Moottoritiesilta romahti Italiassa, kymmenien pelätään kuolleen uusisuomi 14:49 14.08

Lukuisia ihmisiä uskotaan kuolleen moottoritiesillan romahduksessa Italian Genovassa, kansainvälinen media kertoo.


Seiväshyppytähden matka louisianalaisesta pikkupojasta Ruotsin sankariksi – kaikki alkoi Facebook-viestistä MTV 16:05 13.08

Berliinin EM-kisoissa sensaatiomaisesti seiväshypyssä kultaa voittaneesta Armand Duplantisista tuli yhdessä illassa kansainvälinen yleisurheilutähti. Miehen matka seiväshypyn eliitin joukkoon alkoi mielenkiintoisella tavalla. Kaikki alkoi yhdestä Facebook-viestistä. 


Onko tässä Euroopan etsityin suomalainen? Mike Soldieria etsii sekä Interpol että Europol – mies pakenee vuosien huumetuomiota MTV 06:08 10.08

Sekä kansainvälinen poliisijärjestö Interpol että EU:n laivalvontavirasto Europol ovat etsintäkuuluttaneet suomalaisen Mike Soldierin. Soldier on tuomittu vankeusrangaistukseen, mutta häntä ei ole saatu toimitettua istumaan tuomiotaan.


Maailmankuulu twerkkaaja saapuu Suomeen – Geri Hoopsilla on miljoona seuraajaa ja melkoiset pakarat: ”Viikonlopusta tulee hauska ja hikinen” iltasanomat 21:45 09.08

Pakaroiden heiluttaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa kuin nyt. Elokuun lopussa Suomen ensimmäiselle ja ainoalle twerk-koululle saapuu alan kansainvälinen supertähti.


Suomalaissarjakuvasta tuli kansainvälinen jättihitti – kiinalaiset samaistuvat joukolla ”Mattiin” iltasanomat 14:40 06.08

Karoliina Korhosen huippusuosittua Finnish Nightmares -sarjakuvaa hehkutetaan ulkomaisilla sivustoilla.


WADA rankaisi Ruotsin antidopinglaboratiota – ei yllä enää kansainvälisien kriteerien tasolle MTV 17:59 03.08

Kansainvälinen antidopingliitto Wada on rankaissut ruotsalaista antidopinglaboratoriota, joka sijaitsee Karoliinisessa yliopistosairaalassa Tukholman Huddingessa.


Kansainvälinen etsintäkuulutus tehty: Varkaat ryöstivät mittaamattoman arvokkaita kruununjalokiviä Ruotsissa MTV 12:55 01.08

Ruotsissa on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus kahdesta tuomiokirkon ryöstäneestä varkaasta. Asiasta kertoo muun muassa sanomalehti Expressen.


Uusi varoitus Kreikan tilanteesta – IMF: Lisää velkahelpotuksia voidaan tarvita uusisuomi 19:46 31.07

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF varoittaa Euroopan maita Kreikan tilanteesta. IMF:n mukaan Kreikka saattaa tarvita lisää velkahelpotuksia.


Suomea Miss Plus World -kilpailussa edustanut Niina Kuhta palkittiin erikoispalkinnolla – ”Olemme hyvin tyytyväisiä sijoitukseen” iltasanomat 20:30 28.07

Kansainvälinen Miss Plus World -missikilpailu järjestettiin nyt ensimmäisen kerran. Tuomarit kehuivat Suomen edustajan olemusta ja sanavalmiutta.


FIA lätkäisi Sauberille 5 000 euron sakot – ruotsalaiskuski päästettiin radalle rengas huonosti kiinnitettynä MTV 06:00 28.07

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA on antanut Sauberille 5 000 euron sakot Unkarin GP:n toisten vapaiden harjoitusten tapahtumien johdosta.


IAAF piti Venäjän yleisurheilupannan voimassa: "Ei vielä riitä" MTV 22:48 27.07

Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF jatkaa Venäjän yleisurheilun kilpailukieltoa.


Ferrarin suruaika huomioitu – Räikkönen ja Arrivabene vapautettiin poikkeuksellisesti mediavastuista MTV 14:40 26.07

Kansainvälinen Autoliitto FIA on päättänyt vapauttaa Ferrarin kuljettajan Kimi Räikkösen ja tallipäällikön Maurizio Arrivabenen lehdistötilaisuuksista Unkarissa.


Kilpailijoilta yhä epäilyksiä Ferrarin ylle: ”Jotain siellä on tekeillä – ei ole normaalia” MTV 10:38 26.07

Ferrari on kesän aikana löytänyt lisätehoja, mikä hämmästyttää kilpailijoita. Kansainvälinen autoliitto FIA tosin tyrmää väitteet laittomuuksista.


Maailman paras miesvalmentaja -ehdokkaat julki – pysyykö valtikka ranskalaisilla? MTV 18:46 24.07

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on julkistanut ehdokkaansa maailman parhaaksi miesvalmentajaksi. Listalta löytyy viisi maajoukkuevalmentajaa ja viisi seurajoukkuevalmentajaa. 


Maailman paras miesjalkapalloilija -ehdokkaat julkistettiin – missä on Neymar? MTV 18:10 24.07

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkisti tänään ehdokkaat maailman parhaimmaksi miesjalkapalloilijaksi. Listalta puuttuu Brasilian supertähti Neymar. 


FIA selittää Lewis Hamiltonin rangaistusta – tutkinnan aloitus kesti yli tunnin MTV 06:48 23.07

Kansainvälinen autoliitto FIA selittää viivettä Lewis Hamilton tapauksen tutkimisen aloittamisessa Saksan GP:ssä. Hamilton leikkasi varikkoväylältä nurmikon yli takaisin radalle.


FIA selvittää Lewis Hamiltonin rangaistusta – tutkinnan aloitus kesti yli tunnin MTV 06:48 23.07

Kansainvälinen autoliitto FIA selittää viivettä Lewis Hamilton tapauksen tutkimisen aloittamisessa Saksan GP:ssä. Hamilton leikkasi varikkoväylältä nurmikon yli takaisin radalle.


Koripallomaaottelussa nähtiin käsittämätön joukkotappelu – FIBA julkaisi pitkän listan rangaistuksia MTV 11:15 19.07

Koripallon MM-karsintaottelussa Australian ja Filippiinien välillä puhkesi raju joukkotappelu, johon osallistui lukuisia henkilöitä molempien joukkueiden riveistä. Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on jakanut nyt pitkän listan rangaistuksia tapaukseen liittyen.


Huippukokous ja uskomaton sää saivat Suomi-kuvan kovaan nosteeseen – kansainvälinen media kiittelee: "Tulen takaisin lomalle" MTV 07:36 18.07

Kansainvälinen media on ollut erittäin tyytyväinen huippukokouksen järjestelyihin. Kiitosta on jaettu niin suoraan järjestäjille kuin sosiaalisessa mediassakin. Ulkoministeriössä uskotaan, että Suomen maakuva on nyt kovassa nosteessa ja hyödyt ovat pitkäkestoisia.


Amerikkalainen Lynx elää kivikauden elämää Yli-Iissä – tekee vaatteet itse poronnahasta, ruokaa nuotiolla iltasanomat 10:59 17.07

Kansainvälinen ryhmä, johon Lynx Vilden kuuluu on muokannut 24 poronnahkaa vaatteikseen.


että autoja on jälkipyykki on kuukausipalkka maalle – torilla –

Uutiset