Ex-huippukiekkoilija veti kokaiinia ja löi krapulassa naispoliisia nyrkillä naamaan - sai tuomion iltalehti 09:32 20.01

Norjan entinen maajoukkuejääkiekkoilija on joutunut ongelmiin. Ruotsin SHL:ssäkin kiekkoillut mies hyökkäsi taannoin naispoliisin kimppuun, kun tämä oli herättänyt hänet rankan bileillan jälkeen. Norjan TV2-kanavan mukaan tähtikiekkoilija oli lyönyt naista nyrkillä naamaan ja kuristanut tätä. Poliisi oli hälytetty paikalle murtovarkausepäilyn vuoksi. Aggressiivinen käytös johti siihen, että poliisin oli pakko käyttää pamppua lätkäjätkän taltuttamiseksi. Naispoliisin kollegan saavuttua paikalle kiekkoilija saatiin lopulta käsirautoihin.


Edellisen asiakkaan kuitti löi ällikällä Bassoradion juontajan pankkiautomaatilla - somessakin hämmästellään: ”Mä en edes osaa lukea noin pitkiä lukuja” iltalehti 21:37 19.01

Bassoradio-radiokanavan Tuomas ”Tuke” Tuomi-Nikula jakoi kuvan pankkiautomaattireissultaan. Bassoradio-radiokanavan hauska Instagram-kuva on kerännyt hämmästelyä somessa. Kanava jakoi kuvan juontaja Tuomas "Tuke" Tuomi-Nikulan käytyä Helsingissä pankkiautomaatilla. Tuomi-Nikula huomasi edellisen asiakkaan unohtaneen kuittinsa automaatille. Bassoradio julkaisi Instagram-tilillään kuvan kuitista. Kuitin mukaan edellinen asiakas oli nostanut rahaa 240 euroa ja tilin saldo oli näyttänyt huimat 116 891 euroa.


Iskelmä: TVOF-voittaja Antti Railio laihtui vuodessa lähes 50 kiloa - vuoteen mahtui myös ero: ”Se vei syviin vesiin” iltalehti 20:51 19.01

Laulaja Antti Railio kertoo Iskelmä-radiokanavalle rankasta vuodestaan. Laulaja Antti Railio nousi suureen julkisuuteen voitettuaan The Voice of Finland -kilpailun vuonna 2013. Tuoreessa Iskelmä-radiokanavan haastattelussa Railio kertoo viimeisen vuoden olleen monella tapaa haastava.


KL: Duudsoneille miljoonasopimus Hollywoodiin - uusi nettisarja kalliimpi kuin suomalaiselokuvat iltalehti 09:37 18.01

Kauppalehden mukaan Huippujengin jenkkiversion budjetti ylittää useamman suomalaisen elokuvan tuotantokustannukset. Duudsonit-viihderyhmän Rabbit Films on myynyt ja tuottanut Googlelle tv-sarjan Yhdysvaltojen markkinoille. Kyseessä on Suomessa Rabbit Filmsin luovan johtajan, Tuomas Summasen, johdolla kehitetyn Huippujengi-formaatin amerikkalaisversio, Ultimate Expedition. Se tulee olemaan Googlen omistaman maksullisen YouTube Red -kanavan suurin ei-fiktiivinen tv-tuotanto tähän asti.


Rikosdraama Aallonmurtaja starttaa Maikkarilla – pääosassa Kultaisella Venlalla palkittu Maria Ylipää mtv 14:45 17.01

Näyttävä kotimainen draamasarja Aallonmurtaja nähdään MTV3-kanavan sunnuntai-illoissa 4. helmikuuta alkaen.


Kiira Korpi ja Petra-sisko talvitunnelmissa - kuin kaksi marjaa! Vastanainut sisko huipensi häämatkansa New Yorkiin iltalehti 21:37 16.01

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi iloitsee Instagramissa perhetapaamisesta New Yorkissa. Ex-taitoluistelija Kiira Korven Petra-sisko juhli uudenvuoden aattona häitään. Petra meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Markku Wettenrannan kanssa. Wettenranta tunnetaan Tasis-taitelijanimeä käyttävänä räppärinä. Hän on kuulunut Kapasiteettiyksikkö-yhtyeeseen. Petra työskentelee AVA-kanavan kanavahostessina ja hyvinvointibloggaajana. Vastanainut pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa häämatkansa alkaneen Islannista. Seuraavana kohteena on ollut Antiguan paratiisisaari Karibianmerellä. Nyt aviopari on kaiken kukkuraksi päätynyt sukuloimaan New Yorkiin.


