Yle: Helle hyydyttänyt hengitys- ja nukutuslaitteet Kanta-Hämeen sairaalassa – leikkauksia peruttu, loput paineilmapullojen varassa MTV 15:39 09.08

Kanta-Hämeen keskussairaala on joutunut perumaan useita nukutusta vaativia leikkauksia, kertoo Yle.


Mies käytti hyväkseen 14-vuotiasta tyttöä – selvisi ehdollisella MTV 07:14 18.07

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 23-vuotiaan miehen tänä keväänä tapahtuneesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen.


Kolmen lapsensa tapon yrityksistä tuomittu äiti kavalsi lastensa perintörahat – vei lapsiltaan yhteensä satojatuhansia euroja MTV 06:33 14.07

Viime joulukuussa lastensa tapon yrityksistä ja tuhotyöstä Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa tuomittu 42-vuotias nainen tuomittiin perjantaina 13. heinäkuuta kolmesta törkeästä kavalluksesta vuodeksi vankeuteen.


Forssan henkirikosta tutkitaan murhana – kolmekymppinen mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä MTV 15:54 06.07

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on vanginnut eilen noin kolmekymppisen miehen todennäköisin syin epäiltynä sunnuntaina 1.7. Forssan kirkkopuistossa tapahtuneesta henkirikoksesta.


Metsästä löytyi kadonneen ihmisen ruumis Hämeenlinnassa – poliisi epäilee tappoa, kiinni otettu avovaimonsa kuristanut mies sekä useista rikoksista tuomittu nainen MTV 14:58 06.07

Poliisi avaa yksityiskohtia Hämeenlinnan epäiltyyn henkirikokseen liittyen. Taposta epäillyt mies ja nainen vangittiin aiemmin tänään Kanta-Hämeen käräjäoikeuden päätöksellä.


Hämeenlinnaispoika solvasi tummaihoisia Twitterissä ja puhui kouluampumisesta – tuomittiin sakkoihin MTV 17:08 04.07

Hämeenlinnalaispoika sai Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa sakkorangaistuksen nuorena henkilönä tehdystä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.


Yksi kuoli asuintalon palossa Riihimäellä MTV 05:10 26.06

Yksi ihminen on kuollut asuintalon tulipalossa Riihimäellä varhain tiistaiaamuna, kertoo Kanta-Hämeen pelastuslaitos.


Polttoainetta tielle rekan tankista Forssassa – haittaa liikennettä Kakkostiellä MTV 16:55 05.06

Forssassa Kakkostiellä siivotaan parhaillaan tielle vuotanutta polttoainetta. Vuoto havaittiin paikallisen ABC:n kohdalla ja polttoaine on peräisin rekan tankista, kertoo Kanta-Hämeen pelastuslaitos. Torjuntatyöt ovat käynnissä.


Hämeenlinnassa kuusi eri tulipaloa lähellä toisiaan – "Melko erikoista, jos olisi sattumaa" MTV 08:11 03.06

Hämeenlinnassa Aulangon ja Hätilän alueilla syttyi varhain aamulla kuusi erillistä tulipaloa. Alueella paloi maastoa ja energiajätepinoja, tiedottaa Kanta-Hämeen pelastuslaitos.


Sairaanhoitajat kertovat ammatin pimeästä puolesta: Väkivalta arkipäivää, oikeusturva olematon - ”Kädestäni lähti pala irti” iltalehti 08:54 24.05

Iltalehteen yhteyttä ottanut sairaanhoitaja kertoo, että väkivalta on arkipäivää. Tehyn blogissa ihmetellään, miksi hoitajia saa lyödä ja potkia ilman seurauksia. Iltalehti kertoi viikonloppuna tapauksesta, jossa potilas puri hoitajaa ja tämän jälkeen hoitaja oli läpsäissyt potilasta kasvoihin. Tapaus sattui Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön päivystysklinikalla torstain ja perjantain välisenä yönä viikko sitten. - Iltavuoron aikana naispotilas, joka käyttäytyi hieman aggressiivisesti ja sekavasti, oli purrut hoitajaa käsivarteen. Hoitaja reagoi niin, että läpsäisi potilasta kämmenellä kasvoihin, johtajaylilääkäri Seppo Ranta Kanta-Hämeen keskussairaalasta vahvisti.


Potilas puri hoitajaa ensiavussa, hoitaja läpsäisi kasvoihin: ”Ei ammattimaista käyttäytymistä” iltalehti 21:24 19.05

Tilanne sattui Hämeenlinnassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Johtajaylilääkäri Seppo Ranta Kanta-Hämeen keskussairaalasta kertoo, että asiasta on jo järjestetty kuuleminen. Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön päivystysklinikalla sattui loppuviikosta öinen tilanne, jossa potilas puri hoitajaa. Tämän jälkeen hoitaja läpsäisi potilasta kasvoihin. Asian vahvistaa Iltalehdelle johtajaylilääkäri Seppo Ranta Kanta-Hämeen keskussairaalasta. - Iltavuoron aikana naispotilas, joka käyttäytyi hieman aggressiivisesti ja sekavasti, oli purrut hoitajaa käsivarteen. Hoitaja reagoi niin, että läpsäisi potilasta kämmenellä kasvoihin, Ranta kertoo.


