Kokoomuslaiset: ”6000 turvapaikanhakijaa kadonnut” – hallitukselta lisäraha ulkomaalaisvalvontaan uusisuomi 13:34 10.12

Kokoomuksen kansanedustajat Timo Heinonen ja Pauli Kiuru toteavat, että eduskunnan valtiovarainvaliokunta on osoittanut lisäpanostuksia eri viranomaisille ja ulkomaalaisvalvontaa varten.


Kansanedustajat vaativat: Hakaristien esittäminen julkisuudessa kiellettävä uusisuomi 15:07 07.12

Eilisen itsenäisyyspäivän mielenilmauksen seurauksena kansanedustajien keskuudessa vaaditaan nyt kansallissosialististen tunnusten esittämisen kieltämistä.


Kansanedustajat luopuvat sopeutumiseläkkeestä – Kaikkonen: vanha malli on ollut kohtuuttoman antelias – ”Se loppuu nyt” iltasanomat 13:09 30.11

Kansanedustajien runsaasti kritisoitu sopeutumiseläke ollaan korvaamassa enintään kolme vuotta maksettavalla sopeutumisrahalla.


Tyrmistys: Eduskunta ei käsittele kansalaisaloitetta – ”Häpeällinen päätös” uusisuomi 14:03 27.11

Oppositiokansanedustajat ovat tyrmistyneitä siitä, että eduskunnan valtiovarainvaliokunta päätti olla tekemättä mietintöä perintö- ja lahjaverosta luopumista esittävästä kansalaisaloitteesta.


Kansanedustajat toivat lapsensa työpaikalle – mitä isä-Timo tekee eduskunnassa? Lenni, 8, vastasi neljällä sanalla iltasanomat 14:19 23.11

Eduskunta vietti Lapsi mukaan töihin -päivää.


Kansanedustajat: Lasten harrastaminen maksaa liikaa – ”Kustannukset nousseet rajusti 10–15 vuodessa” uusisuomi 18:47 20.11

Moni kansanedustaja on linjannut tänään eduskunnassa, että lasten harrastaminen maksaa nykyään liikaa ja hinnasta on tullut eriarvoistava tekijä. Eduskunta käsitteli tänään liikuntapoliittista selontekoa.


Uutiset