Lintu photobombasi säätiedotuksen – valtava nokka ilmestyi meteorologin taakse stara 18:00 16.01

San Franciscon KTVU-kanavan säätiedotusta seuranneet saivat taannoin yllättyä hauskalla tavalla.


Maria Veitola vierailee tv-ohjelmassaan Sipilöiden kodissa – juontaja yllättyi hulppeassa paikassa yhdestä asiasta iltasanomat 14:08 15.01

Maria Veitolan ohjelmaan lisättiin MTV3-kanavan mukaan bonusjakso, jossa juontaja vierailee Yökylässä Sipilän Sipoon-kodissa.


HBO-pomo kertoo, miksi Game of Thrones palaa vasta vuonna 2019 - ”Dan ja Dave eivät istuneet rannalla odottelemassa töihin paluuta” iltalehti 20:58 13.01

Casey Bloys vahvisti fanien epäilykset siitä, että tekijät itse halusivat ylimääräistä aikaa sarjan viimeisiä jaksoja varten. HBO-kanavan johtava ohjelmistopäällikkö on ottanut kantaa keskusteluun siitä, miksi jättimenestykseen kohonneen Game of Thrones -sarjan uusia jaksoja saadaan odottaa niin kauan. Game of Thronesin seuraava tuotantokausi nähdään vuonna 2019. Tuotantokausi on samalla fantasiasarjan viimeinen. Yleensä uusi tuotantokausi on valmistunut vuoden välein.


Teollisuusrakennuksessa roihusi Närpiössä - palo levisi ilmastointikanavaa pitkin iltalehti 19:21 12.01

Palo oli syttynyt sen aikana, kun maalaustyöntekijät pitivät taukoa. Teollisuusrakennus oli tänään tulessa Vaasan lähistöllä sijaitsevassa Närpiössä. Isoksi luokiteltu palo sai alkunsa maalausboksista. Palo oli syttynyt sillä välin, kun maalaajat pitivät taukoa. Palo sai päivystävän paloesimiehen Magnus Hällbackan mukaan ilmeisesti alkunsa ilmastointikanavan sisällä olevasta puhaltimesta, joka imee ilmaa maalausboksista ulos. Nyt puhallin oli mennyt oikosulkuun ja syttynyt tuleen. Palo oli levinnyt ilmastointikanavia pitkin takaisin maalausboksiin.


Poliisijärjestöjen Liitto vastustaa vasikointilinjaa - ”Eettinen kanava ei lisää eettisyyttä” iltalehti 19:20 12.01

- Kanavan toteuttamismuoto, jossa työntekijät voivat anonyymisti tehdä ilmoituksia toisistaan, on vähintäänkin arveluttava, toteaa Suomen Poliisijärjestöjen Liitto. Poliisiliitto (SPJL) otti kantaa Iltalehden uutisoimaan ilmiantokanavaan perjantaina lähettämässään jäsenkirjeessä. Liitto toteaa, että "Poliisin eettisen kanavan" käyttöönotto on puhuttanut erityisesti kanavaa pilotoivissa Helsingin poliisilaitoksessa ja KRP:ssä työskenteleviä jäseniään.


Ruotsalaislegenda Patrik Sjöberg edusti yli 30 vuotta nuoremman saamelaismissin kanssa - näpäytti suhdehuhuista kysynyttä toimittajaa iltalehti 17:45 12.01

Entinen yleisurheilutähti Patrik Sjöberg, 53, saapui edustustilaisuuteen 22-vuotiaan missin Ida Ovmarin kanssa. Sjöberg ja Ovmar osallistuivat yhdessä ruotsalaisen TV4-kanavan järjestämään syövänvastaista työtä tukevaan gaalaan. mukaan Sjöberg ja Ovmar eivät myöntäneet mutta eivät myöskään kieltäneet suhdetta.


