Petteri Orpo pitää Veera Ruohon saamaa vihapostia käsittämättömänä: ”Säälittävää toimintaa” uusisuomi 11:33 22.06

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo pitää täysin käsittämättömänä, että kansanedustaja Veera Ruoho (kok.) on joutunut ensin eduskunnassa häirinnän kohteeksi ja saa nyt vihapostia.


Perussuomalaiset ei kelpaa Sdp:lle hallitukseen iltasanomat 09:02 20.06

Sdp:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta sanoo Setä Arkadia -podcastissa, että jos Sdp on pääministeripuolue, muu ei ole varmaa kuin se, että Perussuomalaisilla ei ole hallitukseen asiaa.


Kansalaispuolue: Käräjäoikeus hylkäsi Paavo Väyrysen kanteen – "Väyrysen henkilökohtaiset pelit eivät enää vaikuta puolueen toimintaan" MTV 11:12 19.06

Helsingin käräjäoikeus on kumonnut kansanedustaja Paavo Väyrysen kanteen, kertoo kansalaispuolue tiedotteessaan.


Syyttäjä valittaa Teuvo Hakkaraisen tuomiosta: "Lähden hakemaan 60 päivää ehdollista vankeutta" MTV 09:27 19.06

Syyttäjä Eija Velitski valittaa kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) tuomiosta hovioikeuteen.


Näkökulma: Teuvo Hakkaraisen tuomio ja jatko kansanedustajana – näin sanoo laki uusisuomi 13:36 18.06

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen 45 päiväsakkoon pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta.


Yle: Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta uusisuomi 12:45 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) on tuomittu edustajakollegansa Veera Ruohon (kok.) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelua sakkorangaistukseen. Muun muassa Yle kertoo, että oikeus määräsi Hakkaraiselle 45 päiväsakon rangaistuksen.


Hakkaraisen uhriksi joutunut Ruoho tuomion jälkeen: Törkypalaute vahvistanut sitä, että tällaisia asioita ei voi vaieta iltasanomat 12:23 18.06

Kansanedustaja Veera Ruoho (kok.) sanoi kollegansa Teuvo Hakkaraisen (ps.) saaman tuomion jälkeen, että prosessi on ollut hyvin raskas.


Pahoinpitelystä ja ahdistelusta syytetty Teuvo Hakkarainen selvisi sakoilla iltasanomat 11:02 18.06

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta 45 päiväsakkoon.


Käräjäoikeus tuomitsi Teuvo Hakkaraisen Veera Ruohon seksuaalisesta ahdistelusta – 3060 euroa sakkoa MTV 10:57 18.06

Helsingin käräjäoikeus on antanut tuomionsa kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) epäillyssä ahdistelutapauksessa.


Hakkaraiskäräjillä todistanut Kari Tolvanen: Teuvo laittoi kätensä Ruohon niskan takaa ja alkoi vääntää voimakkaasti – "Hän oli shokissa" MTV 10:46 18.06

Poliisikansanedustaja Kari Tolvanen (kok.) todisti vierestä, kun kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) suuteli kollegaansa Veera Ruohoa (kok.) väkisin eduskunnassa joulukuussa.


MTV seuraa: Teuvo Hakkarainen myöntää suudelleensa väkisin Veera Ruohoa ja pitäneensä kiinni, kiistää rikoksen – "Sainpas pussattua Veeraa" MTV 10:16 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) myöntää suudelleensa kollegaansa Veera Ruohoa (kok.) väkisin ja pitäneensä tästä kiinni eduskunnassa joulukuussa. Hän kuitenkin kiistää syyllistyneensä rikokseen.


Veera Ruoho kuvaili oikeudessa Hakkaraisen väkisinsuutelua: ”Tunsin heti, että nyt on vaarallinen tilanne” iltasanomat 10:14 18.06

Uhriksi joutunut kansanedustaja kertoi, että väkisinsuutelun jälkeen Teuvo Hakkarainen riemuitsi ”sainpas pussattua Veeraa”.


Jäätävä suomalaisarvio brexitistä: ”Kaikki levällään, tilanne järjetön, mitään sopimuksia ei ole” uusisuomi 10:00 18.06

EU-politiikan veteraani, entinen Britannian-suurlähettiläs ja Lontoon Cityn vapaakansalainen Pertti Salolainen kertoo, että käytännössä kaikki on auki brexitin eli Britannian EU-eron suhteen. Kokoomuksen kansanedustaja, eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja, tutustui tilanteeseen valiokuntamatkalla Britanniassa.


Suomalaisarvio brexitistä: ”Kaikki levällään, tilanne järjetön, mitään sopimuksia ei ole” uusisuomi 10:00 18.06

EU-politiikan veteraani, entinen Britannian-suurlähettiläs ja Lontoon Cityn vapaakansalainen Pertti Salolainen kertoo, että käytännössä kaikki mahdollinen on auki brexitin eli Britannian EU-eron suhteen. Kokoomuksen kansanedustaja, eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja, tutustui tilanteen valiokuntamatkalla Britanniassa.


Teuvo Hakkarainen saapui oikeuteen vähäsanaisena – syytetään Veera Ruohon pahoinpitelystä ja ahdistelusta iltasanomat 09:55 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) saapui Helsingin oikeustalolle kello 8.40. Hakkarainen on käräjillä syytettynä kansanedustaja Veera Ruohon (kok.) pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. IS seuraa aamupäivällä alkavaa oikeudenkäyntiä.


MTV seuraa: Teuvo Hakkarainen myöntää suudelleensa väkisin Veera Ruohoa ja pitäneensä kiinni – kiistää rikoksen MTV 09:33 18.06

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) myöntää suudelleensa kollegaansa Veera Ruohoa (kok.) väkisin ja pitäneensä tästä kiinni eduskunnassa joulukuussa. Hän kuitenkin kiistää syyllistyneensä rikokseen.


- 76 000 arvottoman näköistä roinaa hyväntekeväisyystyöntekijää kaapattiin ja itki – ja tuhosi auton Kuusi metriä ura Ferrarilla veistos, josta veneestä pudonneen

Uutiset