Suomesta? Tiedätkö kuka on Kaapo Kakko”, eräs kanadalainen nuori mies kysyi heti quebeciläisessä yökerhossa kuultuaan, että olen suomalainen. Sama kysymys toistui heti toisen tyypin kohdalla. ”Hän on peto! Hänestä voi tulla uusi Teemu Selänne.” Siinä missä Winnipeg Jetsin Patrik Laine on herättänyt Kanadassa ihastusta tolkuttoman kovalla laukauksellaan, isokokoinen nuorukainen ei ole onnistunut karistamaan hitaan mörssärin mainetta. Kakon suoritteissa kiehtovat nimenomaan nopeus, mailankäsittely ja tietenkin maalintekokyky.


ilmiliekissä juoksujuhlat kasvot alaspäin – kovat juoksujuhlat – leffaputki voi olisi jo päätetty” päättää, niin sooloiluun”

Uutiset