Katso kuvat: Pienkone teki maastolaskun keskelle hämäläistä viljapeltoa - ”Onni onnettomuudessa, että tähän sujahti” iltalehti 20:31 15.05

Yhden hengen purjelentokone teki tiistai-iltapäivänä maastolaskun viljapellolle Jokioisten kunnassa. Päivystävä palomestari Antti Kinnunen Kanta-Hämeen pelastuslaitokselta kertoo lentäjän tekemän maastolaskun johtuneen siitä, että lentokeli oli muuttunut yhtäkkiä huonommaksi, eikä nostetta enää riittänyt ilmassa. - Lentäjä ei päässyt lentokentälle asti vaan laskeutui pellolle. Se oli hallittu laskeutuminen, vahinkoja ei syntynyt, Kinnunen sanoo.


Katso kuvat: Pienkone teki pakkolaskun keskelle hämäläistä viljapeltoa - ”Onni onnettomuudessa, että tähän sujahti” iltalehti 18:21 15.05

Yhden hengen purjelentokone teki tiistai-iltapäivänä pakkolaskun viljapellolle Jokioisten kunnassa. Päivystävä palomestari Antti Kinnunen Kanta-Hämeen pelastuslaitokselta kertoo lentäjän tekemän pakkolaskun johtuneen siitä, että lentokeli oli muuttunut yhtäkkiä huonommaksi, eikä nostetta enää riittänyt ilmassa. - Lentäjä ei päässyt lentokentälle asti vaan laskeutui pellolle. Se oli hallittu laskeutuminen, vahinkoja ei syntynyt, Kinnunen sanoo.


Kulotus riistäytyi hallinnasta – henkilöauto tuhoutui maastopalossa Janakkalassa MTV 18:08 08.05

Kanta-Hämeen Janakkalassa peltomaan kulotuksesta alkanut, hallusta riistäytynyt maastopalo on tuhonnut alueella pysähdyksissä olleen tyhjän henkilöauton.


Alikersantti tungettiin väkivalloin tuvan roskikseen - viestimiehille ja toiselle alikersantille tuomiot pahoinpitelystä iltalehti 08:00 06.05

Varusmiehet nostivat alikersantin roska-astiaan, sulkivat kannen ja istuivat sen päälle. Panssariprikaatissa sattui varusmiesten kesken viime marraskuussa välikohtaus, josta Kanta-Hämeen käräjäoikeus langetti kolmelle varusmiehille sakkotuomiot pahoinpitelystä. Tapaus sattui eräänä päivänä kasarmin tuvassa, jossa alikersantti käski toista alikersanttia menemään tuvan pulloroskiksen sisälle "vapaaehtoisesti tai väkisin".


Sotilaslääkärille kovat sakot - puristeli naispuolisten varusmiesten takapuolta ja ilmoitti sen olevan ”perinne” iltalehti 08:51 04.05

Sotilaslääketieteen laitoksen palveluksessa oleva lääkintäkapteeni puristeli kahden naispuolisen varusmiehen takapuolta. Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 53-vuotiaan lääkintäkapteenin 60 päiväsakkoon. Rangaistus luettiin palvelurikoksesta. Käräjäoikeus katsoi, että harjoituksessa pääsyytetyn esimiehenä toiminut 33-vuotias lääkintäyliluutnantti on syyllistynyt tuottamukselliseen palvelusrikokseen. Oikeus jätti kyseisen nuoren lääkärin kuitenkin rangaistukseen tuomitsematta, koska hän oli tekoaikaan vasta aloittanut puolustusvoimien palveluksessa ja hänen sotilastaitonsa olivat peräisin varusmiesajalta.


Isoisä oli sukupuoliyhteydessä lapsenlapsensa kanssa – oikeus tuomitsi molemmat MTV 14:47 19.04

Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tänään 74-vuotiaan miehen ja 24-vuotiaan naisen sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken. Mies on naisen isoisä.


Syyte: Lääkintäkapteeni puristi naispuolisia aliupseereita pakaroista ja lähetti oudon WhatsApp-kuvan - esimies ei tehnyt mitään iltalehti 21:41 14.04

Uhrit olivat lääkintäkapteenin alaisia naisia. Kanta-Hämeen käräjäoikeus käsitteli tapausta torstaina. Lääkintäkapteeni sai syytteen palvelusrikoksesta. Hänen esimiehensä, päällikkölääkäri sai saman syytteen mutta myös vaihtoehtoisen lievemmän syytteen tuottamuksellisesta palvelusrikoksesta.


Palokunta pelasti koiran tulipalosta Riihimäellä - katso suloinen yhteiskuva: ”Koirasta ja pelastajasta tuli heti ystävät” iltalehti 15:19 14.04

Kanta-Hämeen pelastuslaitos muistuttaa palovaroittimen tärkeydestä. Pelastuslaitos sai torstai-iltana ilmoituksen, jonka mukaan Riihimäellä sijaitsevan kerrostalon porraskäytävään oli kantautunut savua. Savuavassa asunnossa ei ollut palovaroitinta, minkä vuoksi sitä oli hankala paikaltaan. Pelastuslaitos joutui etsimään oikeaa asuntoa kiertämällä asuntoja yksi kerrallaan.


asumaan Amerikan Hämeen poliisia – jalankulkijan tajuttomaksi Oulussa lähtenyt uimari syö kaiken, mitä tallipomo Tommi yleisön metelöintiin Kiimingissä

Uutiset