"Aivan huikea juttu" – Legendojen Tulosruutu sai katsojat ihastelemaan MTV 09:20 12.01

MTV3-kanavan toimittajakonkareiden luotsaama torstai-illan Tulosruutu otettiin erittäin positiivisesti vastaan tv-katsojien keskuudessa.


"Aivan huikea juttu" – Legendojen Tulosruutu sai katsojilta positiivisen vastaanoton MTV 09:20 12.01

MTV3-kanavan toimittajakonkareiden luotsaama torstai-illan Tulosruutu otettiin erittäin postiivisesti vastaan tv-katsojien keskuudessa.


Kaksi poliisia keskusteli kuntosalilla, toinen mainitsi töiden vähyydestä - pomo joutui puhutteluun iltalehti 08:51 12.01

Kevyt heitto töiden vähäisyydestä johti nimettömään ilmoitukseen. Hetken kuluttua päällikkö joutui vakavaan puhutteluun. Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kuntosalilla treenannut poliisi ei voinut aavistaa, että hänen kollegalleen heittämänsä tokaisu työn vähäisyydestä johtaisi vakaviin seuraamuksiin.


Kaksi poliisia keskusteli kuntosalilla - toinen huomautti töiden vähyydestä ja joutui puhutteluun iltalehti 07:14 12.01

Kevyt heitto töiden vähäisyydestä johti nimettömään ilmoitukseen ja sitä kautta päällikön vakavaan puhutteluun Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kuntosalilla treenannut poliisi ei voinut aavistaa, että hänen kollegalleen heittämänsä tokaisu työn vähäisyydestä johtaisi vakaviin seuraamuksiin.


Poliiseja kehotetaan käräyttämään työkavereitaan - ”kavalluskanava” herättää suuttumusta iltalehti 07:04 12.01

Poliisihallitus on avannut sisäisen kanavan, jolla poliisit voivat käräyttää kollegoitaan anonyymisti. Sisäinen vasikointikanava herättää poliisin sisällä suuttumusta ja vastustusta. Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kaikessa hiljaisuudessa käynnistetty vasikointikanava kannustaa poliiseja käryttämään kollegansa.


Venäjän Yhdysvaltain-suurlähetystö: ”Tiedotusvälineitämme painostetaan” iltalehti 12:21 11.01

USA jatkaa venäläisten tiedotusvälineiden painostamista ja journalistien vainoamista, väittää Venäjän Yhdysvaltain-suurlähetystö. Venäjän Yhdysvaltain-suurlähetystö valitti jälleen siitä, että venäläisiä tiedotusvälineitä painostetaan. - USA jatkaa venäläisten tiedotusvälineiden painostamista. Tänään selvisi, että uutistoimisto Sputnikille sisältöä tuottava RIA Global -yhtiö voi jatkaa toimintaansa ainoastaan, mikäli rekisteröityy "ulkomaiseksi agentiksi". Tällaiset toimet ovat haitallisia journalististen yhteisöjen normaalille työskentelylle ja ovat perustana kaikenlaisille rajoituksille, mistä hyvä esimerkki on RT-televisiokanavan akkreditoinnin kieltäminen Yhdysvaltain kongressissa, kommentoi suurlähetystö keskiviikkona julkaistussa tiedotteessaan.


Voice: Moottoritie on kuuma -megahitistä paljastui kiusallinen salaisuus – tunnettu kitarariffi onkin varastettu iltasanomat 19:47 10.01

Voice-kanavan radio-podcastissa paljastuu yllättävä salaisuus legendaarisen suomirock-biisin taustalta.


Kansanedustaja raivostui olympiakiekon televisioinnista Ylelle - aikoo valmistella lakialoitteen iltalehti 12:40 10.01

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) hämmästyi kuullessaan, että Suomen kiekkopelit olympialaisissa eivät kenties näy kaikissa kotitalouksissa. Hän toivoo Yleltä pikaisia toimia asian korjaamiseksi. Pyeongchangin olympiakiekon lähetysoikeudet ovat Suomessa yksinoikeudella Discoverylla. Monikansallinen yhtiö on tehnyt olympiaoikeuksista rahakkaan sopimuksen. Leijonien kiekkopelit näkyvät Suomessa ilmaiseksi TV5-kanavalla. Kanavan näkyvyysalue on 96 prosenttia Suomen kotitalouksista.


Uutiset