Asiantuntija HS:n tiedustelujutusta: Joku rikos on tapahtunut, mutta ei välttämättä lehden päässä – "Viranomaiset yrittävät pelotella Hesaria" MTV 20:48 17.12

Kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheininin mukaan Helsingin Sanomat ei välttämättä ole syyllistynyt rikokseen uutisoidessaan Puolustusvoimien sotilastiedustelusta.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana! iltalehti 15:55 17.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Tunnistaisitko? Takavuosien maalitykin selfie yllätti monet - tältä Didier Drogba näyttää nykyään iltalehti 15:34 17.12

Pitkät hiukset on yhdistetty Didier Drogbaan niin vahvasti, että hiusten ajeleminen ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen. Drogba teki Chelsean paidassa 104 valioliigamaalia 254 pelissä. Norsunluurannikkolainen hyökkääjä voitti Valioliigan maalikuninkuuden kahdesti, kausilla 2006-07 ja 2009-10. 39-vuotias Drogba pelaa nykyään Yhdysvaltain jalkapallon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Phoenix Rising FC:ssä, missä hän on tehnyt tällä kaudella 10 maalia 14 pelissä.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana - jatkuuko Dortmundin nousu? iltalehti 18:57 16.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana - Lukas Hradeckyn Frankfurt kohtaa sarjakakkosen iltalehti 15:15 16.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Torjuuko Lukas Hradecky Frankfurtin voittoon? Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi. Eintracht Frankfurt-Schalke 04 la kello 16.30


Yleisöennätys luvassa – mäkiviikon avaukseen huikea ryntäys MTV 19:59 15.12

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n mukaan on selvää, että mäkiviikon avauskilpailuun Saksan Oberstdorfiin on tulossa ennätysyleisö.


FIA-pomo jyrähtää: Mersun ja Ferrarin autot liian luotettavia MTV 13:48 15.12

F1-sarjan autot ovat saavuttaneet luotettavuudessaan turhan kovan tason, katsoo Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtja Jean Todt.


Neljä pointtia: Tämän takia Suomen ja Ruotsin jääkiekkoliigat kannattaisi yhdistää MTV 06:50 15.12

Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtajan Rene Faselin ehdotus Suomen ja Ruotsin yhteisestä liigasta on kiehtova. Ajatusta kuuden suomalaisen ja kuuden ruotsalaisen joukkueen sarjasta puoltaa neljä pointtia.


Suomen ja Ruotsin jääkiekkoliigat yhteen? Typerä ehdotus vai mahdollisuus? uusisuomi 20:20 14.12

Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel väläytti torstaina Moskovassa järjestetyssä jääkiekon tulevaisuuden kehittämiseen keskittyneessä konferenssissa, että Eurooppaan pitäisi rakentaa ylikansallinen jääkiekkoliiga, joka voisi olla vastine NHL:lle.


Sipilä palkitsi Angela Merkelin Suomen ensimmäisellä tasa-arvopalkinnolla iltalehti 19:43 14.12

Suomen hallitus antoi ensimmäisen tasa-arvopalkinnon Saksan liittokansleri Angela Merkelille. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ojensi Brysselissä Eurooppa-neuvoston yhteydessä torstaina Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi perustetun ensimmäisen kansainvälisen tasa-arvopalkinnon Saksan liittokansleri Angela Merkelille. Palkinto myönnetään Merkelille tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta maailmanlaajuisesta toiminnastaan ihmisarvon ja ihmisoikeuksien puolustajana sekä naisten ja tyttöjen puolestapuhujana.


Kummola paljastaa: Kaksi uutta venäläisjääkiekkoilijaa saamassa ikuisen olympiapannan MTV 19:11 14.12

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n varapuheenjohtaja Kalervo Kummola vahvistaa, että venäläiset naisjääkiekkoilijat voivat IIHF:n puolesta osallistua Pyeongchangin talviolympialaisiin ensi helmikuussa. 


Hurja ehdotus: Yhdistetään Suomen ja Ruotsin jääkiekkoliigat – Jokerit-pomo tukee MTV 18:25 14.12

Miltä kuulostaisi Suomen ja Ruotsin yhteinen jääkiekkoliiga? Ehdotuksen heittää ilmaan vahvaa eurooppalaista liigaa hamuava Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Rene Fasel.


No nyt on villi ehdotus: Kansainvälisen jääkiekkoliiton iso pomo esitti Suomen ja Ruotsin liigojen yhdistämistä! iltalehti 15:33 14.12

IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel esitti Aftonbladetin mukaan melkoisen vision pohjoismaisesta pääsarjakiekkoilusta. Jääkiekkopamppu osallistui Moskovan EHT-turnauksen yhteydessä järjestettyyn keskustelupaneeliin. Fasel on huolissaan siitä, ettei Euroopassa ole riittävästi hyviä seurajoukkueita. - Haluan todeta, että olen vakuuttunut siitä, että on välttämätöntä luoda koko Euroopan laajuinen liiga, Fasel sanoi.


Vladimir Putinilta yllättävä tunnustus dopingista: ”Sääntöjen rikkomista on tapahtunut” iltasanomat 13:13 14.12

Venäjän presidentti kommentoi Kansainvälisen olympiakomitean Venäjälle antamia rangaistuksia Moskovassa pitämässä laajassa mediatilaisuudessa.


Ilmastonmuutokseen vaikuttavalle suomalaistutkijalle alansa korkein kansainvälinen palkinto iltalehti 08:30 14.12

VTT:n kitkatutkija, professori Kenneth Holmberg on saanut alan arvostetuimman kansainvälisen palkinnon. Kenneth Holmberg palkittiin Tribology Gold Medal Award -palkinnolla pitkäaikaisista tutkimuksistaan ja huomattavista saavutuksistaan materiaali- ja kitkatutkimuksen alalla. Palkintoa pidetään "tribologian Nobelina", koska valinnassa käytetään Nobel-palkinnon myöntömenettelyä. Tribologia tarkoittaa poikkitieteellistä tutkimusaluetta, joka tarkastelee kosketuspintojen kitkaan, kulumiseen ja voiteluun liittyviä ilmiöitä.


Traaginen luotsiveneonnettomuus huomattiin maailmalla: Tiiviistä yhteisöstä satoi osanottoja Suomeen iltalehti 16:37 13.12

Luotsiveneonnettomuus järkytti myös ulkomaiden luotsiyhteisöä. Suomalaisille luotseille ja kuolleiden veneenkuljettajien omaisille sataa tukea ja osanottoja maailmalta. - Olimme järkyttyneitä kuultuamme tästä tapauksesta ja surusta menetettyänne kolleganne perjantaina. Otamme osaa perheiden ja kollegoiden suruun traagisen menetyksen johdosta kaikkien maailmalla toimivien luotsien ja Kansainvälisen Luotsiliiton puolesta, puheenjohtaja Nick Cutmore kirjoitti.


Uutiset