Kuolemansairas Jorma Kalevi Kanarialla - yrittää epätoivoisesti päästä Suomeen: ”Paniikki alkaa iskeä”

iltalehti 05:33 26.03

"Kanarian keisarina" tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi haluaa epätoivoisesti päästä Kanariansaarilta Suomeen. Koronaviruksen leviäminen huolettaa konkarilaulajaa. ”Kanarian keisarina” tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 73, sai puolitoista vuotta sitten kuulla sairastavansa keuhkofibroosia. Elinaikaa lääkäri antoi viime kesäkuisessa tutkimuksessa vuoden, tai vähän enemmän. Jorma Kalevi kertoo olevansa kiusallisen tietoinen siitä, että jokainen päivä voi olla viimeinen. Koronavirus on levinnyt viime viikot ympäri maailmaa ja sen on kerrottu olevan erityisen vaarallinen riskiryhmään kuuluville. Hän on seurannut huolestuneena tilannetta Kanariansaarilla.


Frederik, 75, epäilee saaneensa koronatartunnan - kuumetta yli 40 astetta: ”Perhanan mikrofoni oli likainen”

iltalehti 21:44 24.03

Frederik epäilee saaneensa koronavirustartunnan. Iskelmätähti Frederik, 75, epäilee saaneensa koronaviruksen. Frederik palasi juuri Kanariansaarilta Suomeen värikkäiden käänteiden jälkeen. –Se tuli varmasti siellä. Minulla oli uusi puhdas mikrofoni, joka hajosi. Sain tilalle vanhan, perkeleen likaisen mikrofonin. Uskon koronan tarttuneen siitä, Frederik kertoi käheä-äänisenä Iltalehdelle.


IL erikoishaastattelu: Ex-uutisankkuri Aino Huilaja jätti työnsä - tällaista on elämä tien päällä

iltalehti 05:31 14.03

Viisi kuukautta sitten ex-uutisankkuri Aino Huilaja pakkasi puolisonsa kanssa elämänsä pakettiautoon ja lähti kiertämään maailmaa. On kulunut viisi kuukautta siitä, kun MTV3-kanavan uutisankkurina tutuksi tullut Aino Huilaja, valokuvaaja Jerry Ylkänen ja heidän irlanninterrierinsä Arska lähtivät pakettiautolla maailmalle. Vihdoin haave oravanpyörän jättämisestä toteutui, ja edessä oli uudenlainen arki neljän pyörän päällä. Viisi kuukautta myöhemmin Huilaja vastaa puhelimeen Kanariansaarilta. Liki puoli vuotta kestänyt matka on tähän mennessä vastannut odotuksia, ja uusi elämä tuntuu omalta.


Perheenisä Hannu Kanariansaarilta IS:lle: ”Jos kaikki menee hyvin, pääsemme vihdoin kohti kotia”

iltasanomat 09:43 24.02

Kanariansaarten lentojen suma purkautuu, mutta tiedonkulun vaikeudet kismittävät suomalaisperhettä.


Hinaaja upposi Atlantilla kovassa merenkäynnissä – 11 miehistön jäsenen pelätään hukkuneen

yle 21:38 28.09

Alusta oltiin siirtämässä Kanariansaarilta Guyanaan.


Hinaaja upposi Atlantilla kovassa merenkäynnissä, 11 miehistön jäsenen pelätään hukkuneen

yle 21:38 28.09

Alusta oltiin siirtämässä Kanariansaarilta Guyanaan.


Yleisurheilijan treenivideot hämmästyttävät somessa – Kanarian pomppuihme saa leuat loksahtamaan: ”Oletko edes ihminen?”

iltalehti 14:19 20.07

Espanjalaisurheilija taitaa kaksi lajia. Simón Siveiro on Espanjan Kanariansaarilta kotoisin oleva yleisurheilija. Siveiron päälaji on korkeushyppy, mutta hän kilpailee myös kolmiloikassa. Hänen paras tuloksensa kakkoslajissa on 14,61 metriä tällä kaudella.


Hot topics